Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 22 Iulie
                   
 
 


» Top 10 orașe din România în care ați vrea să locuiți

Vreau să fac un Top 10 orașe din România în care ați vrea să locuiți. Așa că vă rog să mă ajutați să fac acest top. Pentru început prin nominalizarea în comentarii a orașului în care ați vrea să trăiți. Și, ca să avem cât mai multe răspunsuri, să dați mai departe (prin share pe facebook, […] The post Top 10 orașe din România în care ați vrea să locuiți appeared first on Cristian China Birta.

» Tu ce înghețată mănânci când faci binging?

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, vă propun să intrăm direct în subiect: dacă nu ați gustat până acum gelato Siviero Maria, trebuie să o faceți. Punct. Pentru că, din punctul meu de vedere, este cea mai bună înghețată (pardon, gelato) pe care o puteți găsi în retail la noi. Bine, eu sunt subiectiv, așa că nu […] The post Tu ce înghețată mănânci când faci binging? appeared first on Cristian China Birta.

» Konigssee, superbul lac din Alpii Bavarezi, unde merită să ajungeți măcar o dată în viață

În drum spre Konigssee, îi ascultam pe cei din grupul în care eram, la invitația Germany Travel, și care au mai fost acolo cum ziceau că abia așteaptă să ajungă acolo, că este foarte frumos și tot așa. Am zis că exagerează, știți cum este, să își vândă marfa, cum ar veni :D Și apoi am […] The post Konigssee, superbul lac din Alpii Bavarezi, unde merită să ajungeți măcar o dată în viață appeared first on Cristian China Birta.

» Dragi părinți, dați-l în morții lui de telefon!

Dacă vi se pare că am fost dur în titlu, stați un pic până vedeți rezultatele absolut oribile ale unui studiu: 90% dintre copiii care au părinți care tot freacă telefonul devin instabili emoționali. Desigur, putem să contestăm studiul, să ne legăm de eșantion, să ne luăm de traducere, să intrăm, în esență, în starea […] The post Dragi părinți, dați-l în morții lui de telefon! appeared first on Cristian China Birta.

» Cum poți obține un credit 100% online cu banii primiți în aceeași zi (P)

Înainte de a vă da detalii despre creditul 100% online care îți aduce banii în aceeași zi de la Ferratum, vă spun ce mi-a plăcut mult din ce am văzut la modul de acordare a creditului: una din variantele prin care puteți trimite documentele necesare este prin… Whatsapp. Evident că, om care trăiește în și […] The post Cum poți obține un credit 100% online cu banii primiți în aceeași zi (P) appeared first on Cristian China Birta.

» Despre hoție sau care-i faza cu românii, cărora li se pare simpatic furtișagul

În acest material despre hoție veți găsi de unde vine cuvântul ”hoț” (de unde nu vine, mai degrabă…), care este explicația psihologică a hoției (are mare legătură, cumva paradoxal, cu ideea de pierdere!), care sunt tipurile principale de furturi și alte lucruri care cred că o să vi se pară interesante. Lectură plăcută! Și, dacă […] The post Despre hoție sau care-i faza cu românii, cărora li se pare simpatic furtișagul appeared first on Cristian China Birta.

» Salut pe încredere Festivalul Internațional Hunedoara Lirică. Și cu speranță :)

Aflu despre Festivalul Internațional Hunedoara Lirică cu bucurie. Cu bucuria omul care preferă, oricând, să fie în categoria celor care fac lucruri decât în categoria celor care stau pe gard și se uită, chițibușând, la cei care fac lucruri. Că nu sunt perfecte toate? Desigur. Dar cine reușește să le facă perfecte chiar pe toate? […] The post Salut pe încredere Festivalul Internațional Hunedoara Lirică. Și cu speranță :) appeared first on Cristian China Birta.

» La Auchan găsiți până pe 11 iulie 350 de tipuri de bere!

