Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Luni, 16 Iulie
                   
 
 


» Tu cam câtă consultanță oferi gratuit până să începi să facturezi?

Să vă povestesc. Pe ideea că de la discuția de mai jos mi-a venit ideea să scriu acest articol și... The post Tu cam câtă consultanță oferi gratuit până să începi să facturezi? appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum să economisești până la 7% din bugetul de vacanță

Text primit de la Revolut (despre care v-am mai spus pe blog, în ideea că îl folosesc și o să... The post Cum să economisești până la 7% din bugetul de vacanță appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum să eviți ca un angajat să fie ghiolbănete în social media. Studiu de caz: Răzvan Călinescu și Campion Broker

De ceva vreme (căci, altfel, la câte mi se întâmplă mie pe tarlaua social media, de unde să le țin... The post Cum să eviți ca un angajat să fie ghiolbănete în social media. Studiu de caz: Răzvan Călinescu și Campion Broker appeared first on Cristian China-Birta.

» În atenția părinților cu copii fani FC Barcelona: vreți să le faceți un cadou grozav?

S-au schimbat incredibil de multe lucruri în lumea asta de pe vremea când eram eu copil. Căci viteza cu care... The post În atenția părinților cu copii fani FC Barcelona: vreți să le faceți un cadou grozav? appeared first on Cristian China-Birta.

» Credeți miturile astea despre aerul condiționat?

Material primit de la cei de la Daikin. Pe care am decis să vi-l redau fără să modific nici o... The post Credeți miturile astea despre aerul condiționat? appeared first on Cristian China-Birta.

» Top 10 instituții de stat din România care își fac treaba bine

Știți vorba bătrânului chinez ”să te ferească zeii să trăiești vremuri interesante…”, da? Ei bine, iată că le cam trăim.... The post Top 10 instituții de stat din România care își fac treaba bine appeared first on Cristian China-Birta.

» Sapiens – excepționala carte care ne arată că oamenii nu prea sunt sapiens până la capăt

”Băi, cum este cartea asta Sapiens…”. ”Cum adică ÎNCĂ nu ai citit Sapiens???”. ”M-a întors pe dos cartea asta, jur…”.... The post Sapiens – excepționala carte care ne arată că oamenii nu prea sunt sapiens până la capăt appeared first on Cristian China-Birta.

» Tu cât de mult ții cont de valoarea banilor?

Dacă vi se pare ciudat titlul, aveți puțintică răbdare. Cât să vă spun o scurtă povestioară despre cum a înțeles... The post Tu cât de mult ții cont de valoarea banilor? appeared first on Cristian China-Birta.

» Cea mai eficientă modalitate să ai cam 100 de articole pe bloguri într-o campanie

Scriu acest articol pentru că primesc destul de des întrebarea ”care-i faza cu Blogal Initiative, cu ce mă ajută și... The post Cea mai eficientă modalitate să ai cam 100 de articole pe bloguri într-o campanie appeared first on Cristian China-Birta.

» De ce este importantă informația corectă despre medicamente fără rețetă, suplimente alimentare și dispozitive medicale

Cam de 1 an de zile am realizat o schimbare radicală de stil de viață. Cu niște rezultate remarcabile. Sunt... The post De ce este importantă informația corectă despre medicamente fără rețetă, suplimente alimentare și dispozitive medicale appeared first on Cristian China-Birta.

» Vreau o viață sănătoasă! Dar să fie ieftin și să funcționeze în vreo 3 zile, așa…

În ultimele luni, v-am spus de mai multe ori că mi-am schimbat radical stilul de viață. În bine. Și rezultatele... The post Vreau o viață sănătoasă! Dar să fie ieftin și să funcționeze în vreo 3 zile, așa… appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum ajunge un brand să fie desemnat Produsul Anului 2018 de către români

Să începem cu informația brută, ca să îi zic așa: SPOR, cel mai cunoscut brand de vopsea lavabilă din portofoliul... The post Cum ajunge un brand să fie desemnat Produsul Anului 2018 de către români appeared first on Cristian China-Birta.

» De ce pierdem vremea citind cărți, când am putea face ceva mai profitabil?

În ultima vreme am citit două cărți foarte bune despre Japonia din perioada anului 1000 (plus, minus câțiva ani). Pe... The post De ce pierdem vremea citind cărți, când am putea face ceva mai profitabil? appeared first on Cristian China-Birta.

» Marele bine se face puțin câte puțin… (P)

”Salut!” – zice tânăra care a venit zâmbind înspre mine. Îmi ia câteva secunde să îmi aduc aminte de ea, după... The post Marele bine se face puțin câte puțin… (P) appeared first on Cristian China-Birta.

