Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 23 August
                   
 
 


» ANEVAR a participat la realizarea unui manual european de pregătire în evaluarea proprietăţilor imobiliare

Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR) a participat, în calitate de partener şi consultant, la realizarea primului proiect educaţional care îşi propune sa and #774; ofere o calificare uniformă la nivel european în evaluarea proprieta and #774;t and #807;ii imobiliare. Proiectul se intitulează VARVET - Valuer Access to Recognized Vocational Education and Training şi a fost coordonat de Institute of Revenues Rating and Valuation (IRRV) din Marea Britanie, la el contribuind şi asociaţiile profesionale din Polonia (PFVA) şi Bulgaria (CIAB), potrivit unui comunicat de al ANEVAR, trimis Redacţiei.

» Profit net în creştere cu 84% pentru Societatea Naţională a Sării

Societatea Naţională a Sării (SNS) a înregistrat, în primul semestru din acest an, un profit net de peste 47 milioane de lei, reprezentând o creştere cu 84% a acestuia, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă al societăţii.

» Centrele comunitare de învăţare permanentă pentru îmbunătăţirea calificării forţei de muncă, aprobate de Guvern

Executivul a aprobat astăzi constituirea şi funcţionarea centrelor comunitare de învăţare permanentă, instituţii care vor contribui la îmbunătăţirea continuă a calificării profesionale, potrivit cerinţelor mediului de afaceri şi în acord cu programele europene de educaţie pe tot parcursul vieţii, se arată într-un comunicat oficial.

» Studiu Keysfin: 75% din firmele autohtone au ajuns să apeleze la creditul furnizor

Trei sferturi din economia românească au ajuns să apeleze la creditul furnizor, în condiţiile în care finanţarea bancară reprezintă, mai ales pentru IMM-uri, un domeniu greu accesibil, arată un studiu realizat de 'Keysfin' şi transmis Redacţiei.

» Executivul vrea să schimbe major Pilonul II de pensii

*ACTUALIZARE 13:15 ASF face precizări privind fondurile de pensii administrate privat Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) face mai multe precizări, având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la fondurile de pensii administrate privat (Pilonul II), potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei. ------- Ministerul Finanţelor vrea să diminueze, de la 5,1% la 2,5%, contribuţia virată de stat la fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II), au declarat surse din piaţa de profil.

» Gabriela Firea a demis Direcţia Achiziţii din PMB, iar preşedintele CA al RATB a demisionat

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat astăzi demiterea conducerii Direcţiei Achiziţii din Primăria Muncipiului Bucureşti (PMB), nemulţumită de modul în care se desfăşoară achiziţia de autobuze, precum şi demisia preşedintelui Consiliului de Administraţie (CA) al RATB.

» Lichiditate de 3,09 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 14,17 milioane lei (3,09 milioane euro).

» Euro a fost cotat la 4,5873 lei, peste referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă 4.5873 de lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,06 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,5867 lei.

» BRD Groupe Societe Generale a încheiat un acord cu Fondul European de Investiţii

BRD Groupe Societe Generale a anunţat astăzi că a încheiat un nou parteneriat cu Fondul European de Investiţii (FEI), prin intermediul căruia banca îşi extinde gama de produse de finanţare destinate IMM-urilor din ţara noastră, potrivit unui comunicat de presă.

» Executivul se gândeşte să schimbe major Pilonul II de pensii

Ministerul Finanţelor vrea să diminueze, de la 5,1% la 2,5%, contribuţia virată de stat la fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II), au declarat surse din piaţa de profil.

» Percheziţii în Capitală într-un dosar de contrabandă cu ţigări, 14 persoane urmând a fi conduse la audieri

Poliţiştii din Capitală fac, astăzi, zece percheziţii într-un dosar de contrabandă de ţigări, 14 persoane urmând a fi conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 4, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Poliţiei Române.

» Ministrul Justiţiei prezintă astăzi proiectul de lege privind modificarea Legilor justiţiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, prezintă, astăzi, proiectul de lege privind modificarea Legilor justiţiei.

» Un tramvai a luat foc în zona AFI Cotroceni din Capitală

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, azi dimineaţă, în zona AFI Cotroceni din Capitală, circulaţia rutieră fiind blocată în zonă, iar la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe.

» REVISTA PRESEI 23.08.2017

*ADEVARUL *Emmanuel Macron vine să seducă Europa de Est Liderul de la Élysee începe miercuri un turneu în Europa Centrală şi de Est, în cadrul căruia va ajunge şi în România şi în care este de aşteptat să explice linia dură adoptată cu privire la lucrătorii est-europeni.

» O familie din Bacău a intrat cu apa Perla Moldovei în Mega Image şi Selgros

Familia Vespan din Sascut ( jud. Bacău), care a intrat în afaceri în anii ‘90 activând iniţial în retail şi mai apoi în producţia de vin, a început în 2008 să îmbutelieze apă plată şi a reuşit să intre cu brandul Perla Moldovei în mai bine de 100 de magazine din ţară, inclusiv în unităţi ale retailerilor Mega Image şi Selgros.

