Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 24 Aprilie
                   
 
 


» PROTEST INEDIT IN PIATA VICTORIEI: Câteva zeci de persoane desenează siluete umane

Câteva zeci de persoane participă, în această seară, la un protest inedit în Piaţa Victoriei, cei prezenţi desenând pe asfalt siluete umane ca la cercetările criminalistice.

» Rareş Bogdan critică intenţia PSD de a organiza un miting la Iaşi în 9 mai

Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a îndemnat PSD să renunţe la ideea mitingului de la Iaşi din 9 mai. 'Când toată presa mondială este cu ochii pe summitul de la Sibiu, exact atunci Liviu Dragnea face un miting împotriva Europei, împotriva aşa-zişilor duşmani ai PSD, care nu-i lasă pe ei să guverneze', a spus el.

» Clasarea dosarului Bancpost pe evaziune fiscală, înşelăciune şi spălare de bani - contestată

Clasarea dosarului Bancpost pe evaziune fiscală, înşelăciune şi spălare de bani a fost contestată în instanţă de către debitorul care a deschis acţiunea judecătorească, a declarat pentru ZIARUL BURSA avocatul Gheorghe Piperea.

» Putin facilitează emiterea de paşapoarte ruse separatiştilor proruşi din estul Ucrainei

Vladimir Putin a semnat un decret care simplifică procedurile în vederea obţinerii unui paşaport rus de către locuitori ai regiunilor separatiste proruse din estul Ucrainei.

» PSD-ALDE, UDMR SI MINORITATILE NATIONALE AU FACUT FRONT COMUN: Codurile penale, modificate în favorarea infractorilor

Modificarea legislaţiei penale a trecut de votul Parlamentului, după ce săptămâna trecută proiectele de modificare a Codului penal şi Codului de procedură penală au trecut de Senat, iar ieri a fost rândul Camerei Deputaţilor, care este for decizional, să voteze ambele acte normative.

» DIN PROFITUL ANULUI 2018: SIF OLTENIA distribuie 84 milioane ca dividende

*Randament brut de 7,2% raportat la ultima cotaţie de închidere Adunarea Generală Ordinară a SIF Oltenia (SIF5) a votat, în prezenţa acţionarilor deţinători reprezentând 49,241% din total drepturi de vot valide, în favoarea sumei de 84,08 milioane de lei sub formă de dividende, echivalentul a 87,35% din profitul net realizat anul trecut, de 96,26 milioane de lei, potrivit hotărârii remise astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

» RAPORT SONICWALL: Peste 10,5 miliarde de atacuri informatice au fost înregistrate în anul 2018 la nivel mondial

Peste 10,5 miliarde de atacuri cibernetice de diferite tipuri au fost înregistrate la nivel mondial, pe parcursul anului 2018, în timp ce numărul atacurilor de tip ransomware a crescut faţă de anul precedent cu 27%, arată Raportul anual SonicWall Cyber Threat 2019, publicat astăzi.

» Guvernul a adoptat Legea Turismului prin care sunt înfiinţate Organizaţiile de Management al Destinaţiei

Executivul a adoptat, astăzi, Legea Turismului, prin care este prevăzută înfiinţarea Organizaţiilor de Management al Destinaţiei (OMD) şi a unui sistem informatic de evidenţă a activităţii de turism, a anunţat ministrul Turismului, Bogdan Trif, după şedinţa de Guvern.

» LG Electronics a decis să mute producţia de smartphone din Coreea de Sud în Vietnam

Grupul sud-coreean LG Electronics intenţionează să mute liniile de producţie a smartphone-urilor din Coreea de Sud în Vietnam, în încercarea de a reduce costurile la divizia sa de dispozitive mobile.

» Klaus Iohannis a acceptat miniştrii interimari propuşi de premier

Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri miniştrii interimari propuşi de premierul Viorica Dăncilă, astfel că Ana Birchall, Eugen Teodorovici şi Radu Ştefan Oprea vor prelua temporar ministerele Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românilor de pretutindeni.

» BARNA: USR va contesta la CCR proiectele de modificare a Codurilor penale

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, astăzi, că USR va ataca la Curtea Constituţională proiectele de modificare a Codurilor penale, precizând că prin modificările adoptate România devine 'un rai infracţional'.

» Guvernul adoptă coplata serviciilor medicale la privat

Guvernul va adopta, în şedinţa de miercuri, un proiect de act normativ care prevede că asiguraţii care optează pentru servicii medicale în mediul privat să poată plăti o contribuţie personală pentru a acoperi diferenţa dintre tarifele acordate de furnizorii privaţi şi tarifele suportate din bugetul Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate decontate de casele de asigurări de sănătate.

» DIN PROFITUL ANULUI TRECUT: Vrancart distribuie 56% sub formă de dividende

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Vrancart Adjud (VNC) a aprobat astăzi distribuirea sumei de 9,8 milioane de lei, sub formă de dividende, echivalentul a aproape 56% din profitul net realizat în anul 2018, de 17,53 milioane de lei, potrivit hotărârii emitentului transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

» PNL va contesta la CCR proiectul privind rezervele de aur

Liberalii vor contesta la Curtea Constituţională a României (CCR) proiectul iniţiat de parlamentarii PSD Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care vizează limitarea rezervelor de aur ale ţării din străinătate, adoptat miercuri de Camera Deputaţilor.

