Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Luni, 06 Iulie
                   
 
 


» Prețul odei lui Bittman: 11.000 de euro ca prezentator plus 11.000 de euro pentru trupa Holograf! Pentru că n-a vrut să semneze o achiziție trucată, directoarea a fost demisă de primarul Florea cu o zi înainte de eveniment!

Libertatea începe să publice de azi documente și mărturii care arată cum s-a trucat cheltuirea a 700.000 de euro, banii cetățenilor în ”Zilele Sectorului 5”. Directoarea Centrului Cultural al Sectorului 5 și încă doi angajați publici s-au opus, au anunțat [...] Articolul Prețul odei lui Bittman: 11.000 de euro ca prezentator plus 11.000 de euro pentru trupa Holograf! Pentru că n-a vrut să semneze o achiziție trucată, directoarea a fost demisă de primarul Florea cu o zi înainte de eveniment! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» După ce au golit Piața Victoriei, 1.000 de jandarmi au golit un hotel de pe litoral de turiștii care aveau cazarea deja plătită, au spart geamurile și au produs pagube!

Scandal la Marea Neagră între 5 și 9 septembrie! După evenimentele violente din 10 august, jandarmii au primit, de la asociațiile lor, ocazia de a se remonta psihic. Cupa Jandarmeriei  la Fotbal pe plajă a adunat 1.200 de jandarmi, polițiști [...] Articolul După ce au golit Piața Victoriei, 1.000 de jandarmi au golit un hotel de pe litoral de turiștii care aveau cazarea deja plătită, au spart geamurile și au produs pagube! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Polițiștii pun îndrăzneala atacului asupra baschetbaliștilor de la Brăila pe seama creșterii tupeului interlopilor în toată țara pe fondul slăbirii poliției prin politizare

Interlopul ”Dasaev”, condamnat în Spania la 20 de ani de închisoare, înjunghie într-un club din Brăila doi baschetbaliști, în fața a zeci de martori oculari și sub ochii camerelor de luat vederi. De unde această lipsă de frică, până la [...] Articolul Polițiștii pun îndrăzneala atacului asupra baschetbaliștilor de la Brăila pe seama creșterii tupeului interlopilor în toată țara pe fondul slăbirii poliției prin politizare apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Firma care a luat 700.000 de euro de la Sectorul 5, din care l-a plătit pe Dan Bittman, este aceeași firmă care sifona bani publici de la clubul sportiv Olimpia!

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan În februarie 2013, Gazeta Sporturilor lansa o investigație despre neregulile de la Clubul sportiv Olimpia. Directorul general de la Olimpia se numea Mihaela Elena Neagu. Mihaela Neagu direcționa banii publici către firma [...] Articolul Firma care a luat 700.000 de euro de la Sectorul 5, din care l-a plătit pe Dan Bittman, este aceeași firmă care sifona bani publici de la clubul sportiv Olimpia! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Reacția unui regizor tânăr, indignat că numele său e folosit politic: „Nu am semnat scrisoarea de sprijin pentru Gabriela Firea, scoateți-mă de pe listă! Nu primarul, ci Primăria finanțează cultura, din bani publici!”

Chris Simion – Mercurian, regizor și autor, una dintre prezențele valului tânăr de artiști români care evoluează exclusiv în zona privată, reacționează după ce numele ei apare pe lista de susținători ai Gabrielei Firea. Câteva zeci de oameni de sport [...] Articolul Reacția unui regizor tânăr, indignat că numele său e folosit politic: „Nu am semnat scrisoarea de sprijin pentru Gabriela Firea, scoateți-mă de pe listă! Nu primarul, ci Primăria finanțează cultura, din bani publici!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Back to school la Zoo! Conducerea grădinii zoologice din Băneasa a cumpărat tigrilor caiete de trei ori mai scumpe decât prețul pieței!

Câteva achiziții publice de papetărie ale Grădinii Zoologice din Băneasa, chiar dacă de valori nu foarte mari, sar în ochi prin supraevaluarea cu 200% și 300% a prețurilor. E vorba de papetărie și produse de curățenie. Mergând pe firul unei [...] Articolul Back to school la Zoo! Conducerea grădinii zoologice din Băneasa a cumpărat tigrilor caiete de trei ori mai scumpe decât prețul pieței! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Record chiar și pentru Guvernul Dăncilă! Ministrul Sănătății îi investighează pe investigatorii care au descoperit că Spitalul Bagdasar-Arseni a folosit 15% din dezinfectanții necesari în sălile de operație!

