Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 21 Noiembrie
                   
 
 


» BAROMETRU INDUSTRIAL: În octombrie, cererea a scăzut, iar oferta a rămas la nivelul lunii precedente

Între aprilie şi august creşterea în industrie a slăbit continuu ajungând aproape de zero. Activitatea s-a înviorat în septembrie, dar în luna octombrie avansul s-a oprit. În schimb, exporturile au continuat să crească, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi Redacţiei noastre de IRSOP and SNSPA Facultatea de Management.

» Consiliul Concurenţei a câştigat definitiv procesele cu United Media Services şi Mediacom România

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat definitiv încălcarea Legii Concurenţei de către companiile United Media Services S.R.L. şi Mediacom România S.R.L. prin participarea la o înţelegere anticoncurenţială având ca obiect eliminarea agenţiilor media concurente de pe piaţa comercializării serviciilor de comunicare prin media, potrivit unui comunicat de presă remis, astăzi, Redacţiei noastre.

» RALUCA TURCAN: Dragnea şi Tăriceanu au primit o nouă palmă usturătoare

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat astăzi că preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, au primit 'o nouă palmă usturătoare' din partea reprezentanţilor Uniunii Europene, deşi au încercat să acopere 'politica dezastruoasă' cu discursuri care sună bine.

» Italia, în faţa sancţiunilor UE după noua respingere a bugetului

* ACTUALIZARE: Salvini reafirmă că menţine proiectul de buget respins de CE Vicepreşedintele Consiliului italian de Miniştri, Matteo Salvini, a reafirmat astăzi principalele obiective ale proiectului bugetului pe 2019 elaborat de Roma, în pofida respingerii acestuia de către Comisia Europeană (CE), care preconizează o procedură de deficit excesiv, relatează Reuters. ------ Comisia Europeană (CE) a respins astăzi din nou proiectul de buget pe 2019 al coaliţiei de extremă dreapta şi populistă din Italia, care depăşeşte cu mult constrângerile europene, deschizând, astfel, calea unor eventuale sancţiuni fianciare, relatează AFP.

» AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA: Marius Bota a renunţat la funcţia de vicepreşedinte ASF

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a luat act de demisia domnului Marius Bota din funcţia de Vicepreşedinte al ASF pentru piaţa de capital, a răspuns ASF la solicitarea ziarului BURSA.

» Presedinţii asociaţiilor de proprietari pot pune ipotecă pe apartamentele restanţierilor

Legea nr.196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor, publicată în iulie 2017, în Monitorul Oficial şi care a intrat în vigoare pe 28 septembrie 2018, aduce modificări substanţiale vechii legi.

» LUDOVIC ORBAN: Somăm PSD să abandoneze retorica urii etnice şi xenofobe

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că somează PSD să abandoneze retorica urii etnice şi xenofobe şi să îl excludă pe Ilan Laufer din rândul membrilor săi.

» Iohannis va efectua o vizită oficială în Franţa

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, în perioada 27-28 noiembrie, o vizită oficială în Republica Franceză, cu prilejul inaugurării Sezonului cultural România-Franţa, care are loc într-un an cu multiple semnificaţii: 10 ani de la semnarea Declaraţiei de Parteneriat Strategic, precum şi celebrarea Centenarului Marii Uniri de la 1918, informează Administraţia prezidenţială.

» Ugur Yesil, CEO Kanal D, premiat la Gala Bursa

Ugur Yesil, CEO Kanal D şi Executive Board Member Kanal D, a fost premiat aseară la Gala Bursa pentru Strategie inovativă şi evoluţie spectaculoasă a Kanal D.

» Modificarea legii privind siguranţa operaţiunilor offshore, adoptată

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat astăzi Ordonanţa Guvernului 11/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 165/2016 privind siguranţa operaţiunilor petroliere offshore.

» Comisia Europeană aprobă bugetul Greciei

Comisia Europeană a aprobat, astăzi, primul buget al Greciei după încheierea programului de asistenţă financiară, cerând autorităţilor de la Atena să accelereze reformele şi să rămână vigilente, transmite Reuters.

» VICTOR PONTA: Ministerul Dezvoltării, peştera lui Ali Baba pentru Dragnea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat astăzi că Ministerul Dezvoltării este peştera lui Ali Baba pentru Liviu Dragnea, locul în care sunt toate 'bogăţiile' liderului PSD.

