Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Joi, 13 Decembrie
                   
 
 


» Atentat la Strasbourg

3 persoane au fost ucise, iar alte 13 au fost rănite în urma atacului de ieri de la Strasbourg. Aşa cum am spus de fiecare dată, astfel de atacuri sunt profund condamnabile. Intoleranţa şi extremismul de orice fel nu pot fi nici acceptate, nici justificate într-o lume care astăzi are mai mult ca oricând nevoie […] The post Atentat la Strasbourg appeared first on Ana Birchall.

» Recepția de rămas bun oferită de Ambasada Israelului în România în cinstea E.S. doamnei ambasador Tamar Samash

    A fost o onoare pentru mine să particip în seara aceasta la recepția de rămas bun oferită de Ambasada Israelului în România în cinstea E.S. doamnei ambasador Tamar Samash, căreia i-am transmis mulțumirile doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și ale Guvernului României pentru întreaga sa activitate diplomatică desfășurată la București. Legăturile dintre țările noastre […] The post Recepția de rămas bun oferită de Ambasada Israelului în România în cinstea E.S. doamnei ambasador Tamar Samash appeared first on Ana Birchall.

» 72 de ani de la înfiinţarea UNICEF

Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii sau UNICEF a fost înființat după Al Doilea Război Mondial, pe 11 decembrie 1946, cu scopul inițial de a furniza ajutoare de urgență copiilor afectați de consecințele dramatice ale conflagrației. Astăzi, la 72 de ani de la înființarea UNICEF, organizația, împreună cu partenerii ei – autorităţile, societatea civilă și mediul […] The post 72 de ani de la înfiinţarea UNICEF appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu Matthew Boyse, adjunctul Asistentului pentru Europa Centrală și Problematica Holocaustului al Secretarului de Stat al SUA

Am avut o întrevedere foarte bună astăzi cu domnul Matthew Boyse, adjunctul Asistentului pentru Europa Centrală și Problematica Holocaustului al Secretarului de Stat al SUA. Am discutat despre perspectivele pentru dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatul Strategic dintre România și SUA, în urma organizării celei de-a șasea reuniuni a Dialogului Strategic România-SUA, anul acesta, la București, precum […] The post Întrevedere cu Matthew Boyse, adjunctul Asistentului pentru Europa Centrală și Problematica Holocaustului al Secretarului de Stat al SUA appeared first on Ana Birchall.

» Recepție cu ocazia Zilei Naționale a Japoniei

Am fost onorată să particip la recepția oferită de Ambasada Japoniei cu ocazia Zilei Naționale a statului nipon, care este aniversată pe 23 decembrie. Cu această ocazie am transmis mesajul de felicitare din partea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă. Am subliniat că prietenia româno-japoneză are un caracter solid și profund, fiind o mărturie a dezvoltării legăturilor […] The post Recepție cu ocazia Zilei Naționale a Japoniei appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu noul ambasador al Japoniei la Bucureşti, E.S. Hitoshi Noda

Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu noul ambasador al Japoniei la Bucureşti, E.S. Hitoshi Noda, prilej cu care i-am urat bun-venit în România. Pe agenda discuțiilor s-au aflat teme relevante pentru dezvoltarea relaţiilor politico-diplomatice dintre România şi Japonia, precum și pentru dezvoltarea și aprofundarea relațiilor economice. Am subliniat că relația strategică dintre România și […] The post Întrevedere cu noul ambasador al Japoniei la Bucureşti, E.S. Hitoshi Noda appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu ministrul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, domnul Chiril Gaburici

Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu Chiril Gaburici, ministrul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova. Cu această ocazie, am subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre țările noastre și am reconfirmat angajamentul comun pentru promovarea relațiilor comerciale dintre România și Republica Moldova. Totodată, am evidențiat că România susține parcursul european și euroatlantic al Republicii Moldova, […] The post Întrevedere cu ministrul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, domnul Chiril Gaburici appeared first on Ana Birchall.

