Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 20 Martie
                   
 
 


» Skoda ar putea muta în Serbia fabrica sa din Ucraina

Volkswagen ar putea să-şi mute în Serbia fabrica din Ucraina, a afirmat Milenko Kostic, proprietarul Auto Cacak, dealer al Skoda în Serbia.

» MAE celebrează Ziua Internaţională a Francofoniei

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) celebrează, astăzi, Ziua Internaţională a Francofoniei, România urmând să fie, anul acesta, gazda unor manifestări internaţionale care se vor concentra asupra dezvoltării digitale în mediul universitar din statele francofone.

» Digi propune acţionarilor un dividend de 0,5 lei titlu

Conducerea Digi Communications NV (DIGI), compania mamă a RCS and RDS, propune acţionarilor distribuirea unui dividend brut de 0,5 lei/acţiune, echivalentul unui randament de 2% faţă de ultima cotaţie de ieri a operatorului de telecomunicaţii, reiese din raportul companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

» Lucian Bute îşi va anunţa astăzi retragerea din activitate

Pugilistul Lucian Bute îşi va anunţa retragerea din activitate, astăzi, la Montreal, informează presa canadiană.

» ADMINISTRATORUL ELCEN: Alimentarea cu apă caldă a Capitalei riscă să fie oprită

Compania Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucureşti SA (ELCEN), a anunţat, astăzi, că alimentarea Capitalei cu apă caldă riscă să fie oprită în perioada următoare, în condiţiile în care Primăria Capitalei nu a plătit subvenţia la energia termică

» Facebook va modifica platforma de publicitate plătită

Facebook va modifica platforma de publicitate plătită, pentru a preveni discriminarea din reclamele pentru angajări, imobiliare şi cele referitoare la creditare, în urma unui acord convenit cu Uniunea Americană pentru Libertăţi Civile.

» Google va lansa un serviciu de streaming pentru jocuri video bazat pe browser

Google, divizie a grupului Alphabet, a anunţat astăzi, un serviciu de streaming pentru jocuri video bazat pe browser, numit Stadia, care va încerca din acest an să profite de tehnologia cloud a companiei şi de reţeaua globală de centre de date a acesteia.

» SUA: Instagram va adăuga o funcţie prin care utilizatorii vor face cumpărături prin fotografii

Instagram, divizie a Facebook, va adăuga o funcţie care va permite utilizatorilor din Statele Unite să facă cumpărături prin intermediul platformei de fotografii prin utilizarea opţiunii 'checkout' pentru produsele puse la vânzare.

» CARMEN DAN: Protestul din 10 august este o lecţie de învăţat şi pentru Jandarmerie

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, ieri seară, că ceea ce s-a întâmplat la protestul din 10 august 'este o lecţie de învăţat şi pentru Jandarmerie, dar şi pentru liderii mişcărilor civice şi pentru protestatari'.

» IN PIATA VICTORIEI: Protestul Federaţiei Operatorilor Români de Transport a început

Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) organizează, astăzi, un protest în Piaţa Victoriei din Bucureşti, reclamând că mult aşteptatele Ordonanţe de Urgenţă în domeniul transporturilor de pasageri, promise de Guvern, sunt blocate pe circuitul de avizare.

» ANOFM: Peste 29 de mii de locuri de muncă vacante la nivel naţional

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă că sunt vacante, la nivel naţional, 29.803 locuri de muncă

» Dăncilă şi Timmermans se întâlnesc din nou, astăzi, la Bruxelles

Premierul Viorica Dăncilă şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se vor întâlni din nou, astăzi, la Bruxelles. Este a treia discuţie a premierului cu Timmermans, în trei săptămâni.

