Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Luni, 06 Iulie
                   
 
 


» Tănase Stamule, consilierul premierului pe probleme economice:

 „Dacă se va merge pe retorica populistă riscăm să jucăm iar în liga a II-a a UE” Reporter: Parlamentul a votat prelungirea mandatului aleșilor locali până la 1 noiembrie. Asta înseamnă că practic partidele sunt deja într-o pre-campanie oficială. A început „datul la gioale”?  Tănase Stamule: Cu siguranță că vom asista la o intensificare a retoricii populiste. […] Articolul Tănase Stamule, consilierul premierului pe probleme economice: apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revoluția financiară promisă de Revolut mai întârzie puțin

Am discutat cu mii dintre voi despre cum vă putem ajuta să obţineţi şi mai mult din banii dvs. Ăsta e începutul unei scrisori trimise de un angajat Revolut clienților cu conturi gratuite în aplicația care (încă) se dorește un portdrapel al echității financiare mondiale. Așa mult au discutat ei cu clienții că au ajuns […] Articolul Revoluția financiară promisă de Revolut mai întârzie puțin apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (42)

Helău din înnorata Angle la toți fani miei! Cum sunteți zdrențelor? Sunteți fericiți ca George Becali? Nu sunteți, că sunteți zdrențe, știu. Da’ io tot vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copii miei nu vor să vorbesc așa mult despre asta, da’ io tot vorbesc. Nu s-a […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (42) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (41)

Băăăă, scuze că încep așa ca berbecu’, da’ nu se poate așa ceva!! Adică, plm, văd că la engleji se poate, da’ nu e normal bătatăbă! Ce credeți că mi-au aflat urechile și sufletul când m-am întors în Anglea să pregătesc magica FCAVB de restartul la Premier Lig? Că la englejii ăștia șefu’ cel mare […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (41) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Dă-i bătaie cu cenzura, să le-nchidem la toți gura

HBO Max a anunțat eliminarea din playlistul său a filmului „Pe aripile vântului” deoarece conținea „prejudecăți etnico-rasiale greșite și atunci în 1939, anul apariției, și astăzi”. Venind și noi în sprijinul companiei americane, am pus la punct o listă cu cinci titluri ce ar trebuie eliminate urgent din playlistul oricărui post de televiziune sau cinematograf: […] Articolul Dă-i bătaie cu cenzura, să le-nchidem la toți gura apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (40)

Dragi miei, gata, a stabilit englejii când se reîncepe Premier Lig. Cică s-a declarat toți de acord cu unanimitate, adică sanchi, a fost și magica FCAVB de acord, adică eu am fost de acord. E drept, acum câteva zile am primit telefon de la unu’ care o ardea numa’ pe englezește și nu știu ce-o […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (40) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (39)

Ave și bună ziua la toți neizolații care nu mai e pe izolare acuma, și a trecut ei la o stare de alertă mai relaxată decât starea de urgență care nu era la fel de relaxată, adică era mai nasoală ea. Ea starea de urgență, adică. Astăzi vreau să mă descarc puțin la voi cu […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (39) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Cosmopolis s-a cosmopolit bine, da’ cam rău

Marele ansamblu rezidențial din comuna Ștefănești care are în comun cu Bucureștiul doar faptul că împart centura și că excrementele locuitorilor ajung să polueze apele Capitalei demonstrează încă o dată că numele nu i-a fost ales la întâmplare. Deși prețurile cu utilitățile prin cartier nu sunt chiar mici, dovadă că săracul Irinel Columbeanu a fost […] Articolul Cosmopolis s-a cosmopolit bine, da’ cam rău apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nici spaniolii nu se mai fac cum se făceau odată

Răsturnare de situație în deja eterna telenovelă a vânzării clubului de fotbal Dinamo. Se pare că cei care vor să devină patronii băieților cu echipamente alb-roșii, că altceva ei de fapt nu cumpără, nu sunt spanioli, ci urmași ai acestora, mai exact mexicani. Se pare că aceștia, o trupă de mariachi de fapt, au cam […] Articolul Nici spaniolii nu se mai fac cum se făceau odată apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Recunosc, am făcut parte din oculta mondială

