Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 06 Decembrie
                   
 
 


» Sfântu’ gadget și noaptea strigoilor

(PUB) S-au întâlnit la corporație, în nordul capitalei. El, un ardelean cuminte și rușinos ca […] The post Sfântu’ gadget și noaptea strigoilor appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cum să faci o pizza bună

(PUB) E foarte ușor să faci aluatul de pizza, îți trebuie cam zece mii de […] The post Cum să faci o pizza bună appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Simplu, da’ bun

(PUB) Una dintre cele mai faine metode de a consuma cartofii este atunci când îi […] The post Simplu, da’ bun appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Una dulce, da’ nu foarte

(PUB) Ricotta ai? Ai! Fagure ai? Ai. Dacă n-ai, se găsește, că nu e prohibiție. […] The post Una dulce, da’ nu foarte appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Riga Kripto și gălbenușul mișto

E plin (și scurt) sezon de hribi aka mânătărci, pitoi, pitoance, ptitoi, hiribe bune sau […] The post Riga Kripto și gălbenușul mișto appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» The tortellini incident

(PUB) Nu știu dacă putem trata pastele astea ca pe o gustare sau ca pe […] The post The tortellini incident appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Plăcinte de la mama

Am avut o deplasare la Milano pentru San Pellegrino Young Chef, semifinala pentru Italia și […] The post Plăcinte de la mama appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Roata de brânză

Hai să te-nvăț cum să faci macaroane în roata de brânză: E cum ai face-o […] The post Roata de brânză appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» A 11-a poruncă: “Nu te lăsa luat de prost”

Ar putea să pară că-i o poveste despre restaurante, dar nu e. E o poveste […] The post A 11-a poruncă: “Nu te lăsa luat de prost” appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Internship pe adihadean.ro 2020: start înscrieri!

În curând deschid cea de-a cincea generație de interni ai blogului. Dan, Ioana și Laura […] The post Internship pe adihadean.ro 2020: start înscrieri! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pepperonata aka ghiveci de ardei

(PUB) Pentru astăzi ceva ușor, nu vă plictisesc prea tare – Pepperoneta aka ghiveci de […] The post Pepperonata aka ghiveci de ardei appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Paste fresca cu somon afumat

(PUB) Zice că nu se combină bine peștele cu brânzeturile, da’ eu spun că depinde. De […] The post Paste fresca cu somon afumat appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» „Lasagna” din cartofi | Grana Padano

(PUB) Azi vă arăt cum puteți face un fel de lasagna din cartofi împreună cu brânza […] The post „Lasagna” din cartofi | Grana Padano appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Paste scurte cu sos | Grana Padano

(PUB) Dragilor, o să fiu scurt și la obiect pentru că lucrurilor simple nu le […] The post Paste scurte cu sos | Grana Padano appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă cu caise

La fiecare sfârșit de săptămâna ne îmbarcăm cu mic cu mare și mergem acasă, la […] The post Tartă cu caise appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Spaghetti aromate cu pesto de avocado

Întotdeauna am fost fan înrăit paste. Mi se par atât de ușor de făcut iar […] The post Spaghetti aromate cu pesto de avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Vită marinată cu cafea

Vrei vară, vară îți dau! După căldură am tânjit, ei bine a sosit! Dar parcă […] The post Vită marinată cu cafea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Kinder Pinguin

M-am gândit să împărtășesc cu voi un deșert ușor și decadent ce vă va duce […] The post Kinder Pinguin appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Grill it like you mean it!