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Pe 1 august 2018, Libertatea publică un articol care conține concluziile raportului de audit al Ministerului Sănătății la Spitalul Bagdasar-Arseni. ”Conform documentelor, achiziția de dezinfectante utilizate pentru nebulizatoare a fost de 610 [...] Articolul Record chiar și pentru Guvernul Dăncilă! Ministrul Sănătății îi investighează pe investigatorii care au descoperit că Spitalul Bagdasar-Arseni a folosit 15% din dezinfectanții necesari în sălile de operație! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Guvernul continuă să ascundă cifrele fermei lui Dragnea jr., dar crescătoria confirmă dezvăluirile din Libertatea, recunoscând că avea 9.000 de porci la începutul lui 2018 și 3.000 acum, când s-a generalizat molima!

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Să negi, dar să confirmi. Performanța aparține fermei Romcip, deținută de Valentin Dragnea, fiul președintelui Camerei Deputaților. Libertatea: ”A scăpat de 10.000 pe porci înainte de molimă!” Pe 7 august 2018, Libertatea [...] Articolul Guvernul continuă să ascundă cifrele fermei lui Dragnea jr., dar crescătoria confirmă dezvăluirile din Libertatea, recunoscând că avea 9.000 de porci la începutul lui 2018 și 3.000 acum, când s-a generalizat molima! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Spitalul „Sf. Luca” explică tatălui de ce n-a primit-o pe fata lui de 22 de ani, aflată în stare vegetativă: ”Pacienta NU are potențial de recuperare”!

La acuza familiei fetei, ”ne-au refuzat pentru că suntem țigani și mirosim”, spitalul răspunde că au contat doar ”nivelul de specialitate și criteriile medicale”.   De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Mamă a trei copii minori, Narcisa Constantin [...] Articolul Spitalul „Sf. Luca” explică tatălui de ce n-a primit-o pe fata lui de 22 de ani, aflată în stare vegetativă: ”Pacienta NU are potențial de recuperare”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Pentru că mi-a spus că e în dezacord cu ce a făcut VIVA și cu opinia mea, l-am rugat pe Răzvan Luțac să scrie un editorial pentru Libertatea. E important nu să permitem, ci și să încurajăm libertatea de exprimare

Libertatea de exprimare rămâne valabilă și când ne convine, și când nu. Wendy Kaminer, o avocată și scriitoare liberală atât de convinsă încât deranjează toate taberele Americii, spune undeva, în apărarea libertății de exprimare, că ”dacă o societate ar permite [...] Articolul Pentru că mi-a spus că e în dezacord cu ce a făcut VIVA și cu opinia mea, l-am rugat pe Răzvan Luțac să scrie un editorial pentru Libertatea. E important nu să permitem, ci și să încurajăm libertatea de exprimare apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Tânără de 22 de ani aflată în stare vegetativă a fost plimbată între 6 spitale din România și refuzată la unul ”că e țigancă și miroase urât”!

Tânăra e în stare de inconștiență, imobilizată la pat, hrănită printr-un tub direct în stomac, din 15 ianuarie 2018, și își poate mișca doar ochii, din reflex. Dar asta n-a împiedicat sistemul medical s-o trimită chiar și la hotel, unde [...] Articolul Tânără de 22 de ani aflată în stare vegetativă a fost plimbată între 6 spitale din România și refuzată la unul ”că e țigancă și miroase urât”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Suntem jurnaliști și când vă convine ceea ce publicăm și când nu. O explicație la fotografiile din VIVA cu Elena Udrea

Pe 1 ianuarie 1940, revista Time îi acorda titlul de ”Omul anului” lui Stalin. Publica  un portret puternic pe copertă, fără să-l acuze, fără să-l incrimineze. Nicio companie din Vest nu s-a considerat lezată și nu s-a gândit să scoată [...] Articolul Suntem jurnaliști și când vă convine ceea ce publicăm și când nu. O explicație la fotografiile din VIVA cu Elena Udrea apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» La moartea unui politician adevărat, John McCain: ”Chiar când nu votezi, să știi că votezi! Pentru că dacă eu votez și tu nu, votul meu se pune dublu!”

