Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 22 Iulie
                   
 
 


» CNIPMMR cere Avocatului Poporului să sesizeze CCR faţă de noile prevederi privind contractele part-time

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) solicită Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituţională (CCR) cu privire la introducerea plăţii contribuţiei de asigurări sociale la nivelul salariului minim brut pentru contractele de muncă cu timp parţial.

» Cartel Alfa solicită Guvernului să dezbată în Consiliului Naţional Tripartit măsurile de politică fiscală

Confederaţia Sindicală Cartel Alfa solicită Guvernului ca în procedură de urgenţă să dezbată în cadrul Consiliului Naţional Tripartit de Dialog Social măsurile de politică fiscală pe care le preconizează să le implementeze de la 1 ianuarie 2018.

» Surse: Cetăţenii UE vor circula liber în Marea Britanie după Brexit cel puţin doi ani

Cetăţenii Uniunii Europene vor putea beneficia de libera circulaţie în Marea Britanie cel puţin doi ani după Brexit, măsură ce face parte dintr-un acord de tranziţie, a relatat ieri presa din Regat, citată de Reuters.

» Ungaria vrea să oprească pe teritoriul său conducta planificată să ajungă în Austria

Conducta BRUA, susţinută de Uniunea Europeană, riscă să sufere un regres major în cazul în care autorităţile române şi maghiare din domeniul energiei vor aproba o prevedere care să excludă din proiect partenerii austrieci, informează site-ul icis.com.

» BNR lansează un set de monede dedicate împlinirii a 100 de ani de la victoriile de la Mărăşti, Mărăşeşti şi Oituz

Banca Naţională a României (BNR) va lansa în circuitul numismatic un set de trei monede din aur, argint şi tombac cuprat şi o monedă din alamă, pentru colecţionare, dedicate împlinirii a 100 de ani de la victoriile armatei române de la Mărăşti, Mărăşeşti şi Oituz, în conformitate cu legea 312/2004 vizând statutul băncii, începând cu 24 iulie 2017, potrivit unui comunicat trimis de BNR.

» Mark Corallo, purtătorul de cuvânt al echipei juridice a lui Trump, a demisionat

Mark Corallo, purtătorul de cuvânt al echipei juridice externe a preşedintelui Donald Trump, a demisionat. Acesta a trimis azi dimineaţă un e-mail către Washington Examiner, în care şi-a confirmat mişcarea spunând pur şi simplu: 'Am demisionat'.

» Libertatea de circulaţie a cetăţenilor europeni în Marea Britanie continuă cel puţin doi ani după Brexit

Cetăţenii UE pot primi libertate de mişcare în Marea Britanie, timp de doi ani după Brexit, conform noii oferte a prim-ministrului britanic Theresa May, bazată pe planurile elaborate de ministrul de finanţe Philip Hammond, potrivit the Sun.

» Proiectul de lege vizând schimbarea sistemului electoral a fost publicat azi în Monitorul Oficial al Republicii Moldova

Proiectul de lege vizând schimbarea sistemului electoral din uninominal în mixt a fost publicat azi în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, în ciuda protestelor, potrivit News.ro.

» Indicii BVB au închis în creştere, pe o lichiditate de 12,74 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în apreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

» Contract de 14 milioane euro pentru redeschiderea navigaţiei pe Canalul Bega

Contractul prin care sunt alocate aproximativ 14 milioane euro fonduri pentru consolidarea şi reamenajarea infrastructurii navigabile a Canalului Bega a fost semnat astăzi de către Rovana Plub, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, informează un comunicat de presă al ministerului de resort.

» Germania pune în aşteptare contractele de armament cu Turcia

Germania pune în aşteptare proiectele de arme cu Turcia, după ce tensiunile dintre aliaţii NATO au crescut, potrivit cotidianului Bild, care citează surse guvernamentale.

» ANSVSA a amendat cu 28.000 de lei mai multe unităţi de alimentaţie publică de pe litoral

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a sancţionat, în urma unor controale efectuate astăzi, un număr de treisprezece unităţi de alimentaţie publică de pe litoral, cu amenzi în valoare totală de 28.000 de lei.

