Ponturi pentru pariuri cu riscuri mai mici

Foarte populare in randul romanilor, pariurile sportive reprezinta o forma de distractie adresata exclusiv persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani. Aceste jocuri de noroc sunt reglementate legal foarte exact in Romania, atat in ceea ce priveste pariurile sportive traditionale, cat si in ceea ce priveste pariurile sportive online. Acestea din urma reprezinta un segment mai nou, dar cu o dinamica foarte puternica.

Fiind vorba despre noroc, pariurile inseamna inainte de orice o doza mai mica sau mai mare de risc. Casele de pariuri calculeaza sansele ca anumite lucruri sa se intample sau nu in cadrul evenimentelor sportive, rezultand cotele de pariere. Teoretic, o cota mica exprima o sansa mai mare de adeverire a unui scenariu. Implicit, o cota mare inseamna ca sansele ca un anumit verdict sa fie cel corect sunt mai mici. In realitate insa, orice se poate intampla in sport, chiar si o echipa precum Real Madrid poate pierde un meci cu o echipa mai slaba, asa cum s-a intamplat in acest sezon in La Liga. Nu intamplator, acum galacticii sunt la mare distanta in clasament de liderul FC Barcelona…

Jocul la pariuri sportive presupune ceva cunostinte si analiza, astfel incat jucatorul sa nu se bazeze 100% pe intamplare (ca la jocurile de loterie sau ca la ruleta ori la aparatele de sloturi de la cazino). Astfel, este bine sa fie privit intregul context, inclusiv statisticile. Ponturi de pariere exista adesea in presa de specialitate (ziarele de sport) si mai ales pe internet, acolo unde oricine poate oferi sfaturi – mai mult sau mai putin pertinente.

Daca vrei sa iti asumi, macar teoretic, riscuri mai mici, este bine sa alegi mai putine evenimente sportive pe biletul zilei si sa te orientezi mai degraba pe cote mai mici. Cu doua cote mici pe bilet, poti construi un bilet echilibrat, cu aproximativ cota 2 la pariuri. Ce inseamna cota 2? Practic, plasezi o suma si iti poti dubla banii: primesti de doua ori mai mult. Conditia elementara: toate evenimentele de pe bilet sa fie exact asa cum ai pronosticat. Exista case de pariuri in mediul online care ofera si functia de inchidere pariu in timpul evenimentelor – o resursa utila.

Daca nu visezi la castiguri fabuloase, cotele mai mici pot fi solutia ideala: te distrezi si ai sanse mai mari de castig in sine, deci te vei bucura mai mult si mai des. Atentie insa: chiar daca mergi pe un risc mai redus, este bine sa nu implici sume prea mari, ci sa pastrezi principiul de baza la pariuri sportive, acela de a risca doar banii pe care iti permiti sa ii pierzi.

Mana cu Mana – donatii online si implicare a comunitatii pentru copiii din centre de plasament

”Mână cu Mână”, proiect artistic social dezvoltat în beneficiul copiilor din centre de plasament, a fost lansat oficial la Constanța, printr-un eveniment care a însemnat și vernisajul primei expoziții din cadrul campaniei, ce poate fi vizitată în City Park Mall timp de două săptămâni. Sunt expuse câteva dintre fotografiile realizate în proiect de artiștii Horia Manolache și Gabi Toma, lucrări ce surprind mâinile unor copii din centre de plasament, alături de ilustrații și texte bazate pe dorințe și aspirații, proiecții de viitor cu privire la familie și carieră, diverse considerente despre viață, familie, societate.

Parte din platforma Copii cu Viitor, proiectul este derulat de Asociația United Hands România și Fundația Refresh, în colaborare cu Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Proiectul își propune să transmită un puternic mesaj de importantă națională în materie de integrare a copiilor instituționalizați în comunitate, pentru binele general al societății, însă implementarea se va face în principal în două centre de plasament din județul Constanța – Centrul de Plasament Antonio din Constanța și Centrul de Plasament Delfinul din Agigea.

