Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Luni, 16 Iulie
                   
 
 


» „Umbra” lui Iliescu la Revoluție, Mihai Ispas de la COSR, acuzat că a luat bani negri de la afaceristul care vrea să pună cortul de nunți lângă Stadionul ”Iolanda Balaș”

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Imaginea cu Ion Iliescu la prima sa intervenție la TVR. Ispas, indicat de săgeată, este chiar în spatele lui Altă ipostază, aceleași personaje: între Ion Iliescu (stânga, vorbind la telefon) și [...] Articolul „Umbra” lui Iliescu la Revoluție, Mihai Ispas de la COSR, acuzat că a luat bani negri de la afaceristul care vrea să pună cortul de nunți lângă Stadionul ”Iolanda Balaș” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cort de nunți în baza sportivă a Stadionului de atletism Iolanda Balaș! Fiul campioanei: „Cer ministerului ca numele mamei mele să fie retras din denumirea stadionului!”

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Pista de la „Iolanda Balaș”, care va trece chiar pe lângă salonul de nunți Foto: Bogdan Iordache Partea „de stat” a bazei sportive ”Tineretului” se întinde de la strada Primo Nebiolo și [...] Articolul Cort de nunți în baza sportivă a Stadionului de atletism Iolanda Balaș! Fiul campioanei: „Cer ministerului ca numele mamei mele să fie retras din denumirea stadionului!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» După 21 de ani ca redactor-șef, e timpul să predau responsabilitatea lui Cătălin Țepelin, un ziarist din noua generație, mai bun ca mine!

Nu plec nicăieri, voi scrie în continuare în Gazetă. Vom continua să lucrăm la investigații, care se vor extinde ca domenii de interes și vor merge pe blog, pe GSP și în publicațiile Ringier. În plus, voi încerca să ajut, [...] Articolul După 21 de ani ca redactor-șef, e timpul să predau responsabilitatea lui Cătălin Țepelin, un ziarist din noua generație, mai bun ca mine! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Vehiculat ca înlocuitor al lui Kovesi, Țuluș spune că ”Nu mă gândesc, acum, să revin la DNA!”

de Marius Mărgărit și Cătălin Tolontan Unul dintre potențialii candidați la șefia DNA este, cel puțin în propunerea publică a Alinei Mungiu Pippidi, Doru Țuluș. Clujean, fost șef al Secției a II-a a DNA sub Daniel Morar, Doru Țuluș a [...] Articolul Vehiculat ca înlocuitor al lui Kovesi, Țuluș spune că ”Nu mă gândesc, acum, să revin la DNA!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Dacă nu vă convine revocarea lui Kovesi, implicați-vă!

”Noi toți ne supunem Constituției, dar Constituția e ceea ce judecătorii spun că e”, scria Charles Evans Hughes, șeful Curții Supreme a SUA din 1930 până în 1941. Când poporul nu e mulțumit cu deciziile Curții, Dacă se implică, [...] Articolul Dacă nu vă convine revocarea lui Kovesi, implicați-vă! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» DNA a cerut documente despre felul în care Gabi Firea i-a dat clubului lui Gigi Becali întreținerea gazonului fără licitație!

Pe 29 iunie 2018, DNA a cerut atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dezvăluit pe 18 iunie 2018 de către Gazeta Sporturilor. Titlul primului articol al GSP a fost: ”DOCUMENT – Fără număr de la [...] Articolul DNA a cerut documente despre felul în care Gabi Firea i-a dat clubului lui Gigi Becali întreținerea gazonului fără licitație! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» O nouă lovitură după schimbarea Codului Penal – Iordache și Nicolicea propun o lege prin care 93 din cei 129 de judecători de la Înalta Curte sunt stimulați financiar să se pensioneze imediat!

