Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Luni, 21 Mai
                   
 
 


» Un copil internat la spitalul ”Marie Curie” a trimis poze din toate anotimpurile, în care infirmierele îi spală mașina unui doctor, șef de secție

O întîmplare măruntă, văzută prin ochii unui puști bolnav, care stă mai mult în spital decât acasă. De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan ”Dragă Doamne-Doamne, Pe mine mă cheamă Oscar, am zece ani. Dar mi se spune Bilă [...] Articolul Un copil internat la spitalul ”Marie Curie” a trimis poze din toate anotimpurile, în care infirmierele îi spală mașina unui doctor, șef de secție apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Firma care a montat microfonul în casa ministrului Dan aparține fetei generalului Bujor Florescu, fost adjunct al DIPI, angajat la pensie de către spionul chinez Wang Yan!

Informații noi arată implicarea unei filiere de foști polițiști cu grad înalt în Afacerea Microfonul. În loc să apeleze la structurile pe care le conduce, ministrul Carmen Dan a avut încredere în ofițeri pensionați, care au ”legături periculoase” cu rețelele [...] Articolul Firma care a montat microfonul în casa ministrului Dan aparține fetei generalului Bujor Florescu, fost adjunct al DIPI, angajat la pensie de către spionul chinez Wang Yan! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Spitalul din Mioveni confirmă salariul medicului chiulangiu: ”Câștigă 9.300 de lei net pe lună și e cercetat disciplinar!”

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Implicarea unui cetățean obișnuit din Mioveni a transformat un caz aparent banal într-o cercetare a Spitalului Orășenesc. Pe 9 mai, Augustin Zamfira trimite o scrisoare ministrului sănătății, Sorina Pintea. El îi povestește [...] Articolul Spitalul din Mioveni confirmă salariul medicului chiulangiu: ”Câștigă 9.300 de lei net pe lună și e cercetat disciplinar!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cristian Țopescu, decrețeii te salută!

Cristian Țopescu  a avut cel mai numeros public posibil. Copiii născuți la finalul anilor ’60 și începutul anilor ’70 au crescut cu vocea lui. Și părinții și bunicii noștri l-au prins, dar noi i-am echivalat vocea cu sportul. Noi, decrețeii, [...] Articolul Cristian Țopescu, decrețeii te salută! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Ce a pățit un ziarist de la radioul public după ce Gabi Firea a ajuns să nu mai suporte întrebări și critici nici pe siteul București FM!

Pe 30 noiembrie 2017, jurnalistul Mircea Apostolescu, de la societatea publică de radio, trimite către site un scurt articol, după ce pusese câteva întrebări Primăriei Capitalei. Știrea intră pe net. ”Care este explicația găsită de Primăria Capitalei pentru organizarea unui [...] Articolul Ce a pățit un ziarist de la radioul public după ce Gabi Firea a ajuns să nu mai suporte întrebări și critici nici pe siteul București FM! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Vreme de 40 de zile a așteptat, degeaba, să vină medicul la serviciu. Apoi, omul a decis că ”e timpul să acționez”!

  Povestea unui gest de implicare. Augustin Zamfira, un cetățean din Mioveni, a trimis o scrisoare ministrului Pintea, în care expune situația medicului psihiatru Bogdan Ștefănache, care ”pur și simplu nu vine la cabinetul public unde lucrează”! ”Corupția nu înseamnă [...] Articolul Vreme de 40 de zile a așteptat, degeaba, să vină medicul la serviciu. Apoi, omul a decis că ”e timpul să acționez”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Ce îi leagă pe Elena Udrea, Georgică Severin și Doina Gradea

”Deoarece sunt plecat într-o delegație mi-am petrecut o parte a zilei de naștere și cea mai mare parte a zilei numelui în avion”, scrie Georgică Severin, președintele Societății Române de Radiodifuziune, pe Facebook. Mesajul este datat Seul, 23 aprilie.   [...] Articolul Ce îi leagă pe Elena Udrea, Georgică Severin și Doina Gradea apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» PSD își sacrifică singurul realizator TV de stânga cu succes la public

