Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 17 Ianuarie
                   
 
 


» Raport tranzacţionare BVB 17.01.2017

Raport tranzacţionare BVB 17.01.2017

» Raport tranzacţionare ATS 17.01.2017

Raport tranzacţionare ATS 17.01.2017

» The NBR is trying to tether the economy and inflationary expectations to moving sands

The first hike of the policy rate in the last ten years, by 0.25 percentage points, is too small and has come too late to have a significant effect on inflationary expectations.

» British American Tobacco a investit în ultimii şase ani peste 2,5 miliarde dolari la nivel global în cercetare

British American Tobacco (BAT) a anunţat astăzi că, din 2012, a investit peste 2,5 miliarde dolari la nivel global în cercetare şi dezvoltare pe segmentul de produse de nouă generaţie în industria tutunului, cu potenţial de risc redus la fumatul tradiţional.

» Huawei anunţă o creştere de peste 20% în 2017

Huawei şi-a consolidat prezenţa pe segmentul de smartphone-uri în 26 de pieţe din regiunea CEE and Nordic, din Stockholm şi până în Atena, înregistrând o creştere a vânzărilor de la an la an cu peste 20% mai mare, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» UNTRR atrage atenţia că aproximativ 30.000 de vehicule vor plăti mai mult pentru roviniete

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) atrage atenţia că modificarea anexei nr. 1 la Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România afectează aproximativ 30.000 de autovehicule de transport marfă cu masă maximă autorizată între 3,5 tone şi 12 tone, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

» DNA a extins urmărirea penală în dosarul Tel Drum

Procurorii DNA au anunţat, astăzi, extinderea urmăririi penale în cazul societăţii Tel Drum, compania fiind cercetată pentru constituirea unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la abuz în serviciu, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

» Aurelia Luca, noul Managing Director al Skanska Property România

Divizia locală a dezvoltatorului imobiliar Skanska Property, anunţă modificări la vârful managementului din România. Marcin Łapiński, Managing Director pentru Skanska Property Romania and Ungaria predă rolul local către Aurelia Luca, care a ocupat poziţia de Country Director a Skanska Property România, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

» Euro a fost cotat la 4,6573, sub referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,6573 lei pentru moneda europeană, în scădere cu 0.026 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,6599 lei.

» ROBOR la trei luni a scăzut la 1,97%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astăzi la 1,97%, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

» Consultările de la Cotroceni pentru desemnarea premierului au început

Consultările de la Cotroceni pentru desemnarea premierului au început, preşedintele întâlnindu-se cu delegaţia PSD - ALDE formată din Liviu Dragnea, Paul Stănescu, Marian Neacşu, Graţiela Gavrilescu şi Daniel Chiţoiu.

» Brexit: Deputaţii britanici votează astăzi proiectul de lege pentru retragerea din Uniunea Europeană

Deputaţii britanici se pronunţă astăzi asupra proiectului de lege guvernamental de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, înainte de a fi trimis în Camera Lorzilor pentru o nouă consultare care va avea loc la sfârşitul lunii, scrie AFP.

» Românii pe ultimul loc în UE la achiziţiile online

Doar 23% dintre utilizatorii de Internet din ţara noastră au făcut achiziţii online în 2017, faţă de o medie de aproape 70% în Uniunea Europeană, fiind devansaţi de utilizatorii bulgari de Internet, în rândul cărora 27% au făcut achiziţii online anul trecut, arată datele publicate miercuri de Eurostat.

» CNAIR a constatat nereguli la lotul 3 al autostrăzii Sebeş - Turda

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat astăzi că a constatat probleme la lotul 3 al autostrăzii Sebeş - Turda şi a decis suspendarea procesului de recepţie.

» Bitcoin a scăzut cu 20%

Bitcoin s-a depreciat marţi cu până la 20%, la cel mai redus nivel din ultimele şase săptămâni, din cauza temerilor investitorilor legate de perspectiva de înăsprire a reglementărilor la nivel global, relatează Bloomberg.