» Participare la evenimentul ”reUNIRE la CENTENAR”, organizat de publicația FinancialIntelligence.ro

Am fost onorată să particip astăzi la evenimentul ”reUNIRE la CENTENAR”, organizat de publicația FinancialIntelligence.ro, dezbatere care a pus accentul pe ideea solidarității în anul sărbătorii Centenarului Marii Uniri. Cu această ocazie am prezentat mesajul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și am felicitat organizatorii pentru o dezbatere de substanță. Am subliniat că, la un veac de […] The post Participare la evenimentul ”reUNIRE la CENTENAR”, organizat de publicația FinancialIntelligence.ro appeared first on Ana Birchall.

» Recepția oferită de Ambasada Republicii Kazahstan la București, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Kazahstan

Am fost onorată să particip, în această seară, la recepția oferită de Ambasada Republicii Kazahstan la București, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Kazahstan, celebrată pe 16 decembrie. Cu această ocazie, am transmis mesajul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, subliniind că, în cei peste 25 de ani de relații diplomatice, Republica Kazahstan a devenit un partener […] The post Recepția oferită de Ambasada Republicii Kazahstan la București, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Kazahstan appeared first on Ana Birchall.

» 8 decembrie – Ziua Constituției

8 decembrie este o dată cu o semnificație aparte pentru democrația românească, fiind ziua în care este sărbătorită Ziua Constituţiei. Data a fost aleasă pentru a ne aminti de ziua în care, prin referendumul naţional din 1991 a fost adoptată prima constituţie post-decembristă, punând astfel capăt lungilor ani de dictatură comunistă. Constituţia, fundamentul democrației românești, […] The post 8 decembrie – Ziua Constituției appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu o delegație a Camerei de Comerț Italiene pentru România și cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi

Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi și cu o delegație a Camerei de Comerț Italiene pentru România. Cu această ocazie, am subliniat importanța Parteneriatului Strategic Consolidat dintre țările noastre, inclusiv pe dimensiunea economică. Am reconfirmat angajamentul comun pentru promovarea relațiilor comerciale româno-italiene, reprezentanții mediului de afaceri din Italia fiind […] The post Întrevedere cu o delegație a Camerei de Comerț Italiene pentru România și cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu Sir Simon McDonald, șeful serviciului diplomatic britanic

Am avut astăzi o discuție excelentă cu Sir Simon McDonald, șeful serviciului diplomatic britanic, în care am evidențiat stadiul foarte bun al relației strategice dintre România și Marea Britanie, precum și interesul comun pentru reconfigurarea cooperării bilaterale în parametrii noilor evoluții europene marcate de Brexit. Am exprimat încrederea că, independent de Brexit, legăturile dintre România […] The post Întrevedere cu Sir Simon McDonald, șeful serviciului diplomatic britanic appeared first on Ana Birchall.

» 6 decembrie – Sfântul Nicolae

An de an, la 6 decembrie, Biserica ortodoxă prăznuiește pe Sfântul Nicolae, cunoscut în mod special pentru râvna sa fierbinte în apărarea dreptei credințe și pentru dragostea sa milostivă față de copii și cei săraci. Sfântul Nicolae este cunoscut pentru faptele sale de milostenie din timpul vieții, dar mai cu seamă pentru minunile sale savârșite […] The post 6 decembrie – Sfântul Nicolae appeared first on Ana Birchall.

» Primirea ambasadorului Regatului Spaniei la București, Manuel Larrotcha Parada

Am avut astăzi o întrevedere excelentă cu Manuel Larrotcha Parada, ambasadorul Regatului Spaniei la București. Am discutat despre stadiul actual și perspectivele relațiilor româno-spaniole, în contextul Parteneriatului Strategic dintre cele două țări, cu accent pe dezvoltarea și aprofundarea cooperării economice. Totodată, am subliniat relațiile excelente dintre România și Spania, reflectate în cooperarea foarte dinamică în […] The post Primirea ambasadorului Regatului Spaniei la București, Manuel Larrotcha Parada appeared first on Ana Birchall.