» Economia va plăti scump pe viitor lipsa investiţiilor pe care guvernul le amână

La o creştere economică peste estimări, un vârf după marea criză, investiţile statului sunt la cel mai mic nivel din ultimul deceniu, minus 45% în semestrul întâi, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

» Constructorul arădean care a ridicat peste 30 de magazine Dedeman caută 600 de angajaţi

Compania de construcţii PAB România din Arad, controlată de Ion Sandu, 56 de ani, fostul fi­nan­ţator al UTA Arad şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, caută 615 angajaţi, cele mai multe locuri de muncă fiind pentru dul­gheri (150), fierari be­tonişti (150), lăcătuşi mecanici (130).

» Companiile din indicele BET afişează o marjă medie de profit de peste 20% pentru rezultatele din primul semestru

După ce în primul semestru consti­tuenţii indicelui BET au raportat un profit total cu 50% mai mare faţă de anul precedent, ajungând astfel la 4,86 miliarde lei, în condiţiile unor venituri înregistrate de 23,6 miliarde lei, marja profitului la nivelul indicelui a ajuns astfel la 20,56%.

» Gigantul german BayWa iese de pe piaţa comerţului cu cereale după ce businessul ajunsese în doi ani la 100 mil. euro

BayWa, cea mai mare cooperativă agricolă din Germania, îşi restructurează businessul de pe piaţa locală de trading de cereale după doar doi ani, perioadă în care afacerea a înregistrat creşteri record şi a ajuns la 100 de milioane de euro.

» Economia mondială este în plină expansiune şi creşte mai sincronizat ca oricând în ultimii 20 de ani, însă capitalismul este în retragere

În economia mondială, optimismul abundă. Comerţul global a început să accelereze după cinci ani de mers chinuit, potrivit Organizaţiei Mondiale a Comerţului. Preţurile metalelor industriale sunt la cotele maxime ale ultimilor ani. În miezul Europei, Bundesbank asigură că economia germană continuă să crească puternic mulţumită exporturilor industriale.

» La cine sunt obligaţiunile externe vândute de Finanţe. Topul băncilor care tranzacţionează datoria externă a României

Citigroup Global Markets, UniCre­­­dit şi Raiffeisen Bank In­ter­natio­nal Group s-au men­ţinut anul tre­cut pe podium în clasa­men­tul dea­lerilor pro­gra­mului de fi­nan­ţare externă pe termen mediu MTN (me­dium term notes), fiind urmate de Société Gé­né­­rale conform datelor de la Ministerul Finanţelor.

» Constructorul arădean care a ridicat peste 30 de magazine Dedeman caută 600 de oameni pentru şantierele din ţară şi străinătate

Compania de construcţii PAB România din Arad, controlată de Ion Sandu, 56 de ani, fostul finanţator al UTA Arad şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, are afaceri de 276 mil. lei, în creştere cu 44% faţă de 2015.

» Rusia începe să dezvolte un răspuns la sancţiuninile impuse de Statele Unite

Moscova începe să ia în considerare un răspuns la extinderea sancţiunilor anti-ruse din partea SUA, a declarat marţi ministrul adjunct de Externe rus Serghei Ryabkov, potrivit agenţiei de ştiri TASS.

» Procesele iniţiate împotriva RCS&RDS ar putea falimenta compania

Numeroasele litigii şi investigaţii declanşate împotriva RCS&RDS, prin care i se cere plata unor daune sau despăgubiri de peste 150 milioane euro sau riscă amenzi de până la 10% din cifra de afaceri ori pierderea parţială a unor investiţii, ar putea afecta grav activitatea companiei. Pe lângă deja cunoscutele procese cu Antena Grup, RCS&RDS are

» ANAF a demarat verificări pentru două bănci care nu sunt pe profit și care activează în România

Premierul M.Tudose: ANAF a început un control la două bănci; dacă sunt pe pierdere, nu riscă să intre în faliment? Tudose exprimându-şi din nou îndoielile legate datele furnizate de bănci privind situaţia lor financiară. „Din 36 de bănci active, 18 sunt pe profit, 18 nu. Cred că trebuie un pic să-i ajutăm, poate facem o

» În Bucureşti, chiria medie lunară pentru o garsonieră a crescut cu aproape 5% în ultimul an, până la 228 euro

Chiria medie solicitată pentru o garsonieră din Bucureşti a ajuns la circa 228 de euro pe lună în 2017, în creştere cu 4,6% faţă de anul trecut, în contextul în care, din 2015 încoace, chiriile din marile oraşe ale ţării au revenit pe un trend ascendent, iar pretenţiile proprietarilor au ajuns, la nivel naţional, la

» Siveco Romania a câştigat licitaţia organizată de Serviciul Român de Informaţii (SRI) pentru furnizarea sistemului IT prin care instituţia afirmă că urmăreşte un mai bun control al modului de cheltuire a banilor în instituţii publice