» Opt companii vor primi ajutoare de stat în valoare totală de 151,1 milioane de lei

Opt companii vor primi ajutoare de stat în valoare totală de 151,1 milioane de lei pentru proiecte de investiţii de 379,1 milioane de lei în sectorul auto, în cel alimentar, turism etc.

» VIORICA DANCILA: Guvernul va adopta noua Lege a turismului

Guvernul va adopta noua Lege a turismului, prin care promovează această activitate ca factor de dezvoltare economică, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dăncilă.

» INCEPAND CU 27 IUNIE: BVB va distribui dividende în valoare de 9 milioane de lei

*Randament brut de circa 5% Acţionarii Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au aprobat, în adunarea generală de azi, distribuirea sub formă de dividende, a sumei de 9,02 milioane de lei din profitul anului trecut de 9,49 milioane de lei, echivalentul a 95% din profitul anului trecut, se arată într-un raport al operatorului pieţei noastre de capital publicat pe propriul site.

» Iohannis şi-a exprimat nemulţumirea în discuţiile cu delegaţia Comisiei de la Veneţia faţă de PSD

Preşdintele Klaus Iohannis a exprimat miercuri, în discuţiile cu delegaţia Comisiei de la Veneţia, nemulţumirea faţă de modul defectuos în care PSD legiferează,, afirmând că acest sistem are un caracter extrem de nociv şi creează, deliberat, instabilitate în justiţie.

» INCEPAND CU DATA DE 24 OCTOMBRIE: SIF Transilvania va distribui 26 milioane lei, ca dividende

* Randament brut de 4,9% Acţionarii SIF Transilvania (SIF3) au votat, în adunarea generală de astăzi, distribuirea sumei de 26,16 milioane de lei sub formă de dividende, echivalentului unui dividend brut de 0,0121 lei/unitate care, faţă de cotaţia SIF3 din data de 23 aprilie, de 0,247 lei, oferă un randament brut de 4,9%, reiese din raportul publicat de emitent pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

» Fără dividende la Transelectrica

Acţionarii Transelectrica (TEL) au aprobat repartizarea profitului realizat în 2018, în sumă de 81,3 milioane de lei (profit contabil rămas după deducerea impozitului pe profit), către rezerve şi alte repartizări, fără acordarea de dividende, potrivit unui raport transmis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

» MAI: Procesul de reorganizare a Direcţiei Generale Anticorupţie nu urmăreşte desfiinţarea instituţiei

Ministrul de Interne, Carmen Dan s-a întâlnit, astăzi, cu conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi a transmis că procesul de reorganizare care a fost solicitat nu urmăreşte o desfiinţare a direcţiei, ci, dimpotrivă, o întărire a climatului de integritate din minister.

» EUGEN NICOLICEA: Iohannis a încălcat ultima decizie a CCR prin refuzul de a numi propunerile de miniştri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut, astăzi, că preşedintele Klaus Iohannis a încălcat ultima decizie a Curţii Constituţionale prin refuzul de a numi noii miniştri.

» Pedeapsa fostului preşedinte brazilian Lula, redusă la opt ani şi zece luni

Tribunalul Superior al Justiţiei (TSJ), a doua cea mai înaltă jurisdicţie din Brazilia, i-a redus la opt ani şi zece luni pedeapsa cu închisoarea lui Luiz Inacio Lula da Silva, apreciind drept prea dură condamnarea fostului şef de stat la 12 ani de închisoare, anul trecut, în apel.

» DRAGNEA DESPRE CODURILE PENALE: Nu s-a produs nicio modificare, nici măcar o virgulă deasupra deciziilor CCR

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri, referitor la proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de Camera Deputaţilor, că nu s-a produs nicio schimbare, 'nici măcar o virgulă deasupra deciziilor CCR'.

» Jacinda Ardern şi Emmanuel Macron vor găzdui un summit la Paris

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern şi preşedintele francez Emmanuel Macron vor găzdui un summit la Paris în 15 mai prin care vor face apel la companiile de tehnologie şi alte ţări interesate să se angajeze să participe la 'Christchurch Call' - un angajament de a elimina conţinutul terorist şi violent de pe internet, scrie The Guardian.

» IN ADUNAREA ACTIONARILOR DE ASTAZI: Acţionarii Transgaz au respins distribuirea dividendelor

* Acţionariatul cere o nouă şedinţă AGOA, în regim de urgenţă, pentru repartizarea profitului Adunarea Generală a Acţionarilor Trangaz (TGN) a respins, în şedinţa de astăzi, atât distribuirea unui dividend brut pe acţiune în valoare de 21,66 lei/titlu (cu 81,47% din voturi), cât şi a unui dividend brut de 37,89 lei (cu 78,77% din voturi).

