Ponturi pentru pariuri cu riscuri mai mici

Foarte populare in randul romanilor, pariurile sportive reprezinta o forma de distractie adresata exclusiv persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani. Aceste jocuri de noroc sunt reglementate legal foarte exact in Romania, atat in ceea ce priveste pariurile sportive traditionale, cat si in ceea ce priveste pariurile sportive online. Acestea din urma reprezinta un segment mai nou, dar cu o dinamica foarte puternica.

Fiind vorba despre noroc, pariurile inseamna inainte de orice o doza mai mica sau mai mare de risc. Casele de pariuri calculeaza sansele ca anumite lucruri sa se intample sau nu in cadrul evenimentelor sportive, rezultand cotele de pariere. Teoretic, o cota mica exprima o sansa mai mare de adeverire a unui scenariu. Implicit, o cota mare inseamna ca sansele ca un anumit verdict sa fie cel corect sunt mai mici. In realitate insa, orice se poate intampla in sport, chiar si o echipa precum Real Madrid poate pierde un meci cu o echipa mai slaba, asa cum s-a intamplat in acest sezon in La Liga. Nu intamplator, acum galacticii sunt la mare distanta in clasament de liderul FC Barcelona…

Jocul la pariuri sportive presupune ceva cunostinte si analiza, astfel incat jucatorul sa nu se bazeze 100% pe intamplare (ca la jocurile de loterie sau ca la ruleta ori la aparatele de sloturi de la cazino). Astfel, este bine sa fie privit intregul context, inclusiv statisticile. Ponturi de pariere exista adesea in presa de specialitate (ziarele de sport) si mai ales pe internet, acolo unde oricine poate oferi sfaturi – mai mult sau mai putin pertinente.

Daca vrei sa iti asumi, macar teoretic, riscuri mai mici, este bine sa alegi mai putine evenimente sportive pe biletul zilei si sa te orientezi mai degraba pe cote mai mici. Cu doua cote mici pe bilet, poti construi un bilet echilibrat, cu aproximativ cota 2 la pariuri. Ce inseamna cota 2? Practic, plasezi o suma si iti poti dubla banii: primesti de doua ori mai mult. Conditia elementara: toate evenimentele de pe bilet sa fie exact asa cum ai pronosticat. Exista case de pariuri in mediul online care ofera si functia de inchidere pariu in timpul evenimentelor – o resursa utila.

Daca nu visezi la castiguri fabuloase, cotele mai mici pot fi solutia ideala: te distrezi si ai sanse mai mari de castig in sine, deci te vei bucura mai mult si mai des. Atentie insa: chiar daca mergi pe un risc mai redus, este bine sa nu implici sume prea mari, ci sa pastrezi principiul de baza la pariuri sportive, acela de a risca doar banii pe care iti permiti sa ii pierzi.