Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Duminica, 19 Noiembrie
                   
 
 


» Cartel ALFA solicită conducerii APIA să le garanteze angajaţilor păstrarea salariilor

Confederaţia Naţională Sindicală Cartel ALFA consideră inacceptabile practicile de intimidare la care sunt supuşi salariaţii APIA în urma protestelor demarate joi la centrele locale şi solicită conducerii să întreprindă acţiunile necesare pentru a garanta tuturor salariaţilor instituţiei din teritoriu păstrarea salariilor nete, începând cu 1 ianuarie 2018.

» Macron vrea să condiţioneze acordarea fondurilor europene de criterii sociale şi fiscale

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat vineri, la summitul european pe teme sociale de la Göteborg, ca acordarea fondurilor europene să fie condiţionată de adoptarea de către ţările beneficiare a anumitor norme sociale şi fiscale, pentru a evita situaţia ca Uniunea Europeană (UE) 'să finanţeze un sistem de dumping social', informează AFP.

» Ford va investi peste 750 milioane de euro în fabrica sa din Valencia

Ford Motor a anunţat vineri că va investi peste 750 de milioane de euro (885 de milioane de dolari) în fabrica sa din estul regiunii Valencia (Spania), pentru a produce noua versiune a SUV-ului Kuga, potrivit Reuters.

» Angajatorii, obligaţi de Guvern să modifice contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor

Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducând obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe.

» Santander discută preluarea activelor din Polonia ale Deutsche Bank

Grupul bancar spaniol Santander a demarat discuţii pentru preluarea celei mai mari părţi din activele poloneze ale Deutsche Bank, în încercarea de a-şi consolida poziţia pe această piaţă foarte concurenţială, au declarat pentru Reuters două surse din apropierea discuţiilor.

» BNP Paribas interesată de divizia poloneză a Raiffeisen

Grupul bancar francez BNP Paribas a contactat Raiffeisen Bank International (RBI) pentru a-şi exprima interesul în vederea preluării diviziei poloneze a grupului austriac, Raiffeisen Polbank, au declarat pentru Reuters două surse din apropierea acestui dosar.

» Fost şef al FMI, judecat pentru fraudă în Spania

Spaniolul Rodrigo Rato, fost director general al Fondului Monetar Internaţional (FMI) între anii 2004 şi 2007, va fi judecat pentru falsificarea conturilor şi fraudarea investitorilor cu prilejul listării la bursă a băncii spaniole Bankia în anul 2011, a anunţat vineri un tribunal spaniol, potrivit AFP.

» Sorin Moisă şi-a dat demisia din PSD

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunţat ieri că pleacă din PSD, solicitându-i şi liderului partidului, Liviu Dragnea, să demisioneze de la şefia formaţiunii şi de la preşedinţia Camerei Deputaţilor, avertizând că, în caz contrar, România va fi izolată pe plan european şi i se va tăia finanţarea europeană.

» Un număr de 900.000 de elevi care au susţinut bacalaureatul în ultimii zece ani au picat examenul

Aproape jumătate din elevii care au susţinut bacalaureatul în ultimii zece ani au picat examenul, iar rezultatele cele mai slabe sunt la liceele tehnologice, fapt care arată orientarea greşită a elevilor, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, ministrul Educaţiei, Liviu Pop.

» Spotify a cumpărat studioul online de înregistrări Soundtrap

Platforma de streaming Spotify a cumpărat studioul online de înregistrări Soundtrap, potrivit unui anunţ făcut ieri, potrivit Reuters.

» Au fost efectuate peste 165.000 de tranzacţii în valoare de 115 milioane lei

Românii au făcut în întreaga zi de Black Friday peste 165.000 de tranzacţii în valoare de 115 milioane lei, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

» Europarlamentarul PSD Sorin Moisă pleacă din partid şi cere demisia lui Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunţat astăzi că pleacă din PSD, solicitându-i şi liderului partidului, Liviu Dragnea, să demisioneze de la şefia formaţiunii şi de la preşedinţia Camerei Deputaţilor, avertizând că, în caz contrar, România va fi izolată pe plan european şi i se va tăia finanţarea europeană.