Prima oară când mi-a încolțit în cap ideea că destinul meu nu e chiar ăla care pare a fost în vara lui ’94 când, cazat împreună cu niște buni prieteni din liceu la o cabană din Ceahlău, am vizitat mănăstirea din Durău. La magazinul de suveniruri al mănăstirii am dat peste o carte, mai degrabă […] Articolul Recunosc, am făcut parte din oculta mondială apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Ultimul dans durează 10 ore și o să vă facă creierul să explodeze, ceea ce nu sunt sigur că e cel mai bun lucru care se poate întâmpla unui creier

The Last Dance (docu-serie de 10 episoade, Netflix 2020, despre Michael Jordan și ceilalți) The Last Dance începe ca o tornadă în mijlocul căreia îți dorești să te afli, dar, ca atâtea serii lungite de dragul banului, își pierde din suflu în a doua jumătate de show și devine repetitiv, bașca până și Jordan cel […] Articolul Ultimul dans durează 10 ore și o să vă facă creierul să explodeze, ceea ce nu sunt sigur că e cel mai bun lucru care se poate întâmpla unui creier apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (38)

Gata, tată, se dă drumu’ la Premier Lig după ziua la copii, unu iunie adică. A zis chiar prim-ministrul lor, Boris ăla. Simpatic om, mie îmi place așa despre el, că e deștept tare, se vede din privire. Are ceva măreț în el, cum avea și handicapatul ăla de Vadim, mare nebun și ăla. Mi-e […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (38) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Ați trăit măcar o zi pe vremea lui Ceașcă?

Dacă nu, n-ați pierdut nimic, mai ales că Daniel Bănulescu vă oferă azi o cheie suprarealistă a acelor ani, în recentul lui volum „N-ai vrea să te trimit în Paradis?”. Dacă da, tot Daniel vă ajută să vedeți cu alți ochi mormanele de beton și imbecilitate care păreau să compună universul Epocii de Aur. Era […] Articolul Ați trăit măcar o zi pe vremea lui Ceașcă? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Și brăilenii sunt brăiliți uneori

Revoltă mare, nene, pe Nicu de la Brăila, trubadurul care cânta cu patos acum ceva vreme „Trăiască Ceaușescu, partidul și poporul/Trăiască România, trăiască tricolorul.” Din rușinea aia care îl urmărește și acum, după 40 de ani, nu a înțeles nimic. Acum aproape șase ani, domnul Nicu era foarte revoltat de punerea în executare a unei […] Articolul Și brăilenii sunt brăiliți uneori apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Curat neconstituțională, Coane Valerică!

Da, amenzile alea mirobolante cât pensia pe douăzeci de luni a babei, aplicate cu generozitate de către caraliii lui Vela având șase luni de școală (șase luni, nu cu șapte clase, cum se zicea pe vremuri despre cei cocoțați în funcții prea înalte pentru prea puțina lor școală), or fi neconstituționale. Dacă o luăm pe […] Articolul Curat neconstituțională, Coane Valerică! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» PSD și mândria de a fi român

Cu siguranță aveți prin cercul vostru mai larg de cunoștințe pe unii care au păreri diametral opuse în contexte diferite, în funcție de părerea vreunui lider de opinie de la șpriț sau părerea majoritară la dezbatere. Așa și pesediștii noștri. Când fac ei împrumuturi de miliarde pentru pensii nesimțite și ajutoare sociale pentru putori e […] Articolul PSD și mândria de a fi român apare prima dată în Revista Kamikaze.