» Trump l-a numit pe fostul purtător de cuvânt al ONU, Grenell, ca ambasador în Germania

Preşedintele Donald Trump l-a ales pe fostul purtător de cuvânt Richard Grenell ca ambasador al SUA în Germania, potrivit unui oficial al Casei Albe, care a vorbit sub condiţia anonimatului.

» Poliţiştii prahoveni au confiscat 4,5 tone de legume şi fructe

Poliţiştii din Prahova au confiscat aproape 4,5 tone de legume şi fructe şi au dat amenzi în valoare de aproape 84.000 de lei, în urma unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comercializării de produse agroalimentare, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

» Legea care desfiinţează noţiunea de conflict de interese pentru funcţionarii publici, promulgată de Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi Legea prin care este desfiinţată noţiunea de conflict de interese pentru funcţionarii publici şi este înlocuită cu sintagma 'folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane', după ce Curtea Constituţională a României (CCR) a decis că actul este constituţional.

» Serviciul de depunere declaraţii online al Fiscului, în mentenanţă până mâine dimineaţă

Serviciul de depunere online a declaraţiilor va suporta lucrări de mentenanţă începând din această seară până mâine dimineaţă, a anunţat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), într-un comunicat de presă.

» Foşti directori din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu, trimişi în judecată pentru fapte de corupţie

Fostul director executiv economic din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Stoica, şi fosta şefă a Serviciului Administrativ, Ana Kraus, au fost trimişi astăzi în judecată, sub control judiciar, de către procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

» Lichiditate de 5,39 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 24.638.352 lei (5.396.756 euro).

» Percheziţii DIICOT la persoane suspectate de înşelăciune, spălare de bani şi dare şi luare de mită

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au efectuat astăzi un număr de treisprezece percheziţii domiciliare, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals intelectual, instigare la fals intelectual, uz de fals, spălare de bani, dare şi luare de mită, prejudiciul adus unei societăţi comerciale depăşind, în acest caz, valoarea de 2,7 milioane de lei.

» Premierii Tudose şi Filip au stabilit organizarea unei şedinţe de guvern moldo-română, în toamnă

Premierul Mihai Tudose a anunţat, astăzi, la Chişinău, că urma discuţiilor avute cu omologul moldovean, Pavel Filip, s-a stabilit organizarea, în toamnă, a unei şedinţe de guvern comună, aceasta urmând să aibă loc în capitala Republicii Moldova.

» Euro a fost cotat la 4,5737 lei, peste referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,5737 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,83 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,5654 lei.

» ANCOM prelungeşte consultarea privind noile drepturi de utilizare a spectrului radio pentru implementarea tehnologiilor 5G

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a anunţat, astăzi, că prelungeşte cu două săptămâni procedura de consultare publică privind necesitatea şi oportunitatea organizării unei proceduri de selecţie competitive pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecvenţelor radio, menite să permită implementarea tehnologiilor de nouă generaţie, cunoscute sub denumirea de 5G, potrivit unui comunicat de presă al companiei trimis Redacţiei.

» Profi a deschis cinci magazine

Profi a deschis în această săptămână alte cinci magazine, unul în Roşiorii de Vede, şi patru în localităţi noi: Malu, Pechea, Valea Stanciului şi Târgu Cărbuneşti, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut cu 2,9%

Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut cu 2,9% în primul trimestru fiscal încheiat la 30 iunie, în termeni organici, la 178,6 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei trimis Redacţiei.

» Şeful Direcţiei Antifraudă, demis de premier

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a demis aseară pe şeful Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, Marin-Marius Florea, şi pe vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Sorin Cristian Giuvelea.

» Ucraina i-a retras drepturile de audit bancar companiei PwC

PwC a suferit ultima lovitură pentru reputaţia sa joi, după ce Banca Centrală a Ucrainei i-a retras drepturile de audit bancar în ţară pentru că nu a identificat presupusele nereguli care au condus la o gaură de bilanţ de 5,5 miliarde de dolari la PrivatBank, transmite Financial Times.

