Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Joi, 13 Decembrie
                   
 
 


» Burger de curcan cu guacamole

Burgerul, considerat “comoara naţională” a Americii, a străbătut tot mapanondul pe parcusul maturizării sale de […] The post Burger de curcan cu guacamole appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Papă de pâine

Pâinea noastră cea de toate zilele, simbol al ospitalității, cea care ne însoţeşte în mod […] The post Papă de pâine appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Budincă de griş cu fructe flambate

Când îmi pun întrebarea „Care este gustul copilariei” primul răspuns pe care îl găsesc întipărit […] The post Budincă de griş cu fructe flambate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» La plăcinte, înainte!

La plăcinte, înainte! Acest proverb din povestea lui Harap Alb, m-a fascinat în copilărie. Îmi […] The post La plăcinte, înainte! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Chec à la Mama

Ori de câte ori mi-a fost dor de acasă, de gustul și parfumul zilelor senine […] The post Chec à la Mama appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2018 – Laura Cherecheș

Astăzi vi-o prezint pe Laura Chercheș care se va alătură proiectului de internship pe adihadean.ro. […] The post Prezentare interni 2018 – Laura Cherecheș appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2018 – Ioana Bogdan

Echipa internilor din cadrul proiectului de internship 2018 pe adihadean.ro se mărește începând de astăzi. […] The post Prezentare interni 2018 – Ioana Bogdan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2018 – Denisa Moldovan

Echipa de interni pentru proiectul adihadean.ro se întregește cu Denisa Moldovan care ne spune câteva […] The post Prezentare interni 2018 – Denisa Moldovan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ritual de băieți

                            (P) […] The post Ritual de băieți appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prăjitură cu urdă și bezea

Pe principiul “vine vara, bine-mi pare”, cu tot sufletul așteptam să vină sezonul cald, în […] The post Prăjitură cu urdă și bezea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Internship pe adihadean.ro 2018: start înscrieri!

În fiecare an deschid adihadean.ro tinerilor pasionați de bucătărie, care au poftă să gătească și […] The post Internship pe adihadean.ro 2018: start înscrieri! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ce poți pune lângă friptura de miel

Pentru că mielul, spre deosebire de berbecuț sau oaie, oferă o carne pe cât de […] The post Ce poți pune lângă friptura de miel appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cheesecake cu șampanie care merge repede

Anul acesta calendarul s-a dat peste cap și odată cu primăvara a venit și Crăciunul. Nu […] The post Cheesecake cu șampanie care merge repede appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pască, drob și vin, de Paști, de la #teamhadean 

O bună parte din bucuria sărbătorilor în familie se întâmplă pentru mine cu ceva zile înainte […] The post Pască, drob și vin, de Paști, de la #teamhadean  appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Antricot de vită cu chimen și sos de ciocolată

De 8 Martie m-am hotărât să concep o rețetă pentru mama. Uneori e greu, pentru […] The post Antricot de vită cu chimen și sos de ciocolată appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Paste cu ciuperci și panna cotta de parmezan

(P) Urmăresc acest blog cu interes și cu mare drag de mult timp. Mi-a făcut […] The post Paste cu ciuperci și panna cotta de parmezan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mărțișor dulce

Am impresia că în ultimii ani perioada 1-8 Martie parcă și-a schimbat semnificația, față de […] The post Mărțișor dulce appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tocăniță picantă de vițel

Am mers prin câteva locuri prin lumea asta, poate nu atât de mult pe cât […] The post Tocăniță picantă de vițel appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Aripioare de pui super crocante

La fel ca în științe și în universul gastronomic, pe lângă „felurile de mâncare” în […] The post Aripioare de pui super crocante appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tocăniță de vițel tânăr, ca-n Bucovina

Am mers prin câteva locuri prin lumea asta, poate nu atât de mult pe cât […] The post Tocăniță de vițel tânăr, ca-n Bucovina appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Deschid bucătăria mea pentru cine vrea să lucreze cu mine

Întotdeauna am împărțit cu bucurie ce știu despre mâncare cu oricine a fost curios și m-a […] The post Deschid bucătăria mea pentru cine vrea să lucreze cu mine appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tort la rece, cu căldură!