Rareori am ocazia, ca blogger bătrân și pe alocuri simpatic și ca mare iubitor al acestei licori minunate numite bere, să pot anunța cu atâta bucurie un eveniment pentru amatori de bere: Târgul de Bere Auchan. Care vă aduce 350 de tipuri de bere. Dap, 350. De prisos să mai spun altceva, desigur :D Dar, […] The post La Auchan găsiți până pe 11 iulie 350 de tipuri de bere! appeared first on Cristian China Birta.

» Știți de ce ar trebui să ajungeți la MMB2017 dacă aveți cât de cât treabă cu industria muzicală?

După mintea mea, atâta câtă este, dacă ai treabă cât de cât cu industria muzicală, ar cam trebui să ajungi la Mastering the Music Business dintr-un motiv foarte simplu: pun pariu cu tine pe cât vrei tu că o să afli cel puțin trei lucruri pe care nu le știai despre ce ai tu de […] The post Știți de ce ar trebui să ajungeți la MMB2017 dacă aveți cât de cât treabă cu industria muzicală? appeared first on Cristian China Birta.

» Chirurgia robotică – beneficii pentru pacienți

Dragilor, încep a vă spune despre chirurgia robotică (un termen parcă desprins dintr-un serial SF, știu…) în termeni de blogger bătrân și pe alocuri simpatic: sper din tot sufletul să nu ajungeți să îl cunoașteți pe robotul da Vinci (vedeți mai jos cum a fost întâlnirea cu el), sper din tot sufletul să nu vă […] The post Chirurgia robotică – beneficii pentru pacienți appeared first on Cristian China Birta.

» Cristina Nemerovschi – profil de autor

Cristina Nemerovschi nici nu mai știu cum a apărut în viața mea de om care citește mult. Cel mai probabil că mi-au trimis la un moment dat cei de la editura Herg Benet niște cărți și una din cărțile Cristinei era printre ele. Cred, nu bag mâna în foc, sunt doar un blogger bătrân și […] The post Cristina Nemerovschi – profil de autor appeared first on Cristian China Birta.

» S-a inundat Bucureștiul?! Ia să găsim noi niște vinovați, că doar nu a plouat catastrofal degeaba!

Am văzut multă enervare ieri pe motive de apă muuuultă. De înțeles, desigur. Căci a nu mai vedea asfaltul de apă numai aspirațional nu este, ca să zic așa. Doar că, vedeți voi, ce m-a întristat un pic (din nou…) este modul în care alegem să ne enervăm. Așa, direct, cu înjurătură groasă, cu scuipat […] The post S-a inundat Bucureștiul?! Ia să găsim noi niște vinovați, că doar nu a plouat catastrofal degeaba! appeared first on Cristian China Birta.

» Bravo, Fundația Vodafone, pentru modernizarea centrelor de tranfuzie sanguină din întreaga țară!

Cât de bine îmi pică să îmi încep săptămâna cu o informația de asta… Să vezi că, totuși, în ciuda a ceea ce ni se pare că trăim – vremuri cam urâțele, ca să nu zic mai mult… – se întâmplă lucruri minunate în această țară. Cât de bine îmi pică să aud că, până […] The post Bravo, Fundația Vodafone, pentru modernizarea centrelor de tranfuzie sanguină din întreaga țară! appeared first on Cristian China Birta.

» Nou: Serial despre tinerețile lui Shakespeare din 13 iulie, la TNT

Unul dintre cele mai îndrăznețe seriale ale anului, „Will”, o dramă neconvențională care urmărește povestea celei mai faimoase personalități din lume, William Shakespeare, va avea premiera în România, pe 13 iulie, de la ora 22.00, la postul de televiziune TNT. De-a lungul celor zece episoade, telespectatorii sunt invitați într-o călătorie în timp, în perioada elisabetană, […] The post Nou: Serial despre tinerețile lui Shakespeare din 13 iulie, la TNT appeared first on Cristian China Birta.

