Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Luni, 06 Iulie
                   
 
 


» Tort rulat cu morcovi și caramel

Deși poate pare ciudat să folosești morcovi la desert, dulceața lui combinată cu scorțișoară și […] The post Tort rulat cu morcovi și caramel appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Orez exotic cu ciuperci teriyaki

Inspirată din bucătăria asiatică, combinația de orez cu ananas și curry mi se pare că […] The post Orez exotic cu ciuperci teriyaki appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Chifle pentru burgeri cu lapte și ou | Farfurii Curate | Episodul 9 | (video)

Dragii mei, bine ați revenit la un nou episod din serialul Farfurii curate și vreau […] The post Chifle pentru burgeri cu lapte și ou | Farfurii Curate | Episodul 9 | (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cheesecake cu migdale

Deși pare banal, un cheesecake poate fi un desert senzațional. Pentru mine, unul reușit înseamnă […] The post Cheesecake cu migdale appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Sandwich cu vită coaptă încet (video)

Dragii mei, bine ați revenit la noul episod din Farfurii Curate. Mai țineți minte episodul […] The post Sandwich cu vită coaptă încet (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Khachapuri

Cu gândul la vacanță, dar după multe zile petrecute în casă, vă propun o rețetă […] The post Khachapuri appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Supă cremă de conopidă – Farfurii curate – Episodul 8

Dragilor, bine ați revenit la Farfurii Curate. În episodul de azi, o rețetă extrem de […] The post Supă cremă de conopidă – Farfurii curate – Episodul 8 appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Chiftele cu chutney de mentă

De fiecare dată când mă gândesc la copilăria mea fericită, îmi amintesc cu emoție de […] The post Chiftele cu chutney de mentă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Cremă de legume coapte cu năut

Textură cremoasă, gust de ardei copt, culoare superbă. O combinație între comfort food și risipă […] The post Cremă de legume coapte cu năut appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Shakshuka primăvăratică

Ca toată lumea, ador primăvara prin prisma noilor culori de afară, soare, căldură, verdeață. Însă, […] The post Shakshuka primăvăratică appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rețeta de friptură din morcovi a lui Adi Hădean (video)

Dragii mei, bine ați venit la un nou episod din serialul Farfurii curate. Dintr-un motiv […] The post Rețeta de friptură din morcovi a lui Adi Hădean (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rețeta de frigănele a lui Adi Hădean (video)

Dragii mei, bine v-am regăsit la un nou episod din serialul Farfurii Curate cu întrebarea […] The post Rețeta de frigănele a lui Adi Hădean (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Clătite cu flori de salcâm

Primăvara este despre verdeață, despre flori și copaci înfloriți, iar salcâmul, cu parfumul lui delicat, […] The post Clătite cu flori de salcâm appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Steak la OptiGrill (video)

Dragii mei, bine ați revenit la Farfurii curate. Rețeta de astăzi este una extrem de […] The post Steak la OptiGrill (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Lasagna cu verdețuri

Dacă lasagna vi se pare o mâncare greoaie, și nu mă refer la preparare, vă […] The post Lasagna cu verdețuri appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rețetă de gogoși (video)

Pofta-i poftă și mai bine mănânc trei gogoși decât să stau cu gândul acolo pentru […] The post Rețetă de gogoși (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rețetă de Hot Dog (video)

Ceva extrem de simplu pentru astăzi, care ne ajută să avem și un frigider curat. […] The post Rețetă de Hot Dog (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Adi Hădean: cartofi prăjiți aka jumări de cartofi (video)

O să vă spun astăzi o poveste despre cartofii prăjiți. Sigur, toată lumea știe să […] The post Adi Hădean: cartofi prăjiți aka jumări de cartofi (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Sos tartar cum îi place lui Vladimir lângă fish&chips

Fiul meu, Vladimir, e încântat când primește o porție faină de fish&chips (pește fript în […] The post Sos tartar cum îi place lui Vladimir lângă fish&chips appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rețeta de sarmale a lui Adi Hădean (video)

În episodul acesta vreau să vă arăt o rețetă de sarmale. Una dintre cele multe […] The post Rețeta de sarmale a lui Adi Hădean (video) appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Porc cu șoric crocant