Cea mai mare satisfacție pe care o priemsc după ce gătesc fie ceva dulce, fie […] The post Tort la rece, cu căldură! appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Minciunele integre

Nu știu cum le ziceți voi, dar eu așa le-am zis de când eram copil […] The post Minciunele integre appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Curry, spanac și halloumi

Cele mai multe dintre weekend-urile de iarnă sunt, cu siguranță, petrecute în casă, în fața […] The post Curry, spanac și halloumi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ciocolată și gutui

Perioada aceasta a anului sunt cel mai nostalgică. Sunt mici peisaje, detalii, pe care le […] The post Ciocolată și gutui appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cioco-Taco

Cine a spus că bucătăria nu poate fi distractivă? Persoanele care au copii vor înțelege […] The post Cioco-Taco appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Plăcintă sinceră de mere

De ce să mâncăm, oare, altceva, când putem mânca plăcintă? Acest anotimp al ninsorii, care […] The post Plăcintă sinceră de mere appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Albă ca zăpada cu fructe de pădure

De când mă știu, cel mai bun sezon de făcut prăjituri era iarna. Poate pentru […] The post Albă ca zăpada cu fructe de pădure appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cotlet de porc aromat copt încet cu sos de la chiftele

Trebuie să aveți mare grijă ca după sărbători să nu vă surprindeți corpul cu mâncare […] The post Cotlet de porc aromat copt încet cu sos de la chiftele appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ciorbă picantă de pește

Cred că a devenit deja un clișeu la mine ca, după sărbători, frigiderul să piardă […] The post Ciorbă picantă de pește appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Miroase a scorțișoară – panna cotta cremoasă cu dovleac și scorțișoară

Iubesc iarna din multe motive. Unul dintre ele este atmosfera din casă, mirosul de vin […] The post Miroase a scorțișoară – panna cotta cremoasă cu dovleac și scorțișoară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Panettone de casă cu prune uscate

  În primul rând vreau să vă urez un an nou fericit, frumos și cu […] The post Panettone de casă cu prune uscate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Piept de rață cu sos de struguri, bacon și vin

Așa cum fetele vor să fie prințese, și noi, băieții, vrem să fim prinți. Nu […] The post Piept de rață cu sos de struguri, bacon și vin appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cheesecake cu lichior de ou și peltea de portocale

Am tot văzut la americani de lichior de ou. Aparent, nu lipsește de pe nicio […] The post Cheesecake cu lichior de ou și peltea de portocale appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Coaste lipicioase

(P) Sărbătorile sunt despre familie, despre reuniune, povești, și toate acestea au loc în jurul […] The post Coaste lipicioase appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Curcan întreg la cuptor umplut cu fructe, cu patru garnituri și un sos de merișoare

(P) Întotdeauna am fost pasionat de lego. Până la urmă, cine nu a fost? (în […] The post Curcan întreg la cuptor umplut cu fructe, cu patru garnituri și un sos de merișoare appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Plăcintă cu dovleac și relativ puțină frișcă

Rolul acestui articol este să vă convingă de ceva și nu trebuie tratat ca o […] The post Plăcintă cu dovleac și relativ puțină frișcă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Piftie de rață cu ghimbir

Piftia, sau mai bine zis răcitura, cum se spune la noi, este o tradiție de […] The post Piftie de rață cu ghimbir appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Soufflé de vanilie și coniac cu parfum de măr

Pentru că în această perioadă românii consumă, statistic, peste 1 milion de porci (da, exact), […] The post Soufflé de vanilie și coniac cu parfum de măr appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Iepure boieresc

Pentru că întotdeauna mi-au plăcut provocările și îmi place foarte mult să experimentez rețete și […] The post Iepure boieresc appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă cu pate de pește

Când este frig afară, parcă nu te mai încântă ideea să ieși la terase și […] The post Tartă cu pate de pește appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Curry tomnatic de pui

M-am gândit foarte serios să fac un preparat care să anunțe organismul că a venit […] The post Curry tomnatic de pui appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 152 | utilizatori online 23