Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Duminica, 19 Noiembrie
                   
 
 


» Pastramă de casă cu ierburi aromate

(P) Se spune că tot ce este făcut în casă este superior produselor de la […] The post Pastramă de casă cu ierburi aromate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Scovergi moderne în stil vechi

Cine a mâncat scovergi când era mic? Eu am crescut în Moldova, unde erau desertul […] The post Scovergi moderne în stil vechi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mousse de castane

Iubesc toamna pentru tot ce ne oferă. Mă consider o norocoasă pentru faptul că am […] The post Mousse de castane appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Supă cremă de ciocolată

Cine spune că supa trebuie să fie doar de legume, de pui, antreu, sau pentru […] The post Supă cremă de ciocolată appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» 20 de ouă și 4 idei de gustări bune-bune

(P) Trebuie să vă spun că mereu mi-au plăcut ouăle și, de asemenea, că nu […] The post 20 de ouă și 4 idei de gustări bune-bune appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Păstrăv ascuns în sare cu ardei grași dulci-acrișori

Dacă cumva v-ați făcut rezerve considerabile de sare (la un moment dat în istorie, era […] The post Păstrăv ascuns în sare cu ardei grași dulci-acrișori appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Risotto cu dovleac

(P) Îmi aduc aminte cu drag de copilărie în perioada asta a anului. Sezonul dovleacului […] The post Risotto cu dovleac appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Porc fraged în fistic

Mușchiulețul de porc este o carne delicioasă. Fie copt, prăjit, în tavă, tigaie, grătar, delicios […] The post Porc fraged în fistic appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Brioșe zemoase

De mică am umblat printre cărțile de bucate. Mama avea o colecție uimitoare de cărți […] The post Brioșe zemoase appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pulpă de rață fiartă în ulei și unt, cu varză roșie dulce-acrișoară

Mi-am propus de mult timp să găsesc una dintre cărțile vechi de bucate care mi-au […] The post Pulpă de rață fiartă în ulei și unt, cu varză roșie dulce-acrișoară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Burger aromat de curcan, cu mure și gorgonzola

Săptămâna aceasta avem o temă foarte interesantă; ca toate, de altfel. Însă de data aceasta […] The post Burger aromat de curcan, cu mure și gorgonzola appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Curcubeu pe cerul gurii – burger cu curcan

Săptămâna aceasta avem o temă foarte interesantă; ca toate, de altfel. Însă de data aceasta […] The post Curcubeu pe cerul gurii – burger cu curcan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ciocolată de casă cu sangria

Este bine știut faptul că deserturile care au un strop de alcool sunt foarte aromate. […] The post Ciocolată de casă cu sangria appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pulpe de pui în sos de vin alb

Probabil că v-ați dat seama că îmi plac rețetele care conțin alcool, motivul fiind simplu […] The post Pulpe de pui în sos de vin alb appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rasol copt încet

(P) Întotdeauna mi-a plăcut să reproduc rețetele mamei. Nu știu dacă din nostalgie, sau din […] The post Rasol copt încet appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» File de pui cu fulgi de porumb cu parmezan și sos de ardei copți

Sunt aproape 110% sigur ca fiecare dintre voi aveți un fel de mâncare (sau mai […] The post File de pui cu fulgi de porumb cu parmezan și sos de ardei copți appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Biscuiți cu ovăz, unt de arahide și bucăți de ciocolată

Ok… Îmi aduc iar aminte de copilărie și țin minte un preparat de-a dreptul complicat […] The post Biscuiți cu ovăz, unt de arahide și bucăți de ciocolată appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Patru gustări numa’ bune de pregătit oricând

(P) Astăzi vreau să vă prezint câteva rețete pe care am reușit să le îmbunătățesc […] The post Patru gustări numa’ bune de pregătit oricând appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» De la origini – supă de porumb

Ce bine că am crescut la țară! M-am jucat prin magazii, prin grădină, prin hambar, […] The post De la origini – supă de porumb appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Creveți în sos de portocale cu vodkă