» Microsoft a obţinut rezultate peste aşteptări, susţinute de serviciile cloud

Microsoft a obţinut rezultate peste aşteptările analiştilor în trimestrul patru fiscal, susţinute de serviciile cloud care se dezvoltă rapid, provocând optimism că grupul care se afla în stagnare a găsit o nouă sursă de creştere, relatează Reuters.

» Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botoşani Raluca Stăncescu, reţinută 24 de ore

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botoşani Raluca Stăncescu a fost reţinută 24 de ore pentru şantaj, instigare la favorizarea făptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justiţiei şi divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

» Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Naţional

Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat, ieri seară, de la Sistemul Energetic Naţional, din cauza 'unui tranzient în partea clasica a centralei', anunţă conducerea Nuclearelectrica, precizând că reconectarea se va face în câteva ore.

» Acţionarii care vor să iasă din BVB primesc un preţ de retragere de 35,6376 lei acţiune

Bursa de Valori Bucureşti a anunţat, ieri, că preţul de retragere pe care îl vor primi acţionarii care nu au fost de acord cu fuziunea operatorului bucureştean cu Sibex este de 35,6376 lei/acţiune.

» Nasdaq şi S and P TSX au închis în urcare

Indicii bursieri Nasdaq şi S and P/TSX de pe Wall Street, New York, au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în apreciere.

» Acţionarii care vor să iasă din BVB primesc un preţ de retragere de 35,6376 lei acţiune

Bursa de Valori Bucureşti a anunţat, ieri, că preţul de retragere pe care îl vor primi acţionarii care nu au fost de acord cu fuziunea operatorului bucureştean cu Sibex este de 35,6376 lei/acţiune.

» Nasdaq şi S and P TSX au închis în urcare

Indicii bursieri Nasdaq şi S and P/TSX de pe Wall Street, New York, au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în apreciere.

» Acţionarii care vor să iasă din BVB primesc un preţ de retragere de 35,6376 lei acţiune

Bursa de Valori Bucureşti a anunţat, ieri, că preţul de retragere pe care îl vor primi acţionarii care nu au fost de acord cu fuziunea operatorului bucureştean cu Sibex este de 35,6376 lei/acţiune.

» Nasdaq şi S and P TSX au închis în urcare

Indicii bursieri Nasdaq şi S and P/TSX de pe Wall Street, New York, au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în apreciere.

» Acţionarii care vor să iasă din BVB primesc un preţ de retragere de 35,6376 lei acţiune

Bursa de Valori Bucureşti a anunţat, ieri, că preţul de retragere pe care îl vor primi acţionarii care nu au fost de acord cu fuziunea operatorului bucureştean cu Sibex este de 35,6376 lei/acţiune.

» Nasdaq şi S and P TSX au închis în urcare

Indicii bursieri Nasdaq şi S and P/TSX de pe Wall Street, New York, au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în apreciere.

» Anamariei Tihu, noul Senior Consultant în cadrul Cushman and Wakefield Echinox

Anamaria Tihu este noul Senior Consultant în cadrul companiei Cushman and Wakefield Echinox şi se va ocupa de intermedierea închirierii de spaţii logistice şi de depozitare, dar şi de dezvoltarea portofoliului de clienţi ai companiei, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Acţionarii care vor să iasă din BVB primesc un preţ de retragere de 35,6376 lei acţiune

Bursa de Valori Bucureşti a anunţat, ieri, că preţul de retragere pe care îl vor primi acţionarii care nu au fost de acord cu fuziunea operatorului bucureştean cu Sibex este de 35,6376 lei/acţiune.

» Nasdaq şi S and P TSX au închis în urcare

Indicii bursieri Nasdaq şi S and P/TSX de pe Wall Street, New York, au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în apreciere.

» Acţionarii care vor să iasă din BVB primesc un preţ de retragere de 35,6376 lei acţiune

Bursa de Valori Bucureşti a anunţat, ieri, că preţul de retragere pe care îl vor primi acţionarii care nu au fost de acord cu fuziunea operatorului bucureştean cu Sibex este de 35,6376 lei/acţiune.

» Nasdaq şi S and P TSX au închis în urcare

Indicii bursieri Nasdaq şi S and P/TSX de pe Wall Street, New York, au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în apreciere.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 368 | utilizatori online 46