Un răspuns al CSM adresat unui judecător și aflat în posesia ziarului arată care sunt efectele unei legi inițiate, printre alții, de Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Șerban Nicolae 70% din judecătorii Înaltei Curți se pot pensiona pe loc, pentru [...] Articolul O nouă lovitură după schimbarea Codului Penal – Iordache și Nicolicea propun o lege prin care 93 din cei 129 de judecători de la Înalta Curte sunt stimulați financiar să se pensioneze imediat! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» It is a good day for the press! By acquiring the GSP title and editorial team, Ringier has signed up for trouble

Cătălin Tolontan (editor in chief GSP, Bucharest)   It is a good day for the industry, especially in times when journalism gets mostly bad news. When Ringier, a Swiss corporation with a 200-year reputed history, buys a Romanian newspaper, Gazeta [...] Articolul It is a good day for the press! By acquiring the GSP title and editorial team, Ringier has signed up for trouble apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» O zi bună pentru presă! Cumpărând titlul și redacția GSP, Ringier și-a luat o belea pe cap

2 iulie e o dată pe care, în maliția lui, timpul a făcut-o specială pentru un grup de ziariști sportivi și publicul lor. 2 iulie 1997 – prima ediție a cotidianului ProSport, fondat de Media Pro și realizat de o [...] Articolul O zi bună pentru presă! Cumpărând titlul și redacția GSP, Ringier și-a luat o belea pe cap apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Borcea, om liber. Dinamo, club care speră

Cristi Borcea a ieșit azi din închisoare. E sărbătorit ca un salvator de amicii și de loialii a ceea ce reprezintă el. Așteptările dinamoviștilor se agață de Borcea, așa cum se elongau speranțele și trupurile vietnamezilor din Saigon, pe acoperișul [...] Articolul Borcea, om liber. Dinamo, club care speră apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Hierro și-a terminat meseria înainte să înceapă

Ne place fotbalul pentru că e un joc pe care-l poți înțelege chiar și atunci când nu e nimic de înțeles. ”Cum poți să câștigi un meci fără să tragi un singur șut la poartă?”. Dar chiar și în miezul [...] Articolul Hierro și-a terminat meseria înainte să înceapă apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Mbappe – vine Generația Zen!

Frumos se schimbă generațiile în fotbal! care n-au rezistat sub povara siguranței de sine a puștiului din echipa Franței. Și nu numai Mbappe. Căci, la 2-1 pentru sud-americani, Pavard, fundașul dreapta de 22 de ani, își răscumpără eroarea de [...] Articolul Mbappe – vine Generația Zen! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Containere ca să învețe copiii în ele! Ideea unei directoare de școală din Sectorul 3. „Nu dau explicații nimănui!”

De Mirela Neag și Cătălin Tolontan   Din ciclul mărunțișuri care ne scormonesc, ne amețesc și ne afectează viața. De 8 luni de zile, 9 containere au crescut în curtea Școlii Generale nr. 89 ”Nicolae Labiș” din București. ”Aici vor [...] Articolul Containere ca să învețe copiii în ele! Ideea unei directoare de școală din Sectorul 3. „Nu dau explicații nimănui!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Chinezul Wang din Dosarul Shanghai, ”pericolul pentru siguranța națională a României” care a semnat contractul cu Cuprumin, cere ziariștilor de investigație prejudicii de 5 milioane de euro!

Dosarul Shanghai este o afacere de trafic de minore, trafic transfrontalier și spionaj descoperit de SRI, MAI și DIICOT, incriminat numai parțial în justiție și mușamalizat apoi, dar redescoperit de reporteri. Trei zone au conlucrat în secret: rețeaua de mafioți [...] Articolul Chinezul Wang din Dosarul Shanghai, ”pericolul pentru siguranța națională a României” care a semnat contractul cu Cuprumin, cere ziariștilor de investigație prejudicii de 5 milioane de euro! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» În așteptarea primei pagini din Bild

