Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 11 Decembrie
                   
 
 


» O analiză la rece pe Fărâmiță Lambru

notă – acum mulți ani, într-o altă viață practic, am trimis cuiva un mail cu textul de mai jos. l-am redescoperit azi, din întâmplare, și am decis că poate merită să rămână posterității. Îl reproduc aproape întocmai.  În istorica noapte de 15 septembrie, 1927, nici cu gândul nu putea gândi violonistul Tudor Fărâmiță, de etnie Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Povești din Capitală 2 – domnul cu cardul

© Adrea | Dreamstime.com Primul episod e aici. La Kaufland, duminică dimineață, pe la 8.30. Suntem mai mulți vârstnici care preferăm să mergem la cumpărături de îndată ce se deschide magazinul, ca să evităm statul la coadă. De fapt, suntem atât de mulți încât stăm mai mereu la coadă. En fin. În fața mea un domn, să Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Cum o să fie lumea pe vremea mea

Photo by Yousef Espanioly on Unsplash Incredibil cât a evoluat tehnologia. Vorba superbului Ovi, efectiv trăim viitorul. Absolut toate device-urile pe care le-avea o familie super tehnologizată acum 25 de ani prin casă încap acum în telefon. Avem un robot pe Marte cu care putem vorbi pe twitter. Avem o sondă care a aterizat pe o cometă (sau, mă Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» O chestiune de perspectivă cosmică

© Allexxandar | Dreamstime.com Citeam acest articol la Radu – pe scurt, o sondă tocmai a reușit să iasă din sistemul nostru solar, după 41 de ani de mers lejer cu 55.000 km/h.  Și-atunci m-a pocnit o revelație care este posibil să ne schimbe, la nivel planetar, perspectiva asupra universului și chiar asupra literaturii SF, așa cum este Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Cum este de fapt și de drept în Thailanda

© Sutiponmm|Dreamstime.com Ca fiecare dintre voi, și eu am mulți prieteni care au vizitat Thailanda. Ca și voi, și eu am văzut pe facebook și instagram o mulțime de poze cu locuri exotice, mâncăruri interesante, fructe care mai de care mai fistichii, tot felul de chestii uluitoare care, vezi Doamne, fac Thailanda o super destinație turistică. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Susținem viitorul, susținem EFdeN

Niște studenți care doresc un viitor mai bun și mai curat (la propriu) s-au organizat în 2012 într-un ONG numit EFdeN. Ei au proiectat o casă 100% sustenabilă, EFdeN Signature – o locuință care folosește energie regenerabilă, o casă verde și regenerabilă. Cu acest proiect s-au înscris la competiție care se numește Solar Decathlon și care Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» O cursă pentru copiii de la Hospice

Într-o perioadă atât de încărcată de ură, de fobii, de scindare și de tot felul de mizerii, apare pe ici și pe colo câte o rază de bunătate. Spre exemplu, trei piloți donează o cursă pentru copii bolnavi incurabil. Da, ați citit bine. Piloții de la Transitions – Emil Ghinea, Andrei Dumitrescu, Silviu Dumitrescu – Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Să nu ne uităm valorile!

© Vasile Bobirnac | Dreamstime.com Bună ziua, stimați cititori ai acestui elistit site cu articole pe el. Bună ziua și bine ați revenit la prima ediție a îndrăgitului nostru curs de culturalizare: Istorie-instant (ca ness-ul), program susținut intens de administrațiile locale din România. Acestă ediție va fi atât scurtă, cât și încântătoare, aveți răbdare un pic. Se știe Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» O zi din viața lui George Soroș

Pe la 7 dimineața, George Soroș  s-a trezit în patul lui de George Soroș. S-a ridicat încet, bătrânește, din patul lui de George Soroș  – of, Dragnea! – după care s-a dus în baia lui de George Soroș unde și-a făcut nevoile de George Soroș  – of, Dragnea! – după care s-a spălat pe dinți Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Terra XXI. Apusul.