Copiii din aceste centre au fost implicați într-o activitate amplă ce a presupus mai întâi fotografii ale mâinilor lor, realizate artistic de fotograful Horia Manolache, cu experiență semnificativă în proiecte sociale artistice în București și San Francisco. Ulterior, artistul grafic Gabi Toma a ilustrat dorinţele şi proiecţiile copiilor asupra vieţii şi familiei.

„Mână cu Mână este un proiect realizat de persoane ce s-au implicat voluntar, pornind cu buget zero, dar obiective foarte ambițioase. Ne-am dorit să comunicăm prin emoție pozitivă, cu gândul la viitor, iar viziunea a fost excelent transpusă la nivel artistic de fotograful Horia Manolache și artistul grafic Gabi Toma, rezultând adevărate opere de artă! Celor doi li se datorează de fapt conținutul campaniei, „pretextul” de la care pornim pentru a îndeplini obiectivele asumate”, explică Răzvan Iancu, Project Manager al proiectului Mână cu Mână și inițiator al platformei Copii cu Viitor, umbrela sub care se vor derula în viitor și alte inițiative dedicate copiilor vulnerabili.

„Implicarea mea în acest proiect a venit din dorința de a ajuta și de a da o voce copiilor din aceste centre de plasament. Sunt copii grozavi și cred că aveau nevoie de un proiect pe măsură care să le transmită gândurile minunate. Gabi Toma mi s-a alăturat în crearea proiectului și a transpus aceste gânduri în ilustrații, făcând mult mai accesibilă privitorului înțelegerea lumii centrelor de plasament și a copiilor abandonați. Am văzut în aceste centre copii curajoși, isteți, amuzanți, poate și retrași, dar dorința lor comună este de a face parte dintr-o familie şi de a avea un viitor frumos. Proiectul le va facilita accesul la lumea exterioară centrelor, la experienţe pe care orice tânăr este normal să le aibă pentru ca în momentul în care pleacă din aceste centre să se adapteze mai ușor”, spune Horia Manolache.

„Am ajuns în echipa proiectului Mână cu Mână invitată de Horia și mă bucur că fac parte din acest proiect creativ. Mi-a plăcut de la început ideea de a îi prezenta pe copii într-o altă lumină, prin modul în care aceștia gândesc, prin dorințele și visurile lor. Am fost foarte impresionată de răspunsurile copiilor, de ideile pe care le-au avut. Copiii sunt foarte creativi, au un potențial extraordinar!”, spune Gabi Toma, graphic designer / ilustrator, cea care a desăvârșit imaginea campaniei.

„Am primit cu bucurie propunerea acestui proiect și iată, începem o campanie prin care activăm comunitățile pentru că acestea să vină în sprijinul copiilor instituționalizați. Dincolo de toate eforturile noastre susținute, pentru un viitor cât mai bun al copiilor din centre de plasament și pentru integrarea cu succes a acestora în societate, avem nevoie de comunitate, de oameni din afara sistemului care să poată construi alături de noi; mai exact, să ducem „construcția” la bun sfârșit, cu „materiale” de cea mai bună calitate, căci obiectivul instituției noastre este acela de a crea caractere și un viitor bun pentru cei ce vor deveni adulți și vor ajuta la dezvoltarea societății noastre. Mână cu Mână este un proiect al societății, fără efort pentru bugetul de stat, în care ne implicăm activ, exact așa cum spune și titlul său: Mână cu Mână, statul și societatea civilă”, explică Petre Dinică, directorul general al DGASPC Constanța.

În mai puțin de două ore de la deschiderea oficială a proiectului, clienții prezenți în mall la acea oră au cumpărat 60 de felicitări și, astfel, prin donațiile directe, s-au strâns peste 600 de lei.

Și pompierii din cadrul Insepctoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța s-au alăturat campaniei și au fost alături de noi și de copiii din centrele de plasament. Au cumpărat felicitări pe care le vor așeza în bardul de Crăciun ce va fi aranjat în incinta instituției, le-au explicat copiilor ce înseamnă meseria de pompier și, pentru toate acestea, au fost răsplătiți de cei mici: au primit podoabe lucrate chiar de ei.