» Retailerul home and deco Vivre a procesat anul trecut peste 2,8 milioane de produse

Retailerul online home and deco Vivre a anunţat că a procesat în anul 2018 peste 2,8 milioane de produse cu o greutate totală de 4.000 de tone, iar coletele au parcurs aproximativ 2,1 miliarde de kilometri, către toate cele nouă ţări în care compania activează.

» RAPORT ONU: Forţele americane şi afgane ucid mai mulţi civili afgani decât talibanii

Forţele americane şi afgane au ucis, pentru prima oară, mai mulţi civili decât talibanii, relevă un raport ONU pe primul trimestru din 2019.

» LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,03 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 28,73 milioane lei (6,03 milioane euro).

» CHINA: Fostul şef al Interpol, Meng Hongwei, arestat pentru luare de mită

Autorităţile chineze l-au arestat pe fostul şef al Interpol Meng Hongwei, ex-ministru adjunct al securităţii publice în China, sub suspiciunea de luare de mită, a comunicat, astăzi, Procuratura Supremă a Poporului (SPP), informează Xinhua şi dpa.

» IN 2020: Consumul de flori al Chinei va depăşi 14 miliarde de dolari

Consumul de flori tăiate al Chinei ar urma să depăşească 100 de miliarde de yuani (14,87 miliarde dolari) în 2020, estimează Asociaţia Florarilor din China, transmite Xinhua.

» ANALIZA DELOITTE: Angajaţii din România - planuri de remunerare mai atractive decât cei din alte ţări

Planul de remunerare de tipul Stock Option Plan, ce presupune oferirea de acţiuni în cadrul companiei angajatoare salariaţilor-cheie, în anumite condiţii, este mai favorabil fiscal comparativ cu ale altor state din regiunea Europei Centrale şi de Est, rezultă dintr-o analiză Deloitte România remisă, astăzi, Redacţiei noastre.

» Nissan şi-a redus estimările referitoare la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu

Nissan Motor şi-a redus estimările la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza costurilor din Statele Unite, într-o perioadă în care se adaptează la lipsa fostului preşedinte Carlos Ghosn şi îşi proiectează viitorul cu partenerul de alianţă Renault, transmite Reuters.

» Samsung Electronics va investi 9,5 miliarde de dolari pe an în cipuri logice, până în 2030

Samsung Electronics va investi 11 mii de miliarde de woni (9,57 miliarde dolari) pe an în cipuri logice, până în 2030, anticipând că va crea în perioada respectivă 15.000 de locuri de muncă.

» Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Parlamentarii din Camera Deputaţilor au votat miercuri modificările controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede înainte, marţi, în comisia condusă de Florin Iordache.

» Dezvoltatorul imobiliar belgian WDP - profit în creştere cu 13,3%

Dezvoltatorul imobiliar belgian WDP şi-a majorat profitul EPRA (n.r. rezultatul principal al activităţilor de bază care mai indică gradul în care dividendele curente sunt suportate de profit) la 33,4 milioane de euro, în 2019, în creştere cu 13,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

» TRAIAN BASESCU: România, românii şi justiţia, victimele războiului politic

România, românii şi justiţia sunt victimele războiului politic dintre partidele aflate la putere şi cele din opoziţie, care nu au avut 'înţelepciunea şi onestitatea' să se aşeze la discuţii şi să ia măsurile necesare consolidării progreselor din justiţie, scrie fostul preşedinte Traian Băsescu, într-o postare pe Facebook.

» IN CTPARK BUCHAREST WEST: CTP a demarat acţiuni de protejare a mediului

CTP continuă şi în 2019 seria de acţiuni de responsabilitate socială, menite să sprijine comunităţile locale din apropierea proprietăţilor pe care le deţine.

» Allianz-Ţiriac Pensii Private a intrat acţionar la BRD şi la Alro Slatina în S2 2018, dar a lichidat la Nuclearelectrica. Investiţii totale de 1,7 mld. lei la Bursa de la Bucureşti

♦ AZT Viitorul Tău, fond administrat de Allianz-Ţiriac Pensii Private, are investiţii la 22 de companii listate la bursa românească în valoare totală de 1,7 miliarde de lei, adică 16,5% din totalul activelor ♦ Taxa bancară, o oportunitate de achiziţie la BRD, a determinat pe lângă prăbuşirea indicilor bursieri şi creşterea randamentelor titlurilor de stat româneşti şi respectiv o scădere a preţurilor acestora.

» Deloitte: Angajaţii cheie din România beneficiază de planuri de remunerare mai atractive fiscal decât cei din alte ţări din regiune

Planul de remunerare de tipul stock option plan, care presupune oferirea de acţiuni în cadrul companiei angajatoare salariaţilor-cheie, în anumite condiţii, este mai favorabil fiscal în România comparativ cu ale altor state din regiunea Europei Centrale şi de Est, rezultă dintr-o analiză Deloitte România, care include ţara noastră alături de Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Croaţia, Serbia şi Letonia.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 255 | utilizatori online 22