Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 20 Septembrie
                   
 
 


» De la origini – supă de porumb

Ce bine că am crescut la țară! M-am jucat prin magazii, prin grădină, prin hambar, […] The post De la origini – supă de porumb appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Creveți în sos de portocale cu vodkă

Vă propun de data aceasta rețeta mea preferată de creveți – simplă și de efect, […] The post Creveți în sos de portocale cu vodkă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Lasagna descompusă

În ultima vreme am dezvoltat o pasiune să recreez rețete clasice, cum îmi trece prin […] The post Lasagna descompusă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ton cu glazură asiatică

Săptămâna aceasta am încercat marea cu degetul. Și la propriu, și la figurat. Tocmai m-am […] The post Ton cu glazură asiatică appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Vită cu sos de vin roșu cu măduvă și ciuperci brune

Încerc să mănânc cât de des pot carne de vită – știu că și despre […] The post Vită cu sos de vin roșu cu măduvă și ciuperci brune appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Copilărie

Oricine are un desert preferat, copil fiind. La mine pe primul loc erau căpșunile din […] The post Copilărie appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartar de somon cu mousse de migdale și quinoa

Povestea care urmează este adusă de undeva din Franța și cred că o să vă […] The post Tartar de somon cu mousse de migdale și quinoa appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Shepherd’s Pie – Plăcintă cu carne și cartofi

Primul lucru care mi-ar trece prin cap dacă cineva m-ar întreba „care sunt cele două […] The post Shepherd’s Pie – Plăcintă cu carne și cartofi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartar tomnatic

(P) Am început deja să mă uit prin piață după ultimele legume de la tarabe, […] The post Tartar tomnatic appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pate cremos de casă

Ca toată lumea, și eu sunt de părere că tot ce este făcut în casă […] The post Pate cremos de casă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cheesecake cu castravete

Vorbesc cu mama aproape zilnic la telefon. Discutăm diverse, ce a mai făcut fiecare, ce […] The post Cheesecake cu castravete appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pui în sos de prune

Deși nu am făcut asta des, într-o zi am cumpărat o cutie de prune uscate. […] The post Pui în sos de prune appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pastel de Nata

Se spune că atunci când călătorim, lăsăm câte o mică parte din inimă în fiecare […] The post Pastel de Nata appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cotlete de berbecuț fragede cu salată de pătrunjel

Nu știu de ce, dar cotletele astea mi-au rămas în cap de foarte mult timp. Pe […] The post Cotlete de berbecuț fragede cu salată de pătrunjel appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă cu lămâie și bezea

Țin minte că într-o vacanță i-am tot înnebunit pe amicii cu care călătoream cu faptul […] The post Tartă cu lămâie și bezea appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Supă groasă cu somon

Vara mi se întâmplă frecvent să trec printr-o serie de mini crize de idei în […] The post Supă groasă cu somon appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Deliciu cu pepene

Pe principiul „vine vara, bine-mi pare”, am mers zilele acestea în piață să cumpăr, în […] The post Deliciu cu pepene appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Paste Carbonara cu spanac și muguri de pin

Tot timpul am apreciat bucătăria italiană pentru simplitatea, dar și prospețimea ingredientelor folosite. De foarte […] The post Paste Carbonara cu spanac și muguri de pin appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Gazpacho de roșii verzi

De fiecare dată când îmi vizitez părinții, plec de acolo cu geanta plină. Ca oricine, […] The post Gazpacho de roșii verzi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată cu creveți poșați

Când a fost ultima dată când ați savurat o salată bună? Sau… Poate spune cineva […] The post Salată cu creveți poșați appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Salată cu sparanghel, ou poșat și sos olandez

De multe ori simțeam nevoia să mănânc ceva fresh dimineața, dar în același timp să […] The post Salată cu sparanghel, ou poșat și sos olandez appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cranachan

Cred că fiecare dintre noi a cărat la un moment dat ceva de mâncare după […] The post Cranachan appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» La pachet, vă rog

Bănuiesc că multă lume este familiară cu plăcinta sau covrigul de la colțul străzii, micul […] The post La pachet, vă rog appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni – Andrei Alexandrescu

Un nou intern se alătură proiectului de internship pe adihadean.ro. Este vorba despre Andrei Alexandrescu […] The post Prezentare interni – Andrei Alexandrescu appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Duet cremos

Săptămâna aceasta am avut din nou strălucita idee să încerc ceva nou în bucătărie. Mai […] The post Duet cremos appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Gustare de casă

În timpul săptămânii, ca toată lumea, foarte rar apuc să mă bucur de o masă […] The post Gustare de casă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Am oprit cuptorul

Căldură mare, mon cher. Dar nu renunț la mâncat desert nici în ruptul capului, așa […] The post Am oprit cuptorul appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Supă de morcovi și turmeric

Săptămâna aceasta am fost provocați să aducem pe masă farfurii aromate. Iar cum goana mea […] The post Supă de morcovi și turmeric appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Răsfăț de vară

Vara trecută am descoperit vinul de Porto. Cum am gustat, a devenit preferatul meu. Este […] The post Răsfăț de vară appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Iz libanez

Ca în fiecare vară, vine momentul când încep să mă plâng de căldură. Deși toată […] The post Iz libanez appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Platou Mexican cu avocado şi orez negru

O nouă săptămână, o nouă cutie UCook. Cutia asta are atât de multe calităţi, că […] The post Platou Mexican cu avocado şi orez negru appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tort cu bere neagră

Afară este vară în toată regula, sezonul meu preferat, cu plimbări de seară prin parc, […] The post Tort cu bere neagră appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Casual Cook, Serious Taste

De când am înțeles că locul meu preferat de muncă este în bucătărie și că […] The post Casual Cook, Serious Taste appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cină la foc mic

Masa mea preferată din zi este cina. Și asta pentru că micul dejun nu prea […] The post Cină la foc mic appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Dezlegare la ciocolată

Să nu aveți încredere niciodată în oamenii care nu iubesc ciocolata. Ceva este în neregulă […] The post Dezlegare la ciocolată appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Risotto cu brânză și dovleac cu salvie

Zilele acestea am avut la dispoziție două sortimente de brânză maturată de la Hochland, brânză […] The post Risotto cu brânză și dovleac cu salvie appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill

Ca mulți dintre noi, în timpul săptămânii nu am timp pentru micul dejun. Fie sar […] The post Mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Curcan cu arome mediteraneene, spanac sote şi ardei copt

O nouă săptămână, o nouă provocare în cutia UCook primită. De această dată am fost […] The post Curcan cu arome mediteraneene, spanac sote şi ardei copt appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Despre gusturi bine făcute și ingrediente secrete

De prea multe ori primesc întrebarea „Care este ingredientul tău secret”? și de cele mai […] The post Despre gusturi bine făcute și ingrediente secrete appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Eclere sărate

De curând am avut de organizat un prânz pentru niște prieteni care ne-au vizitat. De […] The post Eclere sărate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» English buns cu ouă poşate şi somon afumat

Am avut cel mai bun brunch din ultima perioadă. Mi-a făcut mare plăcere să pregătesc […] The post English buns cu ouă poşate şi somon afumat appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cremos – Crocant

Recunosc faptul că sunt fana deserturilor în contrast: fie dulce-acrișor, fie cremos-crocant. Anul trecut am […] The post Cremos – Crocant appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 377 | utilizatori online 59