Măgarul care a dat pe ascuns o minge medicinală Germaniei, de au jucat nemții 100 de minute cu ea fără să-și dea seama, trebuie pedepsit. Așa rușine! Au ajuns nemții să paseze pentru golul Coreei, de l-au confuzat și pe [...] Articolul În așteptarea primei pagini din Bild apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Mâna lui Maradona 2.0

Argentinienii au talentul de a sări cu mâna lângă cap și de a se ruga ca nimeni de pe planetă să nu vadă hențul. În această seară, una amară pentru ideea de justețe a fotbalului, norocul ”pumelor” a fost turcul Cakir. [...] Articolul Mâna lui Maradona 2.0 apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» România nu se predă și nu se lasă reeducată de Dragnea și Dăncilă!

Prin discursurile și acțiunile liderilor săi, PSD ridică retorica autovictimizatoare a infractorilor la rang de discurs oficial de stat! Când prim-ministrul și ministrul justiției susțin că sentințele sunt, ca regulă, politice și injuste, ei îi oferă oricărui condamnat dreptul de [...] Articolul România nu se predă și nu se lasă reeducată de Dragnea și Dăncilă! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Burleanu: ”România ar fi avut loc la Cupa Mondială”

Prezent la un eveniment botezat în cinstea lui, ”Seminarul național dedicat Observatorului Guvernanței Sportive la Nivel Național”, Răzvan Burleanu a spus, citat de sport.ro, că România merita să meargă în Rusia și că ar fi avut mari șanse să ajungă [...] Articolul Burleanu: ”România ar fi avut loc la Cupa Mondială” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» O propunere a lumii sportului, împotriva momentelor de haos și violență din Parlamentul României: zona mixtă

Sorina Ionașc, unul dintre reporterii prinși în meleul de ieri de la Parlament, scrie o cronică la cald, dar lucidă, a întâmplărilor. Îmbrâncelile au fost reciproce, dinspre ziariști spre politicieni și invers. ”Am fost animale, toți la un loc. Pesediști, [...] Articolul O propunere a lumii sportului, împotriva momentelor de haos și violență din Parlamentul României: zona mixtă apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cele două steaguri ale României care flutură la căpătâiul celor 150.000 de soldați români morți la Stalingrad sunt cît o batistă!

  ”Dincolo de Mondial” este titlul de primă pagină al Gazetei Sporturilor de azi. Colegul nostru Theodor Jumătate, corespondentul ziarului la Campionatul Mondial de Fotbal, a vizitat cimitirul militar de la Rossoșka, situat la 40 de kilometri de Volgograd. Mai [...] Articolul Cele două steaguri ale României care flutură la căpătâiul celor 150.000 de soldați români morți la Stalingrad sunt cît o batistă! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Firea spune că nu era obligatorie licitația, dar că ”demarăm în perioada imediat urmatoare o procedură de licitație publică pentru mentenanța suprafeței de joc de pe Arena Națională”

Primăria Capitalei își deschide comunicatul spunând că intervine în urma ”informațiilor false care circulă în spațiul public referitoare la protocolul dintre SC FCSB SA și Primăria Municipiului București”. Dar nu neagă nici un punct din documentul publicat, nici una dintre [...] Articolul Firea spune că nu era obligatorie licitația, dar că ”demarăm în perioada imediat urmatoare o procedură de licitație publică pentru mentenanța suprafeței de joc de pe Arena Națională” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» ACTE CU LUCRĂRI ȘI PREȚURI: Cum a păcălit Firea opinia publică în cazul contractului dat cadou lui Becali

În răspunsul către bucureșteni, primarul-general continuă să mintă. Exact așa cum a încercat să inverseze realitatea în cazul Simonei Halep, Gabi Firea spune că nu i-a dat din banii publici clubului lui Becali. FCSB susține aceeași variantă ca Primăria. Ei [...] Articolul ACTE CU LUCRĂRI ȘI PREȚURI: Cum a păcălit Firea opinia publică în cazul contractului dat cadou lui Becali apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» DOCUMENT – Fără număr de la Fina pentru Nașu’! Gabi Firea i-a dat cu dedicație lui Gigi Becali îngrijirea terenului de pe Național Arena, preț plătit de bucureșteni, oricât ar costa!