» REVISTA PRESEI 17.01.2018

* ADEVARUL * Viorica Dăncilă, primul angajament: modificarea legilor Justiţiei Viorica Dăncilă, propusă premier de PSD, le-a promis baronilor susţinere totală pentru modificarea legilor Justiţiei, spre deosebire de Tudose, care a şovăit. Dăncilă a susţinut şi Ordonanţa 13 la Bruxelles.

» Daniel Chiţoiu şi Graţiela Gavrilescu, la consultările de la Cotroceni, din partea ALDE

ALDE va fi reprezentată la consultările de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier de secretarul general al formaţiunii, Daniel Chiţoiu, şi de vicepreşedintele Graţiela Gavrilescu, a anunţat, ieri, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, care este vicelider al ALDE.

» Azi îl vedem şi nu e!

Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, nu a mai mers, ieri, la Palatul Victoria, aşa cum era stabilit iniţial în programul înaltului oficial nipon, la Guvern fiind prezentă doar delegaţia oficială şi economică japoneză, care s-a întâlnit cu vicepremierul Paul Stănescu.

» MACRO NEWSLETTER 17 Ianuarie 2018

Producţia industrială din Franţa a scăzut peste aşteptări în noiembrie 2017, cu o rată lunară de 0,5%, după un avans de 1,7% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 2,5%, de la 5,5% în luna anterioară.

» Tunelul Timpului de la Castelul Bran, o investiţie de un milion de euro, este aproape de finalizare

Reprezentanţii companiei care administrează Castelul Bran anunţă că investiţia în 'Tunelul Timpului' este aproape de finalizare. 'Sperăm ca în cel mai scurt timp să lansăm liftul de la Tunelul Timpului, lucrările fiind avansate.

» Început cu multă ploaie şi controverse la Australian Open

Din cauza ploilor torenţiale, toate terenurile au fost sub apă vineri şi sâmbătă, situaţie care a făcut imposibilă disputarea jocurilor pe terenurile neacoperite din incinta complexului ce găzduieşte primul mare turneu de tenis al anului, de la Melbourne.

» Ionel-Marian Ciucioi, administrator provizoriu al SIF Banat-Crişana

Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana, întrunit în şedinţa din data de 16 ianuarie 2018, a aprobat numirea domnului Ionel-Marian Ciucioi în funcţia de administrator provizoriu al SIF BanatCrişana până la întrunirea adunării generale a acţionarilor, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

» Ionel-Marian Ciucioi, administrator provizoriu al SIF BanatCrişana

Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana, întrunit în şedinţa din data de 16 ianuarie 2018, a aprobat numirea domnului Ionel-Marian Ciucioi în funcţia de administrator provizoriu al SIF BanatCrişana până la întrunirea adunării generale a acţionarilor, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

» Premierul japonez a reamintit că vizele de intrare în Japonia pentru români au fost ridicate

Vizele de intrare în Japonia pentru cetăţenii români au fost ridicate, a anunţat astăzi premierul japonez Shinzo Abe după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

» Realitatea TV a fost amendată cu 20.000 de lei de CNA

Realitatea TV a fost amendată cu 20.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), astăzi, pentru multiple încălcări ale legislaţiei audiovizuale în două ediţii ale emisiunii 'Jocuri de putere', difuzate pe 13 şi 14 septembrie.

» Gabriela Firea a vizitat împreună cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Grădina Japoneză din parcul Herăstrău

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat astăzi, împreună cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Grădina Japoneză din parcul Regele Mihai (Herăstrău), care a fost reabilitată la sfârşitul anului trecut de Primăria Capitalei, prin ALPAB.

» Vizele de intrare în Japonia pentru români au fost ridicate

Vizele de intrare în Japonia pentru cetăţenii români au fost ridicate, a anunţat astăzi premierul japonez Shinzo Abe după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

» Gabriela Firea, a vizitat impreuna cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Gradina Japoneza din parcul Herastrau

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat astazi, impreuna cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Gradina Japoneza din parcul Regele Mihai (Herastrau), care a fost reabilitata la sfarsitul anului trecut de Primaria Capitalei, prin ALPAB.

