Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 01 Aprilie
                   
 
 


» Lipii de casă cu verdețuri

Lipiile de casă se pregătesc foarte ușor și sunt delicioase cu tot felul de umpluturi. […] The post Lipii de casă cu verdețuri appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Negresă cu magiun

Îmi amintesc cu nostalgie de copilărie, de diminețile în care mama ne pregătea micul dejun. […] The post Negresă cu magiun appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Clătite împletite

Inspirate din faimoasele clătite Ana Lugojana, aceste clătite sunt verișoara lor ceva mai sofisticată, combinate […] The post Clătite împletite appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rețete pentru o carantină suportabilă

Acum, nu știu sigur dacă termenul “carantină” e utilizat corect și nici nu vreau să […] The post Rețete pentru o carantină suportabilă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Gogoși alcoolizate

Mâna sus cine nu ar da măcar din când în când orice gogoașă fancy, glazurată, […] The post Gogoși alcoolizate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Restaurante de unde poți comanda în perioada asta

Astăzi, hai să ieșim puțin din sfera extremelor, ori că e doar o gripă, ori […] The post Restaurante de unde poți comanda în perioada asta appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ferma Dacilor livrează ospețe

Sunt sigur că printre voi se numără mulți inși ca mine, cărora le place să […] The post Ferma Dacilor livrează ospețe appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» #Stayhome și încinge tigaia. Cursuri online de gătit

Cam toți ne întoarcem de pe-o parte pe alta în canapea zilele astea, de la […] The post #Stayhome și încinge tigaia. Cursuri online de gătit appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pâine cu cartofi în vremea coronavirusului

Prietenul meu, Gabriel Barbu, e brutar. Am lucrat împreună în diverse proiecte, până când s-a […] The post Pâine cu cartofi în vremea coronavirusului appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mic dejun cu ouă fripte și avocado

Mă întreabă soața dacă vreau avocado. Sincer, nu VREAU avocado niciodată. Îl mănânc mereu pentru […] The post Mic dejun cu ouă fripte și avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2020 – Alina Veninatu

Într-o ordine pur întâmplătoare, astăzi vreau să v-o prezint pe următoarea stagiară de anul acesta, […] The post Prezentare interni 2020 – Alina Veninatu appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2020 – Medeea Neguțescu

Astăzi vreau să vă fac cunoștință cu Medeea, noua membră a echipei de interni căreia […] The post Prezentare interni 2020 – Medeea Neguțescu appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2020 – Andreea Duția

Noua stagiară care întregește echipa ne-a spus cât de frumos se combină pasiunea pentru gătit […] The post Prezentare interni 2020 – Andreea Duția appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă cu roșii și brânzeturi

Sunt mare iubitoare de roșii. Pe măsură ce voi împărtăși rețete cu voi, veți observa […] The post Tartă cu roșii și brânzeturi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tort cu vanilie, cafea şi nucă

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu când intru intr-o cofetărie, odată ce am auzit […] The post Tort cu vanilie, cafea şi nucă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2020 – Flaminia Boc

A sosit timpul ca noii stagiari să preia ștafeta și să ne spună povestea lor […] The post Prezentare interni 2020 – Flaminia Boc appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mic dejun pe grabă

(PUB) Dragii mei, cam toți știm cum e o dimineață pe grabă. Atunci când parcă […] The post Mic dejun pe grabă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Simplu, de duminică

(PUB) Nu te plictisesc prea tare astăzi. E week-end, e frumos afară și ar fi […] The post Simplu, de duminică appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Când vrei să o lași mai moale

(PUB) Când vrei sa o lași mai moale după anu’ nou, dar îți și place […] The post Când vrei să o lași mai moale appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ia cu un sos cremos bun

(PUB) Trebuie să știți că pe domnul Mascarpone putem să-l folosim liniștiți și la altceva […] The post Ia cu un sos cremos bun appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Trei cu somon afumat