Pe 4 noiembrie 2008, în noaptea în care Barack Obama a devenit președinte al Statelor Unite, contracandidatul său John McCain a rostit discursul de recunoaștere a înfrângerii. Când McCain i-a pronunțat numele președintelui ales, suporterii lui au început să huiduie [...] Articolul La moartea unui politician adevărat, John McCain: ”Chiar când nu votezi, să știi că votezi! Pentru că dacă eu votez și tu nu, votul meu se pune dublu!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Autoritățile confirmă informațiile din Libertatea: a început omorârea a zeci de mii de porci la crescătoria Romsoci din Brăila! Combinatul Marex de 140.000 de porci din apropiere stă ca pe ghimpi!

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Crescătoria Romsoci, deținută de familia omului de afaceri Gheorghe Caruz la Tichilești are cazuri confirmate de pestă porcină, susțin atât surse din ANSVSA, cât și medici veterinari din Brăila. Ziarul a scris [...] Articolul Autoritățile confirmă informațiile din Libertatea: a început omorârea a zeci de mii de porci la crescătoria Romsoci din Brăila! Combinatul Marex de 140.000 de porci din apropiere stă ca pe ghimpi! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Noua hartă a pestei porcine, pentru care Guvernul a cerut convocarea CSAT! 30 de județe din 40 sunt afectate, iar focare sunt în 18 județe!

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan Pesta porcină africană se întinde cu repeziciune. Guvernul României a solicitat ”convocarea de urgență a Consiliului Suprem de Apărare a Țării”, incvocând rectificări bugetare și asigurarea fondurilor pentru combaterea pestei porcine. Este pentru prima [...] Articolul Noua hartă a pestei porcine, pentru care Guvernul a cerut convocarea CSAT! 30 de județe din 40 sunt afectate, iar focare sunt în 18 județe! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Jandarmi care au fost în Piața Victoriei: ”Niciodată n-am simțit atâta ostilitate la nivelul oamenilor obișnuiți!”

de Remus Vlad și Cătălin Tolontan   Jandarmeria a comunicat puțin din 10 august și până acum. Motivele sunt mai multe. TĂCEREA LEGALĂ. Deși mai multe echipe de analiză au văzut cu ochii lor fotografii și filme cu sute de [...] Articolul Jandarmi care au fost în Piața Victoriei: ”Niciodată n-am simțit atâta ostilitate la nivelul oamenilor obișnuiți!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Convertirea lui Neșu

Interviul realizat de Eduard Apostol și Cristi Preda cu Mihai Neșu la Oradea face un involuntar și sincer bine Bisericii Ortodoxe Române, genul de bine umil, care stăruie, săpând în inima cititorilor mult după ce textul a fost parcurs. Mihai [...] Articolul Convertirea lui Neșu apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» DOCUMENT EXCLUSIV. Ministrul sportului, Ioana Bran, a angajat-o de două ori la rând pe prietena sa, șefa de cabinet, ca să-i poată mări salariul în pline proteste ale oamenilor din sport!

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan Pe 19 iunie 2018, ministrul tineretului și sportului semnează Ordinul nr. 466 privind angajarea Elenei Iancu în funcția de director de cabinet. Numai că Elena Iancu era deja angajată ca director de cabinet al ministrului [...] Articolul DOCUMENT EXCLUSIV. Ministrul sportului, Ioana Bran, a angajat-o de două ori la rând pe prietena sa, șefa de cabinet, ca să-i poată mări salariul în pline proteste ale oamenilor din sport! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Mineriada bugetară: Miron Cozma e angajat fictiv la compania de apă a lui Pandele, unde șefă CA a fost prefectul Speranța Clișeru, cea care a dat ordinul intervenției violente de vineri!

UDPDATE: Compania de apă a lui Pandele: ”Miron Cozma lucrează 8h/zi, 5 zile/săptămână, dar acum e în concediu!” Euro Apavol a trimis reacția la dezvăluirea din Libertatea, potrivit căreia Miron Cozma a fost angajat fictiv la compania de apă fondată [...] Articolul Mineriada bugetară: Miron Cozma e angajat fictiv la compania de apă a lui Pandele, unde șefă CA a fost prefectul Speranța Clișeru, cea care a dat ordinul intervenției violente de vineri! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Gazele lacrimogene de vineri noapte pot aduce azi de două ori mai mulți oameni în stradă!