» Haideți să ne bucurăm pentru elevii de la Clasa Tehnică din Urlați :)

Vin cu vești bune. Pentru că, trag nădejde, și voi sunteți din categoria de oameni pe care o veste bună îi bucură și care, atunci când aud că se întâmplă și lucruri faine pe la noi prin țară, zâmbesc agale, cu mulțumire :) Țineți minte că v-am spus despre elevii de la Clasa Tehnică din […] The post Haideți să ne bucurăm pentru elevii de la Clasa Tehnică din Urlați :) appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Românii cred că va fi mai bine și altele

Românii consideră că 2016 a fost un an relativ stabil în ceea ce privește puterea de cumpărare: 46% dintre respondenții unui sondaj, cu 5 puncte procentuale mai mult decât în 2015, au declarat că puterea lor financiară a rămas aceeași ca în anul precedent. Numai 23% dintre aceștia au declarat că puterea lor de cumpărare […] The post #PoateVăInteresează Românii cred că va fi mai bine și altele appeared first on Cristian China Birta.

» Cum poți câștiga 500 de lei dacă îmi spui ce piesă de mobilier ai vrea să ai în casă

Pe scurt, vă provoc la un concurs, în care să îmi spuneți ce piesă de mobilier ați vrea să aveți în casă, doar să aveți în minte că trebuie să ziceți despre piese de mobiler pe care, la o adică, le-ați putea face și voi :D Pentru că noi vrem să aflăm gândurile voastre pe […] The post Cum poți câștiga 500 de lei dacă îmi spui ce piesă de mobilier ai vrea să ai în casă appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Târg Din Portbagaj, o listă cu influenceri și altele

O întâlnire de excepție pentru cei care sunt in zona de brand design: Chris Lee și Kit la aparat :) Încercați-vă norocul, dați mail și poate, poate o să fiți invitați :) Între 30 iunie și 2 iulie are loc un ”Târg Din Portbagaj”. Găsiți pe pagina evenimentului care-i șpilul. O listă cu 13 influenceri pe […] The post #PoateVăInteresează Târg Din Portbagaj, o listă cu influenceri și altele appeared first on Cristian China Birta.

» Backyard Acoustic Season – să vă treceți în calendar datele!

Faină asta cu seria de concerte Backyard Acoustic Season, care revine la București cu un nou sezon cu niște trupe, care, după cum puteți vedea mai jos, sunt corespunzător de corespunzătoare :D O să vedeți că băieții și fetele o să presteze într-un loc nou, dar care este deja de ceva vreme pe radarul amatorilor […] The post Backyard Acoustic Season – să vă treceți în calendar datele! appeared first on Cristian China Birta.

» Bucharest International Film Festival

BIFF – Bucharest International Film Festival are loc între 28 iunie – 2 iulie, prin organizarea celei de-a XIII-a ediții. Poate nu știați dar este cel mai longeviv festival competițional de lung metraje din Capitală. Evenimentul este o incursiune culturală în specificul și identitatea unor comunități diverse, o competiție profesională de idei, tehnici și cadre, […] The post Bucharest International Film Festival appeared first on Cristian China Birta.

» Știți ce sunt alea ”MicUnelte”? Alea pe care ar trebui să le oferim noi, ca părinți, copiilor noștri

Patricia mea s-a uitat multă vreme la niște desene animate mai educative, așa, (iertați-mă, sunt bătrân, nu mai știu cu ce erau…), în care se tot făcea vorbire despre ”MicUnelte”. Adică despre niște ”scule”, dacă vreți, care să îi ajute pe copii să rezolve problema aia, să repare chestia aia, bref, să îi ajute în […] The post Știți ce sunt alea ”MicUnelte”? Alea pe care ar trebui să le oferim noi, ca părinți, copiilor noștri appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează A apărut o nouă agenție, NexTvine în cartier și altele