» Iată o idee faină pentru părinții din Timișoara, Arad, Oradea, Deva, Alba Iulia, Sebeș și Sibiu

Dragi părinți care citiți aceste rânduri, haideți să facem un test: chemați-vă copilul și întrebați-l ce părere are despre clipul... The post Iată o idee faină pentru părinții din Timișoara, Arad, Oradea, Deva, Alba Iulia, Sebeș și Sibiu appeared first on Cristian China-Birta.

» Cam așa arată realitatea a 1% din populație…

Vocea din audioghid povestește lin (așa cum orice voce, din orice audioghid o face): ”Aceasta este o sculptură realizată de... The post Cam așa arată realitatea a 1% din populație… appeared first on Cristian China-Birta.

» Aici, la capătul lumii, începe cu adevărat viața

Hârlețul mușcă adânc din pământul îmbibat cu apă. Pe ici, pe colo, mici ochiuri de apă mai amintesc de Dunărea... The post Aici, la capătul lumii, începe cu adevărat viața appeared first on Cristian China-Birta.

» Bun venit în Univers – o carte categoric de avut în bibliotecă

Dacă vă spun că nu am nici cea mai mică idee de ce am găsit cartea ”Bun venit în Univers”... The post Bun venit în Univers – o carte categoric de avut în bibliotecă appeared first on Cristian China-Birta.

» Ce carte de Michael Hăulică îmi recomandați? Că ”Madia Mangalena” nu mi-a plăcut

Ca să înțelegeți ce înseamnă nu neapărat brandul personal (deși și ăla contează în draci, clar!), dar mai ales testimonialele... The post Ce carte de Michael Hăulică îmi recomandați? Că ”Madia Mangalena” nu mi-a plăcut appeared first on Cristian China-Birta.

» Un lung drum spre o planetă mică și furioasă

Un lung drum spre o planetă mică și furioasă este o carte foarte bine scrisă de stimabila Becky Chambers. Nu că... The post Un lung drum spre o planetă mică și furioasă appeared first on Cristian China-Birta.

» Un exercițiu care vă ajută să opriți căderea în voi înșivă și să începeți urcarea înspre cerul vostru interior

Dacă vă uitați în jurul vostru, oriunde și înspre oricine, șansele să vedeți oameni nemulțumiți sunt incredibil de mari. Oameni... The post Un exercițiu care vă ajută să opriți căderea în voi înșivă și să începeți urcarea înspre cerul vostru interior appeared first on Cristian China-Birta.

» Iată o experiență faină pentru copiii voștri: o vizită la o fermă aproape de București

Când eram în primul an de facultate, în București, proaspăt venit de pe meleaguri maramureșene, ne-am dus odată la un... The post Iată o experiență faină pentru copiii voștri: o vizită la o fermă aproape de București appeared first on Cristian China-Birta.

» Arhitecții speranței. Este titlul unei cărți, nu un articol despre politică

Arhitecții speranței este una din cărțile pe care le-am citit într-o perioadă (adică în ultime vreme, gen) în care am... The post Arhitecții speranței. Este titlul unei cărți, nu un articol despre politică appeared first on Cristian China-Birta.

» Nu aveți voi atâtea cuvinte urâte despre mine câte cuvinte frumoase am eu despre voi

Tocmai am terminat de citit ”Sapiens”, o carte beton (aveți și varianta ebook), despre care o să scriu clar un articol... The post Nu aveți voi atâtea cuvinte urâte despre mine câte cuvinte frumoase am eu despre voi appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum reușește o companie cu 17.000 de angajați în România să le asculte ideile

Ca antreprenor de vreo 15 ani deja, știu că ceea ce îndeobște se numește lucrul cu oamenii este partea cea... The post Cum reușește o companie cu 17.000 de angajați în România să le asculte ideile appeared first on Cristian China-Birta.

» Mesajul lui Dragoș Valentin Neacșu către români: ”Nu spargeţi puşculiţa copiilor”

Pentru că am văzut un interes foarte mare pentru interviul din seria #LaivuLuChinezu pe care l-am făcut cu Dragoș Valentin... The post Mesajul lui Dragoș Valentin Neacșu către români: ”Nu spargeţi puşculiţa copiilor” appeared first on Cristian China-Birta.

» Care este scriitorul american care vă place cel mai mult?

Invitatul de onoare de anul acesta al Bookfest este Statele Unite ale Americii. Pe lângă caracterul informativ, să-i zicem, al... The post Care este scriitorul american care vă place cel mai mult? appeared first on Cristian China-Birta.

» Revolut România: 30.000 de utilizatori, 450.000 tranzacții, 15 milioane de dolari

Auzisem de Revolut pentru că mulți din bula mea foloseau din ce în ce mai des chestiunea în cauză. Dar... The post Revolut România: 30.000 de utilizatori, 450.000 tranzacții, 15 milioane de dolari appeared first on Cristian China-Birta.

