Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 20 Septembrie
                   
 
 


» Măsurile şi recomandările IGSU în caz de furtună

Meteorologii au emis, astăzi, o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată pentru judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău. Cantităţile de apă vor atinge şi depăşi 70 de litri pe metru pătrat. Restul ţării, cu excepţia judeţelor Constanţa şi Tulcea, vor fi sub cod galben de furtuni cu averse torenţiale, căderi de grindină şi descărcări electrice, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

» Lichiditate de 5,65 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 25.993.533 lei (5.651.996 euro).

» Euro a fost cotat la 4,5989 lei, sub referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,5989 lei pentru moneda europeană, în coborâre cu 0,01 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,5990 lei.

» Cardurile, ATM-urile şi POS-urile Bancpost nu vor funcţiona

Cardurile, ATM-urile şi POS-urile Bancpost nu vor funcţiona în noaptea de 22 spre 23 septembrie anul curent, în intervalul orar 22:00 - 8:00 a.m., pe fondul unor lucrări de îmbunătăţire la sistemul informatic, potrivit unui comunicat de presă al băncii trimis Redacţiei.

» Procesul intentat de Laura Codruţa Kovesi postului Antena 3 şi unor jurnalişti, amânat din nou

Procesul intentat de procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi postului de televiziune Antena 3 şi unor angajaţi ai acestuia a fost amânat din nou, astăzi, de către judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti, după ce Mugur Ciuvică, reclamat în acest dosar, a depus o cerere de intervenţie în favoarea sa din partea Grupului de Investigaţii Politice.

» Firea propune ca şcolile din Bucureşti să îşi încheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca şcolile din Bucureşti să îşi încheie cursurile astăzi la ora 17:00, având în vedere avertizările meteorologilor cu privire la averse şi vijelii.

» Preşedintele CJAS Prahova, în incompatibilitate şi conflict de interese

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat faptul că Mihai Simona se află în stare de incompatibilitate, începând cu data de 25 februarie anul trecut, întrucât deţine simultan funcţia de preşedinte - director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Prahova şi pe cea de şef Serviciu Control în cadrul aceleiaşi instituţii, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituţiei.

» Dragnea anunţă o evaluare a cabinetului la CExN al PSD din 29 septembrie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunţat ieri o evaluare a cabinetului Mihai Tudose la reuniunea Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD care va avea loc în 29 septembrie, la Suceviţa.

» Depozitarul Central distribuie astăzi dividendele către acţionarii proprii

Depozitarul Central distribuie, astăzi, dividendele aferente anului 2016 către acţionarii proprii, valoarea dividendului brut pe acţiune fiind este de 0,005999 lei, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituţiei.

» Tribunalul Prahova decide astăzi cu privire la liberarea condiţionată a lui Gheorghe Ştefan

Tribunalul Prahova urmează să se pronunţe astăzi cu privire la contestaţia procurilor la decizia Judecătoriei Ploieşti de liberare condiţionată a fostului primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, care a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de detenţie la care a fost condamnat pentru fapte de corupţie.

» REVISTA PRESEI 20.09.2017

*ADEVARUL *Fostul ofiţer SRI Dragomir deconspiră un fost preşedinte al Camerei Deputaţilor Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, marţi, după audierea fostului ofiţer Daniel Dragomir, că acesta a dat detalii cu privire la felul 'cum funcţionau lucrurile' în perioada 2009-2013.

» Bilanţul a ajuns la 149 de morţi

Bilanţul cutremurului cu magnitudine 7,1 care a zguduit ieri centrul Mexicului a ajuns la 149 de persoane, iar salvatorii caută în continuare supravieţuitori în clădirile prăbuşite, anunţă Reuters.

» Valoarea Fondului suveran de investiţii al Norvegiei a atins 1.000 de miliarde de dolari

Valoarea Fondului suveran de investiţii al Norvegiei, cel mai mare din lume, a atins ieri oficial, pentru prima dată, 1.000 de miliarde de dolari, pe fondul boom-ului de pe pieţele bursiere globale şi al deprecierii dolarului, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

» Investitorii europeni, precauţi în aşteptarea reuniunii Fed

Pe pieţele europene, acţiunile au scăzut ieri, în majoritate, investitorii fiind precauţi în aşteptarea primei zile a reuniunii de politică monetară a Federal Reserve (Fed) din SUA.