Apărea anul trecut, la Nemira, un volum despre care cred azi cu convingere că e unul dintre cele mai bune SF-uri românești de vreodată. Epoca Inocenței îi spune, și se anunța ca fiind primul volum dintr-o saga numită Terra XXI, de Adrian Mihălțianu. Din motive pe care le povestesc eu cu altă ocazie, am așteptat-o Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Despre nutriție, greutate și gene

© Sergey Khakimullin | Dreamstime.com Vă rog să ignorăm cât citim articolul ăsta că io-s gras, da? Să ignorăm, zic. Mulțumesc.  Nici eu n-am știut ce-i aia nutrigenetică până mai adiniori – e ok, vă spune Crivăț amu ni.  Synevo, o companie care se ocupă de servicii medicale de laborator, a lansat un test de nutrigenetică numit Weight Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Angajări: om de logistică

© Jakub Jirsák | Dreamstime.com Se caută în București un om isteț, responsabil și cu simțul umorului care se ocupă, pentru un magazin online, cu chestii logistice. Cum ar fi: Verificare și procesare comenzi, facturare, ambalare, expediere ridicare marfă de la furnizori din București Efectuare de comenzi către furnizori Păstrează evidențe pentru comenzi, stocuri etc Face rapoarte lunare Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Futu-vă-n gură!

Futu-vă-n gură de miniștri, sunteți 28 de loaze analfabete ajunse acolo pe orice altceva în afară de merite, având ca unic scop propria voastră supraviețuire, nicidecum să faceți să meargă ceva în această țară.  Mor oameni și pe voi vă doare la bașcheți. Futu-te-n gură de premieră, femeie de 50 de ani sau câți dracu Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» BIZ SMS CAMP. Ediția 15

Mă gândeam week-end-ul trecut, la a 15-a ediție a Social Media Camp-ului organizat de Marta și Revista Biz, cum se schimbă lucrurile în viața asta. Am participat la prima ediție. Eram o mână de oameni, ne știam aproape toți între noi. Am participat, 7 ani mai târziu, la ediția 15. Au fost 120 de oameni Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Povești din Capitală – doamna cu Loganul

(am pus povestea asta și pe facebook. dar aș vrea să nu se piardă în negura internetului, așa că o las și aici) Iată o poveste frumoasă, dar reală – din capitala țării. Deci acum fix 2 ore jumate stăteam pe trotuar, ca pieton, așteptam să se facă verde pentru pietoni. Era, așadar, roșu – Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» FITS 2018 – Pe scenă

foto sus: Cristi Cojocariu Bine-a zis cine-a zis când a zis ce-a zis! Și de această dată mă refer la mine – spuneam că anul trecut, la FITS, am descoperit că-mi place circul, deși înainte de asta efectiv nu eram curios. Bine, e puțin spus circ. Spectacolele care ajung la FITS sunt mult mai mult Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» FITS 2018 – Pe stradă

foto sus: Adi Bulboacă Știți, la FITS sunt multe chestii faine. Teatru, dans, musicals, circ contemporan, operă, lectură, expoziții, lansări de carte… tot felul. Dar nimic nu-i mai pe sufletul meu (ok, excepție face Lurrak) decât spectacolele de pe stradă. V-am zis zilele trecute de Păsări exotice, care a fost tare fain. Vă zic azi Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» FITS 2018 – Culoare, ritm, lumină

foto sus:  Dragoș Dumitru Am ajuns de 2 zile la Festivalul Internațional de Teatru Sibiu – ajuns, iată, la cea de-a 25-a ediție.  Am mai spus și în alți ani, repet – dincolo de toate chestiile pregătite aici, atmosfera e copleșitoare. Să vezi străzile unui oraș de provincie umplute de fluvii de oameni într-o luni Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Zilele astrale ale României

Când eram eu copil (hei, lamulțean de 1 iunie) exista cartea asta, Orele astrale ale omenirii, de Stefan Zweig – după titlul ei am parafrazat eu titlul de mai sus. Pentru cei mai tineri dintre noi, fac o scurtă trecere în revistă a zilelor CU ADEVĂRAT istorice care ne-au marcat existența în ultimii 200 de Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Când vine de unde nici nu te-aștepți

© Timrobertsaerial | Dreamstime.com Hei, salut, long time ștcl* A venit, așadar, acel moment din semestru când scriu pe acest blog. Dar nu asta contează. Să vedeți ce mi s-a întâmplat, oamenilor! E incredibil, n-o să vă vină să credeți, șocant aș zice că poate-i prea mult. Cum veneam eu aseară acasă, de la o cinstită întrunire, să Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Angajări: PR Executive

