Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 17 Ianuarie
                   
 
 


» Ciorbă picantă de pește

Cred că a devenit deja un clișeu la mine ca, după sărbători, frigiderul să piardă […] The post Ciorbă picantă de pește appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Miroase a scorțișoară – panna cotta cremoasă cu dovleac și scorțișoară

Iubesc iarna din multe motive. Unul dintre ele este atmosfera din casă, mirosul de vin […] The post Miroase a scorțișoară – panna cotta cremoasă cu dovleac și scorțișoară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Panettone de casă cu prune uscate

  În primul rând vreau să vă urez un an nou fericit, frumos și cu […] The post Panettone de casă cu prune uscate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Piept de rață cu sos de struguri, bacon și vin

Așa cum fetele vor să fie prințese, și noi, băieții, vrem să fim prinți. Nu […] The post Piept de rață cu sos de struguri, bacon și vin appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cheesecake cu lichior de ou și peltea de portocale

Am tot văzut la americani de lichior de ou. Aparent, nu lipsește de pe nicio […] The post Cheesecake cu lichior de ou și peltea de portocale appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Coaste lipicioase

(P) Sărbătorile sunt despre familie, despre reuniune, povești, și toate acestea au loc în jurul […] The post Coaste lipicioase appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Curcan întreg la cuptor umplut cu fructe, cu patru garnituri și un sos de merișoare

(P) Întotdeauna am fost pasionat de lego. Până la urmă, cine nu a fost? (în […] The post Curcan întreg la cuptor umplut cu fructe, cu patru garnituri și un sos de merișoare appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Plăcintă cu dovleac și relativ puțină frișcă

Rolul acestui articol este să vă convingă de ceva și nu trebuie tratat ca o […] The post Plăcintă cu dovleac și relativ puțină frișcă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Piftie de rață cu ghimbir

Piftia, sau mai bine zis răcitura, cum se spune la noi, este o tradiție de […] The post Piftie de rață cu ghimbir appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Soufflé de vanilie și coniac cu parfum de măr

Pentru că în această perioadă românii consumă, statistic, peste 1 milion de porci (da, exact), […] The post Soufflé de vanilie și coniac cu parfum de măr appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Iepure boieresc

Pentru că întotdeauna mi-au plăcut provocările și îmi place foarte mult să experimentez rețete și […] The post Iepure boieresc appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă cu pate de pește

Când este frig afară, parcă nu te mai încântă ideea să ieși la terase și […] The post Tartă cu pate de pește appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Curry tomnatic de pui

M-am gândit foarte serios să fac un preparat care să anunțe organismul că a venit […] The post Curry tomnatic de pui appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salam de biscuiți cu sos de fructe de pădure și de vanilie

Nu am vrut să gătesc un salam care nu e din carne pentru că sunt […] The post Salam de biscuiți cu sos de fructe de pădure și de vanilie appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ouăle: tehnici de gătire

(P) Sau mai pe scurt… cum să faci ouă (fără a fi găină). Acum glumesc, […] The post Ouăle: tehnici de gătire appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Biscuiți cu unt feat. Vladimir

Mă cheamă Vladimir și Hădean, pe mami o cheamă Sonia și pe tati, Adi. Stau […] The post Biscuiți cu unt feat. Vladimir appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pastramă de casă cu ierburi aromate

(P) Se spune că tot ce este făcut în casă este superior produselor de la […] The post Pastramă de casă cu ierburi aromate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Scovergi moderne în stil vechi

Cine a mâncat scovergi când era mic? Eu am crescut în Moldova, unde erau desertul […] The post Scovergi moderne în stil vechi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mousse de castane

Iubesc toamna pentru tot ce ne oferă. Mă consider o norocoasă pentru faptul că am […] The post Mousse de castane appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Supă cremă de ciocolată

Cine spune că supa trebuie să fie doar de legume, de pui, antreu, sau pentru […] The post Supă cremă de ciocolată appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» 20 de ouă și 4 idei de gustări bune-bune

(P) Trebuie să vă spun că mereu mi-au plăcut ouăle și, de asemenea, că nu […] The post 20 de ouă și 4 idei de gustări bune-bune appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Păstrăv ascuns în sare cu ardei grași dulci-acrișori

