Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 24 Aprilie
                   
 
 


» Miel de Paște

Și anul ăsta poți avea mielul de Paște de la Adrian Hădean, adică de la […] The post Miel de Paște appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Din dragoste pentru cafea

Aștept cu nerăbdare să ne strângem întreaga familie de sărbători și să savurăm în tihnă […] The post Din dragoste pentru cafea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2019 – Daniel Breda

Echipa de interni pentru proiectul de internship 2019 pe adihadean.ro se întregește cu Daniel Breda […] The post Prezentare interni 2019 – Daniel Breda appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tapas românesc de vinete

Când vorbim despre vinete, imediat ne sare gândul la salată de vinete pe pâine. Vă […] The post Tapas românesc de vinete appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cuib de spanac cu pesto de leurdă

Parcă cel mai tare mă bucur de primăvară atunci când înverzesc piețele. Spanac, leurdă, urzici […] The post Cuib de spanac cu pesto de leurdă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Brie în crustă de fistic cu chutney de pere

Luna aceasta peste 5000 de restaurante din 150 de țări au celebrat la unison gastronomia […] The post Brie în crustă de fistic cu chutney de pere appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată all in

Fiecare rețetă pe care o prepar are câte o poveste. De obicei chiar și premisele […] The post Salată all in appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Suntem ceea ce mâncăm

Primele mele modele au fost părinții mei. Mama gătește excelent, dar nu a fost niciodată […] The post Suntem ceea ce mâncăm appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mousse de sfeclă roșie cu ton și topping de spanac cu ceapă verde

Știți cum se spune: nu este pentru cine se pregătește, este pentru cine se nimerește. […] The post Mousse de sfeclă roșie cu ton și topping de spanac cu ceapă verde appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pui italian cu salată de primăvară

Odată cu venirea primăverii au început să apară în piață și legumele mele preferate, colorate […] The post Pui italian cu salată de primăvară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Nu arunca pâinea

De prea multe ori se întâmplă ca o mâncare care a fost savurată cu drag […] The post Nu arunca pâinea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prăjitura sfărâmicioasă

A venit momentul să ne bucurăm de soare, de flori și de starea de bine […] The post Prăjitura sfărâmicioasă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ouă românești scufundate-n sos de rucola cu wasabi

Am asistat la lungi și interminabile discuții pe marginea autenticitații rețetei de ouă românești sau […] The post Ouă românești scufundate-n sos de rucola cu wasabi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Spaghetti colorate cu pesto de sfeclă

Dacă tot suntem în luna dragostei vă propun să încercați o cină în doi romantică […] The post Spaghetti colorate cu pesto de sfeclă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Căpșuni în mantie de prosciutto

Luna Februarie debutează cu căpșuni pe rafturile supermarketurilor. Nu au aceeași savoare ca și cele […] The post Căpșuni în mantie de prosciutto appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Lava cake cu gem de zmeură şi îngheţată de avocado

Cred cu tărie că sufletul se transpune în preparatul pe care îl pregăteşti, iar la […] The post Lava cake cu gem de zmeură şi îngheţată de avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Steak de conopidă

(P) Un steak bun n-a omorât pe nimeni, mai ales dacă e din conopidă sau altă […] The post Steak de conopidă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pachețele de Hai odată, primăvară!

Săptămâna aceasta unim elemente din bucătăria asiatică cu bunătatea fructelor și le scăldăm în sos […] The post Pachețele de Hai odată, primăvară! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cartofi dulci umpluți

De ceva vreme ne este tot mai la îndemână cartoful dulce. Am început să-l testez […] The post Cartofi dulci umpluți appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Dovleac umplut cu chestii și Grana Padano Zanetti

(P) Planul nu era să umplu un dovleac, dar viața bate planul mai de fiecare […] The post Dovleac umplut cu chestii și Grana Padano Zanetti appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Hummus cu legume sticks

Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân înseamnă că nu au mâncat hummus. Pentru momentele […] The post Hummus cu legume sticks appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Boulette de crevete