© Jakub Jirsák | Dreamstime.com În ultimii 4 ani, am pus pe blogul ăsta câteva anunțuri de angajare. În toate cazurile, s-au dovedit de bun augur și pentru angajator, și pentru cei angajați. Așa că mai încercăm o dată, poate e cu noroc și acum. Agenție mică din București angajează PR Executive. De preferat, foarte isteață/isteț și foarte veselă/vesel. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» WineUp | Fair in Transylvania

WineUp este un eveniment deja cu tradiție  – e la a 4-a ediție. Este un pic mai mult decât un festival de vinuri – este o combinație de evenimente faine, degustări, inițieri în lumea vinului – o grămadă de chestii se întâmplă acolo. Anul ăsta are loc între 4 și 6 mai, la Palatul Banffy, Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Hai să alegem și un webcam, dacă tot…

Prieteni, Am trecut prin atâtea momente dificile împreună. De prin 2006, de când există blogul ăsta, mi-am împărtășit o mulțime de momente de îndoială cu voi. Și voi mereu ați fost acolo, ca o piatră tare de care să mă sprijin în clipele grele! Și vă mulțumesc. Dar nu asta e ideea. Iată, ne aflăm Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Post de test – tastatură Logitech MX800

Salut, să vedeți ce chestie, mi-am luat o tastatură nouă și ăsta e primul lucru pe care-l scriu cu ea, să vedem ce-i de capul ei. Ani de zile am folosit MS, ăsta e primul meu Logitech. Practic, are taste mai mici și ușor altfel dispuse decât vechile mele tastaturi Microsoft. Ceea ce mă face, Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Saint Patrick’s Day. 2018.

Pe scurt – a fost awesome. Genul ăla de party pe care-l mai povestești un pic la pensie, când ieși cu Cismaru la bere și la table în parc – mai ții minte, băh, cum am petrecut noi de St Patrick în 2018? Pe lung – cumva, am furat startul. Trebuia să ne strângem în Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Sláinte 2018

Ne apropiem, dragii moșului, de ziua aceea fericită în care godzilioane de oameni sărbătoresc St. Patrick’s day – cu Guinness, evident. Statistica ne spune că sâmbătă, pe 17 martie, în peste 150 de țări se vor bea peste 13 milioane de pahare de Guinness. La ele o să contribuim și noi – în București, Cluj, Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Despre pâine cu adevărat bună

Să tot fie vreo 3 ani și ceva, cred, de când mă mutam în localitatea Hărman, unde începea o perioadă din viața mea ceva mai deosebită. Pe când încă nu știam că urmează o perioadă ceva mai deosebită, abia eram acolo de puțină vreme, găsesc un flyer în cutia poștală cu ceva brutărie. Zic – no, ce Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Un pic despre bunătatea intrinsecă a românilor

© Valentin Lung Illes | Dreamstime.com Hei, salut, ce faceți? Știu, long time etc. Și mie mi-a fost dor, să trecem peste. Plecăm de la o premisă fundamental adevărată: mie îmi place tare mult folclorul românesc. Mi-am petrecut săptămâni din viață ascultând clipurile lui Fabr1s (și sunt nenumărate). Cred că sunt singurul om pe care-l știu care ascultă Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Despre tastaturi și mauși

© Dario Lo Presti | Dreamstime.com (io-te, al dreaq, o zis MAUȘI!) Am zis că poate ar fi mai util să vă cer un sfat, decât să nu vi-l cer. Sunt ani de când sunt în jocul vagabon folosesc același tip de tastatură – de fapt, un kit Microsoft, tastatură + mouse, foarte-foarte asemănător cu ăsta (link afiliat) Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» O poveste cu Dodo Pizza

Acum niște ani locuiam în prea frumosul oraș Brașov. Eram mutat acolo de curând și veneam de la țară, așa că redescopeream cu emoție oarece avantaje ale mediului urban. Cum ar fi livrarea la domiciliu. Și-atunci am dat peste Dodo Pizza și am scris un articol despre ei de îndată ce am făcut comandă, ÎNAINTE Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Tradiționalul articol de sfârșit de an

© Andrei Stancu | Dreamstime Bine, titlul în sine e o minciună – nu am o tradiție a articolului de sfârșit de an. Dar am mai făcut, uneori. Nu în ultimii ani. Dar n-are nimic, important e să ne simptem bine, cred. N-a fost un an rău. Adică a fost chiar un an bun, mult mai Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» (P) De ce e bine să alegi originalul? Pentru că merită