Dacă ți-a ieșit în cărți tapas cu pește la ceas de seară, nu dispera. Avem. […] The post Trei cu somon afumat appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» În caz de sărbătoare

Iaca a venit momentul mult așteptat de mulți, și nu mă refer la atmosfera de […] The post În caz de sărbătoare appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» De mâncat lejer

(PUB) Auzi, să faci o papară pare că nu-i mare șmecherie, și nici nu e. […] The post De mâncat lejer appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Sfântu’ gadget și noaptea strigoilor

(PUB) S-au întâlnit la corporație, în nordul capitalei. El, un ardelean cuminte și rușinos ca […] The post Sfântu’ gadget și noaptea strigoilor appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cum să faci o pizza bună

(PUB) E foarte ușor să faci aluatul de pizza, îți trebuie cam zece mii de […] The post Cum să faci o pizza bună appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Simplu, da’ bun

(PUB) Una dintre cele mai faine metode de a consuma cartofii este atunci când îi […] The post Simplu, da’ bun appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Una dulce, da’ nu foarte

(PUB) Ricotta ai? Ai! Fagure ai? Ai. Dacă n-ai, se găsește, că nu e prohibiție. […] The post Una dulce, da’ nu foarte appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Riga Kripto și gălbenușul mișto

E plin (și scurt) sezon de hribi aka mânătărci, pitoi, pitoance, ptitoi, hiribe bune sau […] The post Riga Kripto și gălbenușul mișto appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» The tortellini incident

(PUB) Nu știu dacă putem trata pastele astea ca pe o gustare sau ca pe […] The post The tortellini incident appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Plăcinte de la mama

Am avut o deplasare la Milano pentru San Pellegrino Young Chef, semifinala pentru Italia și […] The post Plăcinte de la mama appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Roata de brânză

Hai să te-nvăț cum să faci macaroane în roata de brânză: E cum ai face-o […] The post Roata de brânză appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» A 11-a poruncă: “Nu te lăsa luat de prost”

Ar putea să pară că-i o poveste despre restaurante, dar nu e. E o poveste […] The post A 11-a poruncă: “Nu te lăsa luat de prost” appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Internship pe adihadean.ro 2020: start înscrieri!

În curând deschid cea de-a cincea generație de interni ai blogului. Dan, Ioana și Laura […] The post Internship pe adihadean.ro 2020: start înscrieri! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pepperonata aka ghiveci de ardei

(PUB) Pentru astăzi ceva ușor, nu vă plictisesc prea tare – Pepperoneta aka ghiveci de […] The post Pepperonata aka ghiveci de ardei appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Paste fresca cu somon afumat

(PUB) Zice că nu se combină bine peștele cu brânzeturile, da’ eu spun că depinde. De […] The post Paste fresca cu somon afumat appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» „Lasagna” din cartofi | Grana Padano

(PUB) Azi vă arăt cum puteți face un fel de lasagna din cartofi împreună cu brânza […] The post „Lasagna” din cartofi | Grana Padano appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Paste scurte cu sos | Grana Padano

(PUB) Dragilor, o să fiu scurt și la obiect pentru că lucrurilor simple nu le […] The post Paste scurte cu sos | Grana Padano appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă cu caise

La fiecare sfârșit de săptămâna ne îmbarcăm cu mic cu mare și mergem acasă, la […] The post Tartă cu caise appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Spaghetti aromate cu pesto de avocado

Întotdeauna am fost fan înrăit paste. Mi se par atât de ușor de făcut iar […] The post Spaghetti aromate cu pesto de avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Vită marinată cu cafea

Vrei vară, vară îți dau! După căldură am tânjit, ei bine a sosit! Dar parcă […] The post Vită marinată cu cafea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Kinder Pinguin

M-am gândit să împărtășesc cu voi un deșert ușor și decadent ce vă va duce […] The post Kinder Pinguin appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Grill it like you mean it!

(PUB) Terasa mea din București e pe un acoperiș mișto din buricul târgului, la propriu, […] The post Grill it like you mean it! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 147 | utilizatori online 34