Jocuri de cazino si bingo pe vladcazino.ro

Romanii pasionati de jocuri de cazino si jocuri de bingo au mai nou o destinatie cu brand autohton, accesibila oricand si de oriunde: este vorba despre platforma online www.vladcazino.ro. Aici se pot gasi in special jocuri de tip cazino, adica atat jocuri de masa (ruleta, blackjack), cat si jocuri de tip slots, jocuri ca la aparatele din mediul offline.

Vlad Cazino a fost lansat de catre cei de la Unibet, o marca deja foarte cunoscuta si pe piata romaneasca. De fapt, Unibet este platforma lider pe segmentul de pariuri sportive online, oferind desigur si cazino online, bingo online si poker online. Acum, prin lansarea Vlad Cazino, brand specializat pe cazino si bingo, se abordeaza in mod dedicat acest sector cu mare potential de crestere in Romania.

Inca de la lansare, Vlad Cazino ii asteapta pe noii clienti cu o oferta generoasa de bun venit. Astfel, orice utilizator nou este recompensat cu un bonus de pana la 300 de lei plus 50 de rotiri gratuite. Mai exact, la 200 de lei depusi initial se ofera 150% bonus, deci jucatorul va activa de fapt cu 500 de lei in jocuri.

Romanii sunt tot mai interesati de jocurile de noroc online. Nu intamplator exista tot mai multa activitate pe acest sector, iata inclusiv prin aceasta premiera marcata de Vlad Cazino – primul brand romanesc de cazino online, lansat pe licenta unui operator deja activ pe piata romaneasca. Pe vladcazino.ro se poate juca inclusiv de pe gadgeturi, de fapt se estimeaza ca foarte multi utilizatori vor prefera sa joace de pe smartphone si tableta, bucurandu-se astfel de avantajele mobilitatii.

La Vlad Cazino exista si o sectiune de live casino, asa cum se intampla pe cele mai performante platforme de jocuri de cazino online existente la nivel international. Fiind totul realizat de grupul din care face parte si Unibet, performanta platformei este garantata implicit.

Grupul Kindred va avea cu siguranta o cota tot mai insemnata pe piata romaneasca de jocuri de noroc online. De ce sa joci pe Vlad Cazino? Iata cateva argumente postate chiar pe pagina oficiala: „Suntem cazinoul online cu cele mai multe recomense, oferte si bonusuri. Echipa noastra talentata este dedicata sa iti ofere o experienta de neuitat. Promisiunea noastra este urmatoarea: un cazinou energetic, de la Relatii cu Clientii, retrageri si timp de incarcare al jocurilor, pentru a avea parte de o experienta de joc memorabila. Serviciile noastre vin insotite de o nota personala”.