Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 27 Mai
                   
 
 


» Greu nu este să faci lucruri, greu este să te pui în starea de a vrea să faci lucruri

Mie tare îmi place vorba aia a lui Brâncuși: greu nu este să faci lucruri, greu este să te pui în starea de a vrea să faci lucruri. Mare adevăr… Căci atunci când intri cu adevărat în starea de a vrea să faci lucruri, ei bine, abia atunci începi să găsești soluții adevărate și să […] The post Greu nu este să faci lucruri, greu este să te pui în starea de a vrea să faci lucruri appeared first on Cristian China Birta.

» Vopseaua lavabilă SPOR Formulă Nouă vine cu o garanție de 5 ani a rezistenței albului

Când am primit informația despre SPOR Formulă Nouă, mi-am adus aminte (nu mă întrebați de ce, sunt doar un blogger bătrân și pe alocuri simpatic :D) de vremurile, când eram copil, când ne apucam tot familionul de zugrăvit (așa era atunci, se făcea totul in-house, cum ar veni). Și cum începea o nebunie cu mutat […] The post Vopseaua lavabilă SPOR Formulă Nouă vine cu o garanție de 5 ani a rezistenței albului appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Top Social Brands, Virgil Ianțu își arată vârsta, Femei pe Mătăsari și altele

Pe 9 iunie se întâmplă Top Social Brands. Eveniment la care, dacă ai cât de cât treabă cu social media, ar cam trebui să vii. Bine, și dacă nu ai treabă, poate îți faci :)) Vlad Pop este un om cu un suflet imens. Care acum aleargă pentru splendidul proiect MagiCamp. Tare frumos ar fi […] The post #PoateVăInteresează Top Social Brands, Virgil Ianțu își arată vârsta, Femei pe Mătăsari și altele appeared first on Cristian China Birta.

» Eurosport va oferi în direct o hartă interactivă cu datele cicliștilor din Marile Tururi!

După ce v-am dat o știre foarte faină despre ”Home of Cycling Series”, noua serie de competiții de ciclism, care va permite fanilor să-și trăiască pasiunea pentru acest sport, lansată de Eurosport, acum vin cu încă o veste faină. Tot din zona pedaliferă :D Eurosport, destinația favorită pentru sport și Gazdă a Ciclismului în Europa, intră în […] The post Eurosport va oferi în direct o hartă interactivă cu datele cicliștilor din Marile Tururi! appeared first on Cristian China Birta.

» Aceștia sunt câștigătorii Innovation Labs 2017

Innovation Labs 2017, programul de mentorat și dezvoltare pentru tinerii pasionați de tehnologii creative și antreprenoriat, și-a desemnat câștigătorii în cadrul evenimentului Demo Day. Demo Day l-a avut ca gazdă pe Andrei Pitiș, co-fondator Tech Lounge. Pentest-Tools.com, Visage Cloud, YardLabs, iOLA și Werit sunt echipele care au convins juriul și publicul cu produsele lor, câștigând […] The post Aceștia sunt câștigătorii Innovation Labs 2017 appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Despre hackeri legali, noul Range Rover Velar, bere, handbal și altele

Pe 27 mai, stimabilii de la Beer O Clock împlinesc 7 ani. Cum este una din cele mai faine crâșme din București și au niște beri grozave, poate dați o tură până acolo. Mai ales că o să fie și derbedeii de la Ground Zero și de la Hop Hooligans (dacă nu le-ați băut încă […] The post #PoateVăInteresează Despre hackeri legali, noul Range Rover Velar, bere, handbal și altele appeared first on Cristian China Birta.

» Știați că există o platformă europeană de dezvoltare a filmelor cu buget limitat?

Eu acum am aflat. Ocazie cu care mi s-a părut îndeajuns de interesantă chestiunea încât să vă spun și vouă :) Prima ediție a LIM – Less is More, platforma europeană de dezvoltare a filmelor cu buget limitat continuă să se desfășoare prin două evenimente importante, ambele organizate în România: cel de-al doilea Workshop din […] The post Știați că există o platformă europeană de dezvoltare a filmelor cu buget limitat? appeared first on Cristian China Birta.