Una dintre nevoile pe care ajungi să le conștientizezi la un moment dat, în viață, e nevoia de a printa niște hârtii. Sigur, sunt companii mari unde se printează mii sau zeci de mii de pagini pe zi. Acolo sunt alte nevoi. Dar mai sunt și oameni simpli, ca mine, care au nevoie de câteva Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Cum am petrecut de Black Friday 2017

foto: © Eleni Seitanidou Din motive care nici măcar nu merită povestite, s-a întâmplat ca ieri să mă culc pe la 8 seara. Motiv pentru care m-am trezit azi pe la 4 fără ceva. Și ce să și faci, într-o astfel de zi, la 4 dimi, când Luminița doarme și eu nu vreau s-o trezesc? Păi, m-am Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Cum a fost cu Bac-ul la Cluj

Eu și Eftimie ne știm de mulți ani. Și, de când ne-am cunoscut, am realizat că ne place maxim să stăm la povești absurde când suntem împreună pe undeva. Spre exemplu, acum multă vreme, într-un balcon boem din cartierul Răcădău, orașul Brașov, am stat la povești de astea până pe la 3 dimineața. Și mi-a Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Adevăratul hotdog dacic

foto: © Bhofack2 Nu, nu e ăsta din poză 🙂 Se știe că istoria e scrisă de învingători. Iar noi, românii, suferim poate cel mai tare din această cauză, deși n-am fost niciodată învinși cu adevărat. Istoria noastră a fost scrisă și rescrisă de – nimeni altul! – miliardarul american George Soroș. De la romani încoace Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Winter… is not coming

Amu-s câteva zile de când am dat asta pe facebook Am primit, apoi, mai multe detalii de la oamenii care organizează această campanie excelentă. Campania se adresează tuturor celor cărora le place „pe bune” gama Krushers și vor să se bucure de băutura preferată indiferent de anotimp. Așa că au apelat la Fuego, un fel Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Conferința F64 Photo Story – Begin your journey

Dragi prieteni cu pasiuni fotografice, oamenii de la F64 organizează, pe 5 octombrie, o conferință pentru cei la început de drum în arta foto. Se numește, cum ziceam în titlu, F64 Photo Story – Begin your journey și găsiți aici toate detaliile. Vor fi 5 speakeri: Nick Driftwood (ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Mușuroaea, Andrei Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Need help: aparat de tuns

foto:  © Kcalpesh Am un aparat de tuns pe care-l folosesc fix, dar fix de 10 ani. De-a lungul vremii și de-a lungul mutărilor în enshpe mii de orașe, am pierdut cam toate accesoriile lui – mai am doar peria de curățat. Am decis că poate e vremea să caut altul. Doar că nu știu ce Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Transilvania Train 2017: călătoria

episodul 1 | episodul 2 Acesta este episodul 3. Doamne, că mult am întârziat cu el, dar am o perioadă mai complexă, sper să mă iertați, dacă e. Așadar, călătoria cu Transilvania Train – unde eu am mers fiind invitat de Timișoreana, care vă mulțumesc – a început într-o joi dimineață, pe un peron rece Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Transilvania Train 2017 – începutul

Iată un proiect extrem de fain, de care nici măcar n-am știut până acum vreo câteva zile – Transilvania Train. Practic, niște oameni se suie într-un tren special și vizitează Transilvania mea dragă. Se merge în Haferland*, în Sighișoara, zona Mediașului, Alba, Sibiu, Țara Făgărașului, cu întâlniri cu meșteșugari din zonă și cu prânzuri și Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» #PrinTransilvania2017 – o zi pe Valea Hârtibaciului

Există acest drum, pe care-l consider unul dintre cele mai frumoase din România (și probabil că veți fi de-acord cu mine după ce îl veți fi parcurs într-o zi cu soare): Cornățel – Hosman – Nocrioch – Alțâna – Biertan, pe DJ106. Străbate Valea Hârtibaciului, o zonă aflată chiar în mijlocul României, în județul Sibiu. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Transilvania Train 2017 – Conceptul

Știindu-mă pasionat (ca să nu zic bolund) cu poveștile Transilvaniei, oamenii de la Timișoreana m-au invitat într-o uimitoare călătorie cu Transilvania Train. După ce-am chibzuit cu înțelepciune aproape o jumătate de sfert de secundă, am zis hotărât da și-am pornit la drum. După ce-am pornit, am început să mă întreb, totuși – ok, dar ce-i Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 176 | utilizatori online 28