Pe website-ul www.manacumana.ro și prin prisma unor evenimentelor ce vor fi desfășurate pe perioada campaniei, se va realiza strângerea de fonduri pentru derularea de programe în afara centrelor – excursii, tabere, cursuri (pasiuni și materii școlare), diverse activități cu scop recreațional, educațional și cultural, dar și pentru creșterea gradului de integrare în societate. Prin activitățile la care vor avea acces, copiii vor fi motivați pentru a-și îmbunătăți rezultatele școlare.

Mână cu Mână își propune implicarea copiilor din centre de plasament într-un proiect artistic, pozitiv, creativ, care să crească gradul de respect de sine al acestora, dar și gradul de încredere în relaţia cu mediul exterior centrului, prin contactul cu voluntari şi prin implicarea în evenimente asociate. Se dorește de asemenea atragerea atenţiei comunităţii faţă de existenţa copiilor instituţionalizaţi şi înţelegerea corectă a nevoilor şi perspectivelor acestora, fără dramatizare, dar prin stimularea sentimentelor comunităţii faţă de copiii instituţionalizaţi; o relaţie mai puternică între comunitate şi centrele de plasament, o percepţie corectă asupra acestor copii în comunitatea locală, drept „copiii noştri”, „parte din viitorul comunităţii”.

„M-am implicat total în acest proiect de suflet conceput pentru copii pe care am avut plăcerea să-i cunosc personal și cu care am petrecut foarte mult timp în ultimul an, înțelegându-le nevoile reale. Mână cu Mână este pentru copiii din centrele de plasament, însă fotografiile sunt sigur că vor aduce beneficii pentru suflet și spirit pentru fiecare privitor, așa cum face orice act artistic autentic. Mai mult decât atât, proiectul este în interesul comunității, este pentru comunitate, deci pentru fiecare dintre noi, pentru familiile și copiii noștri”, mai spune Răzvan Iancu.

Printre partenerii Mână cu Mână (www.manacumana.ro) se numără City Park Mall, IT eXclusiv, SpeedHost, Mama Coase – Ateliere de Croitorie pentru Copii, Ideal Fine Art, Sian Image. Proiectul este sprijinit și de AGERPRES, PR Wave, Imparte.ro și SMARTfinancial.ro.

Black Friday 2017 cu reduceri de până la 95% la PretzMic.ro

Magazinul online de ceasuri și accesorii PretzMic.ro, una dintre cele mai populare alegeri a clienților pe acest segment din e-commerce, a anunțat lansarea ofertelor de Black Friday 2017 pe data de 17 noiembrie. Campania va dura două săptămâni (până pe data de 30 noiembrie) și va include valuri de reduceri masive, ce vor ajunge până la 95%. Toate produsele comercializate vor beneficia de discount.

PretzMic.ro este cunoscut mai ales ca destinație de shopping pentru ceasuri de mână, astfel că de Black Friday vor fi pe deplin satisfăcute așteptările vizitatorilor online: reprezentanții magazinului au pregătit stocuri de marfă cu livrare imediată, printre care peste 3500 de ceasuri automatice, ceasuri mecanice, peste 20.000 de ceasuri quartz-baterie și peste 1500 de smartwatch-uri. Mai mult decât atât, de Black Friday 2017 PretzMic.ro vine cu peste 150 de modele noi de produse, punând accent pe designul de actualitate.

Demn de menționat este și faptul că vor exista aproximativ 100 de modele de ochelari de soare reduse masiv. Liniile telefonice vor fi extinse și vor fi deschise cu program prelungit, astfel încât cei care vor să afle informații în timp rapid sau doresc să lanseze comenzi telefonice să poată avea parte de servicii satisfăcătoare în ciuda faptului că se așteaptă un flux mare de clienți. De asemenea, se vor putea plasa comenzile direct cu un operator pe WhatsApp.