» Amazon.com ar putea ajunge într-un an la o capitalizare de 1.000 de miliarde de dolari

Amazon.com este una dintre cele mai valoroase companii la nivel mondial, cu o capitalizare de aproximativ 548 de miliarde de dolari, datorată unei creşteri de 51% a acţiunilor în 2017, iar analiştii băncii Morgan Stanley prognozează că în decurs de un an capitalizarea companiei de comerţ electronic ar putea urca la 1.000 de miliarde de dolari, relatează MarketWatch.

» Peste 7.500 de amenzi în valoare de aproape 2,5 milioane de lei date de Poliţie într-o singură zi

Peste 750 de infracţiuni au fost constate de poliţişti într-o singură zi şi au fost date aproximativ 7.500 de amenzi în valoare de aproape 2,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă.

» REVISTA PRESEI 18.11.2017

*ADEVARUL *PSD începe lupta cu un nou duşman: Statului paralel PSD a adoptat o rezoluţie în care vorbeşte de 'statul paralel şi ilegitim', acesta fiind văzut responsabil de atacurile la adresa liderilor PSD şi de problemele cu Justiţia pe care le au aceştia.

» Norvegia vrea să renunţe total la acţiunile la companiile de petrol şi gaze

Fondul suveran al Norvegiei vrea să renunţe cu totul la acţiunile pe care le are la companiile de petrol şi gaze, potrivit Oilprice.com.

» Ministerul Sănătăţii a încheiat procedura de licitaţie pentru achiziţia vaccinului antigripal

Procedura de licitaţie electronică pentru achiziţia vaccinului antigripal s-a încheiat, informează Ministerul Sănătăţii prin intermediul unui comunicat, care precizează că, faţă de anii anteriori, vor fi achiziţionate cantităţi duble de vaccin.

» Peste 6.000 de persoane au aplicat pentru locurile de muncă oferite de companiile PMB

Peste 6.000 de persoane au aplicat pentru locurile de muncă oferite de cele 22 de Companii Municipale, în prima zi a Târgului de Joburi, anunţă Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presă.

» Submarin militar argentinian cu 44 de membri de echipaj la bord, dat dispărut

Un submarin militar argentinian cu 44 de membri de echipaj la bord era căutat astăzi, a anunţat Marina argentiniană, după ce a fost dat dispărut în urmă cu 48 de ore în timp ce naviga în Atlantic, între portul Ushuaia şi oraşul Mar del Plata, potrivit AFP.

» Hărţuirea stradală, interzisă prin lege

Deputatul Oana Bîzgan a iniţiat un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi, în aşa fel încât hărţuirea să fie interzise atât în spaţiile publice, cât şi în privat, informează Camera Deputaţilor, prin intermediul unui comunicat de presă.

» Mii de comprimate cu substanţe anabolizante, depistate la Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, însoţiţi de câinele specializat în detectare stupefiante, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit ascunse în bagajele unui cetăţean român, pasager într-un autocar, 3.240 comprimate şi 167 fiole de substanţe incluse în lista substanţelor interzise.

» Se încearcă o presiune asupra salariaţilor, pentru a-i reduce la tăcere

Confederaţia Naţională Sindicală Cartel ALFA cere conducerii APIA să întreprindă acţiunile necesare pentru a garanta tuturor salariaţilor instituţiei din teritoriu păstrarea salariilor nete, precizând prin intermediul unui comunicat de presă că, în prezent, se încearcă o presiune asupra salariaţilor, pentru a-i reduce la tăcere.

» Indicii BVB au închis în teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 57,44 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în apreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi, lichiditatea totală fiind de 226,56 milioane de lei (57,44 milioane euro), în creştere faţă de cea de joi (9,5 milioane euro).

» Raport tranzacţionare BVB 17.11.2017

Raport tranzacţionare BVB 17.11.2017

» Raport tranzacţionare ATS 17.11.2017

Raport tranzacţionare ATS 17.11.2017

» Produsele autohtone, tot mai ieftine la producători, dar mai scumpe la consumatori

Reprezentanţii crescătorilor de animale solicită intervenţia autorităţilor în contextul în care produsele obţinute în România se vând mai ieftin decât în urmă cu câteva săptămâni însă ajung la consumator cu preţuri foarte mari.

» Romgaz continuă dezvoltarea proiectului Caragele

Romgaz va continua dezvoltarea proiectului de la Caragele, unde, în perioada următoare, vor fi investite 100 de milioane de euro în noi sonde de exploatare şi evaluare, potrivit directorului general al companiei, Virgil Metea.