Salutăm corespunzător lansarea agentiei Champaigns, dedicata exclusiv magazinelor online de fashion si lifestyle din Romania. Și, pe cale de consecință, urăm fondatoarei, stimabila Adelina Oprea, mult succes pe frontul deschis! Și să nu uite că, pe zona de social media, există un aliat de nădejde numit, desigur, Kooperativa 2.0 :D Vă recomand să dați un […] The post #PoateVăInteresează A apărut o nouă agenție, NexTvine în cartier și altele appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Porcăria de proiect de directivă europeană care vrea să schimbe internetul

Vă recomand să vă faceți timp să mergeți la discuția despre porcăria de proiect de directivă europeană prin care, în esență, niște minți luminate de petrol lampant vor să schimbe, practic, internetul. Este o mizerie ce vor ei să facă, de aia zic: merită să vă faceți timp să mergeți să înțelegeți mai bine de […] The post #PoateVăInteresează Porcăria de proiect de directivă europeană care vrea să schimbe internetul appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează The Veils vine în România, concursul ReDesign Crafts, aplicația BVB și altele

Bursa de Valori București lansează APPLY BVB, aplicație online gratuită pentru cei interesați de activitatea companiei BVB. Aplicația oferă acces imediat la cele mai recente rezultate financiare ale BVB, prețurile acțiunilor, noutăți pentru investitori, rapoartele analiștilor și comunicatele de presă ale companiei. În plus, APPLY BVB include detalii despre strategia, modelul de afaceri și sistemul […] The post #PoateVăInteresează The Veils vine în România, concursul ReDesign Crafts, aplicația BVB și altele appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Internet gratis la Kings of Leon, Cea mai mare oră de sport și altele

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani, Vodafone Romania ofera internet nelimitat si gratuit pe Arena Nationala pe toata durata concertului Kings of Leon din Bucuresti. De asemenea, vizitatorii paginii de Facebook a Vodafone Romania vor putea urmari sambata, 17 iunie, transmisiuni cu momente inedite de la concert, precum si fragmente din concertul de deschidere […] The post #PoateVăInteresează Internet gratis la Kings of Leon, Cea mai mare oră de sport și altele appeared first on Cristian China Birta.

» Tot ce trebuie să știi despre Festivalul PLAI 2017

Festivalul PLAI 2017 are loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, în 8 – 10 septembrie. Abonamentul PLAI poate fi cumpărat cu suma de 78 de lei, în perioada 16 iunie – 16 august 2017, prin Eventim, librăriile Cărtureşti sau AMBASADA. Cine vine la Festivalul PLAI 2017 (în curs de actualizare) Bombino După rebeliunea tuaregă […] The post Tot ce trebuie să știi despre Festivalul PLAI 2017 appeared first on Cristian China Birta.

» De ce avem nevoie de un hepatoprotector?

Esențial pentru buna funcționare a organismului uman, ficatul este cel mai mare organ intern, cel mai complex din punct de vedere metabolic și motorul procesului detoxifierii. Formula hepatoprotectoare Liv.52 de la Himalaya are o vechime de peste 60 de ani și este testată în peste 300 de studii medicale internaționale, care îi demonstrezează eficacitatea, câștigându-și astfel […] The post De ce avem nevoie de un hepatoprotector? appeared first on Cristian China Birta.

» Nu o să îți vină să crezi ce se poarte face cu 14 tone de vopsea, baițuri și tencuială!

Uneori, când ești o companie mare, tot ce îți trebuie ca să faci un pic de bine nu este un buget de ăla de să muți munții sau ceva, ci, după umila mea părere, fix două chestiuni fundamentale: 1. un management care să înțeleagă de ce trebuie să ajute comunitatea și să creadă în asta […] The post Nu o să îți vină să crezi ce se poarte face cu 14 tone de vopsea, baițuri și tencuială! appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Gata cu animalele chinuite la circ! Plus alte câteva info

WWF ne anunță că, începând de ieri, 13 iunie, legea interzice folosirea animalelor sălbatice în spectacole, pe tot teritoriul României. Astfel, imaginile în care tigri, lei, urși, elefanți sau alte animale sălbatice sunt forțate să execute diferite acrobații pentru a distra publicul devin istorie, după 56 de ani de spectacole de circ. România devine a […] The post #PoateVăInteresează Gata cu animalele chinuite la circ! Plus alte câteva info appeared first on Cristian China Birta.