» Senat: Statutul poliţiştilor de penitenciare, adoptat

Senatul a adoptat, astăzi, în calitate de primă Cameră sesizată, cu 80 de voturi 'pentru' şi patru 'abţineri', proiectul de lege al Guvernului privind statutul poliţiştilor de penitenciare.

» Franţa şi Japonia continuă consolidarea alianţei Renault-Nissan

Ministrul francez de Finanţe, Bruno Le Maire, a declarat astăzi că Franţa şi Japonia doresc să continue consolidarea alianţei existente între constructorii auto Renault şi Nissan, informează Reuters.

» VIORICA DANCILA: Parlamentul va vota curând forma finală a programului pentru preşedinţia Consiliului UE

* ACTUALIZARE - Premierul Dăncilă: Vom avea o Preşedinţie a Consiliului UE 'ambiţioasă, dar realistă'. ----- Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat astăzi că în Parlamentul României va fi votată, în scurt timp, ultima formă a programului preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

» Euro se depreciază la 4,6644 lei

* Dolarul a urcat cu 2,05 bani în faţa monedei naţionale. * Francul s-a apreciat la 4,1189 lei Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,6644 lei pentru moneda europeană, în depreciere cu 0,18 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,6662 lei.

» Iohannis respinge numirea Adinei Florea la şefia DNA

Preşedintele Klaus Iohannis a respins astăzi numirea Adinei Florea la conducerea DNA.

» Proiectul Guvernului privind insolvenţa, adoptat

Senatorii au adoptat astăzi un proiect care are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a unor acte normative incidente acestui domeniu.

» OECD, pesimistă asupra perspectivelor economiei mondiale

Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD) şi-a revizuit astăzi pentru a doua oară în ultimele luni, prognozele privind creşterea economiei mondiale în 2019, sfătuind statele membre 'să se pregătească pentru perioade mai dificile' şi să îşi întărească colaborarea, pe fondul îngrijorărilor provocate de tensiunile comerciale, informează AFP.

» LIDERUL DEPUTATILOR UDMR: Parlamentul nu e pregătit pentru depunerea moţiunii de cenzură

Liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, a declarat că nu crede că la ora actuală situaţia s-a clarificat atât de mult încât Parlamentul să poată un pas precum susţinerea moţiunii de cenzură.

» DAIANU (BNR): Este posibilă o nouă criză economică mondială

Economia mondială ar putea intra în perioada următoare într-o nouă recesiune, însă nu de amploarea celei din 2007-2009.

» Gradea a refuzat audierea în Cameră şi riscă solicitarea demisiei

Doina Gradea, Preşedinte-Director General al Societăţii Române de Televiziune, a refuzat invitaţia la audiere trimisă de Comisia pentru cultură din Cameră.

» SENAT: Ţuţuianu, revocat din funcţia de vicepreşedinte al Senatului

Adrian Ţuţuianu, recent exclus din PSD, a fost revocat astăzi în plen, din funcţia de vicepreşedinte al Senatului, cu 53 de voturi 'pentru', nouă 'împotrivă' şi 14 abţineri, în locul său fiind numit social-democratul Şerban Valeca.

» LIDERUL DEPUTATILOR UDMR: Suntem deschişi negocierilor, dar Parlamentul nu e pregătit pentru depunerea moţiunii

Liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, a declarat la RFI că nu l-a abordat nimeni de la PNL sau USR în ultima perioadă, pentru obţinerea sprijinului Uniunii faţă de moţiunea de cenzură pe care Opoziţia vrea s-o depună. El precizează însă că formaţiunea sa este deschisă unor discuţii, că pentru susţinere trebuie îndepşlinite nişte condiţii, dar nu crede că la ora actuală situaţia s-a clarificat atât de mult, încât să poată să facă Parlamentul un astfel de pas.

» Polonia, pas înapoi în confruntarea cu Uniunea Europeană

Partidul Lege şi Justiţie (PiS) aflat la guvernare în Polonia a anunţat astăzi un amendament legislativ prin care dă înapoi în reforma privind Curtea Supremă, care s-a aflat în centrul disputei sale cu Uniunea Europeană.

» ROBOR la 3 luni a crescut la 3,25%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,25%, de la 3,24%, valoarea înregistrată în sedinţa precedentă, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

» Bursele europene deschid pozitiv

Indicii bursieri europeni au deschis şedinta de tranzacţionare de astăzi în apreciere.