Păi nu-i rău, da’ cum obținem noi acest șoric crocant? Simplu: plecăm de la carnea […] The post Porc cu șoric crocant appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tarte cu ciocolată și sare de mare

Se spune să nu aveți încredere în persoanele care nu mănâncă ciocolată. Mie încă mi-e […] The post Tarte cu ciocolată și sare de mare appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» D-ale primăverii

Astăzi mi s-a pus pata pe spanac, pentru că merge de minune cu brânză. Și […] The post D-ale primăverii appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Drob de miel

Dragilor, mie mi-e clar că drobul e o mâncare apărută din grija față de viață, […] The post Drob de miel appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Șaorma-n casă. La izolare.

Nu-i ca aia de la Genin (if iu nou uat ai min), da’ posibil să […] The post Șaorma-n casă. La izolare. appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Solidar Social

Proiectul “Solidar social” este o acțiune umanitară inițiată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia […] The post Solidar Social appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Lipii de casă cu verdețuri

Lipiile de casă se pregătesc foarte ușor și sunt delicioase cu tot felul de umpluturi. […] The post Lipii de casă cu verdețuri appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Negresă cu magiun

Îmi amintesc cu nostalgie de copilărie, de diminețile în care mama ne pregătea micul dejun. […] The post Negresă cu magiun appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Clătite împletite

Inspirate din faimoasele clătite Ana Lugojana, aceste clătite sunt verișoara lor ceva mai sofisticată, combinate […] The post Clătite împletite appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Rețete pentru o carantină suportabilă

Acum, nu știu sigur dacă termenul “carantină” e utilizat corect și nici nu vreau să […] The post Rețete pentru o carantină suportabilă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Gogoși alcoolizate

Mâna sus cine nu ar da măcar din când în când orice gogoașă fancy, glazurată, […] The post Gogoși alcoolizate appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Restaurante de unde poți comanda în perioada asta

Astăzi, hai să ieșim puțin din sfera extremelor, ori că e doar o gripă, ori […] The post Restaurante de unde poți comanda în perioada asta appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Ferma Dacilor livrează ospețe

Sunt sigur că printre voi se numără mulți inși ca mine, cărora le place să […] The post Ferma Dacilor livrează ospețe appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» #Stayhome și încinge tigaia. Cursuri online de gătit

Cam toți ne întoarcem de pe-o parte pe alta în canapea zilele astea, de la […] The post #Stayhome și încinge tigaia. Cursuri online de gătit appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Pâine cu cartofi în vremea coronavirusului

Prietenul meu, Gabriel Barbu, e brutar. Am lucrat împreună în diverse proiecte, până când s-a […] The post Pâine cu cartofi în vremea coronavirusului appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Mic dejun cu ouă fripte și avocado

Mă întreabă soața dacă vreau avocado. Sincer, nu VREAU avocado niciodată. Îl mănânc mereu pentru […] The post Mic dejun cu ouă fripte și avocado appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2020 – Alina Veninatu

Într-o ordine pur întâmplătoare, astăzi vreau să v-o prezint pe următoarea stagiară de anul acesta, […] The post Prezentare interni 2020 – Alina Veninatu appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2020 – Medeea Neguțescu

Astăzi vreau să vă fac cunoștință cu Medeea, noua membră a echipei de interni căreia […] The post Prezentare interni 2020 – Medeea Neguțescu appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2020 – Andreea Duția

Noua stagiară care întregește echipa ne-a spus cât de frumos se combină pasiunea pentru gătit […] The post Prezentare interni 2020 – Andreea Duția appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tartă cu roșii și brânzeturi

Sunt mare iubitoare de roșii. Pe măsură ce voi împărtăși rețete cu voi, veți observa […] The post Tartă cu roșii și brânzeturi appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Tort cu vanilie, cafea şi nucă

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu când intru intr-o cofetărie, odată ce am auzit […] The post Tort cu vanilie, cafea şi nucă appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.

» Prezentare interni 2020 – Flaminia Boc

A sosit timpul ca noii stagiari să preia ștafeta și să ne spună povestea lor […] The post Prezentare interni 2020 – Flaminia Boc appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 88 | utilizatori online 27