Vă propun de data aceasta rețeta mea preferată de creveți – simplă și de efect, […] The post Creveți în sos de portocale cu vodkă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Lasagna descompusă

În ultima vreme am dezvoltat o pasiune să recreez rețete clasice, cum îmi trece prin […] The post Lasagna descompusă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ton cu glazură asiatică

Săptămâna aceasta am încercat marea cu degetul. Și la propriu, și la figurat. Tocmai m-am […] The post Ton cu glazură asiatică appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Vită cu sos de vin roșu cu măduvă și ciuperci brune

Încerc să mănânc cât de des pot carne de vită – știu că și despre […] The post Vită cu sos de vin roșu cu măduvă și ciuperci brune appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Copilărie

Oricine are un desert preferat, copil fiind. La mine pe primul loc erau căpșunile din […] The post Copilărie appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartar de somon cu mousse de migdale și quinoa

Povestea care urmează este adusă de undeva din Franța și cred că o să vă […] The post Tartar de somon cu mousse de migdale și quinoa appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Shepherd’s Pie – Plăcintă cu carne și cartofi

Primul lucru care mi-ar trece prin cap dacă cineva m-ar întreba „care sunt cele două […] The post Shepherd’s Pie – Plăcintă cu carne și cartofi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartar tomnatic

(P) Am început deja să mă uit prin piață după ultimele legume de la tarabe, […] The post Tartar tomnatic appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pate cremos de casă

Ca toată lumea, și eu sunt de părere că tot ce este făcut în casă […] The post Pate cremos de casă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cheesecake cu castravete

Vorbesc cu mama aproape zilnic la telefon. Discutăm diverse, ce a mai făcut fiecare, ce […] The post Cheesecake cu castravete appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pui în sos de prune

Deși nu am făcut asta des, într-o zi am cumpărat o cutie de prune uscate. […] The post Pui în sos de prune appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pastel de Nata

Se spune că atunci când călătorim, lăsăm câte o mică parte din inimă în fiecare […] The post Pastel de Nata appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cotlete de berbecuț fragede cu salată de pătrunjel

Nu știu de ce, dar cotletele astea mi-au rămas în cap de foarte mult timp. Pe […] The post Cotlete de berbecuț fragede cu salată de pătrunjel appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă cu lămâie și bezea

Țin minte că într-o vacanță i-am tot înnebunit pe amicii cu care călătoream cu faptul […] The post Tartă cu lămâie și bezea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Supă groasă cu somon

Vara mi se întâmplă frecvent să trec printr-o serie de mini crize de idei în […] The post Supă groasă cu somon appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Deliciu cu pepene

Pe principiul „vine vara, bine-mi pare”, am mers zilele acestea în piață să cumpăr, în […] The post Deliciu cu pepene appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Paste Carbonara cu spanac și muguri de pin

Tot timpul am apreciat bucătăria italiană pentru simplitatea, dar și prospețimea ingredientelor folosite. De foarte […] The post Paste Carbonara cu spanac și muguri de pin appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Gazpacho de roșii verzi

De fiecare dată când îmi vizitez părinții, plec de acolo cu geanta plină. Ca oricine, […] The post Gazpacho de roșii verzi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată cu creveți poșați

Când a fost ultima dată când ați savurat o salată bună? Sau… Poate spune cineva […] The post Salată cu creveți poșați appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată cu sparanghel, ou poșat și sos olandez

De multe ori simțeam nevoia să mănânc ceva fresh dimineața, dar în același timp să […] The post Salată cu sparanghel, ou poșat și sos olandez appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cranachan

Cred că fiecare dintre noi a cărat la un moment dat ceva de mâncare după […] The post Cranachan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» La pachet, vă rog

Bănuiesc că multă lume este familiară cu plăcinta sau covrigul de la colțul străzii, micul […] The post La pachet, vă rog appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni – Andrei Alexandrescu

Un nou intern se alătură proiectului de internship pe adihadean.ro. Este vorba despre Andrei Alexandrescu […] The post Prezentare interni – Andrei Alexandrescu appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 400 | utilizatori online 78