Dispensere de la Tork pentru igiena maxima

Pentru cei care nu stiu de este un dispenser, acesta este dispozitivul de plastic atasat pe peretele bailor de la bar, restaurant, aeroport sau de la baile publice. Aceste dispensere se pot atasa si in locuinta proprie, deoarece reprezinta un mijloc de stocare a prosoapelor de hartie mai eficent, datorita faptului ca nu va mai ocupa spatiu pe mobilier unde majoritatea isi tin rola cu servetele.

Pe Sanito.ro putem gasi o gama foarte variata de dispensere Tork de inalta calitate, la preturi adaptate pentru toti clientii.

Dintre toate modelele, preferatul meu este dispenserul de hartie mini Tork modelul V Fold. Acesta vine intr-o nuanta de negru, avand un aspect foarte modern si detine o capacitate de a stoca pana la 300 de servetele.

Fereastra frontala a dispenserului este transparenta si astfel utilizatorul va putea observa gradul de incarcare al dispenserului si va sti cand sa il incarce cu servetele noi.

Este un dispozitiv foarte igienic, deoarece utilizatorul atinge doar servetelul fara sa intre in contact cu restul aparatului.

De cand l-am cumparat, este mult mai usor sa il incarc odata si sa beneficiez de servetele de hartie de cate ori am nevoie. Acum numai sunt nevoit sa ocup spatiu in locuinta cu role de hartie in toata casa. Dispenserul necesita o simpla incarcare dupa care pot sa folosesc hartia in cel mai rapid mod.

Aceste dispensere sunt folosite in intreaga lume si pot fi observate in toate baile moderne din diverse locatii. Personal, eu am avut primul contact cu un astfel de dispenser, in anul 1999, cand vizitam pentru prima data Elvetia. Am fost intr-un restaurant si acestia nu numai ca detineau dispensere de sapun la baie dar si pe coridorul de la intrarea in restaurant. Dispenserul de pe coridorul restaurantului era incarcat cu dezinfectant pentru maini, astfel clientii il puteau folosi inainte de a servi o gustare. Mi s-a parut un mod foarte eficient si politicos de a oferi clientilor un astfel de serviciu si posibilitatea de a pastra o igiena corecta a mainilor.

In Romania, aceste dispensere au aparaut destul de tarziu iar, in ziua de astazi, aproape toate benzinariile, barurile si restaurantele detin astfel de dispozitive.

Dispenserul poate fi folosit si intr-o farmacie, spital sau chiar in institutii publice, deoarece este important sa mentinem igiena in zonele cu trafic intens.

Produsele Tork sunt eficiente pentru a combate microbii din orice mediu, deoarece acestea actioneaza si mentin un nivel scazut de bacterii. De exemplu, si sapunurile Trok au garantia de a eliminat aproape 100% dintre bacterii si nu contin agenti ce ar putea provoca iritatii la nivelul pielii sau a ochilor.

Recomand dispenserul Tork, deoarece este foarte util atunci cand aveti copii. Acesti nu vor mai insira hartia prin toata casa si isi vor lua doar cat au nevoie, deoarece dispenserul de la Tork elibereaza doar cate un servetel.

Magazinul Sanito.ro detine multe produse din gama producatorului Tork iar pana acum nu m-a dezamagit niciunul. Tork produce si o gama foarte buna de sapun lichid care neutralizeaza bacteriile, pe care il recomand persoanelor sensibile la praf si alergeni.

Pentru a folsi aceste sapunuri cat mai eficient, ar fi indicat sa utilizati un pachet promotional Tork Dozator sapun, Dispenser hartie igienica mini Jumbo, Dispenser servetele Xpress mini.