» La reuniunea Grupului şefilor de misiuni diplomatice din America Latină şi Caraibi (GRULAC)

Am fost onorată să particip în această seară la reuniunea Grupului şefilor de misiuni diplomatice din America Latină şi Caraibi (GRULAC), acreditaţi la Bucureşti, la invitația ambasadorului Republicii Peru în România, doamna María Eugenia Echeverría Herrera. În cadrul discuțiilor cu ambasadorii statelor GRULAC prezenți la reuniune – Argentina, Brazilia, Chile, Mexic, Peru și Venezuela, precum […] The post La reuniunea Grupului şefilor de misiuni diplomatice din America Latină şi Caraibi (GRULAC) appeared first on Ana Birchall.

» Întrevederea Prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu Secretarul General al Consiliului, Jeppe Tranholm-Mikkelsen

Întrevederea Prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu Secretarul General al Consiliului, Jeppe Tranholm-Mikkelsen COMUNICAT DE PRESĂ   Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 5 decembrie 2018, la Bruxelles, o întrevedere cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen, cu participarea membrilor Guvernului României. Întâlnirea face parte din dialogul uzual al reprezentanților statului care va […] The post Întrevederea Prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu Secretarul General al Consiliului, Jeppe Tranholm-Mikkelsen appeared first on Ana Birchall.

» Fotografie de familie alături de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Întevederea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă cu președintele Comisiei Europene are loc în contextul în care, în mai puțin de o lună, România va prelua pentru prima dată Președinția Consiliului UE – un moment unic în parcursul european al țării noastre. The post Fotografie de familie alături de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker appeared first on Ana Birchall.

» Legea anti-bullying împotriva violenței psihologice a fost adoptată

Salut votul din Senat (camera decizională) prin care Legea împotriva violenței psihologice (anti-bullying) a fost adoptată! Este un proiect foarte bun pentru România, despre care am vorbit în octombrie 2015, în plenul Camerei Deputaților: https://goo.gl/LYboNp Așa cum am spus de fiecare dată, avem nevoie de o societate fără nicio formă de violenţă, în care mai ales […] The post Legea anti-bullying împotriva violenței psihologice a fost adoptată appeared first on Ana Birchall.

» 3 decembrie – Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Data de 3 decembrie a fost proclamată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități de către Adunarea Generală a ONU. Prin marcarea acestei zile la nivel mondial se urmărește creșterea gradului de conștientizare asupra unei problematici foarte importante la nivelul oricărei societăți democratice. Acțiunile care marchează această zi reprezintă un bun prilej pentru reafirmarea principalelor valori […] The post 3 decembrie – Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități appeared first on Ana Birchall.

» Viceprim-ministrul Ana Birchall a reprezentat România la ceremonia de învestire în funcție a noului președinte al Mexicului, Andrés Manuel López Obrador

Viceprim-ministrul Ana Birchall a reprezentat România la ceremonia de învestire în funcție a noului președinte al Mexicului, Andrés Manuel López Obrador COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, sâmbătă, 1 decembrie a.c., la ceremonia de învestire în funcție a noului președinte al Mexicului, Andrés Manuel López Obrador, eveniment în cadrul căruia a prezentat […] The post Viceprim-ministrul Ana Birchall a reprezentat România la ceremonia de învestire în funcție a noului președinte al Mexicului, Andrés Manuel López Obrador appeared first on Ana Birchall.

» La mulţi ani, România! La mulţi ani tuturor românilor de 1 Decembrie, ziua Centenarului Marii Uniri, ziua noastră naţională!

În ziua sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, vă doresc tuturor o zi naţională care să vă deschidă inimile şi sufletele, o zi în care să reflectăm împreună la ce am făcut bine şi la ce am greşit. O zi naţională în care să ne bucurăm de tot ceea ce ne-a dat Dumnezeu, în care să ne […] The post La mulţi ani, România! La mulţi ani tuturor românilor de 1 Decembrie, ziua Centenarului Marii Uniri, ziua noastră naţională! appeared first on Ana Birchall.

» Alături de Ivanka Trump și Mike Pence

O discuție foarte placută și utilă cu Ivanka Trump și Mike Pence, despre România și Parteneriatul Strategic româno-american, într-o zi cu totul specială pentru România și români! La multi ani, Romania! La multi ani, romani!   The post Alături de Ivanka Trump și Mike Pence appeared first on Ana Birchall.

