Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 23 August
                   
 
 


» O familie din Bacău a intrat cu apa Perla Moldovei în Mega Image şi Selgros

Familia Vespan din Sascut ( jud. Bacău), care a intrat în afaceri în anii ‘90 activând iniţial în retail şi mai apoi în producţia de vin, a început în 2008 să îmbutelieze apă plată şi a reuşit să intre cu brandul Perla Moldovei în mai bine de 100 de magazine din ţară, inclusiv în unităţi ale retailerilor Mega Image şi Selgros.

» Economia va plăti scump pe viitor lipsa investiţiilor pe care guvernul le amână

La o creştere economică peste estimări, un vârf după marea criză, investiţile statului sunt la cel mai mic nivel din ultimul deceniu, minus 45% în semestrul întâi, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

» Constructorul arădean care a ridicat peste 30 de magazine Dedeman caută 600 de angajaţi

Compania de construcţii PAB România din Arad, controlată de Ion Sandu, 56 de ani, fostul fi­nan­ţator al UTA Arad şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, caută 615 angajaţi, cele mai multe locuri de muncă fiind pentru dul­gheri (150), fierari be­tonişti (150), lăcătuşi mecanici (130).

» Companiile din indicele BET afişează o marjă medie de profit de peste 20% pentru rezultatele din primul semestru

După ce în primul semestru consti­tuenţii indicelui BET au raportat un profit total cu 50% mai mare faţă de anul precedent, ajungând astfel la 4,86 miliarde lei, în condiţiile unor venituri înregistrate de 23,6 miliarde lei, marja profitului la nivelul indicelui a ajuns astfel la 20,56%.

» Gigantul german BayWa iese de pe piaţa comerţului cu cereale după ce businessul ajunsese în doi ani la 100 mil. euro

BayWa, cea mai mare cooperativă agricolă din Germania, îşi restructurează businessul de pe piaţa locală de trading de cereale după doar doi ani, perioadă în care afacerea a înregistrat creşteri record şi a ajuns la 100 de milioane de euro.

» Economia mondială este în plină expansiune şi creşte mai sincronizat ca oricând în ultimii 20 de ani, însă capitalismul este în retragere

În economia mondială, optimismul abundă. Comerţul global a început să accelereze după cinci ani de mers chinuit, potrivit Organizaţiei Mondiale a Comerţului. Preţurile metalelor industriale sunt la cotele maxime ale ultimilor ani. În miezul Europei, Bundesbank asigură că economia germană continuă să crească puternic mulţumită exporturilor industriale.

» La cine sunt obligaţiunile externe vândute de Finanţe. Topul băncilor care tranzacţionează datoria externă a României

Citigroup Global Markets, UniCre­­­dit şi Raiffeisen Bank In­ter­natio­nal Group s-au men­ţinut anul tre­cut pe podium în clasa­men­tul dea­lerilor pro­gra­mului de fi­nan­ţare externă pe termen mediu MTN (me­dium term notes), fiind urmate de Société Gé­né­­rale conform datelor de la Ministerul Finanţelor.

» Constructorul arădean care a ridicat peste 30 de magazine Dedeman caută 600 de oameni pentru şantierele din ţară şi străinătate

Compania de construcţii PAB România din Arad, controlată de Ion Sandu, 56 de ani, fostul finanţator al UTA Arad şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, are afaceri de 276 mil. lei, în creştere cu 44% faţă de 2015.

» Rusia începe să dezvolte un răspuns la sancţiuninile impuse de Statele Unite

Moscova începe să ia în considerare un răspuns la extinderea sancţiunilor anti-ruse din partea SUA, a declarat marţi ministrul adjunct de Externe rus Serghei Ryabkov, potrivit agenţiei de ştiri TASS.

» Coreea de Nord avertizează că exerciţiile efectuate de SUA şi Coreea de Sud pot genera război atomic

Regimul Kim Jong-Un consideră că exerciţiile militare lansate de Statele Unite şi Coreea de Sud reprezintă pregătiri pentru o invazie a Coreei de Nord, avertizând că există riscul izbucnirii unui război nuclear, relatează site-ul agenţiei Reuters.

» Cehia vrea statut de observator în Eurogrup, de teama riscului diminuării voturilor ţărilor noneuro

Cehia probabil va încerca să obţină un loc de observator în Eurogrup dacă atribuţiile acestei structuri vor fi suplimentate în cadrul planului de reformare, în contextul în care există riscul ca statele din afara zonei euro să participe mai puţin la procesul decizional din Uniunea Europeană.

» Producătorul agricol Maxagro din Timiş mizează pe afaceri de 30 mil. euro în 2017

Familia Zifceak din judeţul Timiş, care controlează grupul de firme Maxagro, mizează pe afaceri de 30 mil. euro în 2017 din cultivarea şi comerţul cu cereale, zootehnie, ser­vicii agri­cole şi de construcţii, po­trivit reprezen­tan­ţi­lor com­­pa­niei.