„Pregătim multe multe surprize de Black Friday 2017, așteptându-ne la vânzări mai mari decât anul trecut. La toate ceasurile de mână oferim cutie cadou, deci achizițiile pot fi ideale pentru cei ce doresc să se pregătească din timp pentru Sărbătorile de iarnă: cadourile pentru cei dragi vor fi pregătite cu bugete neașteptat de mici. Pentru livrarea mai rapidă, recomandăm plata cu cardul, online, prin sistem securizat. La fel cum ne-am obișnuit clienții, suntem alături de aceștia pe de o parte prin reduceri masive, pe de altă parte prin servicii de foarte bună calitate, chiar și într-un context în care aglomerația scade de obicei nivelul de satisfacție în e-commerce”, explică oficialii PretzMic.ro.

Activând pe segmentul de ceasuri și alte accesorii, inclusiv gadgeturi, cu prețuri accesibile, magazinul online www.PretzMic.ro are deja aproape 6 ani de experiență în comerțul electronic din România, cu vânzări în creștere de la an la an. E-shop-ul pune accentul pe servicii de calitate pe toată durata procesului de shopping, ba chiar și ulterior, prin garanția de retur de 30 de zile.

Bal mascat, activităţi creative, joacă, sănătate şi cadouri pentru copii din centre de plasament

Mai mult de 100 de copii din 5 centre de plasament din judeţul Constanţa au participat pe data de 28 octombrie la evenimentul D-ale carnavalului 2017, organizat special pentru aceştia de către Asociaţia United Hands România. Pe parcursul orelor petrecute împreună la Liceul Tehnologic Gheorghe Duca (gazda evenimentului), copiii au avut parte de un program foarte dens, cu multe activităţi distractive, creative, educative şi de socializare.

În acelaşi timp, fiecare copil a avut posibilitatea de a face ceea ce îi place, alegând din „oferta” variată de activităţi propuse de voluntari: face-painting, jocuri individuale şi pe echipă, desen şi pictură, confecţionare de măşti şi de costume de carnaval etc. S-a dansat mult, atmosfera fiind animată de trupa Fresh, ce reuneşte copii pasionaţi de dans aflaţi sub protecţie în Centrul de Plasament Delfinul din Agigea.

„Obiectivul nostru a fost să oferim o zi frumoasă cât mai multor copii din centre de plasament, un carnaval de poveste cu un mix de activităţi, astfel încât bucuria şi relaxarea activă să fie în prim-plan. Chiar dacă ne-am organizat cu atenţie pentru a ne asigura că îi vom încânta pe copii, am abordat totul cu prietenie, fără a impune un program strict: copiii au fost „la putere”, a fost o zi a lor, în care noi, prietenii adulţi, doar le-am facilitat distracţia”, au explicat reprezentanţii Asociaţiei United Hands România, care au organizat evenimentul alături de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

O implicare specială a avut LIONS Club Constanţa Balkanica, ce a participat la eveniment alături de proiectul său LEO Constanţa Gaudium. Tinerii LEO au fost alături de copii pe toată durata evenimentului, s-au implicat în atelierele de creaţie, dans şi veselie, contribuind astfel la bucuria celor mici. Mai mult decât atât, bucuria a fost amplificată prin oferirea de cadouri tuturor copiilor de către Leoaicele de la LIONS Club Constanţa Balkanica.

„Ne-a bucurat să colaborăm din nou cu succes cu Asociaţia United Hands România, iar de această dată le-am oferim copiiilor nu doar timp petrecut în mod plăcut, nu doar bucuria cadourilor, ci şi atenţie pentru sănătatea lor. Activitatea de screening oftalmologic realizată se încadrează în programul Sight First II desfăşurat la nivel mondial de către LIONS Clubs International. La nivel naţional, LIONS District 124 România desfăşoară o campanie de screening oftalmologic adresată copiilor, cu scopul de a identifica necesitatea efectuării unor controale oftalmologice amănunţite şi, ulterior, de corectare a vederii prin tratamente specifice şi ochelari, acolo unde rezultă necesar. Screeningul a fost realizat cu unul dintre dispozitivele WELCH ALLYN SPOT model VS100 aflat în patrimoniul LIONS D124 România”, au precizat oficialii LIONS Club Constanţa Balkanica.