Andrei Cruceru, fost manager pentru vânzări către sectorul public la Asesoft International, compania fondată de Sebastian Ghiţă, a devenit acţionar majoritar la Nova Tech Integrated Solutions, cu 55% dintre acţiuni, după ce Răzvan-Iulian Băicoianu, unul dintre acţionarii Nova Tech Integrated Solutions, i-a cesionat 15% din capital, potrivit datelor companiei.  Cesiunea titlurilor a fost aprobată de acţionari

» Obligativitatea plăţii defalcate a TVA se amână până la 1 ianuarie 2018

Theodor Stolojan: TVA-ul defalcat reprezintă „o complicaţie inutilă” pentru economia autohtonă, El a mai afirmat că măsura va produce multă bătaie de cap în special pentru companiile mici: „Un TVA defalcat e clar o complicaţie pentru economia românească, va produce multă bătaie de cap pentru companii, în special pentru cele mici. Se pare că PSD-ul încă

» Dobândă de max. 5% la creditele bancare pentru programele Comerț și Microindustrializare 2017

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) caută bănci partenere care să acorde credite cu dobânzi fixe de maximum 5% pe an firmelor mici și mijlocii beneficiare în programele naționale de sprijin pentru IMM Comert si Microindustrializare 2017, prin care statul oferă maximum 250.000 de lei, respectiv maximum 450.000 de lei pentru investiții.

» Barclays instalează senzori pentru a afla cât timp petrec bancherii la birou

Managerii binecunoscutei banci de investiţii din Londra, au fost asaltaţi cu zeci de întrebări, în momentul în care personalul a descoperit nişte cutii negre instalate în partea inferioară a birourilor. Mai mulţi angajați ai Barclays, care ne-au povestit acest lucru, au cerut să rămână anonimi având în vedere că vorbeau despre locul lor de muncă.

» Raiul incompetenților

Cu un picior în groapă, Tarom rămâne fără directorul general și așteaptă al cincilea șef în mai puțin de doi ani. Și Loteria Română este fără conducere, în urma unui contract dubios atribuit unei firme abonată la bani publici.

» Planul lui Trump pentru Afganistan

Președintele Donald Trump şi-a prezentat planul pentru misiunea americană din Afganistan, după 16 ani de la invadarea acestei ţări, promiţând că talibanii vor fi învinşi.

» Șoferii români și bulgari, nemulțumiți de protecționismul francez în domeniul muncitorilor detașați

Transportatorii din România și Bulgaria, țări care urmează să fie vizitate joi și vineri de președintele Emmanuel Macron, s-au mobilizat împotriva eforturilor liderului francez vizând revizuirea directivei europene cu privire la muncitorii detaşaţi.

» UE investeşte într-o reţea modernă de distribuţie a apei în România

Aproximativ 66,5 milioane de euro din Fondul de coeziune vor fi investite în două mari proiecte de infrastructură a apei în România.

» BNR îl contrazice pe premierul Tudose: Nu sunt motive de îngrijorare privind depozitele din bănci

Banca centrală a reacționat după ce premierul Mihai Tudose a spus că se simte dator să spună care sunt băncile cu pierderi, acolo existând pericolul ca românii să-și piardă banii plasați.

» Cei mai celebri fugari din calea Justiției. Vă mai amintiți de deputatul care s-a ascuns în Kenya?

Cazul lui Puiu Popoviciu sau cel al lui Sebastian Ghiță sunt doar două dintr-un lung șir de dispariții subite ale unor șmecheri care au fentat arestul sau închisoarea. Mulți au fost readuși acasă și au mers după gratii. Tot mulți sunt liberi și acum.

» Tudose mizează pe atragerea mai multor fonduri UE decât se aştepta Guvernul la începutul anului

Premierul crede că România va reuşi să atragă peste 5,2 miliarde de euro anul acesta.

» Dragnea anunță producții agricole record: „Nu s-a mai reușit așa ceva în România”

Într-o țară în care sectorul agricol depinde foarte mult de capriciile vremii, șeful PSD a ținut să spună că și subvențiile alocate la timp au contribuit la producția istorică de grâu și rapiță din 2017, nu doar condițiile meteo extrem de favorabile.

» Foști șefi ai RCS&RDS și ai Ligii Profesioniste de Fotbal, trimiși în judecată pentru corupție

Dosarul „Mită la LPF” a fost trimis de procurorii anticorupție judecătorilor de la Tribunalul București. Mitică Dragomir și Ioan Bendei sunt principalii acuzați în acest dosar, în care se invocă un prejudiciu de 30 de milioane de lei.

» Un politician german cere înghețarea activelor clanului Erdogan

Un nou episod în disputa germano-turcă: Roderich Kiesewetter (CDU) solicită sancţiuni împotriva preşedintelui turc. Uniunea Europeană ar trebui să acţioneze şi să-i îngheţe conturile lui Recep Erdogan.

» YouTube are sectiune de stiri

YouTube, cel mai important serviciu de continut video din lume, are o sectiune de stiri. Noua sectiune poate fi vazuta atat in aplicatiile mobile, cat si pe versiunea de desktop a YouTube.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 372 | utilizatori online 53