» De la maestrul luminilor și umbrelor, un film pe care, dacă nu l-ați văzut, trebuie să-l vedeți chiar acum

Shadow of a Doubt (1943, R: Alfred Hitchcock, cu: Teresa Wright, Joseph Cotten și alți oameni, în mod curios, nu toți morți astăzi) Scuzați-mi prețiozitatea, dar nu e nimic exagerat în enunț: nu poți doar să te uiți la Hitchcock. Să deschizi laptopul unsuros de la atâta izolare și să îndeși un play la fișierul […] Articolul De la maestrul luminilor și umbrelor, un film pe care, dacă nu l-ați văzut, trebuie să-l vedeți chiar acum apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (37)

Salutare la toți oamenii sănătoși de covid19. Eu cu bolnavii nu vorbesc, că ei nu are pe Duhul Sfânt în ei, de aia s-a și îmbolnăvit, de păcătoși ce este. Io deja m-am testat de două ori. A venit un doctor acasă la mine și a luat la toată familia de două ori. A luat […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (37) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» A venit tulpina, cu trenul din China

sau, în variantă bisericoasă: Cu moartea pre școală călcând Cine ar fi crezut că rugăciunile a milioane de școleri aveau să se împlinească la o asemenea scară nevisată? Cel mai tupeist chiulangiu de clasa a patra nu ar fi îndrăznit să-i ceară lui Doamne-Doamne sau lui Sarsailă mai mult decât s-o trântească boala pe învățătoare, […] Articolul A venit tulpina, cu trenul din China apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Spirtul prin pâine sau pâinea prin spirt?

În toată vâlva stârnită de virusul ăsta Covid 19 (née Wuchan), îmi țiuie urechile de liniște, din cauza unor întrebări pe care nu le-am auzit, că de răspunsuri nici nu poate fi vorba. Le trântesc și eu aici, nu dau cu lopata. 1. Izolarea impusă prin starea de urgență a început după ce câteva zeci […] Articolul Spirtul prin pâine sau pâinea prin spirt? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (36)

HRISTOS A ÎNVIAT la toate zdrențele și salut de la George Becali! Ați mai urmărit și voi știrile? Ați văzut că am mai donat niște bani? Băăăă, am donat de ordinul sutelor de mii. De ieuro, nu știți voi cu din astea. Am dat și în Moldova, Republica Moldova, cum ar veni, sanchi. Am luat […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (36) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (35)

Salutare la toți izolații! I-ați mulțumit astăzi lui George Becali pentru faptele bune care le face el pentru oameni și țară? Dacă nu ați făcut-o, încă nu e târziu. Dumnezeu vă ascultă mulțumirile și mi le transmite mie apoi. Amin! Sper că stați toți în casă, că eu nu stau, că am treabă multă, sanchi. […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (35) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Goma a-nviat!

I-a fost dat lui Paul Goma să învie murind, de mai multe ori. Ultima dată acum, când, mort fiind, a revenit în atenția celor care se fereau ca de foc să amintească de existența lui. Fie că erau scriitori deranjați de talentul lui imens, grefat pe curajul cu care i-a spus adevăruri în față lui […] Articolul Goma a-nviat! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» NU NĂDĂJDUIȚI ÎN NEBUNI!… DEOCAMDATĂ

Aproape că nu e zi în care – pe posturile de televiziune, în presa scrisă ori în paginile feisbuclucului – să nu găsesc expresia indignării „omului de rând” la adresa prestației politicienilor aleși ori numiți pe funcții. De la inocenta retorică a lui „Până când etc…?”, marcată printr-o brumă de speranță, până la ofense la […] Articolul NU NĂDĂJDUIȚI ÎN NEBUNI!… DEOCAMDATĂ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Fura din Teleorman (balada lui Liviu din Teleorman) republicată! Alina likes this!