» RAPORT AL CONSILIULUI EUROPEI DESPRE SISTEMUL PENITENCIAR ROMAN: Creşte violenţa deţinuţilor, din cauza condiţiilor de detenţie

Comitetul pentru prevenirea torturii şi a tratamentelor sau pedepselor inumane sau degradante (CPT) a Consiliului Europei a publicat, ieri, raportul cu privire la starea sistemului de detenţie din ţara noastră atât în ceea ce priveşte arestul preventiv, cât şi sistemul penitenciare. Raportul a fost întocmit în urma vizitei pe care oficialii europeni au efectuat-o anul trecut în ţara noastră şi el reflectă problemele persistente în închisorile din România - inclusiv abuzul deţinuţilor de către personal şi violenţa din penitenciare.

» Oglindă oglinjoară...

Cine-i cel mai prezidenţiabil din ţară? Tu, stăpînul meu cotrocenean, dar în Codrii Fără Nume din Ţara Cîmpului Tactic, Albă ca Zăpada creşte, pe zi ce trece, mai frumoasă, mai lăptoasă şi mai devreme acasă. N-ar fi de mirare ca, după exemplul piticilor mineri care au adoptat-o într-o clipită, fermecaţi de chipul şi de hărnicia ei, multi supuşi ai Măriei Tale să o voteze pe ea la viitoarele alegeri pentru funcţia de regină cu sediul la Palatul din Vîrful Ţurţudanului.

» EURO 2020 Drumul spre Bucureşti trece prin Nord

Echipa naţională de fotbal a început pregătirile pentru primele două meciuri din cadrul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020. Misiunea nu este deloc uşoară având în vedere principalii adversari: Spania, Suedia, Norvegia.

» Transportatorii ameninţă cu noi proteste

Confederaţia Operatorilor şi Trans­portatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunţat, printr-un comunicat de presă, reluarea protestelor de stradă, joi, 21 martie 2019, dacă Guvernul nu va promova ordonaţa de urgenţă promisă în urmă cu trei săptămâ­ni pentru combaterea pirateriei în transportul rutier de persoane.

» BUZUNARE, PORTOFELE SI LAZI Imprevizibilul viitor al măruntelor noastre valori

Oricât de tare s-ar da peste cap Maria Gorghiu, Carmen Mureşan, re­branduită Hara, Mama Omida şi altele ca ele, viitorul ne e necunoscut. De-aia-i şi zicem 'viitor'.

» RAPORTUL CURTII DE CONTURI PENTRU ANUL 2017 PRIVIND FINANTELE LOCALE: Municipiul Bucureşti, campionul fraudării banilor publici

La elaborarea bugetului de stat pentru anul 2019, un punct fierbinte al dezbaterii publice l-au constituit alocaţiile pentru bugetele administraţiilor publice locale - primăriile municipiilor, oraşelor, comunelor şi consiliile judeţene din ţara noastră. Asociaţia Municipiilor din Româ­nia a fost cel mai puternic contestatar al modului în care a fost alcătuit bugetul de stat, iar cel mai vehement dintre edili a fost preşedintele AMR, Robert Negoiţă, care este primarul Sectorului 3 al Capitalei.

» PIATA VALUTARA Euro s-a apreciat la 4,7564 lei

Euro a crescut, ieri, cu 0,39 bani faţă de leu, Banca Naţională a României (BNR) afişând un curs de referinţă de 4,7564 lei/euro.

» BUZUNARE, PORTOFELE SI LAZI Banii pe categorii

Piaţa de criptomonede, în general, şi moneda virtuală bit­coin, în mod special, au devenit deja parte substanţială a economiei globale, cu toate că mulţi dintre deţinătorii de bitcoin se pot simţi jefuiţi, având în vedere că de 8 luni criptomonedele sunt în scădere.

» PIATA MONETARA Dobânda la depozitele overnight a scăzut la 1,91%

BNR a afişat, ieri, un nivel mediu al dobânzii la depozitele overnight plasate (ROBOR) în scădere la 1,91% de la 2,51%, valoare înregistrată în şedinţa precedentă.

» SOLICITA DESPAGUBIRI DE 475 MILIOANE DOLARI Investitorii Danske Bank au dat în judecată banca

Mai mulţi investitori internaţionali au dat în judecată Danske Bank, cea mai mare bancă din Danemarca, solicitând despăgubiri în valoare de 475 milioane de dolari pentru pierderile suferite din cauza scandalului de spălare de bani vizând tranzacţii suspecte în valoare de 200 miliarde de euro care au trecut prin banca daneză, informează Reuters şi AFP.