Dragoș Pătraru sau Doina Gradea? Alegerea celui mai mare partid de stânga din România este simplă: mergem pe mâna președintelui TVR, Doina Gradea. Ea vine la comisia parlamentară și vorbește fără să fie deranjată. Până și pe Florian Coldea, temutul [...] Articolul PSD își sacrifică singurul realizator TV de stânga cu succes la public apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Răspunsul Gabrielei Firea despre statui n-a fost difuzat niciodată de TVR pentru că Primăriei nu i-a convenit întrebarea!

Un jurnalist, Dragoș Porojnicu, are o idee. Porojnicu este acreditat din partea TVR la primăriile bucureștene. El remarcă în buget o cifră de cîteva milioane de lei alocată pentru două statui. E curios cum s-au ales personajele omagiate și cum [...] Articolul Răspunsul Gabrielei Firea despre statui n-a fost difuzat niciodată de TVR pentru că Primăriei nu i-a convenit întrebarea! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Spionul Wang a promis în scris că ”Mă angajez să păstrez cu strictețe secretul de serviciu”! Și a intrat la Cupru Min!

Am ajuns la un asemenea absurd ca stat, încât le dăm spionilor străini acces la resursele naționale, punându-i să promită că nu ne vor spiona! Documente care arată cum chinezul a pătruns în exploatarea Cupru Min, obiectiv strategic,  fără aprobarea [...] Articolul Spionul Wang a promis în scris că ”Mă angajez să păstrez cu strictețe secretul de serviciu”! Și a intrat la Cupru Min! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» ”Cap de porc!” Așa vorbește președintele TVR despre o jurnalistă a sa, pentru că a insistat de patru ori cu o întrebare pentru Gabriela Firea!

UPDATE: Dragoș Pătraru a făcut publice, pe blogul său, înregistrările din TVR.   Poveste reală. Doina Gradea, președinte și director general al TVR, are o discuție cu oameni din instituție. Pentru că s-au săturat să fie jigniți, ei o înregistrează. La [...] Articolul ”Cap de porc!” Așa vorbește președintele TVR despre o jurnalistă a sa, pentru că a insistat de patru ori cu o întrebare pentru Gabriela Firea! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Iertată în 2017 de datorii de 150 de milioane către buget, TVR trimite 28 de oameni la Eurovision, o deplasare de 45.000 de euro. Și-au luat și ”trezorier”!

Lisabona găzduiește, în perioada 8-12 mai, concursul Eurovision. După ce anul trecut statul i-a șters datorii de peste 150 de milioane de euro, Televiziunea Română trimite în Portugalia cea mai numeroasă delegație din istoria sa. Sunt 28 de oameni pe [...] Articolul Iertată în 2017 de datorii de 150 de milioane către buget, TVR trimite 28 de oameni la Eurovision, o deplasare de 45.000 de euro. Și-au luat și ”trezorier”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Zeci de jurnaliști de la Știri au redactat un protest împotriva conducerii TVR

După ce o reporteră a fost numită ”cap de porc” de către șefa Televiziunii, iritată pentru că aceasta îi pusese insistent o întrebare primarului Gabriela Firea, redacția de știri a TVR reacționează. Ziariștii au alcătuit un protest, semnat deja de [...] Articolul Zeci de jurnaliști de la Știri au redactat un protest împotriva conducerii TVR apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Există înregistrări în care conducerea TVR îi insultă pe jurnaliștii de la Știri pentru că sunt critici la adresa Puterii! Cum le va difuza Dragoș Pătraru?