» Știați că 52% dintre tinerii bucureșteni cu vârste între 18 și 29 ani se simt acasă în afara propriei locuințe?

Foarte, foarte interesant acest studiu realizat de IKEA. Vă recomand să citiți concluziile de mai jos. O să vedeți, pe alocuri, niște rezultate surprinzătoare… Mă rog, surprinzătoare pentru unii dintre noi, pentru care ”acasă” înseamnă cam altceva decât înseamnă pentru alții… Acasă este locul în care oamenii fac primii pași, în care se dezvoltă și […] The post Știați că 52% dintre tinerii bucureșteni cu vârste între 18 și 29 ani se simt acasă în afara propriei locuințe? appeared first on Cristian China Birta.

» Dana Bacinschi este Romania’s Next Big Vlogger

Cea mai tare provocare a primăverii – competiția Romania’s Next Big Vlogger – s-a încheiat cu alegerea marelui câștigător și cu un show de pus pe repeat. Dana Bacinschi, din echipa Mikey Hash, este următorul mare vlogger al României, anunțat marți seară, la Gala Next Big Vlogger. În competiția lansată în luna martie de Coca-Cola […] The post Dana Bacinschi este Romania’s Next Big Vlogger appeared first on Cristian China Birta.

» Alpii bavarezi sunt un fel de Carpați. Doar că de ăia nemțești…

Zic ce zic despre Alpii bavarezi ca să lămurim din start o treabă: peisajele de acolo sunt superbe. Dar, așa, în mare, avem și acasă, în Carpații noștri astfel de minunății (serios, am rămas surprins cât de mult seamănă pe alocuri…). Există, totuși, o diferență fundamentală (și o spun doar cu juma de gură, așa…): […] The post Alpii bavarezi sunt un fel de Carpați. Doar că de ăia nemțești… appeared first on Cristian China Birta.

» ProFest, festivalul care te ajută să îți exerciți meseria de cetățean

Mi-a spus despre ProFest – Un festival al cunoașterii, într-un mesaj pe facebook, Florin Bădiță. Și, în aceeași zi, când eram MC la Youth Speak Forum, doi tineri din echipa de organizare m-au abordat și mi-au povestit mai multe despre festival. Și mi-a plăcut ideea. Așa că am decis că merită vă spun despre ce […] The post ProFest, festivalul care te ajută să îți exerciți meseria de cetățean appeared first on Cristian China Birta.

» #PrimitePeMail 23 mai 2017 #PoateVăInteresează

Să îi urăm succes tovarășei Simona, care a intrat în lumea bloggerilor, așa să îi rămână numele :D Noile modele smart electric drive sunt disponibile pentru comenzi la Partenerul Autorizat smart – Autoklass Pipera. Prețurile de pornire pentru smart Fortwo Coupé electric drive încep de la 18.553 euro (fără TVA) iar pentru smart Forfour electric […] The post #PrimitePeMail 23 mai 2017 #PoateVăInteresează appeared first on Cristian China Birta.

» Aceștia sunt câștigtorii Innovation Labs 2017

Innovation Labs 2017, programul de mentorat și dezvoltare pentru tinerii pasionați de tehnologii creative și antreprenoriat, și-a desemnat câștigătorii în cadrul evenimentului Demo Day. Demo Day l-a avut ca gazdă pe Andrei Pitiș, co-fondator Tech Lounge. Pentest-Tools.com, Visage Cloud, YardLabs, iOLA și Werit sunt echipele care au convins juriul și publicul cu produsele lor, câștigând […] The post Aceștia sunt câștigtorii Innovation Labs 2017 appeared first on Cristian China Birta.

» #PrimitePeMail 22 mai 2017 #PoateVăInteresează

Azi inaugurez (bine, mult spus, e un cuvânt prea mare pentru o chestiune atât de mică…) încă o rubrică în cadrul rubricii #PoateVăInteresează și anume #ClipulZilei. O să aleg în fiecare zi câte un clip care, din diverse pricini, mi-a făcut cu ochiul și vi-l, desigur, dau. Astăzi, un clip dureros… Să sperăm că totul […] The post #PrimitePeMail 22 mai 2017 #PoateVăInteresează appeared first on Cristian China Birta.