Recunosc că începutul de an nu îmi este pe plac. Cred că în mare parte […] The post Boulette de crevete appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată de dovleac cu nuci și Grana Padano Zanetti

(P) Dacă-i ziceam millefeuille posibil că ori scriam greșit, ori citeam aiurea. Plus că nu-i […] The post Salată de dovleac cu nuci și Grana Padano Zanetti appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată cu noodles de zucchini şi halloumi

Salata este probabil una dintre cele mai polivalente mâncăruri pe care le cunoaştem. Având la […] The post Salată cu noodles de zucchini şi halloumi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Roșii pierdute-n pită

Nu e nici o urmă de îndoială, ador pâinea. E pasiune, respect și dragoste. Atât […] The post Roșii pierdute-n pită appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Frittata lejeră cu legume de sezon

După mesele copioase de sărbători, m-am decis să fac o reţetă lejeră, sănătoasă și plină […] The post Frittata lejeră cu legume de sezon appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Praline cu iz de tiramisu

Minunățiile acestea de praline se fac în 20 de minute și se mănâncă în 5. […] The post Praline cu iz de tiramisu appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cheesecake cu smochine și grapefruit

Lăsând în urmă frumoasele zile de sărbătoare, mai bogaţi în amintiri minunate cu cei dragi […] The post Cheesecake cu smochine și grapefruit appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mușchiuleț de porc împănat cu prune uscate

Probabil ați auzit că o bucată de carne maturată este mult mai fragedă. Haideți să […] The post Mușchiuleț de porc împănat cu prune uscate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Friptură de porc suculentă

(P) Istoria mea de amor cu untul Lurpak cunoscută în vremuri imemoriale dar dezvaluită publicului […] The post Friptură de porc suculentă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pain perdu de sărbătoare

(P) Bine v-am găsit, dragii mei! Suntem în vremea sărbătorilor de iarnă și zice la […] The post Pain perdu de sărbătoare appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Sos sicilian cu chifteluțe de orez

Ne place mâncarea proaspăt gătită iar dacă a stat la frigider o zi, două, câteodată […] The post Sos sicilian cu chifteluțe de orez appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Să îți amuzi gura

(P) Suntem în perioada sărbătorilor și vreau să vă arăt cum puteți crea foarte repede, […] The post Să îți amuzi gura appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Burger de curcan cu guacamole

Burgerul, considerat “comoara naţională” a Americii, a străbătut tot mapanondul pe parcusul maturizării sale de […] The post Burger de curcan cu guacamole appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Papă de pâine

Pâinea noastră cea de toate zilele, simbol al ospitalității, cea care ne însoţeşte în mod […] The post Papă de pâine appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Budincă de griş cu fructe flambate

Când îmi pun întrebarea „Care este gustul copilariei” primul răspuns pe care îl găsesc întipărit […] The post Budincă de griş cu fructe flambate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» La plăcinte, înainte!

La plăcinte, înainte! Acest proverb din povestea lui Harap Alb, m-a fascinat în copilărie. Îmi […] The post La plăcinte, înainte! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Chec à la Mama

Ori de câte ori mi-a fost dor de acasă, de gustul și parfumul zilelor senine […] The post Chec à la Mama appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2018 – Laura Cherecheș

Astăzi vi-o prezint pe Laura Chercheș care se va alătură proiectului de internship pe adihadean.ro. […] The post Prezentare interni 2018 – Laura Cherecheș appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2018 – Ioana Bogdan

Echipa internilor din cadrul proiectului de internship 2018 pe adihadean.ro se mărește începând de astăzi. […] The post Prezentare interni 2018 – Ioana Bogdan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2018 – Denisa Moldovan

Echipa de interni pentru proiectul adihadean.ro se întregește cu Denisa Moldovan care ne spune câteva […] The post Prezentare interni 2018 – Denisa Moldovan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ritual de băieți

                            (P) […] The post Ritual de băieți appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 255 | utilizatori online 20