Conflictul dintre conducerea televiziunii publice și Dragoș Pătraru se accentuează. Echipa de la ”Starea nației”, cea mai audiată emisiune a postului, a intrat în posesia unor înregistrări audio, realizate chiar de către oameni din TVR. În ele se aude clar [...] Articolul Există înregistrări în care conducerea TVR îi insultă pe jurnaliștii de la Știri pentru că sunt critici la adresa Puterii! Cum le va difuza Dragoș Pătraru? apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Părinții copiilor morți la Colectiv acuză mușamalizarea și au făcut o plângere penală

”Principalii responsabili, exponenți ai unui întreg sistem viciat, corupt și anacronic, care a generat tragedia de la Clubul Colectiv, sunt în continuare liberi, menajați și, probabil, vor rămâne nepedepsiți”, așa începe un comunicat de presă pe care l-au conceput părinții [...] Articolul Părinții copiilor morți la Colectiv acuză mușamalizarea și au făcut o plângere penală apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» „Vrăbi” este însărcinată, dar pentru că Secureanu nu știe al cui e copilul, ”operațiunea Costa Rica” s-a amânat!

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan ”Du-te să iei niște bani cu împrumut de la Borcea!”, i-a spus Secureanu iubitei lui, Eugenia Chiriac. Fostul manager de la Spitalul „Malaxa” era în arest, în primăvara lui 2017. Vorbește la [...] Articolul „Vrăbi” este însărcinată, dar pentru că Secureanu nu știe al cui e copilul, ”operațiunea Costa Rica” s-a amânat! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Un gol împotriva antrenorului Becali

”Am dat un gol cât un campionat”, a spus Gigi Becali după meci. Camerele de luat vederi au înregistrat altceva. În momentul execuției lui Djokovici, demnă de un topspin al tizului său din tenis, imaginile l-au arătat pe Becali cum [...] Articolul Un gol împotriva antrenorului Becali apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Recomandări de primăvară: cărți, ”The Terror” și ”Mamma Mia!”

Editurile românești au lansat o groază de cărți bune în ultima vreme. Iată câteva recomandări, cu aceeași rezervă, că nu vin de la un critic profesionist, ci de la un amator de lectură. 1. ”Mistica rugăciunii și a revolverului” de  [...] Articolul Recomandări de primăvară: cărți, ”The Terror” și ”Mamma Mia!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Spionii de la Beijing și de la Chișinău aveau o judecătoare de la Înalta Curte care îi alerta după ce semna mandatele SRI pe siguranță națională!

În dosarul de la Înalta Curte există două filiere de spionaj, care apar în Notele SRI. Prima e cea condusă de chinezul Wang, veche încă de pe vremea ”Shanghai”, care era deservită cu informații strict clasificate prin șeful CJ Ilfov, [...] Articolul Spionii de la Beijing și de la Chișinău aveau o judecătoare de la Înalta Curte care îi alerta după ce semna mandatele SRI pe siguranță națională! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» A început vacanța de 1 Mai a românilor refugiați politic! Mazăre și-a invitat prietenii în Madagascar

Prietenii lui Radu Mazăre au ajuns în Madagascar și sărbătoresc Ziua Muncii. Libertatea a publicat imagini cu bodyguardul lui Mazăre, Nicolae Rotaru, bucurându-se alături de localnici. În imaginile de pe plajă apare și cumnata lui Mazăre, fotomodelul Cătălina Tănase, soția [...] Articolul A început vacanța de 1 Mai a românilor refugiați politic! Mazăre și-a invitat prietenii în Madagascar apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» NOTĂ SRI: Politicienii și magistrații care se pregăteau să pună mâna pe DNA dădeau informații secrete spionului chinez Wang!