Masa caldă de la prânz a fost servită tuturor participanţilor de către Hotel IBIS din Constanţa, companie care a fost din nou alături de copiii din centrele de plasament şi de Asociaţia United Hands România. Aşa cum deja i-a obişnuit pe constănţeni, hipermarketul Cora Brătianu s-a implicat pentru a sprijini comunitatea locală, de această dată un segment vulnerabil ce are nevoie de orice mână de ajutor. De la Cora, cei mici au primit dulciuri şi fructe, dar şi materiale pentru activităţi creative. Parteneri ai evenimentului au fost şi companiile SianImage, Euxin Marine Design S.R.L. şi Papuc Endes.

Având misiunea asumată de a îmbunătăţi calitatea vieţii pentru cei aflaţi în suferinţă sau care se află în diverse situaţii de risc, Asociaţia United Hands România sprijină toate persoanele ce au nevoie de ajutor, indiferent de rasă, religie, naţionalitate sau poziţie socială. United Hands colaborează cu persoane şiorganizaţii din toate mediile culturale şi etnice, fiind una dintre organizaţiile non-guvernamentale ce a reuşit să aibă continuitate în proiecte realizate în Constanţaşi în zona Dobrogea în ultimii 17 ani.

Stilul si eleganta nu trebuie sa coste mult

Poate v-ați obișnuit ca în cadrul a diverse emisiuni pe care le-ați urmărit la TV, a diverse ziare / reviste pe care le-ați citit, prezentatorii / autorii sa va expuna diverse produse (indiferent de domeniu), de cele mai multe ori branduri renumite. Evident toate acestea foarte frumoase, calitative, dar…si foarte scumpe.

Realitatea din piața nu sta nici pe departe astfel. Eleganta și stilul pot fi date și de produse mult – mult mai ieftine. Indiferent ca vorbim de haine, accesorii sau bijuterii, exista o multitudine de variante dintre care, cineva interesat, sa poata alege.

Deși în popor exista, încă din vremurile trecute, zicala ca: ‘haina îl face pe om’, realitatea nu sta întotdeauna așa. Sigur s-a întâmplat în anumite situații (pe stada, la serviciu, la cinema, etc) când o persoana chiar dacă nu era îmbrăcată după ultima moda sau nu avea haine / accesorii de la branduri renumite, totuși reusea sa atragă atenția, sa întoarcă priviri, doar pri simpla aparitie. Acestea sunt cazuri rare, dar totuși exista, dovada ca și o persoana poate pune în valoare ceea ce poarta…

Așa cum mentionam anterior, posibilități de a găsi ceva frumos și la preț avantajos, sunt multiple. Dacă nu aveți timpul, energia de a intra în mai multe magazine clasice, este sufucuent sa căutați pe internet.

Odată cu dezvoltarea tehnologica și aparitia internetului, au apărut o multitudine de magazine on-line atât pe plan intern, cât și internațional. Bineânțeles, pentru ușurința cumparaturilor ar fi indicat să fie accesate doar cele din Romania.

Dacă luam ca și exemplu accesoriile și mai specific Ceasuri de mana.

La o simpla căutare pe Google vor fi afisate sute de rezultate aproape instant, de la produse de lux (de la branduri renumite) și cu preturi mari, pana la produse foarte ieftine, dar și foarte frumoase și calitative, astfel încât oricine sa poată fi în ton cu moda. Ceasuri din materiale diverse, modele și functionalitati multiple, cu preturi mari sau mici, toate așteaptă să fie descoperite.

Ceasuri dama quartz, ceasuri stil sport / militar, ceasuri fashion cu model floral sau vintage, ceasuri mecanice sau cu led, le puteți găsi chiar începând cu 22 lei, un preț care sigur poate fi considerat atractiv pentru oricine.

Deci, în concluzie, pentru a fi în trend cu moda nu trebuie sa investesti mult. Toto ce trebuie să faci este sa ai destulă rabdare pentru a cauta în multitudinea de oferte. Sigur vei găsi ce îți dorești.