Gigi Becali este nașul de cununie al Gabrielei Firea și al lui Florentin Pandele. Înțelegerea Fină – Naș ignoră cele mai elementare reguli de achiziție publică! Documentul a fost făcut pe 8 luni și e în vigoare până pe 30 [...] Articolul DOCUMENT – Fără număr de la Fina pentru Nașu’! Gabi Firea i-a dat cu dedicație lui Gigi Becali îngrijirea terenului de pe Național Arena, preț plătit de bucureșteni, oricât ar costa! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Firea spune că nu era obligatorie licitația, dar că ”demarăm în perioada imediat urmatoare o procedură de licitație publică pentru mentenanța suprafaței de joc de pe Arena Națională”

Primăria Capitalei își deschide comunicatul spunând că intervine în urma ”informațiilor false care circulă în spațiul public referitoare la protocolul dintre SC FCSB SA și Primăria Municipiului București”. Dar nu neagă nici un punct din documentul publicat, nici una dintre [...] Articolul Firea spune că nu era obligatorie licitația, dar că ”demarăm în perioada imediat urmatoare o procedură de licitație publică pentru mentenanța suprafaței de joc de pe Arena Națională” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Udrea- 6 ani de închisoare! Sentința din „Gala Bute” crește la 10 milioane de euro suma recuperată de bugetul de stat ca urmare a investigațiilor GSP despre corupție!

Verdictul definitiv de azi face lumină în afacerea pentru care DNA, inculpații și avocații s-au înfruntat vreme de trei ani în fața judecătorilor. Patru dintre cei acuzați și-au recunoscut vinovăția, ceilalți patru s-au luptat pentru nevinovăția lor. Mizele au fost [...] Articolul Udrea- 6 ani de închisoare! Sentința din „Gala Bute” crește la 10 milioane de euro suma recuperată de bugetul de stat ca urmare a investigațiilor GSP despre corupție! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Băsescu și Udrea – Casa Corupției. ”Voi nu ați condus Romania. Voi doar ați prădat-o și batjocorit-o!”

  Când legea este egală pentru cei care conduc și pentru cei conduși, chiar presiunile unui președinte de țară sunt inutile. În acești 7 ani de muncă la Gala Bute, președintele Traian Băsescu a atacat permanent echipa de ziariști ai [...] Articolul Băsescu și Udrea – Casa Corupției. ”Voi nu ați condus Romania. Voi doar ați prădat-o și batjocorit-o!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Marele miting PSD – similitudini și diferențe față de Mineriadă, așa cum apar ele în Rechizitoriul procurorilor militari

Diferențe: Oamenii care vin din țară la mitingul PSD nu au intenții violente, nu vor să-și impună cu forța punctul de vedere asupra altor compatrioți. MAI, Armata și SRI nu sunt mobilizate ca să adune cât mai multă lume, așa [...] Articolul Marele miting PSD – similitudini și diferențe față de Mineriadă, așa cum apar ele în Rechizitoriul procurorilor militari apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Veselie la judecata Hexi! ”Onorată instanță, eu mă dau și acum pe picior cu dezinfectanții noștri, că sunt buni”

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Azi, la Tribunalul București se ține a doua ședință în care sunt audiați martorii în procesul Hexi Pharma. Prima la bară sosește Elena Bică, ”inginer chimist” și omul care se ocupa de [...] Articolul Veselie la judecata Hexi! ”Onorată instanță, eu mă dau și acum pe picior cu dezinfectanții noștri, că sunt buni” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Din cele 132 de spitale care s-au constituit parte păgubită în dosarul Hexi Pharma, doar unul și-a trimis avocatul la termenul de ieri!