În pregătirea ieșirii din carantina totală (când or vrea Dumnezeu și Raed Arafat – nu neapărat în această ordine), dar și în semn de omagiu pentru clienții bufetului situat în incinta parlamentului, ne-am gândit să actualizăm acest adevărat crâmpei de înțelepciune populară, inspirat din creația (cât pe ce să scriem consumația) marelui dispărut Liviu Vasilică. […] Articolul Fura din Teleorman (balada lui Liviu din Teleorman) republicată! Alina likes this! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (34)

Cum vă merge de pandemie, dragi miei? Tot pe izolare, tot pe izolare? V-a cam băgat boala asta morcovul în cur, este? Acum m-am prins eu de ce Meme îl avea băgat mai de demult. Vizionar, dom’le! El acuma nu mai are teamă, stă pe feisbuc și face aroganțe cu rapidiștii, că atâta știe și […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (34) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Am încercat din răsputeri

să mă fac că nu văd, să tac PNL-ul. Nu din naivitate, nu din spirit liberal, nu din interes. Ci doar, fiindcă după oroarea numită PSD, orice guvernare părea, prin contrast, decentă. Știam ce înseamnă PNL, din ce s-a născut, cum a evoluat și cu cine s-a împreunat, doar aparent împotriva naturii. Am ales să […] Articolul Am încercat din răsputeri apare prima dată în Revista Kamikaze.

» O fi de la statul în casă,

dar nu pot scăpa de senzația că suntem, de la o vreme, personaje în filmul The Nine Lives of Tomas Katz, în care un ins, se pare împuternicit de Nefârtatul, a venit să închidă lumea. Probabil, undeva sus, se ajunsese la concluzia că funcționarea în continuare a filialei numite Pământ nu mai era rentabilă. Închiderea întreprinderii nu […] Articolul O fi de la statul în casă, apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Dulceață amară de scaieți, cu fructe întregi și noduri în gât

Honey Boy (film, 2019, Regia: Alma Har’el, Scenariul: Shia LaBoeuf, Cu: Shia LaBoeuf, Noah Jupe, Lucas Hedges) Profit de vremea nu tocmai prielnică pentru a vă spune că mi se pare că suntem niște mari norocoși, să trăim în perioada asta și chiar în România. Covidul treacă-meargă, omenirea s-a ciocnit cu boli mult mai mortale […] Articolul Dulceață amară de scaieți, cu fructe întregi și noduri în gât apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (33)

Dragi miei, cu tristețe mare cât Casa Poporului în suflet, vă anunț că e posibil să mă retrag din fotbal și caritate. Adică să nu mai fac nici fotbal, nici caritate. E posibil doar, nu e o chestie sigură, că gata, pleacă Becali, bam bam bam, și ce se alege de țara asta a voastră? […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (33) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Tusea lui Mao și junghiul corectitudinii materialist-dialectice

Pentru cei neinițiați, facem din capul locului precizarea că materialismul dialectic, concept scos din puțul sulfuros al gândirii marxiste, își propune în esență transformarea „revoluționară” a realității. Vă sună familiar? Dacă am fi heitări antiprogresiști am spune că asta face o bună parte a presei de linie în ultimele decenii, deformând realitatea și adaptând-o cerințelor […] Articolul Tusea lui Mao și junghiul corectitudinii materialist-dialectice apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (29)

Ha, ha, hai să râdem de George Becali, că iar a luat bătaie. Da mă, ce să zic? Păi voi v-ați uitat la meci, săracilor? Sau nu prindeți Premier Lig și Cupa Premier Lig la voi în România? Păi când a venit ultima oară Citi la voi, le-a dat cu terenul în cap la FCFCSB. […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (29) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (30)

Pe vremuri, când eram io mai tânăr și dansam bine tare la revelioane prin Poiana Brașov și la nunta lui Chivu (te salut, Cristi, cum mai e treaba prin Milano? Merge coronavirusul, merge?) era o piesă care mie îmi plăcea mult tare de tot, Of, viața mea pe numele ei. Nu știu de ce, dar […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (30) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (31)

V-am zis că mă doare-n pluă că trebuia să vină Abramovici cu Celsi cu tot la Bărminghem? Io zic că v-am zis. Ei bine, nu a mai venit. Că cică a amânat federația englejească de fotbal campionatul. Că covid, că c-o păți, că sanchi, bam, bam, bam, mă-nțelegi, l-au închis. Mie nu îmi pare rău […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (31) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (32)