» Producătorii de energie solară, sub ameninţarea insolvenţelor

Mai multe parcuri fotovoltaice din România au ajuns în incapacitate de plată, unele dintre ele fiind deja în insolvenţă, după ce costurile cu producţia şi furnizarea de energie electrică au devenit mai mari decât era prevăzut.

» Turbulenţe noi la Tarom: directorul Davidoiu şi pierderile din S1 îl enervează pe premier

Tarom a adunat pierderi totale de circa 1,4 miliarde de lei (330 mil. euro) în perioada 2009-primul semestru 2017, arată calculele ZF, deşi companiile aeriene low-cost concurente zboară pe profit, la fel şi operatorii tradiţionali din regiune.

» Adobe România a devenit cel mai mare centru al firmei din Europa

Subsidiara locală este cel mai mare centru de cercetare-dezvoltare al Adobe din Europa, inginerii români lucrând la dezvoltarea unor produse software de top vândute la nivel internaţional.

» TVA defalcată, amânată pentru 1 ianuarie. Finanţele: „TVA este a statului, firmele nu pot plăti salarii şi furnizori din TVA”

„TVA este colectată în numele statului şi trebuie plătită statului”. România are cea mai mare evaziune la TVA din UE.

» Adobe România ţinteşte afaceri de 130 milioane lei anul acesta, plus 8%

Subsidiara locală este cel mai mare centru de cercetare-dezvoltare al Adobe din Europa, inginerii români lucrând la dezvoltarea unor produse software de top vândute la nivel internaţional.

» Bogdan Militaru, Audi: Clienţii ştiu acum totul despre un nou model chiar înainte de prezentare, sunt mult mai bine documentaţi decât erau înainte

Lansarea de noi tehnologii şi sisteme, în special cele legate de condusul autonom, conectivitate şi nu în ultimul rând faruri, care cu tehnologia laser pot ilumina şi până la 600 de metri în faţa maşinii, determină clienţii să fie mult mai curioşi şi implicit mai bine documentaţi când vine vorba în special de automobile din segmentul de top.

» Criza i-a atacat pe bancheri la portofel. Băncile din România au plătit un salariu mediu net de 3.940 de lei în martie 2017

Din cauza crizei, pierderii de business, a necesarului de reduceri de costuri şi restructurare, creşterea salariilor din bănci a fost modestă, de numai 13% în ultimul deceniu.

» Cel mai important grup local de francize preia dezvoltarea brandului Skechers şi merge spre afaceri de 65 mil. euro

Grupul de modă Peeraj are un portofoliu format din mai multe branduri cu un total de circa 100 de magazine. Printre branduri se numără CCC, Pimkie şi Boggi.

» Radarul de consum al Capitalei. Cele mai mari zece malluri au afaceri de 900 mil. lei. Primele trei, de neclintit

♦ Cele mai mari zece centre comerciale din Capitală „sunt gazdele” a peste 1.000 de magazine cu vânzări totale de 6 mld. lei (1,3 mld. euro), potrivit estimărilor ZF ♦ Cifra de afaceri a mallurilor reprezintă veniturile obţinute de proprietarii centrelor comerciale din chirii.

» Aglomeraţie pe Transfăgărăşan şi Valea Oltului, unde sute de maşini circulă în coloană

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă, pe Transfăgărăşan, în judeţul Sibiu, atât pe sensul de urcare, cât şi pe sensul de coborâre, sute de maşini încercând să ajungă la Bâlea Lac, unde termperaturile sunt cu mult mai scăzute decât cele din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

» Întrebarea verii: Tu îţi razi părul de pe corp? Ce spun experţii

Există o serie de subiecte tabú în societate, iar unele dintre ele, din cauza sensibilităţii cu care sunt abordate, ne pot periclita sănătatea. Îndepărtarea părului de pe corp este, la bărbaţi, un subiect dificil, dar experţii spun că ar trebui să fii atent la anumite aspecte, potrivit GQ.

» Pilotul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi a murit

Pilotul avionului care s-a prăbuşit, sâmbătă, în judeţul Iaşi, a murit, iar starea copilotului este stabilă, a declarat Diana Ciompoeşul, medic şef UPU SMURD

» Desertul care aduce 1,6 miliarde de dolari pe an: Italienii pot spune oficial că toată lumea iubeşte înghetaţa produsă de ei

Italia este campioana Europei la producţia de îngheţată. Numai anul trecut aici s-au produs 595 de litri de îngheţată, ceea ce înseamnă 19% din totalul Uniunii Europene. Dacă ar fi traducem aceste cifre în cupe de îngheţată, ar însemna aproape şapte miliarde, potrivit Bloomberg.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 372 | utilizatori online 47