» 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei, părintele duhovnicesc şi ocrotitorul României

Astăzi, alături de întreaga suflare creștină din România, îl prăznuim pe părintele spiritual al neamului românesc, Sfântul Apostol Andrei (nume provenit din limba greacă și care înseamnă bărbăție, curaj), cel Întâi chemat – părintele duhovnicesc şi ocrotitorul României. În înțelepciunea Sa ziditoare, Bunul Dumnezeu a rânduit ca poporul ce se va naște la nord de […] The post 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei, părintele duhovnicesc şi ocrotitorul României appeared first on Ana Birchall.

» Continuarea dezvoltării și aprofundării Parteneriatului Strategic cu SUA, un obiectiv prioritar și pentru anul 2019

Continuarea dezvoltării și aprofundării Parteneriatului Strategic cu SUA, un obiectiv prioritar și pentru anul 2019 COMUNICAT DE PRESĂ Viceprim-ministrul Ana Birchall, aflată în vizită de lucru în Washington D.C., a avut, vineri, 30 noiembrie a.c., o întrevedere cu Wess Mitchell, asistentul pentru afaceri europene și eurasiatice al Secretarului de stat al SUA.  În cadrul discuțiilor […] The post Continuarea dezvoltării și aprofundării Parteneriatului Strategic cu SUA, un obiectiv prioritar și pentru anul 2019 appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall: În anul sărbătoririi Centenarului Marii Unirii, România a reușit dezvoltarea, consolidarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic cu SUA

Ana Birchall: În anul sărbătoririi Centenarului Marii Unirii, România a reușit dezvoltarea, consolidarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic cu SUA COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat miercuri, 28 noiembrie a.c., la recepția oferită de Ambasada României la Washington, cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri. La eveniment a participat și doamna Jackie Walorski, membru […] The post Ana Birchall: În anul sărbătoririi Centenarului Marii Unirii, România a reușit dezvoltarea, consolidarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic cu SUA appeared first on Ana Birchall.

» 133 de ani de la naşterea scriitorului Liviu Rebreanu

Pe 27 noiembrie 1885, se năștea, în comuna Târlișua din Bistrița-Năsăud, ctitorul romanului românesc modern și unul dintre cei mai mari prozatori și dramaturgi români, Liviu Rebreanu. Inspirat de tradițiile locului și personalitățile complexe ale locuitorilor din zona în care și-a trăit prima parte a vieții, scriitorul a adus în centrul atenției anumite teme legate […] The post 133 de ani de la naşterea scriitorului Liviu Rebreanu appeared first on Ana Birchall.

» La dezbaterea cu tema ”Viitorul Uniunii Europene: perspectivele președințiilor rotative ale Bulgariei, Austriei și Românei la Consiliului UE”

Am participat astăzi la dezbaterea cu tema ”Viitorul Uniunii Europene: perspectivele președințiilor rotative ale Bulgariei, Austriei și Românei la Consiliului UE”, organizată în cadrul Forumului Global al Femeilor Lideri Politici (WPL), care se desfășoară în aceste zile la Reykjavík, în Islanda. Cu această ocazie, am discutat despre prioritățile Președinției României la Consiliul UE pe tema […] The post La dezbaterea cu tema ”Viitorul Uniunii Europene: perspectivele președințiilor rotative ale Bulgariei, Austriei și Românei la Consiliului UE” appeared first on Ana Birchall.