Câțiva tineri, care n-au apucat demonstrațiile de dinainte și de după Revoluția din 1989, au fugit spre Buzești și m-au sunat de acolo. ”Ne-au ajuns gazele și aici, ajunsesem până la clinica Regina Maria!”, povestesc ei, șocați. A fost o [...] Articolul Gazele lacrimogene de vineri noapte pot aduce azi de două ori mai mulți oameni în stradă! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Primarul din Ceatalchioi, prima localitate tulceană afectată: ”E o batjocură cum gestionează epidemia! Nici acum nu s-au apucat să împuște mistreții!”

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan Pe harta României, pesta africană arată ca și cum două mâini roșii  împuținează județele albe rămase între ele. În iulie 2017 s-a declanșat Nordul, mai potolit. Sudul, pornit în iunie 2018, urcă însă cu [...] Articolul Primarul din Ceatalchioi, prima localitate tulceană afectată: ”E o batjocură cum gestionează epidemia! Nici acum nu s-au apucat să împuște mistreții!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» De ce se enervează oamenii când li se omoară porcii. Ei știu că șefa DSVSA Galați, Maricica Chiriac, a dat contracte firmei a cărei sucursală de Galați e condusă de soțul ei!

Un bătrân iese dintr-o curte marcată de semnul „intrarea interzisă, suspiciune pestă porcină africană” în satul Suceveni, județul Galați // Foto: viata-libera.ro   De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan În analizele de risc, prima făcută încă din 2013 [...] Articolul De ce se enervează oamenii când li se omoară porcii. Ei știu că șefa DSVSA Galați, Maricica Chiriac, a dat contracte firmei a cărei sucursală de Galați e condusă de soțul ei! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Diaspora suntem noi dacă ne-am fi născut mai devreme. Să respectăm 10 august și să avem încredere în 11 august!

”O dată la două săptămâni mă sună între miezul nopții și ora trei, cam așa. Nu e o oră fixă, depinde cum ajunge cu dubița.  Mă trezesc, mă duc sub un pod și iau pachetul de la mama”, zâmbește fata. [...] Articolul Diaspora suntem noi dacă ne-am fi născut mai devreme. Să respectăm 10 august și să avem încredere în 11 august! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» 3.000 de oameni angajați în sportul românesc intră miercuri în grevă pe termen nelimitat

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan Este o premieră pe multe planuri. Niciodată, antrenorii de copii și juniori, medicii, dar și personalul de suport, de la contabilii cluburilor sportive municipale până la șoferi și recepționerii hotelurilor sportive, nu s-au coalizat [...] Articolul 3.000 de oameni angajați în sportul românesc intră miercuri în grevă pe termen nelimitat apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cum face Dragnea jr. bani în vremea molimei: a redus efectivele de porci, a adus carcase de animal și nu le-a mai plătit! Guvernul ascunde efectivele de porci în plină epidemie numai ca să-l acopere pe băiatul șefului PSD!

Ziarul Libertatea continuă dezvăluirile, bazate pe documente oficiale, despre cei care profită de pesta porcină africană. Comportându-se ca și cum știa că vine epidemia, fiul președintelui PSD și-a scăzut riscul, de la 13.500 de porci în vara lui 2017 la [...] Articolul Cum face Dragnea jr. bani în vremea molimei: a redus efectivele de porci, a adus carcase de animal și nu le-a mai plătit! Guvernul ascunde efectivele de porci în plină epidemie numai ca să-l acopere pe băiatul șefului PSD! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Ordinul semnat chiar de el însuși arată că ministrul Daea n-a spus adevărul la televiziuni când a negat distrugerea plantelor!

Marți, la prânz, ministrul agriculturii a sunat-o pe jurnalista Mirela Neag. Libertatea solicitase în scris Ministerului Agriculturii detalii despre Ordinul 1295 din 3 august 2018. Prin acest ordin, ministrul Petre Daea dispusese ca ”în toate suprafețele agricole din zonele cu [...] Articolul Ordinul semnat chiar de el însuși arată că ministrul Daea n-a spus adevărul la televiziuni când a negat distrugerea plantelor! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă!

Înainte ca guvernul să alerteze sistematic populația și crescătorii, ferma băiatului lui Dragnea a pariat pe venirea pestei africane, a scăpat de porci și a câștigat! 13.585 de porci avea Romcip Salcia în iulie 2017, din datele oficiale ale ANSVSA, [...] Articolul Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Ministrul Daea, ordin extrem dat azi: ”Ardem câmpurile de porumb prin care au trecut mistreții, în zonele contaminate!”