» Stadler se listează pe piaţa elveţiană

Producătorul elveţian de trenuri Stadler Rail se va lista la SIX Swiss Exchange în următoarele luni, conform anunţului făcut ieri de compania care va vinde acţiuni din deţinerea de 80% a miliardarului Peter Spuhler, conform Reuters.

» Băncile din Franţa trebuie să-şi majoreze rezervele de capital

Consiliul pentru stabilitate financiară din Franţa le-a cerut băncilor să deţină capital suplimentar pentru cazul în care firmele nu-şi vor mai putea achita datoriile făcute în această perioa­dă de boom a creditării, transmite Reuters.

» BURSELE DIN LUME Pieţele internaţionale, atente la reuniunea de politică monetară a Fed

Pieţele din Europa au crescut ieri, investitorii fiind atenţi la reuniunea de politică monetară a băncii centrale americane (Federal Reserve - Fed), care a început ieri şi se va încheia astăzi. Acţiunile companiei auto franceze 'Peugeot' SA au urcat cu 2,2%, la 22,76 euro. 'PSA Peugeot Citroen', cel mai mare constructor auto francez, a anunţat luni numirea lui Thierry Kos­kas, fost director comercial la rivalul 'Renault' SA, în postul de vice-preşedinte responsabil de vânzări şi marketing.

» FATA DE LUNA FEBRUARIE Activele nete ale fondurilor deschise locale, în stagnare

A.A.F reprezintă Asociaţia Adminis­tratorilor de Fonduri şi este organizaţia profesională neguvernamentală a operatorilor din industria Organismelor de Plasament Colectiv din România care reuneşte 18 societăţi de administrare a inves­tiţiilor (S.A.I.), Fondul Proprietatea, 5 Societăţi de Investiţii Financiare (S.I.F.) şi 4 bănci depozitare.

» BRD şi Romgaz au asigurat 70% din rulaj

*BET-FI, singurul indice în scădere, de 0,17% Lichiditatea înregistrată în a doua şedinţă de tranzacţionare a săptămânii s-a situat la 44,17 milioane de lei, în apropierea valorii medii înregistrate în acest an, de 45,48 milioane de lei, în condiţiile în care rulajul cu titlurile BRD - Groupe Societe Generale (BRD) a asigurat aproximativ 46% din rulajul zilei, iar cel cu titlurile Romgaz (SNG) a reprezentat 24%.

» TIMIS: Robu, criticat de ALDE şi Pro România pe tema tăierii cablurilor aeriene

Liderii timişeni ai ALDE şi Pro România l-au criticat astăzi, pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pentru gestul de a tăia cablurile aeriene care aparţin operatorilor de telefonie, internet sau tv.

» UDMR cere amânarea intrării în vigoare a OUG 114

UDMR cere amânarea intrării în vigoare a OUG 114 până în 2020, considerând că este necesară modificarea acesteia în peste 40 de puncte.

» ROMPETROL WELL SERVICES PROPUNE ACTIONARILOR: Distribuirea a 30% din profitul pe 2018 ca dividende

Acţionarii Rompetrol Well Services (PTR) sunt convocaţi, pentru data de 25 aprilie, pentru a aproba distribuirea de dividende în sumă de 5 milioane de lei, echivalentul a aproape 30% din profitul net realizat în anul trecut, de 16,88 milioane de lei

» PENTRU SEDINTA ACTIONARILOR DIN 24 APRILIE: IAR Braşov propune distribuirea a peste o treime din profit ca dividende

Conducerea producătorului de elicoptere militare IAR Braşov (IARV) a propus acţionarilor pentru şedinţa din 24 aprilie distruirea sumei de 11,51 milioane de lei sub formă de dividende, echivalentul a aproape 37% din profitul net de 31,18 milioane de lei realizat în 2018