» Surse: BCE, posibil să prelungească achiziţiile de obligaţiuni până în 2018

Oficialii Băncii Centrale Europene (BCE) nu au ajuns la un consens cu privire la stabilirea unei date definitive la care se va încheia programul de relaxare cantitativă, existând şanse ca acesta să fie încă o dată prelungit după şedinţa de politică monetară din luna octombrie, au declarat ieri, surse citate de Reuters, potrivit Agerpres.

» Doar Zentiva a depăşit evoluţia BET Plus, dintre producătorii de medicamente

Cu toate că s-au bucurat de aprecierea cotaţiilor de la începutul anului curent şi până în prezent, cele trei companii ale sectorului farmaceutic de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au avut evoluţii diferite, în perioada 30 decembrie 2016 - 18 septembrie 2017.

» Tarom va avea un nou director general, în două-trei zile

Tarom va avea un nou director general în două-trei zile, actualul director Florin Susanu anunţând, ieri, că are în plan să se întoarcă în cabina de pilotaj, după circa două luni de interimat.

» Ministrul Fifor s-a întâlnit cu adjunctul consilierului pe securitate naţională al lui Donald Trump

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, s-a întâlnit astăzi, la Casa Albă, cu adjunctul consilierului pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump, Ricky Waddell, context în care oficialul român a reiterat agajamentul ţării noastre de alocare a 2% din PIB pentru apărare în 2017, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, trimis Redacţiei.

» Metrorex a finalizat lucrările de instalare a echipamentelor de control-acces

'Metrorex' a finalizat, astăzi, lucrările de instalare a echipamentelor de control-acces, ce au constituit prima fază a proiectului de modernizare, fiind deschis accesul în staţiile Pantelimon şi Basarab 1, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

» Raport tranzacţionare BVB 19.09.2017

Raport tranzacţionare BVB 19.09.2017

» Raport tranzacţionare ATS 19.09.2017

Raport tranzacţionare ATS 19.09.2017

» Comisiile de cultură au respins raportul de activitate al SRTV

Comisiile reunite pentru cultură ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au respins marţi, cu şaptesprezece voturi 'pentru', un vot 'împotrivă' şi două abţineri raportul de activitate pe 2016 al Societăţii Române de televiziune (SRTV), după ce acesta a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi a comisiei la solicitarea preşedintelui comisiei de cultură a Senatului, social-democratul Radu Preda.

» Procesul lui Gabriel Oprea se va relua de la zero

Procesul în care Gabriel Oprea a fost trimis în judecată în dosarul maşinii de lux cumpărate de DIPI şi folosită în interes personal se va relua de la zero.

» Indicii BVB au închis în scădere, pe o lichiditate de 5,4 milioane euro

Opt din indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în depreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

» Trump ameninţă la ONU că va distruge în întregime Coreea de Nord

Preşedintele american Donald Trump a atacat dur astăzi, la ONU, Coreea de Nord, 'un regim vicios', ameninţând că va 'distruge în întregime' această ţară în cazul unui atac a Phenianului, relatează AFP şi The Associated Press.

» Comisia Europeană a propus un set de măsuri pentru consolidarea răspunsului UE la atacurile cibernetice

Comisia Europeană a propus astăzi un set amplu de măsuri pentru a consolida securitatea cibernetică în Uniunea Europeană (UE), printre care instituirea unei Agenţii UE pentru Securitate Cibernetică, care să ofere sprijin statelor membre în cazul unor astfel de atacuri, şi un nou sistem european de certificare, ce va asigura utilizarea în condiţii de siguranţă a produselor sau serviciilor din mediul online, potrivit unui comunicat al Reprezentanţei Comisiei în România.

» Ministerul Energiei a autorizat lucrările de construire a conductei de gaze Oneşti-Gherăşti-Leţcani

Ministerul Energiei a emis, în 15 septembrie 2017, autorizaţia de construire a conductelor de transport al gazelor naturale pe ruta Oneşti-Gherăşti şi Gherăşti-Leţcani, conducte care urmează să fie conectate la gazoductul Iaşi-Ungheni, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituţiei.

» Comisia Europeană a propus un nou cadru pentru fluxul liber al datelor fără caracter personal

Comisia Europeană a propus astăzi un nou set de norme pentru reglementarea fluxului liber al datelor fără caracter personal, ce vor permite stocarea şi prelucrarea acestora pe întreg teritoriul Uniunii, ceea ce va contribui la stimularea competitivităţii companiilor europene şi la modernizarea serviciilor publice, eliminându-se astfel restricţiile legate de localizarea datelor, potrivit unui comunicat de presă al Reprezentanţei Comisiei în România.