Ministrul agriculturii a acordat un interviu pentru Libertatea, când ziarul l-a rugat să spună dacă e adevărat că a emis un ordin prin care să fie îngrădite și arse culturile de porumb, pe unde mistreții au trecut în zonele afectate [...] Articolul Ministrul Daea, ordin extrem dat azi: ”Ardem câmpurile de porumb prin care au trecut mistreții, în zonele contaminate!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» 3.000 de oameni angajați în sportul românesc intră mâine în grevă pe termen nelimitat

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan Este o premieră pe multe planuri. Niciodată, antrenorii de copii și juniori, medicii, dar și personalul de suport, de la contabilii cluburilor sportive municipale până la șoferi și recepționerii hotelurilor sportive, nu s-au coalizat [...] Articolul 3.000 de oameni angajați în sportul românesc intră mâine în grevă pe termen nelimitat apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Geniul Guvernului Dăncilă: în plină amenințare a pestei, s-a ordonat eliminarea controlului veterinar din primăvară, economisind 6 milioane de euro și pierzând aproape un miliard!

În fiecare an, medicii veterinari merg în bătăturile oamenilor în februarie-mai. Însă anul acesta, pe 13 februarie 2018, când deja existau mai multe focare confirmate de pestă africană, Geronimo Brănescu a înlocuit inspecția cu o analiză din birou! Ordinul pe [...] Articolul Geniul Guvernului Dăncilă: în plină amenințare a pestei, s-a ordonat eliminarea controlului veterinar din primăvară, economisind 6 milioane de euro și pierzând aproape un miliard! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Patronul căruia i-au fost omorâți 48.000 de porci acuză: ”Prima oară, autoritățile m-au anunțat că vine pesta într-o duminică, la jumătatea lui iunie 2018!”. Guvernul găsise primul focar în iulie 2017!

Firma se numește Carniprod. Îi aparține lui Nicolae Ciuleac și a avut, conform Ziarului Financiar, afaceri de 16 milioane de euro anul trecut. Pesta africană, boala care nu afectează oamenii, dar omoară fără cruțare porcii, boala care se transmite prin [...] Articolul Patronul căruia i-au fost omorâți 48.000 de porci acuză: ”Prima oară, autoritățile m-au anunțat că vine pesta într-o duminică, la jumătatea lui iunie 2018!”. Guvernul găsise primul focar în iulie 2017! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» În instituția care trebuia să prevină pesta porcină ”se păzeau șpăgile luate din teritoriu cu pușca de vânătoare!” » Cine-i președintele Geronimo Brănescu

Libertatea continuă azi relatarea dedesubturilor nonintervenției autorităților în controlul pestei porcine africane. Numit politic, finul lui Nicușor Constantinescu și sprijinit de Sevil Shhaideh, acesta e felul în care se prezintă colegilor din ANSVSA, Geronimo Brănescu a făcut o listă lungă [...] Articolul În instituția care trebuia să prevină pesta porcină ”se păzeau șpăgile luate din teritoriu cu pușca de vânătoare!” » Cine-i președintele Geronimo Brănescu apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» DOCUMENTE DIN INTERIOR: Guvernul ascunde proporțiile pestei porcine, harta Comisiei Europene cu evoluția focarelor înroșește tot mai mult din țară!

Unul dintre porcii contaminați este scos din curtea unui sătean din satul Luciu, județul Ialomița, iar o localnică izbucnește în lacrimi / Fotografii: Vlad Chirea / Libertatea Gripa porcină africană nu afectează sănătatea umană, dacă mănânci carne infestată nu te [...] Articolul DOCUMENTE DIN INTERIOR: Guvernul ascunde proporțiile pestei porcine, harta Comisiei Europene cu evoluția focarelor înroșește tot mai mult din țară! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Ruleta românească: săli de operație dezinfectate din 7 în 7 în spitalul unde a murit fata de 36 de ani, infectată! Raportul e pe masa ministrului Sorina Pintea!