» „Dacă îmi bate inima?” Povestea lui Vlăduț sau cum să îți fie teamă de fiecare bătaie a inimii

„Acum face de toate, înainte nu făcea nimic”. Așa începe povestea lui Vlăduț, un băiețel de 11 ani, care acum cinci ani a fost diagnosticat cu tahicardie cu sindrom de preexcitație Wolff-Parkinson-White (WPW). Această afecțiune îi făcea inima să bată mai tare, iar orice emoție îi ducea ritmul inimii chiar și la 300 de bătăi […] The post „Dacă îmi bate inima?” Povestea lui Vlăduț sau cum să îți fie teamă de fiecare bătaie a inimii appeared first on Cristian China Birta.

» Semnează petiția pentru Ziua Națională a Investițiilor. Ca să nu mai fim pe ultimul loc…

Știți discuțiile alea la bere despre învățământul românesc? Când zicem că e nașpa, că nu pregătește copii pentru viața reală, că ce fac în școală nu are legătură cu realitatea, de astea. Nu că nu este așa, desigur. Doar că vin cu o întrebare la voi: dacă despre cum învață copiii avem mereu păreri, despre […] The post Semnează petiția pentru Ziua Națională a Investițiilor. Ca să nu mai fim pe ultimul loc… appeared first on Cristian China Birta.

» Eurosport lansează „Home of Cycling Series”. Pentru bicicliști normali, ca voi :D

Eurosport, Gazda Ciclismului (Home of Cycling) în Europa, a lansat o nouă serie de competiții de ciclism, care va permite fanilor să-și trăiască pasiunea pentru acest sport. Cu startul programat pe 1 iunie 2017, „Home of Cycling Series” este o serie de trei concursuri individuale, cu durata de o lună fiecare, la care poate participa […] The post Eurosport lansează „Home of Cycling Series”. Pentru bicicliști normali, ca voi :D appeared first on Cristian China Birta.

» Ați auzit despre Timişoara Refugee Art Festival?

Despre Timişoara Refugee Art Festival am auzit de la Simona, care m-a tras de mânecă pe facebook. Și, imediat ce am văzut despre ce este vorba, am zis ”uau…”. Și am salutat în gând, plin de respect, oamenii care s-au gândit să facă așa ceva. Am rugat-o pe Simona să îmi spună câteva cuvinte despre […] The post Ați auzit despre Timişoara Refugee Art Festival? appeared first on Cristian China Birta.

» Concurs! Îmi spuneți ce cadouri vreți să cumpărați de 1 iunie, și eu vă dau un voucher SMYK de 100 de lei

SMYK a lansat o campanie pentru cadourile de 1 iunie, care înseamnă reduceri de până la 40% la o mulțime de produse. Și nu mă refer doar la jucării (aici gama este foarte variată, desigur), ci la haine, cărucioare, pătuțuri, balansoare, cărți și accesorii pentru școală, electronice, adică aveți de unde alege. Ocazie cu care […] The post Concurs! Îmi spuneți ce cadouri vreți să cumpărați de 1 iunie, și eu vă dau un voucher SMYK de 100 de lei appeared first on Cristian China Birta.

» Respect! 36.000 de români au răspuns apelului lui Alex Găvan și au donat 106.576,68 Euro pentru Nepal

Aseară m-am întânit cu Alex Găvan la lansarea cărții ”200.000” a Lianei Buzea. Și, din nou, m-am simțit mic în fața unui om care ne-a spus așa: ”Când ești la 8.000 de metri, fără rezervă de oxigen, failure is not an option”. Cumva, cred că acesta este crezul lui Alex, care îl mână în luptă […] The post Respect! 36.000 de români au răspuns apelului lui Alex Găvan și au donat 106.576,68 Euro pentru Nepal appeared first on Cristian China Birta.