Wang Yan (al doilea de la stânga la dreapta) și Cristache Rădulescu (lângă el, cravată roșie), într-o deplasare în China pe 18 octombrie 2010. Wang era consilierul lui Rădulescu, iar SRI spune că Rădulescu spiona pentru Wang! E timpul să probăm ceea [...] Articolul NOTĂ SRI: Politicienii și magistrații care se pregăteau să pună mâna pe DNA dădeau informații secrete spionului chinez Wang! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» ”Lider al unei grupări de criminalitate organizată”, Wang Yan se apără în fața judecătorilor cu relațiile sale la vârful statului chinez: ”În 2010, l-am însoțit pe Xi Jinping în Suedia și Finlanda”. Xi este acum președintele Chinei!

Deși părți importante din activitatea rețelei de pedofilie inițiate la restaurantul ”Shanghai” au fost secretizate, ziarul a găsit documente rămase publice, în arhivele tribunalelor. Acestea arată că Wang Yan, ”pericolul pentru siguranța națională” care a semnat contractul cu Cupru Min, [...] Articolul ”Lider al unei grupări de criminalitate organizată”, Wang Yan se apără în fața judecătorilor cu relațiile sale la vârful statului chinez: ”În 2010, l-am însoțit pe Xi Jinping în Suedia și Finlanda”. Xi este acum președintele Chinei! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Stenograme: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu

Discuțiile de culise pe care Gazeta continuă să le publice azi arată că, uneori, amatorii sunt cei din fruntea țării, iar profesioniștii sunt în cluburile de fotbal amator. Puterea și Opoziția l-au susținut pe Lupescu, dar apoi au lăsat ca [...] Articolul Stenograme: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Înregistrări audio: cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu! Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

Toată suflarea sportului, conducători, specialiști și microbiști, se întreabă cum de a câștigat Burleanu cu 168-78 în fața lui Lupescu? Gazeta începe azi publicarea unei înregistrări audio de câteva ore, în care, cu două zile înainte de vot, 14 șefi [...] Articolul Înregistrări audio: cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu! Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» CE AU ASCUNS: Cum arată Ordonanța prin care procurorii DIICOT au mușamalizat coruperea ofițerilor români de către Mafia chineză în cazul ”Shanghai”!

Prima pagină din Ordonanța de clasare a dosarului Shanghai, pe care Gazeta o publică azi.   De trei luni de zile ziarul urmărește acest document de clasare. DIICOT și Inspecția Judiciară au refuzat să facă publică Ordonanța. Cel care a [...] Articolul CE AU ASCUNS: Cum arată Ordonanța prin care procurorii DIICOT au mușamalizat coruperea ofițerilor români de către Mafia chineză în cazul ”Shanghai”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Bica, Udrea și sindromul ”Nu vrem să ne judece oameni inferiori”

După Elena Udrea, și Alina Bica a anunțat azi că cere azil politic în Costa Rica. În fapt, ea nu vrea să fie judecată în România pentru că nu crede în justiția concetățenilor săi. Justiția noastră nu e suficient de [...] Articolul Bica, Udrea și sindromul ”Nu vrem să ne judece oameni inferiori” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Liviu Dragnea îi insultă pe votanții lui Burleanu, așa cum îi insultă partidele de dreapta pe votanții PSD!

29 de voturi are fotbalul feminin, 25 de voturi are fotbalul în sală. Și fără aceste voturi Răzvan Burleanu cîștiga detașat, tot din turul I al unei Adunări Generale fără feminin și futsal: 114-78.   Mircea Lucescu spune că ”Fetele [...] Articolul Liviu Dragnea îi insultă pe votanții lui Burleanu, așa cum îi insultă partidele de dreapta pe votanții PSD! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Trăim seri fabuloase, în care Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dansează pe aceeași muzică, pusă de Liviu Dragnea pentru alegerea favoritului său la FRF!

Este încă o noapte de neuitat. Niciodată nu s-au aliniat televiziunile rivale politic în prelungirea unui îndemn unic: să fie ales Ionuț Lupescu! Dacă se poate, să fie ales fără alegeri. Gâdea și Bogdan, copleșiți de emoție Marile vedete TV [...] Articolul Trăim seri fabuloase, în care Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dansează pe aceeași muzică, pusă de Liviu Dragnea pentru alegerea favoritului său la FRF! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» A început primul transplant de plămâni la Sf. Maria! Unii oameni din ANT n-au fost informați, pacientul de 37 de ani a anunțat primul operația pe facebook!