» Tăriceanu s-a întâlnit cu reprezentanţii CDR privind modificările Codului fiscal

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR) i-au solicitat astăzi preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în cadrul unei întâlniri care a avut ca temă ordonanţa privind modificarea Codului fiscal, să acorde atenţie unor probleme ce ar putea să producă 'dezechilibre şi distorsiuni' între diferiţi contribuabili, potrivit unui comunicat de presă al ALDE.

» Amenzi de aproape 500.000 de euro, aplicate săptămâna trecută de Inspecţia Muncii

Inspecţia Muncii a desfăşurat, săptămâna trecută, acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 485.745 de euro (2,25 milioane de lei), informează un comunicat al instituţiei.

» Un număr de nouă persoane, reţinute de DNA pentru înşelăciune şi evaziune fiscală

Un număr de nouă persoane au fost reţinute de procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Constanţa pentru şantaj, înşelăciune şi evaziune fiscală, după ce au convins zeci de oameni să le repare acoperişurile caselor, după care îi ameninţau şi şantajau, cerându-le sume mult mai mari decât cele convenite iniţial, potrivit unui comunicat de presă.

» Dan Vasile şi Constantin Bălăşoiu, numiţi membri ai Directoratului CE Oltenia

Dan Vasile şi Constantin Bălăşoiu au fost numiţi membri ai Directoratului CE Oltenia, cu mandate pentru o perioada de patru ani, în cadrul Şedinţei Consiliului de Supraveghere din dată de 16 noiembrie 2017, că urmare a finalizării procedurii de selecţie desfăşurate în baza prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanţă corporativă, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul companiei.

» Euro a fost cotat la 4,6400 lei, peste referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,6400 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,13 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,6387 lei.

» Lichiditate de 6,27 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 29,12 milioane lei (6,27 milioane euro).

» Euro a fost cotat la 4,6400, peste referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,6400 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,13 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,6387 lei.

» Liderii PSD analizează măsurile realizate din programul de guvernare

Liderii PSD s-au reunit astăzi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CEx) la Băile Herculane, ca să analizeze măsurile din programul de guvernare, despre care susţin că le-au realizat în cele zece luni de guvernare.

» Acţionarii Nuclearelectrica vor să prelungească mandatele a şase membri ai CA

Acţionarii producătorului de energie Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), care operează centrala nucleară din Cernavodă, vor să prelungească cu două luni mandatele a şase membri în Consiliul de Administraţie (CA) şi totodată să numească un membru provizoriu în board, tot pe o perioadă de două luni, subiectele aflându-se pe ordinea de zi a şedinţei din 20 decembrie, conform News.ro.

» Parlamentul European, pregătit să înceapă negocierile privind revizuirea sistemului Dublin

Parlamentul European este pregătit să înceapă negocierile privind revizuirea sistemului Dublin pentru a realiza o repartizare corectă a azilanţilor în statele membre, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» ÎCCJ urmează să judece astăzi contestaţia depusă de Puiu Popoviciu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ICCJ) urmează să judece începând de astăzi contestaţia depusă de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la şapte ani de închisoare, după ce în urmă cu două săptămâni a decis asupra admisibilităţii acesteia, conform News.ro.

» Locuri de muncă vacante mai puţine în trimestrul trei 2017

În trimestrul III 2017, rata locurilor de muncă vacante a fost de 1,22%, în scădere cu 0,11 puncte procentuale faţă de trimestrul precedent conform unui comunicat de presă al Institutului Naţional de Statistică (INS).

» Preşedintele Iohannis participă la Summitul social privind promovarea locurilor de muncă

Preşedintele Klaus Iohannis participă astăzi la Summitul social privind promovarea locurilor de muncă echitabile şi a creşterii economice în Uniunea Eurpeană (UE) care are loc la Goteborg, în Suedia, potrivit Agerpres.

» Liberalii depun astăzi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose

Liberalii vor depune astăzi, la ora 12:00, la Parlament, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose, intitulată 'PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă', potrivit Agrepres.

» 27.564 locuri de muncă vacante la nivel naţional

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 27.564 locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă al ANOFM.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 400 | utilizatori online 71