Tipurile de încălțăminte de protecție

Pentru a lucra în condiții depline de siguranță, echiparea corespunzătoare este esențială. Purtarea de echipamente de protectie adecvate activității prestate joacă un rol important în reducerea riscurilor de accidentare a lucrătorilor. Încălțămintea de protecție poate beneficia de diverse elemente care protejează piciorul împotriva unei varietăți de riscuri.

În funcție de aplicația unde va fi folosită, încălțămintea de protecție poate însemna atât saboți, cât și bocanci de protecție sau cizme rezistente la extreme de temperatură. Majoritatea tipurilor de incaltaminte de protectie pot dispune de bombeu metalic și lamelă antiperforație din metal sau material compozit, fețe impermeabile, și talpă rezistentă la acizi și hidrocarburi.

Saboții sunt un echipament de protecție folosiți preponderent în industria alimentară, medicală sau în spitale. Confortabili și ușori, saboții pot beneficia de bombeu de protecție pentru un plus de siguranță la impact.

Sandalele de protecție, oferă utilizatorului atât siguranță, cât și confort pe timp de vară, atunci când o pereche de bocanci de protecție ar putea deveni incomozi. Bombeul și lamela antiperforație pot oferi o bună protecție la impact sau obiectele ascuțite ce ar putea penetra talpa. În funcție de mediul de lucru, se poate alege o pereche de sandale cu talpă rezistentă la abraziune, alunecare sau contactul cu hidrocarburi sau acizi.

Pantofii și bocancii de protecție sunt recomandați pentru o protecție extinsă a piciorului: fețele impermeabile și celelate elemente de protecție sunt gândite pentru o rezistență crescută la solicitări fizice. Pentru sezonul rece, termoizolația îmblănită este cea mai bună alegere, alături de fețele impermeabile din piele. O pereche premium de bocanci de protectie poate beneficia în plus de branțuri antistatice cu profil anatomic, ideale pentru a crește confortul în perioadele lungi de stat în picioare. Bocancii de protecție pentru turnarea asfaltului oferă o protecție excelentă la căldura de contact datorită tălpii rezistente, cu profil plat.

Nu în ultimul rând, cizmele de protecție pot fi utile pentru o varietate de activități. Fie că vorbim de munca ușoară în grădină, piscicultură, sau ramuri diferite ale industriei, cizmele impermeabile pot oferi un plus de siguranță la lucru. Bineînțeles, și acestea pot dispune de elemente precum bombeul de protecție, lamela impermeabilă, sau talpa rezistentă la hidrocarburi.

Cum sa te distrezi in timpul saptamanii de munca

Vara s-a sfarsit, cel mai probabil s-a dus si concediul! Venirea toamnei inseamna pentru cele mai multe persoane intrarea in rutina unui program de munca de tip luni – vineri, in unele cazuri chiar si cu ceva „suplimente” de week-end… Mersul la serviciu zi de zi ocupa mare parte din timp, caci dincolo de cele opt ore standard mai trebuie sa adaugam si timpul necesar pentru drumul dus – intors, la care uneori se pot adauga si ore suplimentare.

Cu atat de multa munca in fiecare zi, ramane foarte putin timp pentru distractie. Este recomandat insa ca orice persoana sa faca totul posibil astfel incat sa aiba un program cat de cat echilibrat, in care munca doar sa domine, fara a fi unica ocupatie. Relaxarea trebuie combinata cu distactia, astfel incat stilul de viata sa fie in continuare unul cat mai activ. Avem nevoie nu doar de odihna, ci si de ceva divertisment.

Cele mai simple si la indemana activitati sunt cele de acasa, care nu necesita timp indelungat si nici drumuri obositoare. Pot fi activitati alaturi de cei dragi, dar si activitati de care sa te bucuri pe cont propriu. Internetul este de mare folos la acest capitol, fie el pe desktop, laptop, tableta sau smartphone. Una dintre activitatile preferate este jocul online, fie ca vorbim despre casino, pacanele online sau diverse alte jocuri ce pot fi descarcate sub forma unor aplicatii. Desigur, online exista si alte forme de distractie, in top fiind platforme precum Facebook sau YouTube.

