Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Duminica, 31 Mai
                   
 
 


» 10.000 de turişti la mare, de la 1 iunie

Aproape 10.000 de rezervări au fost făcute de turişti pentru a petrece prima săptămână din luna iunie în staţiunile de pe litoralul românesc, potrivit unui comunicat al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), citat de Agerpres.

» Summitul G7, amânat de Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump a declarat că summitul G7 programat pentru sfârşitul lunii iunie la Washington va fi amânat pentru luna septembrie sau mai târziu şi că va include pe lista de invitaţi Australia, Rusia, Coreea de Sud şi India, anunţă agenţia de presă Reuters. Preşedintele american a declarat că G7, al cărui membri sunt cele mai dezvoltate economii ale lumii, este un 'grup demodat de state' în formatul său actual. 'Amân acest summit pentru că nu simt că G7 reprezintă în mod corespunzător ceea ce se întâmplă acum în lume', a susţinut Donald Trump.

» Coronavirus în România: 1.259 persoane au murit A fost raportat primul deces în județul Harghita

Numărul total al morților provocate de noul coronavirus a ajuns la 1.259.

» Ludovic Orban, amendat cu 3.000 de lei după "cheful" din Guvern Reacția DGPMB

Biroul de presă al Guvernului transmite că premierul Ludovic Orban a plătit două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

» Nelu Tătaru: Mergem spre a treia etapă de relaxare, pandemia e controlabilă

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, consideră că epidemia de coronavirus se află pe o pantă descendentă în România, este controlabilă și se pot pregăti noi măsuri de relaxare de la 15 iunie.

» SUA au rupt relațiile cu Organizația Monidală a Sănătății

Președintele SUA, Donald Trump, a rupt relațiile cu Organizația Mondială a Sănătății, potrivit unui tweet postat pe pagina oficială a Casei Albe.

» USR, concurs deschis de CV-uri pentru numirea unui membru în comitetul de reglemetare al ANRE

USR lansează o invitație deschisă tuturor profesioniștilor pentru a-și trimite candidaturile în vederea alegerii unuei persoane care să fie nominalizată din partea partidului în comitetul de reglementare al ANRE.

» Cioloș: Știu cel puțin trei premieri care mi-au urmat și au venit cu scrumierele după ei în birouri

Fostul premier Dacian Cioloș îi transite premierului Orban să își ceară scuze după apariția pozei în care membrii Guvernului beau și fumează într-un biro din Palatul Victoria.

» Ce prevede ordinul comun prin care se stabilesc condițiile în care se redeschid plajele din 1 iunie

Ordinul comun emis de Ministerul Sănătăți, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor privind condițiile în care se redeschid plajele de la 1 iunie a fost publicat în Monitorul Oficial.

» Coronavirus în România: 1.259 persoane au murit A fost raportat primul deces în județul Harghita

Numărul total al morților provocate de noul coronavirus a ajuns la 1.259.

» Ludovic Orban, amendat cu 3.000 de lei după "cheful" din Guvern Reacția DGPMB

Biroul de presă al Guvernului transmite că premierul Ludovic Orban a plătit două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

» Italia a raportat 111 decese și 416 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Bilanțul pe o zi al deceselor provocate de noul coronavirus în Italia a înregistrat sâmbătă o ușoară creștere, fiind de 111, comparativ cu 87 la precedenta raportare.

» Patriarhia Română oferă tablete pentru elevii și cadrele didactice din zonele dezavantajate

Patriarhia Română oferă tablete sau alte dispozitive electronice elevilor, în special celor de clasa a VIII-a și a XII-a, dar și cadrelor didactice din comunitățile dezavantajate, anunță instituția printr-un comunicat de presă.

» Aici sunt banii dumneavoastră. Viitorii pensionari ai României au 18% din Banca Transilvania, adică 2,4 mld. lei, câte 20% din Electrica şi din Fondul Proprietatea, 24% din MedLife

Viitorii pensionari ai Ro­mâniei, adică acei sa­lariaţi care în prezent contribuie cu 3,75% din venitul brut lunar pentru administrarea privată a economiilor pentru bătrâneţe, au ajuns să controleze 18% din Banca Transilvania, respectiv o investiţie de 2,4 miliarde de lei la cea mai mare instituţie de credit din România, potrivit calculelor realizate în exclusivitate de Ziarul Financiar.

» Dan Dragomir, Trattoria il Calcio, cu afaceri de 21,5 mil. lei în 2019: Estimările de business par o ecuaţie cu „n“ necunoscute. Este clar doar că cifra de afaceri va scădea foarte mult

Executivul crede că după 1 iunie oamenii se vor întoarce în restaurante, pe terase mai exact. Din discuţiile cu clienţii Trattoria il Calcio el a aflat că aceştia aşteaptă redeschiderea.

» Cine a ieşit pe plus? Platformele de livrare la domiciliu au funcţionat cu motoarele turate la maximum în ultimele luni în care pandemia a redus industria de restaurante doar la a găti mâncare pentru acasă

În cele două luni de stare de urgenţă traficul a scăzut drastic, astfel că pe străzi puteau fi reperaţi uşor angajaţii platformelor de livrări care mergeau pe două sau patru roţi să preia comenzile de la restaurante (şi nu numai) şi apoi să le livreze clienţilor care au fost izolaţi la domiciliu.

» #trebuiesarepornimbusinessul. Scenariu: dacă mallurile mai rămân închise două luni, pierderile din retail vor trece de 4 miliarde de euro

„Într-un scenariu în care centrele comerciale rămân închise pe o perioada de încă 2 luni, cum este foarte probabil în acest moment, dacă nu chiar mai mult, estimăm în baza datelor publicate de INS şi Eurostat că pierderea din această perioadă ar putea fi de 4 - 4.5 miliarde euro în cifre absolute, adică aproximativ 10% din venitul total din retail în 2019, incluzând food şi non food, online şi offline“, a spus Simina Nicu­liţă, Partener & Head of Retail Agency la Colliers Inter­na­tio­nal Ro­mâ­nia.