» Rolul femeilor-lideri în era digitală

În sesiunea de discuții privind rolul femeilor-lideri în era digitală am arătat că prin educație continuă femeile de toate vârstele își pot atinge adevăratul potențial și pot aduce o contribuție mai mare la evoluția societății. Există numeroase exemple de success de femei în poziții de top sau în funcții de conducere în organizații importante, în […] The post Rolul femeilor-lideri în era digitală appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu Mari Kiviniemi, secretar general adjunct al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE)

Am avut, în marja Forumului Global al Femeilor Lideri Politici, o întrevedere foarte bună cu Mari Kiviniemi, secretar general adjunct al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică și fost prim-ministru al Finlandei. Cu această ocazie, am subliniat că aderarea României la OCDE rămâne unul dintre obiectivele noastre prioritare, asumat și în Programul de Guvernare. The post Întrevedere cu Mari Kiviniemi, secretar general adjunct al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu Gudlaug Thor Thordarson, ministrul Afacerilor Externe din Islanda

  În marja Forumului Global al Femeilor Lideri Politici de la Reykjavík, am avut o întrevedere excelentă cu Gudlaug Thor Thordarson, ministrul Afacerilor Externe din Islanda, prima bilaterală făcută vreodată la acest nivel. Am discutat despre obiectivul comun de a dezvolta și aprofunda cooperarea bilaterală pe teme de interes reciproc, inclusiv pe perioada exercitării Președinției […] The post Întrevedere cu Gudlaug Thor Thordarson, ministrul Afacerilor Externe din Islanda appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu Katrín Jakobsdóttir, prim-ministrul Islandei

Am avut o întrevedere excelentă cu Katrín Jakobsdóttir, prim-ministrul Islandei, în contextul Forumului Global al Femeilor Lideri Politici de la Reykjavík. Am abordat teme de interes de pe agenda europeană, inclusiv prioritățile Președinției române a Consiliului UE. De asemenea, am discutat aspecte referitoare la cooperarea în cadrul NATO și în diverse formate multilaterale, precum și […] The post Întrevedere cu Katrín Jakobsdóttir, prim-ministrul Islandei appeared first on Ana Birchall.

» Viceprim-ministrul Ana Birchall, mesaj de promovare a egalității de gen la Forumul Global al Femeilor Lideri Politici

Viceprim-ministrul Ana Birchall, mesaj de promovare a egalității de gen la Formul Global al Femeilor Lideri Politici COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, în perioada 26-27 noiembrie a.c., la Forumul Global al Femeilor Lideri Politici (WPL), prestigioasă rețea globală a femeilor-politician din întreaga lume, eveniment care a avut loc la Reykjavík, în […] The post Viceprim-ministrul Ana Birchall, mesaj de promovare a egalității de gen la Forumul Global al Femeilor Lideri Politici appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu Jewel Howard-Taylor, vice-președinte al Republicii Liberia și președinte al Senatului Republicii Liberia

Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu doamna Jewel Howard-Taylor, vice-președinte al Republicii Liberia și președinte al Senatului Republicii Liberia. Am discutat despre stadiul relațiilor bilaterale precum și despre dorința Guvernului României de a relansa relațiile tradiționale cu statele din Africa sub-sahariană. Cu această ocazie, am promovat candidatura României pentru mandatul de membru nepermanent […] The post Întrevedere cu Jewel Howard-Taylor, vice-președinte al Republicii Liberia și președinte al Senatului Republicii Liberia appeared first on Ana Birchall.

» Recepție oferită de Președintele Islandei în deschiderea Forumului Global WPL

Sunt onorată să particip în această seară, la Reykjavík, la recepția oferită de Președintele Islandei, Guðni Th. Jóhannesson, în deschiderea Forumului Global al Femeilor Lideri Politici (WPL) și vreau să îi mulțumesc domnului președinte Jóhannesson pentru primirea de excepție! Sincere felicitări organizatorilor care au reușit să se mobilizeze pentru un eveniment excelent în capitala Islandei! […] The post Recepție oferită de Președintele Islandei în deschiderea Forumului Global WPL appeared first on Ana Birchall.