Cum sa te distrezi in timpul saptamanii de munca, in afara casei? Exista si aici solutii. Poti iesi la o plimbare in zona in care locuiesti, eventual in parc sau la o cafenea din imprejurimi, unde sa te intalnesti cu prietenii. Poti eventual sa mergi la mall, sa faci shopping (mai mult sa te plimbi prin magazine si mai putin sa cumperi, de preferat…).

Daca ai posibilitatea, este ideal sa incerci, macar o data la cateva saptamani, sa iesi in oras seara si sa te intorci mai tarziu, in timpul saptamanii, eventual intr-o zi de joi sau vineri. Vei simti astfel ca iesi din rutina, ceea ce este extrem de benefic, in ciuda oboselii firesti.

Ceasuri de mana la preturi mici – alegi online, primesti prin curier

Este atat de simplu sa cumperi ceasuri de pe internet: accesezi un magazin online de incredere, te plimbi prin sectiunile de ceasuri barbatesti si ceasuri de dama si selectezi modelul sau modelele care te intereseaza. Mai departe, introduci produsul sau produsele in cosul virtual de cumparaturi, introduci datele de livrare si… gata, urmeaza sa fii contactat in curand de catre firma de curierat.

Optional, mai poti face inca un pas pe web: sa faci plata online pentru cumparaturile tale, deci sa eviti cash-ul in momentul in care primesti pachetul de la curier. Sa platesti online este foarte simplu si sigur. Daca ai ales un magazin online precum PretzMic.ro, sigur acesta colaboreaza cu un procesator de plati online de incredere, deci vei folosi cardul tau de debit sau credit in cadrul unui sistem securizat.

In magazinul online mai sus mentionat ai permanent o larga selectie de ceasuri de mana ieftine si de buna calitate. Mai mult decat atat, mereu exista si campanii promotionale, deci unele ceasuri ajung sa coste cu zeci de procente mai putin decat pretul standard (care oricum era avantajos!).

Alegi online ceasul sau ceasurile dorite si nu este nevoie sa iesi din casa – curierul va veni la usa casei tale sau la locul de munca (in functie de cum preferi, de datele de livrare pe care le introduci in momentul comenzii). Un magazin online care se respecta iti va oferi garantie pentru produsele comandate si va vinde numai ceasuri de mana de buna calitate, neaparat originale!

Se poate intampla ca, din diverse motive, sa nu fii incantat de produsul pe care il primesti, chiar daca este ceea ce ai comandat. Poate ca nu ai acordat destul de multa atentie detaliilor din prezentare sau poate fotografiile nu ti-au ilustrat destul de bine ceasul. Sau poate pur si simplu nu iti place cum arata ceasul respectiv la mana ta!

Din fericire, chiar si in astfel de situatii deloc placute exista o solutie in e-commerce: poti face retur, drept al consumatorului garantat de legislatia europeana, in anumite conditii. Magazine precum pretzmic.ro merg insa mai departe: iti permit returul ceasurilor de mana in pana la 30 de zile din momentul in care ai primit pachetul. Altfel spus, nu este deloc graba, ai timp sa te gandesti bine daca ceasul comandat este sau nu ceea ce iti doresti.

Cand ai nevoie de reparatie electromotor auto, mergi la sigur!

Daca esti proprietar de masina, stii cat de neplacut este sa experimentezi in materie de reparatii. Mai ales ca… experimentezi pe banii si pe timpul tau! Orice problema ai avea, iti doresti sa poti merge la sigur, sa stii ca apelezi la un service auto care poate realiza reparatii satisfacatoare. Mai conteaza insa si alt aspect: costul! Vrei sa beneficiezi de reparatii rapide si sigure, la pret decent, cat mai ieftin posibil.

Se poate o astfel de formula „perfecta” – bine si ieftin?! Se poate, caci un service de nisa face lucrurile rapid si sigur, se bazeaza pe clienti fideli (si pe clientii care recomanda alti clienti) si deci pe volum. La fel cum tu iti doresti reparatii rapide, tot asa isi doreste si un service, sa indeplineasca rapid cerintele clientilor. Daca service-ul respectiv este dotat cu echipamente profesionale si are personal calificat, experimentat, totul este posibil, in cel mai bun sens!

