Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 21 August
                   
 
 


» Tartă cu caise

La fiecare sfârșit de săptămâna ne îmbarcăm cu mic cu mare și mergem acasă, la […] The post Tartă cu caise appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Spaghetti aromate cu pesto de avocado

Întotdeauna am fost fan înrăit paste. Mi se par atât de ușor de făcut iar […] The post Spaghetti aromate cu pesto de avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Vită marinată cu cafea

Vrei vară, vară îți dau! După căldură am tânjit, ei bine a sosit! Dar parcă […] The post Vită marinată cu cafea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Kinder Pinguin

M-am gândit să împărtășesc cu voi un deșert ușor și decadent ce vă va duce […] The post Kinder Pinguin appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Grill it like you mean it!

(PUB) Terasa mea din București e pe un acoperiș mișto din buricul târgului, la propriu, […] The post Grill it like you mean it! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ia și du-te

Dacă simți cumva că vremea de afară te scoate din casă și nu prea îți […] The post Ia și du-te appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Linguine cu ciuperci și lămâie

Valurile de căldură sufocante de care avem parte în ultimele săptămâni din păcate ne cam […] The post Linguine cu ciuperci și lămâie appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Magie de vară

Pentru că luna iunie stă sub semnul copilăriei, mi-am permis să dau frâu liber imaginației […] The post Magie de vară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă de ciocolată cu portocală și alune sărate

Când vara nu ne bate la ușa și avem parte de un anotimp ploios și […] The post Tartă de ciocolată cu portocală și alune sărate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Sparanghel gratinat

Îmi tresare inima de bucurie ori de câte ori aflu că am reușit să înnodăm […] The post Sparanghel gratinat appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pachețele de primăvară târzie cu ciuperci

Că tot mai e primăvară, după calendar cel puțin, gândul m-a trimis la un preparat […] The post Pachețele de primăvară târzie cu ciuperci appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Piept de rață caramel cu legume și ciuperci shimanji în sos de soia

Ne lăsăm prinși foarte ușor în vâltoarea vieții și uităm să zâmbim, să ne zâmbim […] The post Piept de rață caramel cu legume și ciuperci shimanji în sos de soia appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» A zis cineva rubarbă?

Originile acestei rețete s-au pierdut în negura timpului, dar este o certitudine faptul că acest […] The post A zis cineva rubarbă? appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pui cu lime si sos de arahide

Niciodată nu am vazut untul de arahide folosit în alte context decât în deserturi sau […] The post Pui cu lime si sos de arahide appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Avocado în bacon cu cartofi aromatizați

Deși au trecut sărbatorile pascale, nu refuz niciodată combinația ou cu avocado. Iar dacă v-au […] The post Avocado în bacon cu cartofi aromatizați appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Supă rece de castravete cu avocado

Pentru această săptămâna am scotocit după o rețetă care să ne umple de energie și […] The post Supă rece de castravete cu avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată cu ouă curry și pita proaspăt scoasă din cuptor

Zile în tihnă cu familia și prietenii laolaltă presărate cu mese pline de bunătăți tradiționale […] The post Salată cu ouă curry și pita proaspăt scoasă din cuptor appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Miel de Paște

Și anul ăsta poți avea mielul de Paște de la Adrian Hădean, adică de la […] The post Miel de Paște appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Din dragoste pentru cafea

Aștept cu nerăbdare să ne strângem întreaga familie de sărbători și să savurăm în tihnă […] The post Din dragoste pentru cafea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2019 – Daniel Breda

Echipa de interni pentru proiectul de internship 2019 pe adihadean.ro se întregește cu Daniel Breda […] The post Prezentare interni 2019 – Daniel Breda appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tapas românesc de vinete

Când vorbim despre vinete, imediat ne sare gândul la salată de vinete pe pâine. Vă […] The post Tapas românesc de vinete appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cuib de spanac cu pesto de leurdă