» În așteptarea îmbarcării pentru Islanda unde particip la “Women Leaders Global Forum”

În așteptarea îmbarcării pentru Islanda unde particip la “Women Leaders Global Forum”. Sa aveti o zi linistita! The post În așteptarea îmbarcării pentru Islanda unde particip la “Women Leaders Global Forum” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall: Reluarea activității Comisiei Mixte Interguvernamentale de cooperare economică româno-azeră este un punct de referință în evoluția parteneriatului nostru strategic

Ana Birchall: Reluarea activității Comisiei Mixte Interguvernamentale de cooperare economică româno-azeră este un punct de referință în evoluția parteneriatului nostru strategic COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall și ministrul Muncii din Azerbaidjan, Sahil Babayev, au co-prezidat, astăzi, 23 noiembrie 2018, lucrările sesiunii plenare a Comisiei Mixte Integuvernamentale de colaborare economică România – Azerbaidjan. Totodată, […] The post Ana Birchall: Reluarea activității Comisiei Mixte Interguvernamentale de cooperare economică româno-azeră este un punct de referință în evoluția parteneriatului nostru strategic appeared first on Ana Birchall.

» Grup de lucru pentru implementarea proiectelor aprobate la Summit-ul I3M

În ședința de Guvern de astăzi a fost adoptat Memorandumul privind înființarea unui Grup de lucru pentru monitorizarea și coordonarea implementării proiectelor aprobate la Summit-ul Inițiativei celor Trei Mări de la București, sub coordonarea viceprim-ministrului pentru Implementarea Parteneriatelor Strategice ale României, cu informarea periodică a prim-ministrului. Scopul înființării Grupului de lucru îl reprezintă asigurarea monitorizării […] The post Grup de lucru pentru implementarea proiectelor aprobate la Summit-ul I3M appeared first on Ana Birchall.

» Seminar IDR: Romania and its politics: within and abroad

În mesajul adresat diplomaților străini prezenți la evenimentul cu tema “Romania and its politics: within and abroad”, organizat astăzi de Ministerul Afacerilor Externe și Institutul Diplomatic Român, am arătat că unul dintre principalele obiective ale Guvernului României în acest domeniu se referă la responsabilitatea de a valorifica și de a promova avantajele României în relațiile […] The post Seminar IDR: Romania and its politics: within and abroad appeared first on Ana Birchall.

» Recepție cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Libaneze

Am fost onorată să particip astăzi la recepția oferită de Ambasada Republicii Libaneze în România cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la proclamarea Independenței acestui stat. De Ziua Națională a Republicii Libaneze, în numele doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și al Guvernului României, am transmis sincere felicitări și cele mai calde urări de succes, […] The post Recepție cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Libaneze appeared first on Ana Birchall.

» 20 noiembrie – Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

Ca urmare a semnării Convenției ONU privind drepturile copilului, la data de 20 noiembrie 1989, această zi a devenit în întreaga lume Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului. Documentul a fost ratificat și de România un an mai târziu (septembrie 1990), fiind astfel puse bazele legii privind protecția și promovarea drepturilor celor mici. Din nefericire, în […] The post 20 noiembrie – Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall l-a primit în vizită de rămas-bun pe ambasadorul Republicii Turcia, Osman Koray Ertaş, ocazie cu care i-a mulțumit pentru excelenta colaborare

Ana Birchall l-a primit în vizită de rămas-bun pe ambasadorul Republicii Turcia, Osman Koray Ertaş, ocazie cu care i-a mulțumit pentru excelenta colaborare COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall l-a primit, marți, 20 noiembrie a.c., în vizită de rămas-bun, pe E.S. Osman Koray Ertaş, ambasadorul Republicii Turcia, care își încheie misiunea diplomatică în România. […] The post Ana Birchall l-a primit în vizită de rămas-bun pe ambasadorul Republicii Turcia, Osman Koray Ertaş, ocazie cu care i-a mulțumit pentru excelenta colaborare appeared first on Ana Birchall.

» Guvernul României apreciază și susține inițiativele UNICEF în România pentru apărarea și promovarea drepturilor copiilor

Guvernul României apreciază și susține inițiativele UNICEF în România pentru apărarea și promovarea drepturilor copiilor COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a avut marți, 20 noiembrie a.c., o întrevedere cu doamna Afshan Khan, director regional UNICEF pentru Europa și Asia Centrală și coordonator special pentru Refugiați și Migranți în Europa. Ana Birchall a transmis […] The post Guvernul României apreciază și susține inițiativele UNICEF în România pentru apărarea și promovarea drepturilor copiilor appeared first on Ana Birchall.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 152 | utilizatori online 30