Reparatie electromotor auto cu raport calitate / pret foarte bun? Sigur, chiar in Bucuresti, la o unitate service de specialitate, pe segmentul de reparatii ce se refera la sistemul electric auto. De ce sa inlocuiesti electromotorul auto cat il poti repara / reconditiona?! Oricine adora sa plateasca mai putin, totul este sa fie o interventie sigura, intr-un service autorizat.

Iata ce noteaza website-ul www.reparatii-electromotoare.ro: „Inca din anul 2008 garantam o calitate desavarsita si incercam sa ne adaptam tuturor cerintelor venite din partea clientilor nostrii. Nu conteaza despre ce tip de electromotor este vorba, nu conteaza locatia din care ne contactati si nici perioada, unul dintre colegi va va contacta pentru a va oferi toate detaliile in vederea incheierii unui parteneriat benefic de ambele parti! Mai mult de atat, preturile noastre sunt mult sub nivelul pietei, din acest motiv, multi dintre clienti fiind incantati sa colaboreze cu o firma al carui raport calitate/pret este unul excelent”.

In concluzie, daca ai nevoie de reparatii electromotoare auto in zona Bucuresti – Ilfov, mergi la sigur la unitatea de service auto mentionata mai sus. Detalii de contact – adresa, telefon etc. – gasesti pe website-ul reparatii-electromotoare.ro. Tot acolo exista si alte detalii. Vei afla spre exemplu ca unitatea de service auto este una care se adreseaza tuturor brandurilor si modelelor de masini. Astfel, nu conteaza ce automobil ai (poate fi o marca economica sau una de lux), se vor gasi solutii la pret prietenos. Se pot face reparatii electromotoare chiar si pentru camioane sau utilaje!

Problemele legate de alternatoare auto se pot rezolva rapid si ieftin

Orice situatie in care apare o problema de ordin tehnic la automobil inseamna necesitatea de gasire imediata a unei rezolvari corecte. Fara improvizatii, fara „scurtaturi”, problema trebuie sa fie rezolvata astfel incat masina sa functioneze in conditii foarte bune, iar siguranta oamenilor sa nu fie pusa in pericol.

Adesea pot aparea defectiuni la sistemul electric auto, iar una dintre situatii poate avea in prim-plan alternatorul. Solutia este una singura: te programezi la un service specializat, care va investiga precis situatia, va descoperi problema si va gasi cea mai rapida, sigura si… ieftina cale de rezolvare a acesteia.

Reparatie alternator auto se poate face in Bucuresti la un service specializat. Acolo exista personal cu experienta indelungata in domeniu, dar si echipamente de ultima generatie – combinatia perfecta pentru reparatii in cele mai bune conditii. Desi este un service ce functioneaza legal, preturile interventiilor sunt neasteptat de mici, acest lucru fiind posibil gratie volumului mare de clienti.

Se pot repara alternatoare auto pentru orice marca si orice model de masina. Nu conteaza daca ai Dacia Logan sau Ford Focus, sigur ti se va propune solutia optima, la pret minim. Iata doar cateva dintre marcile cu care au interactionat de-a lungul timpului mecanicii si electricienii auto ce lucreaza in service-ul prezentat pe www.reparatii-alternatoare.ro: Skoda, Renault, Citroen, Dacia, Audi, BMW, Daewoo, Ford, Volkswagen, Opel.

„Ne axam pe repararea alternatoarelor auto, indiferent de tipul lor. Stim ca va confruntati in dese randuri cu defectiuni menite sa va creeze probleme la pornirea autovehiculului sau la incarcarea bateriei, tocmai din acest motiv ne-am orientat catre oferirea unor servicii de mare calitate. Asiguram repararea alternatoarelor auto, si inlocuirea acestora la cele mai inalte standarde, specialistii nostri bazandu-se pe o experienta vasta si pe cele mai performante scule si unelte!”, spun oficialii companiei, citati de saptamana.com.

Asadar, pentru service electrica auto, reparatii si reconditionari alternatoare auto, se poate face o programare in service la nr. de telefon afisat pe website-ul mentionat mai sus.