» #PrimitePeMail 19 mai 2017 #PoateVăInteresează

Pe 30 mai se întâmplă conferința ”Sports Marketing în România”, ediția a doua. După ce la prima ediție am livrat un speech care a fost salutat cu urale, ovații și declarații de dragoste nemărginită (:D), colega Roxana Lupu m-a invitat anul ăsta să fiu co-moderator, alături de ea. Cum munca e mai puțină decât să […] The post #PrimitePeMail 19 mai 2017 #PoateVăInteresează appeared first on Cristian China Birta.

» #PrimitePeMail 18 mai 2017 #PoateVăInteresează

Tuborg dă startul verii cu noua campanie dedicată sezonului estival – „Tuborg dă tonul la premii și mai mari”. Campania dispune de o mecanică simplă de concurs, prin intermediul căreia fiecare cod unic inscripționat sub capacelele sticlelor sau cheițelor dozelor de bere Tuborg înscris pe www.tuborg.ro sau trimis prin SMS (la 1877) le asigură consumatorilor […] The post #PrimitePeMail 18 mai 2017 #PoateVăInteresează appeared first on Cristian China Birta.

» Toate încasările de la finalele Super-Liga merg spre Andrei. Respect!

Un gest foarte frumos al FRR, pe care îl salut din tot sufletul! SuperLiga CEC Bank, cea mai importanta competitie din rugbyul romanesc se apropie de final. Disputata in premiera pe parcursul a doi ani competitionali 2016-2017, SuperLiga isi va desemna castigatoarea pe 28 mai 2017, la Bucuresti, pe Stadionul National Arcul de Triumf. Cele […] The post Toate încasările de la finalele Super-Liga merg spre Andrei. Respect! appeared first on Cristian China Birta.

» Pentru părinții care caută cadouri de 1 iunie, uitați aici variantă de lucru: SMYK

SMYK a lansat o campanie pentru cadourile de 1 iunie, care înseamnă reduceri de până la 40% la o mulțime de produse. Și nu mă refer doar la jucării (aici gama este foarte variată, desigur), ci la haine, cărucioare, pătuțuri, balansoare, cărți și accesorii pentru școală, electronice, adică aveți de unde alege. Pe partea de […] The post Pentru părinții care caută cadouri de 1 iunie, uitați aici variantă de lucru: SMYK appeared first on Cristian China Birta.

» Woogie, proiectul românesc ce își propune să cucereasă planeta

Woogie este extraterestrul inteligent pentru copii curioși. Asta este descrierea oficială, dacă vreți, a proiectului. Eu, ca mândru tătic al trei copii, aș zice că este una din cele mai faine metode prin care să îi îndemnă pe copiii noștri să pună mâna pe învățat, cum ar veni. Bine, o zic la nivel teoretic, desigur, […] The post Woogie, proiectul românesc ce își propune să cucereasă planeta appeared first on Cristian China Birta.

» Program și reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la București

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat show rock al primăverii. Dream Theater, una dintre trupele de anvergură ale scenei internaționale, aniversează 25 de ani de la lansarea albumului devenit legendă discografică, “Images and Words”, printr-un concert special la București pe 20 mai. Este o șansă unică pentru fanii să asculte […] The post Program și reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la București appeared first on Cristian China Birta.

» Câte 30 de grame, 50 de grame în fiecare zi…

În 34 de zile, Radu a crescut cu 1.300 de grame. Acum cântărește exact două kilograme și 285 de grame, dar medicul a decis să îl mai țină câteva zile în incubator, înainte de a fi sigur că plămânii lui se vor descurca singuri. ”Este un sentiment cu totul nou, în același timp bizar. Mă […] The post Câte 30 de grame, 50 de grame în fiecare zi… appeared first on Cristian China Birta.

» #PrimitePeMail 17 mai 2017 #PoateVăInteresează

Două proaspete de la TransferGo: 1. Andra a devenit imaginea oficială a companiei. 2. (iar asta mi se pare mai important decat punctul 1 :D) TransferGo oferă un sprijin comunităților de români care se confruntă cu un sentiment de incertitudine. Compania susține comunitatea din Marea Britanie după impactul Brexit, printr-un blog dedicat. În cadrul blogului, […] The post #PrimitePeMail 17 mai 2017 #PoateVăInteresează appeared first on Cristian China Birta.