» Ce se întâmplă pe piaţa imobiliară după pandemie? Mircea Gavrilă, CEO al Depisto: Numărul de proiecte noi în construcţii a scăzut, iar concurenţa a crescut

Compania românească Depisto, activă pe piaţa sistemelor de securitate electronică, instalaţii electrice pentru construcţii şi servicii şi men­tenanţă pentru preve­nirea şi stingerea incendiilor, a încheiat anul 2019 cu afaceri de 15 mil. lei (peste 3 mil. euro), iar pen­tru anul în curs Mir­cea Gavrilă, fonda­torul şi CEO-ul firmei, esti­mea­ză că cifra de afa­ceri se va menţine la nivelul înregistrat a­nul trecut.

» Pe primele locuri în Europa la cules de căpşuni şi sparanghel în alte ţări, dar pe ultimul loc la educaţie: România are cea mai mică rată din UE a persoanelor până în 34 de ani care au absolvit studii superioare

Perioada recentă a fost marcată, printre altele, şi de plecările masive ale românilor la muncile sezoniere în ţări precum Germania, la cules de căpşuni şi sparanghel.

» Dacă până în prezent cei care locuiau în apartamente nu luau în calcul mutarea în case, acum această perspectivă pare a prinde contur. Vom avea parte de o cerere mărită de acoperişuri

Producătorul de acoperişuri Impro, subsidiara grupului polonez cu acelaşi nume, se aşteaptă la o perioadă de stabilizare pentru construcţii, după ce pandemia de Covid-19 a afectat bilanţurile financiare ale companiilor.

» Lucian Azoiţei, dezvoltator imobiliar: Oamenii vor renunţa la multe alte lucruri pentru un spaţiu locativ mai generos. Nu neapărat mai mare, cât altfel gândit

Proiectele cu locuinţe şi facilităţi vor fi câştigătoare pe viitor, în situaţii de criză precum cea cauzată de coronavirus, iar piaţa rezidenţială va trece prin transformări legate de modul în care vor arăta apartamentele de acum înainte, este de părere Lucian Azoiţei, dez­voltator imobiliar din Bucureşti, cu mai multe proiecte rezidenţiale în portofoliu.

» SUSTINUTE DE REDRESAREA CERERII SI REDUCEREA LIVRARILOR PRODUCATORILOR Preţurile petrolului au încheiat luna mai cu aprecieri istorice

Preţurile petrolului au încheiat luna mai cu creşteri istorice, fiind susţinute de redresarea cererii şi de reducerile record ale livrărilor de către producători, relatează CNBC, conform News.ro.

» Trump a cerut administraţiei SUA să înceapă eliminarea privilegiilor avute de Hong Kong

Preşedintele american Donald Trump a anunţat, ieri, că a cerut adminstraţiei sale să înceapă procesul de eliminare a tratamentului special de care beneficiază Hong Kongul, ca reacţie la planul Chinei de a impune o nouă lege de securitate naţională fostei colonii britanice, transmite Reuters, preluat de News.ro.

» Angela Merkel nu participă la Summit-ul G7 convocat de Trump

Angela Merkel a respins invitaţia lui Donald Trump de a participa la summit-ul G7, pe care preşedintele Statelor Unite doreşte să-l organizeze ca simbol al revenirii la normalitate din pandemia de coronavirus, anunţă politico.eu. 'Cancelarul federal mulţumeşte preşedintelui Trump pentru invitaţia sa la summitul G7 de la sfârşitul lunii iunie de la Washington. În acest moment, având în vedere situaţia pandemică generală, nu poate fi de acord cu participarea personală, care ar implica o călătorie la Washington. Doamna Merkel va continua să monitorizeze evoluţia pandemiei', a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului german, Steffen Seibert, pentru politico.eu.

» Start-up-ul Netbears din Iaşi lansează luna viitoare platforma de testare a interfeţelor web Rungutan

Start-up-ul Netbears din Iaşi, activ şi pe segmentul furnizării de servicii de consultanţă de IT, va lansa luna viitoare platforma de testare a interfeţelor web - denumită Rungutan - care este dedicată companiilor mici şi mijlocii de dezvoltare web.

» Cum au reuşit companiile antreprenoriale să supravieţuiască şocului pandemiei? Un brand puternic şi capacitatea de reinventare a businessului, atuurile care au contat cel mai mult în a merge mai departe

Un brand puternic şi capacitatea ridicată de adaptare la schim­bare, dar şi o viziune curajoasă privind reorientarea către dezvoltarea altor segmente de business au reprezentat principalele atuuri prin care multe dintre companiile antreprenoriale româneşti au reuşit să mergă mai departe în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19, este concluzia transmisă de mai mulţi antreprenori şi şefi de bănci, în cadrul videoconferinţei Branduri româneşti pentru revenirea economiei, organizată ieri de Ziarul Financiar în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

» Fondurile NN înghit tot mai multe pachete de acţiuni la companiile listate la Bucureşti. Cea mai recentă achiziţie, TeraPlast Bistriţa: 4,6% pentru 17,3 mil. lei

În ultima perioadă fondurile de pensii private Pilon II din România s-au poziţionat ca jucători din ce în ce mai importanţi la Bursa de la Bucureşti, raportând periodic deţineri de peste 5% din companii, cum ar fi la Romgaz, sau chiar 10%, la societăţi precum Fondul Proprietatea, Banca Transilvania sau, cea mai recentă raportare, la TeraPlast Bistriţa.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 100 | utilizatori online 31