» Wall Street a deschis în urcare

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în apreciere.

» Transportatorii cer returnarea unui coeficient din supraacciză

Patronatele din transporturi solicită Guvernului să găsească o soluţie pentru transportul comercial, respectiv returnarea unui coeficient din supraacciză, la începutul lunii octombrie urmând să aibă o nouă întâlnire cu reprezentanţii Executivului pe acest subiect, potrivit unui comunicat de presă al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) trimis Redacţiei.

» FNGCIMM - partener pentru beneficiarii Programului Start-Up Nation

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) este unul dintre partenerii antreprenorilor beneficiari ai Programului Start-Up Nation, prin crearea unui produs destinat garantării creditelor accesate pentru dezvoltarea business-urilor prin acest program guvernamental, potrivit unui comunicat al instituţiei, trimis Redacţiei.

» Percheziţii DIICOT în Mureş la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT au efectuat astăzi un număr de treisprezece percheziţii domiciliare pe raza judeţului Mureş în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunii de trafic de droguri de risc.

» Fost primar, trimis în judecată de DNA într-un dosar legat de Tabăra de copii de la Năvodari

Fostul primar al oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru abuz în serviciu şi conflict de interese, fiind acuzat că a urmărit scoaterea abuzivă din patrimoniul public a mai multor imobile aparţinând Taberei de copii din localitate, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituţiei.

» DNA a cerut pedeapsa maximă cu închisoarea pentru Sebastian Ghiţă

Procurorul DNA prezent astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat o pedeapsă cu închisoarea orientată spre nivelul maxim pentru Sebastian Ghiţă, în dosarul în care este implicat şi fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, şi în care omul de afaceri este acuzat că i-a dat acestuia o casă în schimbul finanţării echipei 'Asesoft Ploieşti'.

» Lichiditate de 2,34 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 10.760.553 lei (2.340.166 euro).

» Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Premier Energy preia Forte Gaz GN

Consiliul Concurenţei a anunţat astăzi că a autorizat tranzacţia prin care furnizorul şi distribuitorul de gaze naturale Premier Energy, fosta companie Petrom Distribuţie Gaze, a preluat Forte Gaz GN, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituţiei.

» Ryanair a anunţat că intenţionează să anuleze mai multe zboruri programate

Compania de transport aerian low cost Ryanair a anunţat că intenţionează să anuleze mai multe zboruri programate şi pentru care au fost vândute deja bilete, din motive comerciale, potriivt unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» Ionuţ Mişa, audiat la Senat, pe tema băncilor care nu au plătit impozit pe profit

Comisia Economică din Senat îl audiază astăzi pe Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa referitor la băncile care nu au plătit impozit pe profit în ultimii ani. Deputatul Daniel Zamfir spune că este de interes public să se ştie care bănci sunt pe pierdere de ani de zile. Zamfir i-a cerut lui Mişa să prezinte lista băncilor pe pierdere. Domnia sa precizează că nu este de acceptat invocarea articolului din Codul de Procedură Fiscală privitor la secretul fiscal: 'Nu cred că este secret de stat sau de serviciu că nişte societăţi comerciale nu plătesc impozit pe profit'.

» Network One Distribution a semnat un parteneriat cu Honeywell

Network One Distribution (NOD), distribuitorul de produse electro-IT din ţara noastră, a semnat parteneriatul cu Honeywell, compania ce oferă soluţii integrate de securitate şi siguranţă, prin care va oferi la nivel local soluţii specializate pentru sectoarele comercial, rezidenţial şi public, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Euro a fost cotat la 4,5990 lei, peste referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,5990 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,08 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,5982 lei.

» Prospecţiuni estimează contracte de 55 milioane de euro pentru 2017

Administratorul judiciar Euro Insol a depus planul de reorganizare pentru societatea Prospecţiuni, în dată de 24.08.2017, care prevede plata integrală a datoriilor către creditori, acestea fiind în cuantum de 93 milioane lei, conform Tabelului definitiv de creanţe, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» Hidroelectrica investeşte 23,69 milioane de lei în modernizarea hidroagregatului HA1 Călimăneşti

Astăzi, Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica, a semnat în numele societăţii contractul de modernizare a hidroagregatului HA1 Călimăneşti, lucrarea ridicându-se la valoarea de 23.699.524 lei, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 377 | utilizatori online 62