» Tot ce trebuie să știți despre donarea de sânge

Salut cu deosebit entuziasm decizia Mega Image de a se implica, printr-un proiect pe termen lung (mie astea îmi plac, asta arată decizie strategică de management, dacă vreți!) în susținerea donării de sânge. Pentru că, după mintea mea, este foarte important ca branduri mari să ne mai aducă aminte, din când în când, că trebuie […] The post Tot ce trebuie să știți despre donarea de sânge appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Despre excelentul proiect Ideas Chat, despre 15’ Admission și altele

Foarte tare proiectul Ideas Chat! În esență, sunt niște povești interesante în format video. Vă recomand la maximum să dați un ochi, un Like și să urmăriți desfășurarea ostilităților :D Felicitări colegului Petre Dalea pentru încă o expoziție foto, la mai mare! :D 15’ Admission este un eveniment gratuit, dedicat elevilor absolventi de clasa a […] The post #PoateVăInteresează Despre excelentul proiect Ideas Chat, despre 15’ Admission și altele appeared first on Cristian China Birta.

» Simona Antonescu – profil de autor

Simona Antonescu este una din autoarele mele preferate, când vine vorba despre literatură română contemporană (cred că așa i se zice, nu?). Deși – așa este soarta, ce vreți… – întâlnirea cu scriitura ei a fost întârziată tocmai de titlul primei sale cărți ”Fotograful curții regale”. Căci, vă jur, când am primit cartea am crezut că […] The post Simona Antonescu – profil de autor appeared first on Cristian China Birta.

» La mulți ani, ForeverFolk.com! Haideți la concertul aniversar!

Cum trece vremea… Bine, având în vedere că vorbim despre ForeverFolk.com, aș putea să o zic mai poetic, desigur. Eventual cu o chitară mână, gen. Dar așa, blogger bătrân și pe alocuri simpatic ce sunt, o zic în scris :D Și urez proiectului încă multe articole de acum înainte (în plus față de cele 3.000 […] The post La mulți ani, ForeverFolk.com! Haideți la concertul aniversar! appeared first on Cristian China Birta.

» Invitație la prima ediție a conferinței ”Împreună pentru viață – o șansă la normalitate”

Am primit informația de mai jos de la Iulian Crăciun, un om pe care îl admir pentru tot ce face și care este, de fiecare dată când vorbesc cu el, un motiv de inspirație. Dacă puteți da o mână de ajutor în promovarea acestui eveniment, v-aș fi recunoscător. Asociația SMACARE alături de Asociația Pentru Ajutorarea […] The post Invitație la prima ediție a conferinței ”Împreună pentru viață – o șansă la normalitate” appeared first on Cristian China Birta.

» Piesa dintre volan și scaun este, de multe ori, aia defectă…

În urmă cu ceva ani, am venit de la Brașov înspre București cu Alex Filip la volan. Îl știți, campion național de zilioane de ori la raliu. Când am urcat în mașina lui (aia personală, nu de curse), deja mă gândeam că o să mă aștepte o experiență de aia de foioioi. Și așa a […] The post Piesa dintre volan și scaun este, de multe ori, aia defectă… appeared first on Cristian China Birta.

» Berea nu îngrașă. Nici mâncarea nu îngrașă. Îngrașă băutul ca boul și mâncatul ca vaca!