Am văzut că e la modă să ții un jurnal de Covid19 așa că m-am gândit să țin și eu unul. Că ce altceva face un scriitor în vremuri de rsti, retsi resrtș terisș r e s t r ș e R E S T R I S T E ȘȘȘ, unde plm se pune […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (32) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mugur Stroe: „Milano a fost Hiroshima, Valencia, Nagasaki! Și unda continuă să se propage”

Mugur Stroe, fostul șef al unei direcții mai puțin cunoscute din cadrul SIE Ilfov, între 2008 și 2014, astăzi retras într-o țară europeană, își continuă interviul-fluviu acordat în exclusivitate revistei Kamikaze. În acest episod ne vorbește despre cauzele răspândirii selective ale corona-virusului, propune soluții pentru o izolare eficientă și soluții pentru evitarea colapsului financiar în […] Articolul Mugur Stroe: „Milano a fost Hiroshima, Valencia, Nagasaki! Și unda continuă să se propage” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Pandemia asta n-a venit ca să ne facă mai buni

Nici ca să ne pedepsească pe noi, individual, sau omenirea în totalitate. Dar, ca orice lucru nemaivăzut de niciunul dintre noi, ea ne poate învăța câte ceva. Erau, poate, lucruri pe care le țineam undeva într-o cută a ADN-ului, niște spaime sau învățăminte lăsate acolo de niște strămoși pe care nu i-am cunoscut dar care […] Articolul Pandemia asta n-a venit ca să ne facă mai buni apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Adevărata teorie a conspirației nu o spune nimeni, așa că am făcut-o eu

Bă, s-a cam belit situația. Covid19 a pus ochii pe noi și ne lovește din ce în ce mai hotărât. E drept că și primește ajutor de la imbecili, vezi cazul fostului milițian cu 30 (treizeci, oameni buni!) de infectați sau a celor din Hunedoara contaminați de o tută mincinoasă, inconștientă și iresponsabilă. Dar chiar […] Articolul Adevărata teorie a conspirației nu o spune nimeni, așa că am făcut-o eu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nu există-n lumea asta patron ca al meu

Românul în general dacă e să râdă, râde și dacă e să ajute, să o facă alții. Sunt vremuri nasoale, știm, iar unii compatrioți au înțeles că în vremuri ca astea pot face și ei un ban în plus. Cum a făcut patronul magazinului de la blocul meu, care a încercat să îmi vândă o […] Articolul Nu există-n lumea asta patron ca al meu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» De coronavirus mai scăpăm doar cu bătaia

Uneori mă surprind stând așa cu privirea pierdută ca Viorica în fața unei ecuații de gradul doi cu două necunoscute și gândindu-mă cum ar fi fost să știu și eu să mă bat. Bă, dar nu așa ca fătălăii ăia de la MMA, K1 și ce dracu’ de bătăi amicale dau ăia de la Pro […] Articolul De coronavirus mai scăpăm doar cu bătaia apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nici viața la țară nu mai e ce-a fost

Pe Elena am cunoscut-o acum mai bine de zece ani într-un mediu care, cel puțin în teorie, nu ne-ar fi recomandat pe nici unul pentru o carieră literară. Ea, muncitoare într-o agenție de publicitate, eu muncitor la clientul agenției. Din fericire pentru literatura română timpul a confirmat impresia inițială, cu diferența că astăzi Elena este […] Articolul Nici viața la țară nu mai e ce-a fost apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Sfaturi utile pentru promovarea imaginii României în lume (inclusiv Uniunea Sovietică)

Am pus între paranteze Uniunea Sovietică din două motive. În primul rând pentru că i-ar fi plăcut lui Nea Nicu, mai ales că sindromul Stockholm încă bântuie prin societatea românească. Cel de-al doilea motiv ar fi că și lui Ion Iliescu îi place. E drept că ministrul Oteveculturii ne-a cam luat-o înainte, prin alegerea Irinei […] Articolul Sfaturi utile pentru promovarea imaginii României în lume (inclusiv Uniunea Sovietică) apare prima dată în Revista Kamikaze.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 88 | utilizatori online 28