» Investiţii de peste 57 milioane euro în domeniul apei potabile

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a aprobat investiţii de 57,4 milioane de euro în infrastructura de distribuţie, gestiune şi tratare a apei din judeţul Caraş-Severin, informează Reprezentanţa din România a Comisiei Europene, printr-un comunicat remis redacţiei noastre.

» Premierul japonez Shinzo Abe a fost primit de preşedinte, la Palatul Cotroceni

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis, astăzi după-amiază, la Palatul Cotroceni. Premierul japonez avea programată pentru vizita la Bucureşti şi o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, însă, în condiţiile demisiei lui Tudose, întâlnirea a fost anulată, iar Shinzo Abe a mers la Muzeul Satului.

» Ioana Andreea Lambru a fost numită secretar general al Guvernului

Ioana Andreea Lambru a fost numită în funcţia de secretar general al Guvernului, printr-o decizie semnată de premierul Mihai Tudose, publicată astăzi în Monitorul Oficial, relatează Agerpres.

» Dragnea vrea ca secretarii de stat să nu mai fie numiţi de premier

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, doreşte modificarea legislaţiei astfel încât secretarii de stat să nu mai fie numiţi de către premier, ci direct de miniştri.

» Cooperarea cu Japonia: Un obiectiv constant al politicii externe

Dezvoltarea cooperării cu Japonia va rămâne un obiectiv constant al politicii externe a României, indiferent de formula politică a guvernării de la Bucureşti, a afirmat vicepremierul Paul Stănescu, astăzi, la Palatul Victoria.

» Un obiectiv constant al politicii externe, indiferent de formula politică a guvernării de la Bucureşti

Dezvoltarea cooperării cu Japonia va rămâne un obiectiv constant al politicii externe a României, indiferent de formula politică a guvernării de la Bucureşti, a afirmat vicepremierul Paul Stănescu, astăzi, la Palatul Victoria.

» Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank, având o participaţie de peste 66% împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» Preşedintele României cheamă partidele la consultări pentru desemnarea unui nou premier

Preşedinele României, Klaus Iohannis, a trimis o scrisoare partidelor politice prin care îi invită pe liderii acestora la consultări în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de premier, se arată într-un comunicat prezentat astăzi de Administraţia Prezidenţială.

» Ministerul de Interne a primit rapoartele oficialilor din Poliţia Capitalei

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a confirmat astăzi primirea rapoartelor de încetare a funcţiilor deţinute în Poliţia Capitalei de chestorii Nicu Dragoş şi Marius Voicu, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

» Agenţia Fitch a confirmat ratingurile Municipiului Bucureşti la nivelul and #39;BBB and #39;

Agentţia Fitch Ratings a confirmat la data de 12 ianuarie 2018, ratingurile pentru datoriile pe termen lung în valută şi monedă locală ale Municipiului Bucureşti la and #39; and #39;BBB- and #39; and #39;, ambele cu perspectivă Stabilă, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei remis astăzi Redacţiei.

» Saxo Bank anunţă numirea unui nou Chief Client Officer

Saxo Bank anunţă numirea lui Damian Bunce în calitate de Chief Client Officer (CCO), numire ce va intra în vigoare din data de 19 februarie 2018, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» Tendinţele anului 2018 în digitalizarea companiilor

În contextul evoluţiei sistemului de interacţionare între companii şi clienţi, digitalizarea capătăî un rol tot mai accentuat. Un punct de vedere exprimat de Constantin Măgdălina prezintă tendinţele anului 2018 în digitalizare ţinând cont de principalele cinci funcţiuni interne ale unei companii.

» Afacerile RE MAX România au crescut cu aproximativ 30% în 2017, la 2 milioane de euro

RE/MAX România a înregistrat anul trecut comisioane generate în valoare de peste 2 milioane de euro, în creştere cu cca. 30% faţă de anul precedent, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» Afacerile RE MAX România au crescut cu aproximativ 30% în 2017, la 2 milioane de euro

RE/MAX România a înregistrat anul trecut comisioane generate în valoare de peste 2 milioane de euro, în creştere cu cca. 30% faţă de anul precedent, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 421 | utilizatori online 24