Mult asteptatul iPhone XR exclusiv la BrandGSM

Atat eu cat si prietenii mei asteptam cu nerabdare noutati in legatura cu data lansarii in Romania a noului iPhone XR. Tin minte, anul trecut, cand a fost lansat iPhone 8, cum ne-am ingramadit sa punem mana pe el.

Fiind fani Apple, am urmarit zilnic stirile din intreaga lume despre noul gadget iPhone care isi va avea prima lansare pe 12 septembrie, in California. Cum Statele Unite sunt cam departe de Bucuresti, am decis ca vom astepta cuminti si ca poate apar noutati pe internet.

Cautand, cu disperare, care sunt ultimele stiri pentru iPhone XR, am descoperit ca site-ul magaiznului online BrandGSM comercializeaza deja accesorii pentru iPhone XR. Noi ne-am intrebat cum este posibil daca inca nu a fost inaugurat in Romania?

Dar, dupa ce am stat o secunda sa ne gandim, ne-am dat seama ca ar fi bine sa achizitionam accesorii pentru gadget-ul Apple.

BrandGSM detine in gama sa de accesorii, huse iPhone XR si carcase iPhone XR, asemenatoare cu cele cu care ne-am obisnuit pentru produsele Apple.

Eu mi-am ales o husa iPhone XR, deoarece am obiceiul de a zgaria intotdeauna telefonul atunci cand il bag in buzunar.

Am cumparat de la BrandGSM o husa iPhone XR de la producatorul Just Must modelul Pure II Black.

Acest produs face parte din gama huselor slim, semi-transparente si flexibile.

Husa este de culoare fumurie, fabricata din silicon de inalta calitate. Desi materialule este foarte flexibil aceasta husa poate fi de lunga durata, datorita prorpietatilor rezistente din silicon TPU.

Finisajele ei sunt de mare calitate si se ridica la standardul produsului Apple.

BrandGSM a fost intotdeauna un furnizor de accesorii de inalta calitate, deoarece acesta comercializeaza doar produse autentice din vasta lor gama.

Pe site-ul magazinului, clientii pot gasi accesorii dedicate pentru majoritatea brand-urilor de telefoane smart comercializate pe piata din Romania.

Faptul ca BrandGSM este printre primii care pune la dispozitie huse iPhone XR si carcase iPhone XR, mi-a lasat o impresie foarte buna, deoarece este o dovada de implicare pentru noutatile din lumea gadget-urilor.

Dupa ce am comandat acest produs, adica husa Iphone XR, am decis ca voi cumpara inca una pentru prietena mea. Telefonul ei este versiunea 2017 de iPhone, iar BrandGSM detine o multime de accesorii si pentru acel model.

Sunt foarte multumit de produsele pe care le-am primit de la magazinul brandGSM, deoarece acestea se ridica la niveul calitatii de iPhone iar livrarea a fost foarte rapida.

In timp ce astept, cu nerabdarea, lansarea pentru iPhone XR in Romania, continui sa vizualizez pagina celor de la BrandGSM. Asta in cazul in care au mai aparut si alte accesorii si huse de proctectie pentru cel mai asteptat produs Apple al anului 2018.