» AGRICOVER CREDIT IFN: Profit net în creştere cu 49% în 2018

Agricover Credit IFN - instituţie financiară dedicată finanţării agriculturii româneşti - a înregistrat anul trecut un profit net de 33,2 milioane lei, în creştere cu 49% faţă de anul 2017, potrivit unui comunicat al instituţiei

» DIN PROFITUL ANULUI TRECUT: Transilvania Construcţii propune alocarea a 70%, sub formă de dividende

Consiliul de Administraţie al Transilvania Construcţii (COTR) a convocat acţionarii în data de 24 aprilie 2019, pentru a aproba distribuirea sumei de 3,91 milioane de lei, sub formă de dividende, echivalentul a peste 70% din profitul net realizat în anul 2018, de 5,56 milioane de lei

» DUPA CE REGISTRUL COMERTULUI A BLOCAT REDUCEREA CAPITALULUI: Tribunalul Sibiu a respins plângerea Dafora

Tribunalul Sibiu a respins plângerea formulată de către Dafora Mediaş (DAFR) împotriva rezoluţiei Oficiului Registrului Comerţului (ORC) prin care ORC a respins cererea de înregistrare în evidenţe a operaţiunii de reducere a capitalului social al companiei

» ISARESCU: Experienţa a arătat că cei cu o politică de curs flexibil au avantaje faţă de cei care ţin cursul fix

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a afirmat, astăzi, la Constanţa, că experienţa a arătat că ţările care au o politică de curs flexibil au avantaje faţă de cele care ţin cursul fix. 'Credem că politica de curs a fost un avantaj pentru România', a afirmat Isărescu.

» Investitorii Danske Bank au dat în judecată banca solicitând despăgubiri de 475 milioane de dolari

Mai mulţi investitori internaţionali au dat în judecată Danske Bank, cea mai mare bancă din Danemarca, solicitând despăgubiri în valoare de 475 milioane de dolari pentru pierderile suferite din cauza scandalului de spălare de bani vizând tranzacţii suspecte în valoare de 200 miliarde de euro care au trecut prin banca daneză

» Investiţie de peste 71 milioane lei la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Guvernul a aprobat, astăzi, o finanţare de peste 71 de milioane de lei pentru Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în cadrul proiectului urmând a fi dotate cele 11 săli de operaţie care formează blocul operator central.

» Cel mai mare terminal de containere din Polonia a fost cumpărat pentru 1,3 miliarde dolari

Un consorţiu de investitori care include şi Fondul Suveran de Investiţii din Polonia (PFR) a ajuns la un acord pentru preluarea celui mai mare terminal de containere din portul Gdansk de la un fond gestionat de banca de investiţii Macquarie din Australia, într-o tranzacţie ce depăşeşte cinci miliarde de zloţi (1,3 miliarde dolari)

» Gazprom a discutat cu autorităţile din Serbia despre construcţia unui gazoduct

Directorul general al grupului rus Gazprom, Alexey Miller, a discutat cu preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, despre construcţia unui gazoduct în ţara vecină, a informat astăzi grupul Gazprom, transmite Reuters.

» CONSILIUL AFACERILOR GENERALE AL UE: Măsurile de diminuare a efectelor unui eventual Brexit fără acord, adoptate

O serie de măsuri de contingenţă, având ca scop diminuarea posibilelor efecte negative ale unui eventual Brexit fără acord, au fost adoptate în cadrul reuniunii Consiliului Afaceri Generale

» CNATCDU a decis retragerea a 16 titluri de doctor pentru plagiat

Plenul Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis, vineri, prin vot retragerea titlului de doctor pentru 16 persoane care obţinuseră titlul la Academia Naţională de Informaţii 'Mihai Viteazul'a SRI

» Lipsa forţei de muncă suficiente a afectat cu 10% profiturile companiilor din România

Şapte din zece angajatori din România au avut profituri şi cifre de afaceri mai mici, motivele principale fiind criza de specialişti şi deficitul de forţă de muncă de pe piaţă, reiese din datele celui mai recent sondaj efectuat de BestJobs, conform Agerpres.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 148 | utilizatori online 45