Parcă cel mai tare mă bucur de primăvară atunci când înverzesc piețele. Spanac, leurdă, urzici […] The post Cuib de spanac cu pesto de leurdă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Brie în crustă de fistic cu chutney de pere

Luna aceasta peste 5000 de restaurante din 150 de țări au celebrat la unison gastronomia […] The post Brie în crustă de fistic cu chutney de pere appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată all in

Fiecare rețetă pe care o prepar are câte o poveste. De obicei chiar și premisele […] The post Salată all in appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Suntem ceea ce mâncăm

Primele mele modele au fost părinții mei. Mama gătește excelent, dar nu a fost niciodată […] The post Suntem ceea ce mâncăm appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mousse de sfeclă roșie cu ton și topping de spanac cu ceapă verde

Știți cum se spune: nu este pentru cine se pregătește, este pentru cine se nimerește. […] The post Mousse de sfeclă roșie cu ton și topping de spanac cu ceapă verde appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pui italian cu salată de primăvară

Odată cu venirea primăverii au început să apară în piață și legumele mele preferate, colorate […] The post Pui italian cu salată de primăvară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Nu arunca pâinea

De prea multe ori se întâmplă ca o mâncare care a fost savurată cu drag […] The post Nu arunca pâinea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prăjitura sfărâmicioasă

A venit momentul să ne bucurăm de soare, de flori și de starea de bine […] The post Prăjitura sfărâmicioasă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ouă românești scufundate-n sos de rucola cu wasabi

Am asistat la lungi și interminabile discuții pe marginea autenticitații rețetei de ouă românești sau […] The post Ouă românești scufundate-n sos de rucola cu wasabi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Spaghetti colorate cu pesto de sfeclă

Dacă tot suntem în luna dragostei vă propun să încercați o cină în doi romantică […] The post Spaghetti colorate cu pesto de sfeclă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Căpșuni în mantie de prosciutto

Luna Februarie debutează cu căpșuni pe rafturile supermarketurilor. Nu au aceeași savoare ca și cele […] The post Căpșuni în mantie de prosciutto appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Lava cake cu gem de zmeură şi îngheţată de avocado

Cred cu tărie că sufletul se transpune în preparatul pe care îl pregăteşti, iar la […] The post Lava cake cu gem de zmeură şi îngheţată de avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Steak de conopidă

(P) Un steak bun n-a omorât pe nimeni, mai ales dacă e din conopidă sau altă […] The post Steak de conopidă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pachețele de Hai odată, primăvară!

Săptămâna aceasta unim elemente din bucătăria asiatică cu bunătatea fructelor și le scăldăm în sos […] The post Pachețele de Hai odată, primăvară! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cartofi dulci umpluți

De ceva vreme ne este tot mai la îndemână cartoful dulce. Am început să-l testez […] The post Cartofi dulci umpluți appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Dovleac umplut cu chestii și Grana Padano Zanetti

(P) Planul nu era să umplu un dovleac, dar viața bate planul mai de fiecare […] The post Dovleac umplut cu chestii și Grana Padano Zanetti appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Hummus cu legume sticks

Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân înseamnă că nu au mâncat hummus. Pentru momentele […] The post Hummus cu legume sticks appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Boulette de crevete

Recunosc că începutul de an nu îmi este pe plac. Cred că în mare parte […] The post Boulette de crevete appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată de dovleac cu nuci și Grana Padano Zanetti

(P) Dacă-i ziceam millefeuille posibil că ori scriam greșit, ori citeam aiurea. Plus că nu-i […] The post Salată de dovleac cu nuci și Grana Padano Zanetti appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată cu noodles de zucchini şi halloumi

Salata este probabil una dintre cele mai polivalente mâncăruri pe care le cunoaştem. Având la […] The post Salată cu noodles de zucchini şi halloumi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Roșii pierdute-n pită

Nu e nici o urmă de îndoială, ador pâinea. E pasiune, respect și dragoste. Atât […] The post Roșii pierdute-n pită appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 144 | utilizatori online 21