UPDATE: Spitalul Sf. Maria a ales să nu facă publică operația. Chiar și anumiți oameni din ANT n-au primit informații! Cel care a dat primul de știre publicului pe Fb a fost chiar bărbatul care primește organul. Ieșeanul Mugurel Amariței, [...] Articolul A început primul transplant de plămâni la Sf. Maria! Unii oameni din ANT n-au fost informați, pacientul de 37 de ani a anunțat primul operația pe facebook! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Fotbalul i-a administrat prima înfrângere lui Liviu Dragnea din 2014 și până azi! L-a bătut cu 66%!

Echipa lui Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF. Din primul tur: 168-78! În 2005, când s-a bătut cu Mircea Sandu, Gică Popescu a luat 102  voturi, mai multe decât Lupescu, susținut azi de politic. Pentru Liviu Dragnea și Gabi Firea, [...] Articolul Fotbalul i-a administrat prima înfrângere lui Liviu Dragnea din 2014 și până azi! L-a bătut cu 66%! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Lupescu a pierdut votul, dar îi rămân simpatia oamenilor și respectul

Victoria de azi îl ridică pe Răzvan Burleanu, fără a-l coborî pe Ionuț Lupescu. Iar explicația votului este că interesul imediat și concret a bătut orice altceva. Așa cum Lupescu a făcut lucruri bune la UEFA, și e apreciat acolo, [...] Articolul Lupescu a pierdut votul, dar îi rămân simpatia oamenilor și respectul apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Nu doar politicienii fac campanie pentru Lupescu, ci și Lupescu face campanie pentru Dragnea și Firea

Ultima apariție de marcă în carul alegoric al candidatului Lupescu este Gabriela Firea. Primarul Bucureștiului s-a pozat cu fostul internațional. A mimat, simbolic, că îmbracă tricoul, așa cum Capitala a mimat că va construi metroul de la aeroportul Otopeni pentru [...] Articolul Nu doar politicienii fac campanie pentru Lupescu, ci și Lupescu face campanie pentru Dragnea și Firea apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» TVR introduce cenzura prin Regulamentul pe care l-a dat la semnat angajaților!

Conducerea televiziunii publice a distribuit angajaților noul Regulament de conduită. În el sunt câteva lucruri de bun simț și necesare. Cum ar fi ideea că dacă lucrezi în televiziunea publică nu poți aparține unui partid politic. Sau obligația conducerii postului [...] Articolul TVR introduce cenzura prin Regulamentul pe care l-a dat la semnat angajaților! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cum s-a amânat azi primul transplant de plămâni din România

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan Un bărbat de 45 de ani se simte rău și trage mașina pe dreapta. Apoi devine inconștient. Ambulanța îl transportă la Spitalul Floreasca. Așa sună știrea care s-ar putea finaliza cu primul transplant pulmonar [...] Articolul Cum s-a amânat azi primul transplant de plămâni din România apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Trăim seri fabuloase, în care Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dansează pe aceeași muzică, pusă de Liviu Dragnea pentru alegerile favoritului lui la FRF!