» Drumul Cetăților, aplicația pe care orice român ar trebui să o aibă în telefon

Drumul Cetăților este o aplicație mobilă lansată de Bitdefender. Dacă vi se pare că ce am zis în titlu este așa, mai din sectorul ”noi suntem români, la la la la la”, aveți puțintică răbdare să vă spun de ce zic ce zic. Ce puteți face cu aplicația Drumul Cetăților Așa, pe parte organizatorică, aplicația […] The post Drumul Cetăților, aplicația pe care orice român ar trebui să o aibă în telefon appeared first on Cristian China Birta.

» La ce te ajută un program de internship. Și de ce recomand tinerilor așa ceva

Vă fac o mărturisire: îmi place foarte, foarte, foarte, foarte mult să discut cu tineri. Și îmi place dintr-un motiv cam egoist, recunosc: mă energizează teribil întâlnirea cu entuziasmul lor. De fiecare dată fur la greu energie de la ei. De fiecare dată plec de la întâlnire cu mai mult ”combustibil” pentru ce am de […] The post La ce te ajută un program de internship. Și de ce recomand tinerilor așa ceva appeared first on Cristian China Birta.

» Mișcare suprinzătoare Cris-Tim: toate produsele fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, fără coloranți sintetici, fără monoglutamat de sodiu

Când am ajuns la conferința de presă organizată de Cris-Tim, știam că o să anunțe ceva pe partea de mâncare sănătoasă, dacă vreți (că tot am făcut campania simpatică în care v-am provocat să îmi spune ce chestie #DeNecrezut o să lanseze). Dar nu mă așteptam la anunțul ăsta suprinzător: din luna aceasta TOATE produsele […] The post Mișcare suprinzătoare Cris-Tim: toate produsele fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, fără coloranți sintetici, fără monoglutamat de sodiu appeared first on Cristian China Birta.

» #PrimitePeMail Marți 16 mai 2017 #PoateVăInteresează

În curs de actualizare, pe măsură ce mai primesc informații, în cursul zilei. Vola.ro renunță la marketing afiliat. Motivul: Analizele efectuate ne-au aratat insa ca in momentul de fata programul de afiliere, in structura actuala, nu ne genereaza valoarea incrementala care sa sustina cresterea si dezvoltarea lui. Acesta este un canal ce se suprapune intr-o […] The post #PrimitePeMail Marți 16 mai 2017 #PoateVăInteresează appeared first on Cristian China Birta.

» Rugby-ul romanesc strange randurile pentru Andrei

Rugbyul, dincolo de aspectul sau sportiv, este un important liant social. Solidaritatea, una dintre valorile acestui sport, se reflecta atat pe terenul strajuit de H-uri, cat si in afara lui, unde lupta pentru a depasi momentele grele se duce tot in echipa. Familia Ovalului Romanesc strange inca o data randurile pentru cei care iubesc sportul […] The post Rugby-ul romanesc strange randurile pentru Andrei appeared first on Cristian China Birta.

» Zurlandia, Festivalul Familiei pe 17 și 18 iunie organizat de Gașca Zurli

Zurlandia are lor pe 17 si 18 Iunie, pe Domeniul Stirbey, langa Bucuresti. 80.000 de metri patrati se vor transforma in cel mai frumos loc din Romania. Parinti si copii, deopotriva, vor trai impreuna cele mai pline de joaca doua zile din 2017. De dimineata pana seara, de la 10.00 la 22.00, zeci de spectacole, […] The post Zurlandia, Festivalul Familiei pe 17 și 18 iunie organizat de Gașca Zurli appeared first on Cristian China Birta.

» #PrimitePeMail Luni, 15 mai 2017 #PoateVăInteresează

De ceva vreme încerc o anumită #FrustrareDeBlogger (am folosit htagul, mă înțelegeți, 2.0 gen D:). Bine, ok, poate e mult spus frustrare, dar părere de rău tot este. Care izvorăște din faptul că primesc foarte multe informații pe mail, multe dintre ele foarte faine (în sensul că sunt utile, informative sau pur și simplu faine!), […] The post #PrimitePeMail Luni, 15 mai 2017 #PoateVăInteresează appeared first on Cristian China Birta.