(PUB) Terasa mea din București e pe un acoperiș mișto din buricul târgului, la propriu, […] The post Grill it like you mean it! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ia și du-te

Dacă simți cumva că vremea de afară te scoate din casă și nu prea îți […] The post Ia și du-te appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Linguine cu ciuperci și lămâie

Valurile de căldură sufocante de care avem parte în ultimele săptămâni din păcate ne cam […] The post Linguine cu ciuperci și lămâie appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Magie de vară

Pentru că luna iunie stă sub semnul copilăriei, mi-am permis să dau frâu liber imaginației […] The post Magie de vară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă de ciocolată cu portocală și alune sărate

Când vara nu ne bate la ușa și avem parte de un anotimp ploios și […] The post Tartă de ciocolată cu portocală și alune sărate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Sparanghel gratinat

Îmi tresare inima de bucurie ori de câte ori aflu că am reușit să înnodăm […] The post Sparanghel gratinat appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pachețele de primăvară târzie cu ciuperci

Că tot mai e primăvară, după calendar cel puțin, gândul m-a trimis la un preparat […] The post Pachețele de primăvară târzie cu ciuperci appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Piept de rață caramel cu legume și ciuperci shimanji în sos de soia

Ne lăsăm prinși foarte ușor în vâltoarea vieții și uităm să zâmbim, să ne zâmbim […] The post Piept de rață caramel cu legume și ciuperci shimanji în sos de soia appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» A zis cineva rubarbă?

Originile acestei rețete s-au pierdut în negura timpului, dar este o certitudine faptul că acest […] The post A zis cineva rubarbă? appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pui cu lime si sos de arahide

Niciodată nu am vazut untul de arahide folosit în alte context decât în deserturi sau […] The post Pui cu lime si sos de arahide appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Avocado în bacon cu cartofi aromatizați

Deși au trecut sărbatorile pascale, nu refuz niciodată combinația ou cu avocado. Iar dacă v-au […] The post Avocado în bacon cu cartofi aromatizați appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Supă rece de castravete cu avocado

Pentru această săptămâna am scotocit după o rețetă care să ne umple de energie și […] The post Supă rece de castravete cu avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată cu ouă curry și pita proaspăt scoasă din cuptor

Zile în tihnă cu familia și prietenii laolaltă presărate cu mese pline de bunătăți tradiționale […] The post Salată cu ouă curry și pita proaspăt scoasă din cuptor appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Miel de Paște

Și anul ăsta poți avea mielul de Paște de la Adrian Hădean, adică de la […] The post Miel de Paște appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Din dragoste pentru cafea

Aștept cu nerăbdare să ne strângem întreaga familie de sărbători și să savurăm în tihnă […] The post Din dragoste pentru cafea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2019 – Daniel Breda

Echipa de interni pentru proiectul de internship 2019 pe adihadean.ro se întregește cu Daniel Breda […] The post Prezentare interni 2019 – Daniel Breda appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tapas românesc de vinete

Când vorbim despre vinete, imediat ne sare gândul la salată de vinete pe pâine. Vă […] The post Tapas românesc de vinete appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cuib de spanac cu pesto de leurdă

Parcă cel mai tare mă bucur de primăvară atunci când înverzesc piețele. Spanac, leurdă, urzici […] The post Cuib de spanac cu pesto de leurdă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Brie în crustă de fistic cu chutney de pere

Luna aceasta peste 5000 de restaurante din 150 de țări au celebrat la unison gastronomia […] The post Brie în crustă de fistic cu chutney de pere appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată all in

Fiecare rețetă pe care o prepar are câte o poveste. De obicei chiar și premisele […] The post Salată all in appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Suntem ceea ce mâncăm

Primele mele modele au fost părinții mei. Mama gătește excelent, dar nu a fost niciodată […] The post Suntem ceea ce mâncăm appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mousse de sfeclă roșie cu ton și topping de spanac cu ceapă verde

Știți cum se spune: nu este pentru cine se pregătește, este pentru cine se nimerește. […] The post Mousse de sfeclă roșie cu ton și topping de spanac cu ceapă verde appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pui italian cu salată de primăvară

Odată cu venirea primăverii au început să apară în piață și legumele mele preferate, colorate […] The post Pui italian cu salată de primăvară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Nu arunca pâinea

De prea multe ori se întâmplă ca o mâncare care a fost savurată cu drag […] The post Nu arunca pâinea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 107 | utilizatori online 49