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Hexi Pharma a aprovizionat 350 de spitale cu dezinfectanți. Dintre acestea, 132 s-au constituit parte civilă, împotriva firmei, susținând că au primit produse falsificate și fără efect în combaterea infecțiilor nosocomiale. [...] Articolul Din cele 132 de spitale care s-au constituit parte păgubită în dosarul Hexi Pharma, doar unul și-a trimis avocatul la termenul de ieri! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» 4 lucruri care o fac unică pe Simona Halep după Roland Garros

Victoria Simonei are toate datele meritului. 1. Jucătoarele importante au fost prezente, aproape în bloc, la Roland Garros 2018 Nu au lipsit nici Serena Williams, nici Maria Șarapova, ambele ”nașele” de până acum ale Simonei. Sigur, fiecare a evoluat la [...] Articolul 4 lucruri care o fac unică pe Simona Halep după Roland Garros apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Azi, încă un inculpat și-a recunoscut vinovăția în traseul banilor furați de la spitalul ”Malaxa”! Secureanu insistă să i se ridice controlul judiciar, moment în care poate pleca în străinătate  

Moto:   De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan E prânz și, la Tribunalul București, tocmai începe încă un termen al judecății în care DNA îl acuză pe Florin Secureanu că a delapidat peste 2 milioane de euro din [...] Articolul Azi, încă un inculpat și-a recunoscut vinovăția în traseul banilor furați de la spitalul ”Malaxa”! Secureanu insistă să i se ridice controlul judiciar, moment în care poate pleca în străinătate   apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Lecția Simonei Halep – ”Bine ați venit acasă!”

Imaginile cu avionul Tarom care a adus-o pe Simona Halep în țară umplu ecranele. Toate televiziunile sunt încremenite în zoom pe ușa aeronavei. Din păcate, ca și în 1994, când ”tricolorii” s-au întors de la World Cup, Primăria n-a făcut [...] Articolul Lecția Simonei Halep – ”Bine ați venit acasă!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea la Gala lui Lucian Bute

A trecut linia roșie. Primarul Bucureștiului e huiduit de o tribună întreagă și se uită, nedumerit, neînțelegând ce se petrece. A trecut linia roșie, asta a făcut! E soarta politicienilor ori de câte ori încearcă să-și ia creditul pentru munca [...] Articolul Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea la Gala lui Lucian Bute apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Sentința din „Gala Bute” crește la 10 milioane de euro suma recuperată de bugetul de stat ca urmare a investigațiilor GSP despre corupție!

Verdictul definitiv de azi face lumină în afacerea pentru care DNA, inculpații și avocații s-au înfruntat vreme de trei ani în fața judecătorilor. Patru dintre cei acuzați și-au recunoscut vinovăția, ceilalți patru s-au luptat pentru nevinovăția lor. Mizele au fost [...] Articolul Sentința din „Gala Bute” crește la 10 milioane de euro suma recuperată de bugetul de stat ca urmare a investigațiilor GSP despre corupție! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Mâine, verdictul în Gala Bute. Cum funcționa schema șpăgii de 10% în ministerul Elenei Udrea

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Teodor Baconschi ia microfonul și enumeră ferm, pe degete, motivele pentru care Elena Udrea ar trebui să fie lider. În sala din Palatul Parlamentului se aude celebra frază, care va intra în [...] Articolul Mâine, verdictul în Gala Bute. Cum funcționa schema șpăgii de 10% în ministerul Elenei Udrea apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Udrea, interviu cu Gazeta Sporturilor în Costa Rica: ”Înalta Curte va trimite Gala Bute spre rejudecare și voi reveni în țară! Destinul meu e să conduc România!”