» Asahi Super Dry, berea japoneză numărul 1 în lume, a ajuns în România

Asahi este cea mai cunoscută bere japoneză. Așa, ca să o zic direct să nu avem motiv de ceartă :D... The post Asahi Super Dry, berea japoneză numărul 1 în lume, a ajuns în România appeared first on Cristian China-Birta.

» Cât de importanți sunt banii în ecuația de parenting

Vă spun din start că abordez acest subiect pentru că am trei copiii. De vârste total diferite. Adică diferențe de... The post Cât de importanți sunt banii în ecuația de parenting appeared first on Cristian China-Birta.

» Leacurile ăstea sănătoase băbești cu ulei care nu au rămas în coadă de pește…

Ce vedeți mai jos este un text scris de Oana Capustinschi, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un... The post Leacurile ăstea sănătoase băbești cu ulei care nu au rămas în coadă de pește… appeared first on Cristian China-Birta.

» Mai vrei campanii cu bloggeri? Sau bagi banii în altceva?

Recent am împlinit 10 ani de blogging. Cu peste 13.000 de articole scrise. Din acești ani, 5 i-am petrecut și în... The post Mai vrei campanii cu bloggeri? Sau bagi banii în altceva? appeared first on Cristian China-Birta.

» Imprimanta portabilă de etichete te ajută în mai multe moduri decât ai putea crede

Imprimanta portabilă de etichete. Ceva la care nu vă gândiți că s-ar putea să vă ajute. Dar haideți să vă... The post Imprimanta portabilă de etichete te ajută în mai multe moduri decât ai putea crede appeared first on Cristian China-Birta.

» Încercăm cu odorizante, cu flori și parfumuri, dar uităm să ne curățăm pe interior

Ce vedeți mai jos este un text scris de Adelina Tătar, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un... The post Încercăm cu odorizante, cu flori și parfumuri, dar uităm să ne curățăm pe interior appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum să ne învățăm copiii despre cheltuirea banului dacă noi nu știm ce este aia?

Vă spun din start că abordez acest subiect pentru că am trei copiii. De vârste total diferite. Adică diferențe de... The post Cum să ne învățăm copiii despre cheltuirea banului dacă noi nu știm ce este aia? appeared first on Cristian China-Birta.

» Mama mai făcea şi alte lucruri importante în afară să aibă grijă de mine

Ce vedeți mai jos este un text scris de Iulia, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un amestec... The post Mama mai făcea şi alte lucruri importante în afară să aibă grijă de mine appeared first on Cristian China-Birta.

» Păpădiile și de vaci sunt ele ocolite cu un dat din coadă plictisit

Ce vedeți mai jos este un text scris de Carmen Marcela Ciornei, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE®... The post Păpădiile și de vaci sunt ele ocolite cu un dat din coadă plictisit appeared first on Cristian China-Birta.

» Când îţi pică bani din cer, nu ştii ce să faci cu ei, aşa că îi cheltuieşti pe plăceri

Ce vedeți mai jos este un text scris de Simona Sava, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un... The post Când îţi pică bani din cer, nu ştii ce să faci cu ei, aşa că îi cheltuieşti pe plăceri appeared first on Cristian China-Birta.

» Începe să alergi în cursa de recuperare a propriei sănătăți. Pentru tine. Pentru familia ta

Imediat sărbătoresc un an de zile de când am început ceea ce aș putea numi cursa de recuperare a propriei... The post Începe să alergi în cursa de recuperare a propriei sănătăți. Pentru tine. Pentru familia ta appeared first on Cristian China-Birta.

» Luam faringoseptul, cavitul și ascolecitina ca pe desert, în loc de ciocolată…

Mira Niculescu este una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un amestec exclusiv de uleiuri de pește Omega-3 din surse sustenabile, despre... The post Luam faringoseptul, cavitul și ascolecitina ca pe desert, în loc de ciocolată… appeared first on Cristian China-Birta.

» …de făcut din colb harbujei, de cules prune verzi pentru un fel de „Războiul stelelor”…

Alina Șerban este una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un amestec exclusiv de uleiuri de pește Omega-3 din surse sustenabile, despre... The post …de făcut din colb harbujei, de cules prune verzi pentru un fel de „Războiul stelelor”… appeared first on Cristian China-Birta.

» Eu o socoteam pe bunica un fel de dumnezee, că prea le știa pe toate

Mihail Soare este câștigătorul premiului special pentru cel mai bun text în cadrul concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un amestec... The post Eu o socoteam pe bunica un fel de dumnezee, că prea le știa pe toate appeared first on Cristian China-Birta.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 90 | utilizatori online 34