» Franţa-Germania colaborează la programul unui nou avion de luptă

Franţa şi Germania au ajuns la un acord referitor la următoarele etape ale unui program comun de proiectare a unui avion de luptă de generaţie viitoare.

» UniCredit refuză să comenteze presupusa divizare a operaţiunilor

Grupul bancar italian UniCredit a refuzat să comenteze informaţiile apărute miercuri în presă potrivit cărora cea mai mare bancă italiană vrea să îşi divizeze operaţiunile interne de cele externe.

» VIORICA DANCILA: Parlamentul va vota curând forma finală pentru preşedinţia Consiliului UE

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat astăzi că în Parlamentul României va fi votată, în scurt timp, ultima formă a programului preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

» Criticii lui Putin, alarmaţi de posibilitatea şefiei ruse la Interpol

Oficialii occidentali şi criticii Kremlinului urmăresc cu îngrijorare pregătirile Interpolului pentru un vot care ar putea numi ca lider al organizaţiei un general al Ministerului de Interne al Rusiei, scrie The Guardian.

» Comisia Europeană se pronunţă astăzi legat de bugetul Italiei

Comisia Europeană va da astăzi publicităţii evaluarea sa finală cu privire la proiectele de buget pentru 2019 ale tuturor celor 19 state membre ale zonei euro, analiştii estimând că cel mai probabil Executivul comunitar va respinge în mod oficial proiectul de buget al Italiei.

» REVISTA PRESEI 21.11.2018

Adevărul * A. Zegrean: Situaţia cu Olguţa - dacă a fost nepotrivită acolo, o fi potrivită dincoace? Adevărul scrie că Augustin Zegrean, fost preşedinte al Curţii Constituţionale, a analizat la o problema juridică şi constituţională privind interpretarea situaţiei Olguţei Vasilescu.

» LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau în scădere

Principalii indici bursieri asiatici erau în scădere la mijlocul şedinţei de tranzacţionare de astăzi.

» ANCOM, conferinţa anuală pe tema tehnologiilor 5G astăzi

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) organizează astăzi o nouă ediţie a conferinţei internaţionale anuale, dedicată în acest an subiectului de actualitate la nivel mondial în domeniul comunicaţiilor electronice: tehnologiile 5G.

» Preţurile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preţurile petrolului au scăzut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evoluţiei negative a pieţei de pe Wall Street, provocată de îngrijorările tot mai mari legate de încetinirea creşterii economiei globale, transmite Reuters.

» IN CURSUL ZILEI DE ASTAZI: Preşedinţii din Parlamentul European, întâmpinaţi de Dăncilă la Palatul Victoriei

Întâlnirea Conferinţei Preşedinţilor din Parlamentul European cu Guvernul României, în perspectiva preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, va avea loc astăzi la Palatul Victoria.

» PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Preţul maxim al energiei electrice - 366,30 lei MWh

Preţul maxim al energiei electrice tranzacţionate pentru astăzi, pe Piaţa pentru Ziua Următoare (PZU), administrată de OPCOM, a ajuns la 366,30 lei/MWh, în intervalul orar 09.00-10.00.

» PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Preţul maxim al energiei electrice - 366,30 lei MWh

Preţul maxim al energiei electrice tranzacţionate pentru astăzi, pe Piaţa pentru Ziua Următoare (PZU), administrată de OPCOM, a ajuns la 366,30 lei/MWh, în intervalul orar 09.00-10.00.

» PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Preţul maxim al energiei electrice - 366,30 lei MWh

Preţul maxim al energiei electrice tranzacţionate pentru astăzi, pe Piaţa pentru Ziua Următoare (PZU), administrată de OPCOM, a ajuns la 366,30 lei/MWh, în intervalul orar 09.00-10.00.

» PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Preţul maxim al energiei electrice - 366,30 lei MWh

Preţul maxim al energiei electrice tranzacţionate pentru astăzi, pe Piaţa pentru Ziua Următoare (PZU), administrată de OPCOM, a ajuns la 366,30 lei/MWh, în intervalul orar 09.00-10.00.

» PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Preţul maxim al energiei electrice - 366,30 lei MWh

Preţul maxim al energiei electrice tranzacţionate pentru astăzi, pe Piaţa pentru Ziua Următoare (PZU), administrată de OPCOM, a ajuns la 366,30 lei/MWh, în intervalul orar 09.00-10.00.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 183 | utilizatori online 21