Că tot vă aud pe unii că o băgați pe aia cu ”m-am îngrășat de la bere”, ia faceți voi următorul experiment: nu mai mâncați o săptămână, dar nimic, nimic și beți doar bere. Și apoi vedeți cu cât v-ați îngășat. Și, invers, nu mai beți nici un miligram de bere și mâncați ca vaca. […] The post Berea nu îngrașă. Nici mâncarea nu îngrașă. Îngrașă băutul ca boul și mâncatul ca vaca! appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează FASHION DAYS EPIC SALE, Amzonienii Summit 2017 și altele

Fashion Days organizează a treia ediție a campaniei de vânzări FASHION DAYS EPIC SALE, cel mai mare eveniment de reduceri al verii organizat pe fashiondays.ro, în perioada 13-15 iunie. Sute de mii de produse din toate categoriile, de la peste 350 de branduri de top la nivel internațional, vor beneficia de cele mai mari discounturi […] The post #PoateVăInteresează FASHION DAYS EPIC SALE, Amzonienii Summit 2017 și altele appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Se lansează berea ”Niște domni și fii”, excelentă ideea UberFEEDS și altele

Să urăm succes deplin lucrărilor 2.0 ale proaspăt lansatului proiect Bright Business, cu stimabila Loredana Săndulescu la butoane :D Se lansează berea ”Niște domni și fii” :D TechHub Bucharest serbează aniversarea a patru ani de activitatea și extinderea pe un nou etaj cu patru zile ale porților deschise. Astfel, antreprenorii, freelancerii și profesioniștii în tehnologie […] The post #PoateVăInteresează Se lansează berea ”Niște domni și fii”, excelentă ideea UberFEEDS și altele appeared first on Cristian China Birta.

» Încă 100 de locuri noi de coworking pentru antreprenorii în tehnologie la TechHub Bucharest

TechHub Bucharest, spațiul de coworking dedicat antreprenorilor în tehnologie din România, aniversează patru ani de activitate și își extinde spațiul de birouri și coworking ajungând la 1800 de metri pătrați. Peste 100 de rezidenți, fondatori de startup-uri, profesioniști în tehnologie, freelanceri sau chiar executivi din companii de tech lucrează în prezent din birourile din centrul […] The post Încă 100 de locuri noi de coworking pentru antreprenorii în tehnologie la TechHub Bucharest appeared first on Cristian China Birta.

» Tu la ce vârstă ți-ai sfârșit copilăria?

Tulburător acest raport, tulburător… Uitați-vă înainte de a citi concluziile sale la acest filmuleț. Mi s-a strâns stomacul… Unui copil din patru din întreaga lume i se refuză copilăria, potrivit unui raport al organizației internaționale Save the Children, care include un index global al țărilor unde copilăria este mai mult sau mai puțin amenințată. România […] The post Tu la ce vârstă ți-ai sfârșit copilăria? appeared first on Cristian China Birta.

» #PoateVăInteresează Planeta Petrila, finala națională Neymar Jr’s Five, revista Crevice și altele

La #ClipulZilei, astăzi prospătura asta a lui Mihail :D Sâmbătă, 10 iunie, ora 15.30, în parcarea supraterană București Mall Vitan, are loc finala națională Neymar Jr’s Five. Ocazie cu care vom afla și cine va reprezenta țara noastră la finala mondială de la Instituto Projeto Neymar Jr. din luna iulie de la Praia Grande, Brazilia, […] The post #PoateVăInteresează Planeta Petrila, finala națională Neymar Jr’s Five, revista Crevice și altele appeared first on Cristian China Birta.

» Ingredientul fundamental în mâncarea pe care o oferi copilului tău ești tu, părintele!

Unul din jocurile pe care le făceam cu Patricia mea cea minunată (5 ani și 7 luni) până în urmă cu câteva zile era să o îngân, să o imit și ne distram de foioioi. Dar zilele trecute am simțit că această eră s-a terminat brusc. Pentru că, în timp ce eu o imitam, Patricia […] The post Ingredientul fundamental în mâncarea pe care o oferi copilului tău ești tu, părintele! appeared first on Cristian China Birta.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 368 | utilizatori online 43