Este încă o noapte de neuitat. Niciodată nu s-au aliniat televiziunile rivale politic în prelungirea unui îndemn unic: să fie ales Ionuț Lupescu! Dacă se poate, să fie ales fără alegeri. Gâdea și Bogdan, copleșiți de emoție Marile vedete TV [...] Articolul Trăim seri fabuloase, în care Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dansează pe aceeași muzică, pusă de Liviu Dragnea pentru alegerile favoritului lui la FRF! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Lupescu își face campanie însoțit de șefii PSD ai Consiliilor Județene

de Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan La Baia Mare a fost împreună cu președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, și prefectul de Maramureș, Vasile Moldovan, ambii PSD. Zetea a spus că ”Ionuț Lupescu are idei minunate”. În Caraș Severin, pe [...] Articolul Lupescu își face campanie însoțit de șefii PSD ai Consiliilor Județene apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Toate părțile investigației Gala Bute – Elena Udrea

Departamentul Antifraudă al UE cercetează finanţarea „Galei Bute” Comisia Europeană reclamă fapte penale la gala organizată de Obreja și finanțată de Udrea. Obreja: ”Ăștia de la DLAF se trezesc de dimineață și acuză lumea” Cum s-au folosit banii românilor la [...] Articolul Toate părțile investigației Gala Bute – Elena Udrea apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Marea Regresie: Secureanu depune cerere de reangajare la ”Malaxa”, Udrea cere azil politic, iar Arafat și chestorul Vasilescu sunt izolați și îndepărtați!

Acum câteva zile, angajații de la ”Malaxa” au înmărmurit! ”Ce faceți fetelor, nu v-a fost dor de mine?”, le-a întrebat Florin Secureanu, urcând nonșalant scările spitalului. Fostul manager, judecat pentru corupție, a depus o cerere prin care solicită să fie [...] Articolul Marea Regresie: Secureanu depune cerere de reangajare la ”Malaxa”, Udrea cere azil politic, iar Arafat și chestorul Vasilescu sunt izolați și îndepărtați! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Vitrina cu oamenii lui Burleanu

E foarte interesantă discuția cu unul dintre oamenii care recunosc calitățile actualei conduceri a FRF, dar votează cu Lupescu. ”E adevărat că Burleanu a schimbat multe lucruri și ar fi incorect să nu le recunoaștem!”, începe suporterul Kaiserului. Omul vine [...] Articolul Vitrina cu oamenii lui Burleanu apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» DIICOT îl nominalizează judecătorilor de la Secția pentru Minori pe Gabi Predoiu, colonel SRI și fratele directorului SIE, drept ”sprijin al grupului chinez de criminalitate organizată și proxenetism infantil”!

Pe 8 iunie 2007, procurorul Olga Vrânceanu trimite Secției pentru cauze cu Minori și Familie de la Curtea de Apel un recurs în care indică 7 funcționari ai unor autorități publice, drept „cei care au sprijinit rețeaua de crimă organizată [...] Articolul DIICOT îl nominalizează judecătorilor de la Secția pentru Minori pe Gabi Predoiu, colonel SRI și fratele directorului SIE, drept ”sprijin al grupului chinez de criminalitate organizată și proxenetism infantil”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Oameni din conducerea TVR s-au întâlnit azi cu Ministrul Propagandei din provincia Shaanxi, China

Azi, la ora 11, în sala de protocol a Studioului Pangratti, a început întîlnirea dintre conducerea televiziunii publice și o delegație chineză. Oaspeții vor face și un tur de clădire. Lipsește Doina Gradea, președintele TVR, conform comunicării oficiale a postului. [...] Articolul Oameni din conducerea TVR s-au întâlnit azi cu Ministrul Propagandei din provincia Shaanxi, China apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» DOCUMENTE SECRETE: De când s-a semnat contractul cu Wang-pericol-la-siguranța-națională, cuprul din Apuseni conține, subit, mai puțin aur!

În cele 6 luni care s-au scurs de când Cupru Min a vîndut producția firmei chineze Merlion, reprezentată de mafiotul Wang Yan, brusc statul român primește bani pentru mai puține grame de aur pe tonă decât în ultimii ani! ”E [...] Articolul DOCUMENTE SECRETE: De când s-a semnat contractul cu Wang-pericol-la-siguranța-națională, cuprul din Apuseni conține, subit, mai puțin aur! apare prima dată în Cătălin Tolontan.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 0 | utilizatori online 35