» În fiecare an mă duc la Connecting for Good ca să îmi dea un pic lacrimile…

Despre lucrurile minunate pe care le fac cei de la Fundația Vodafone România (chiar vă rog să vă uitați, ca să vedeți ce se poate face când un brand înțelege că ”E normal să faci bine”, așa cum este sloganul Fundației…) am mai scris la mine pe blog. Și o să mai scriu. Pentru că […] The post În fiecare an mă duc la Connecting for Good ca să îmi dea un pic lacrimile… appeared first on Cristian China Birta.

» Puneți-vă în agendă: Mastering the Music Business, pe 10-11 iulie

Anul trecut, la prima ediție Mastering the Music Business, am realizat o premieră pentru noi, cei din Kooperativa 2.0: Chivas Sound of Business, o emisiune maraton de două zile (câte 8 ore în fiecare zi) cu invitați grămadă. A fost foarte tare să fim implicați în așa ceva, jur! Iar conferința ne-a oferit prilejul să […] The post Puneți-vă în agendă: Mastering the Music Business, pe 10-11 iulie appeared first on Cristian China Birta.

» Au apărut două iaurturi noi: Activia Quinoa-Alune de Padure și Activia Smochine-Ovăz

Când vine vorba despre micul dejun și gustările de peste zi, de multe ori ne ghidează plăcerea gustului. Așa încât alegem adesea gustările dulci sau produse de patiserie, care ne satisfac pe moment nevoia de a ronțăi, dar care nu ne ajută neapărat sănătatea digestivă. Pentru a oferi consumatorilor o gamă și mai variată de […] The post Au apărut două iaurturi noi: Activia Quinoa-Alune de Padure și Activia Smochine-Ovăz appeared first on Cristian China Birta.

» Caut 3 tovarășe sau tovarăși pe care să îi trimit la Festivalul Unfinished

Despre ce înseamnă Festivalul UNFINISHED, aflați colea mai jos. Deși, sunt sigur, mulți dintre voi nu mai trebuie să citiți cuveniele precizări :D Eu îmi fac datoria de a răspunde provocării organizatorilor, așa că vin, la rândul meu, cu o provocare pentru voi cu scopul de a selecta 3 dintre cei care îmi fac onoarea să […] The post Caut 3 tovarășe sau tovarăși pe care să îi trimit la Festivalul Unfinished appeared first on Cristian China Birta.

» Vaaaai cum este asta… Se caută gamer pentru postul de pilot oficial pentru simulatoarele auto de la McLaren!

McLaren a devenit prima echipă de Formula 1 care a intrat în arena sporturilor electronice, anunțând World’s Fastest Gamer – ca cea mai intensă și mai competitivă competiție din lume pentru piloții de simulatoare. Această competiție va oferi câștigătorului cel mai bun loc de muncă din esports: postul de pilot oficial pentru simulatoarele auto al […] The post Vaaaai cum este asta… Se caută gamer pentru postul de pilot oficial pentru simulatoarele auto de la McLaren! appeared first on Cristian China Birta.

» Mercenarul, filmul ca un antibiotic pentru rugby

Notă: Am scris aceste rânduri pentru ”Dilema Veche”, la rugămintea organizatorilor Festivalului Filmului European, care îmi sunt simpatici foc, așa că nu am avut cum să îi refuz :D ———- Rugby este un sport de golani practic de gentlemani. Așa spune un vechi proverb englezesc (deși unii atribuit, eronat, această zicere lui Pierre de Coubertin). […] The post Mercenarul, filmul ca un antibiotic pentru rugby appeared first on Cristian China Birta.

» Se caută școli, instituții și ONG care să primească 400 de calculatoare

Adevărul adevărat este că, atunci când am primit mailul cu propunerea ca un calculator să poarte numele blogului meu, așa, simbolic, mi s-a părut îndeajuns de simpatică încât să zic ”da, ma bag”. Bine, nici nu am avut mare lucru de făcut, adică am scris doar textul pe care îl vedeți în fotografie și care […] The post Se caută școli, instituții și ONG care să primească 400 de calculatoare appeared first on Cristian China Birta.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 377 | utilizatori online 30