Un audit aflat pe masa ministrului Pintea dezvăluie participarea spitalor la îmbolnăvirea și moartea pacienților Din iunie și până în 12 decembrie 2016, una din perioadele cuprinse în raportul controlului, manager interimar era doctorul Radu Mircea Gorgan, care în prezent [...] Articolul Ruleta românească: săli de operație dezinfectate din 7 în 7 în spitalul unde a murit fata de 36 de ani, infectată! Raportul e pe masa ministrului Sorina Pintea! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cornel Dinu la 70 de ani – omul care a romanțat fotbalul cu furie

Dinu împlinește 70 de ani. Ziarul continuă tradiția sa, de a își oferi spațiul, în semn de reverență, destinului oamenilor care au marcat sportul românesc. La fel am procedat cu mari antrenori precum Emeric Ienei la 80 de ani sau [...] Articolul Cornel Dinu la 70 de ani – omul care a romanțat fotbalul cu furie apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cumpăna de la Craiova

Acum 6 ani, înainte să preia Universitatea Craiova, Mihai Rotaru avea birourile într-o clădire aproape de Hotel Minerva, pe bulevardul care leagă Piața Romană de Piața Victoriei, șira spinării Bucureștiului. Tipul vorbea și arăta ca un suporter. Rotaru adora să [...] Articolul Cumpăna de la Craiova apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Gnohere și Nistor, seara luptătorilor la un FCSB – Dinamo de neuitat!

În scenografia de la începutul meciului, galeria lui Dică l-a invocat pe Gandalf, vrăjitorul cel bun din Stăpânul Inelelor. Apoi, fanii au coborât folia uriașă, translucidă, care-l reprezenta pe bărbatul sur, de o eleganță rustică, iar pe teren a pătruns [...] Articolul Gnohere și Nistor, seara luptătorilor la un FCSB – Dinamo de neuitat! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Un concurs mai simplu decât cel de la DNA: soția ministrului Justiției a câștigat postul de șef de secție la spitalul din Iași după retragerea unicului contracandidat

de Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Prima probă din concurs – interviul: 98 Toader / 96 Drug. A doua probă din concurs – cea scrisă: 100 Toader / neprezentare Drug. A treia probă din concurs – cea clinică/practică: 100 Toader / neprezentare Drug. Așa [...] Articolul Un concurs mai simplu decât cel de la DNA: soția ministrului Justiției a câștigat postul de șef de secție la spitalul din Iași după retragerea unicului contracandidat apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» ”Polițistul se tratează la spitalul pe care-l investighează!”

95% dintre cazurile de malpraxis din România sunt clasate de Parchet, susțin avocații  Alexandru Ulmeanu și Luminița Vârban. Cazul Georgianei Maxim, protestează familia, înaintează pe aceeași rută anevoioasă ca sute de alte dosare medicale, din cauza a ceea ce ei numesc [...] Articolul ”Polițistul se tratează la spitalul pe care-l investighează!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Omorâtă de infecții și mințită!

Libertatea a intrat în posesia unui document medico-legal. Expertiza face lumină în cazul dramatic al Georgianei Maxim, tânăra care a intrat în 6 decembrie 2016 în operație și n-a mai ieșit din spital. Georgiana n-a știut niciodată că, din eroare, [...] Articolul Omorâtă de infecții și mințită! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Comisia de etică din TVR cere conducerii să nu mai pună presiune pe libertatea jurnaliștilor și să se gândească dacă ”argumentele pentru denunțarea emisiunii lui Pătraru” sunt corecte

Cea mai categorică și amplă poziție pe care Comisia de Etică a TVR a avut-o în ultimii ani, dacă nu în toată existența sa, a fost redactată și este una extrem de critică la adresa conducerii televiziunii publice. Într-un document [...] Articolul Comisia de etică din TVR cere conducerii să nu mai pună presiune pe libertatea jurnaliștilor și să se gândească dacă ”argumentele pentru denunțarea emisiunii lui Pătraru” sunt corecte apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Răspunsul Parchetului către victima de 20 de ani și către toate femeile agresate sexual: ”Fapta masturbatorului nu e infracțiune, dar fata poate face plângere în termen de 20 de zile”!

Cazul lui Emilie, studenta agresată sexual de un masturbator în lift, își parcurge azi un nou episod. Poliția și Parchetul au clasat dosarul penal pe 6 iunie 2018 pentru că ”liftul imobilului care are interfon nu e socotit loc public”! [...] Articolul Răspunsul Parchetului către victima de 20 de ani și către toate femeile agresate sexual: ”Fapta masturbatorului nu e infracțiune, dar fata poate face plângere în termen de 20 de zile”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 88 | utilizatori online 27