Dacă cumva v-ați făcut rezerve considerabile de sare (la un moment dat în istorie, era […] The post Păstrăv ascuns în sare cu ardei grași dulci-acrișori appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Risotto cu dovleac

(P) Îmi aduc aminte cu drag de copilărie în perioada asta a anului. Sezonul dovleacului […] The post Risotto cu dovleac appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Porc fraged în fistic

Mușchiulețul de porc este o carne delicioasă. Fie copt, prăjit, în tavă, tigaie, grătar, delicios […] The post Porc fraged în fistic appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Brioșe zemoase

De mică am umblat printre cărțile de bucate. Mama avea o colecție uimitoare de cărți […] The post Brioșe zemoase appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pulpă de rață fiartă în ulei și unt, cu varză roșie dulce-acrișoară

Mi-am propus de mult timp să găsesc una dintre cărțile vechi de bucate care mi-au […] The post Pulpă de rață fiartă în ulei și unt, cu varză roșie dulce-acrișoară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Burger aromat de curcan, cu mure și gorgonzola

Săptămâna aceasta avem o temă foarte interesantă; ca toate, de altfel. Însă de data aceasta […] The post Burger aromat de curcan, cu mure și gorgonzola appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Curcubeu pe cerul gurii – burger cu curcan

Săptămâna aceasta avem o temă foarte interesantă; ca toate, de altfel. Însă de data aceasta […] The post Curcubeu pe cerul gurii – burger cu curcan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ciocolată de casă cu sangria

Este bine știut faptul că deserturile care au un strop de alcool sunt foarte aromate. […] The post Ciocolată de casă cu sangria appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pulpe de pui în sos de vin alb

Probabil că v-ați dat seama că îmi plac rețetele care conțin alcool, motivul fiind simplu […] The post Pulpe de pui în sos de vin alb appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rasol copt încet

(P) Întotdeauna mi-a plăcut să reproduc rețetele mamei. Nu știu dacă din nostalgie, sau din […] The post Rasol copt încet appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» File de pui cu fulgi de porumb cu parmezan și sos de ardei copți

Sunt aproape 110% sigur ca fiecare dintre voi aveți un fel de mâncare (sau mai […] The post File de pui cu fulgi de porumb cu parmezan și sos de ardei copți appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Biscuiți cu ovăz, unt de arahide și bucăți de ciocolată

Ok… Îmi aduc iar aminte de copilărie și țin minte un preparat de-a dreptul complicat […] The post Biscuiți cu ovăz, unt de arahide și bucăți de ciocolată appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Patru gustări numa’ bune de pregătit oricând

(P) Astăzi vreau să vă prezint câteva rețete pe care am reușit să le îmbunătățesc […] The post Patru gustări numa’ bune de pregătit oricând appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» De la origini – supă de porumb

Ce bine că am crescut la țară! M-am jucat prin magazii, prin grădină, prin hambar, […] The post De la origini – supă de porumb appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Creveți în sos de portocale cu vodkă

Vă propun de data aceasta rețeta mea preferată de creveți – simplă și de efect, […] The post Creveți în sos de portocale cu vodkă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Lasagna descompusă

În ultima vreme am dezvoltat o pasiune să recreez rețete clasice, cum îmi trece prin […] The post Lasagna descompusă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ton cu glazură asiatică

Săptămâna aceasta am încercat marea cu degetul. Și la propriu, și la figurat. Tocmai m-am […] The post Ton cu glazură asiatică appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Vită cu sos de vin roșu cu măduvă și ciuperci brune

Încerc să mănânc cât de des pot carne de vită – știu că și despre […] The post Vită cu sos de vin roșu cu măduvă și ciuperci brune appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Copilărie

Oricine are un desert preferat, copil fiind. La mine pe primul loc erau căpșunile din […] The post Copilărie appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartar de somon cu mousse de migdale și quinoa

Povestea care urmează este adusă de undeva din Franța și cred că o să vă […] The post Tartar de somon cu mousse de migdale și quinoa appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Shepherd’s Pie – Plăcintă cu carne și cartofi

Primul lucru care mi-ar trece prin cap dacă cineva m-ar întreba „care sunt cele două […] The post Shepherd’s Pie – Plăcintă cu carne și cartofi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 421 | utilizatori online 28