Marți, 5 iunie 2018, se va da sentința în cel mai răsunător dosar de corupție din sportul românesc: Gala Bute. Gazeta a trimis doi ziariști în Costa Rica pentru ca voi să vedeți cum așteaptă Elena Udrea sentința crucială pentru [...] Articolul Udrea, interviu cu Gazeta Sporturilor în Costa Rica: ”Înalta Curte va trimite Gala Bute spre rejudecare și voi reveni în țară! Destinul meu e să conduc România!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Interviul cu Udrea în Costa Rica: Ștucan are înregistrarea interviului și a momentului în care Udrea își dă acordul pentru publicare

Gazeta a publicat azi prima parte a interviului Elenei Udrea, realizat în Costa Rica de Costin Ștucan. După câteva ore, fostul ministru are o reacție. ”Nu am dat niciun interviu, am convenit că e doar o discuţie la o cafea, [...] Articolul Interviul cu Udrea în Costa Rica: Ștucan are înregistrarea interviului și a momentului în care Udrea își dă acordul pentru publicare apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Iarna Elenei Udrea și toamna Patriarhului Băsescu: prima instanță s-a pronunțat deja pe faptele din documentul prezentat de președinte ca atuul decisiv al lui Udrea!

Sincronizat cu Băsescu, senatorul PSD Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, s-a amestecat în ”Gala Bute” în favoarea Elenei Udrea, fără să fi urmărit în nici un fel cazul. Nici unul dintre ei nu știe însă că ceea ce susține informarea [...] Articolul Iarna Elenei Udrea și toamna Patriarhului Băsescu: prima instanță s-a pronunțat deja pe faptele din documentul prezentat de președinte ca atuul decisiv al lui Udrea! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Caz real de Ziua Copilului: managerul spitalului din Oltenița a consultat un copil de 12 ani la clinica publică și i-a tăiat chitanța pentru cabinetul său privat!

De aici începe – de la momentul în care doi părinți, oameni obișnuiți, decid să nu accepte anormalul. Băiatul lor, Mădălin Ș., 12 ani, ajunge în cabinetul de la Spitalul Orășenesc Oltenința cu o conjunctivită severă. E consultat de Simona [...] Articolul Caz real de Ziua Copilului: managerul spitalului din Oltenița a consultat un copil de 12 ani la clinica publică și i-a tăiat chitanța pentru cabinetul său privat! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Doina Gradea înregistrată când spune de ce n-ar fi trebuit să intre pe TVR un documentar despre Rusia: ”Când e o politică de stat să nu faci, când lumea e împotriva rușilor, pana mea, cum să dăm?!”

Într-o înregistrare audio recentă, aflată în posesia Gazetei, Doina Gradea, președintele televiziunii publice, îi explică lui Eduard Dârvariu, șeful TVR 1, de ce reportajul ”Români în Rusia” n-ar fi trebuit să intre pe post. Documentarul este realizat de ziarista Ana [...] Articolul Doina Gradea înregistrată când spune de ce n-ar fi trebuit să intre pe TVR un documentar despre Rusia: ”Când e o politică de stat să nu faci, când lumea e împotriva rușilor, pana mea, cum să dăm?!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Moartea vine pe Facebook. Despre accidentul din Ungaria

Când rezidenți își fac selfie pe telefonul mobil cu răniții de la ”Colectiv” îi spunem cruzime. Când, la Jocurile Olimpice, 80% din sală se uită la ecranele TV panoramice plasate deasupra ringului, și nu la boxerii adevărați din ring, îi [...] Articolul Moartea vine pe Facebook. Despre accidentul din Ungaria apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» În așteptarea verdictului în ”Gala Bute”, președintele Traian Băsescu propune închiderea Înaltei Curți!

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Sâmbătă, cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții, o știre pulsează pe Mediafax. ”Băsescu, propunere extremă: Tarcea ar trebui să înceteze orice activitate a ÎCCJ până la desecretizarea protocolului cu [...] Articolul În așteptarea verdictului în ”Gala Bute”, președintele Traian Băsescu propune închiderea Înaltei Curți! apare prima dată în Cătălin Tolontan.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 99 | utilizatori online 52