Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Marti, 22 Ianuarie
                   
 
 


» Alianța Vestului oriental

Patru băieți mai de vârsta a doua, șefii aleși la șmecherie la ei în oraș, s-au strâns într-o zi și au pus-o de-o asociație, denumită fălos „Alianța Vestului”, de zici că membrii ei fondatori îs toți băieți școliți prin universitățile anglo-saxone, cu buletin de Buckinghamshire. Ca orice asociație care se respectă, și aceasta are un […] Articolul Alianța Vestului oriental apare prima dată în Revista Kamikaze.

» O „MUIE, PSD!” din preistorie,

chiar din paleoliticul propriu-zis, nu din ăsta pe stil nou, în care ne ține Partidul de peste un sfert de secol. Iată despre ce e vorba: pe insula Andaman, North Sentinel, din Golful Bengal, trăiește un trib care a ales să-și petreacă vacanța de vară în Epoca Pietrei Cioplite, în paleolitic. Membrii săi au refuzat […] Articolul O „MUIE, PSD!” din preistorie, apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Hai, fiecare copil la scara lui!

Preambul 1 Acum fix o săptămână am luat loc pe scaunul confortabil al unui cinematograf din centru pentru proiecția de gală a debutului în lung metraj al unui regizor brăilean, Hadrian Marcu. Pe numele său de botez „Un om la locul lui”, debutul acesta e genul ăla de film de la care poți ieși superorgasmat […] Articolul Hai, fiecare copil la scara lui! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Povestea Boului. Basm poporan, urbanizat.

Cică ar fi fost odată, demult, pe vremea când se potcovea transferul, de la vale la deal, cu nouăjnouă de pahare beute la MAT, un picior de plai care purta numele de Booveni. Și poate că mai există și acum, deși după unele surse și-ar fi schimbat numele în Văcăuani, din motive de înfrățire cu […] Articolul Povestea Boului. Basm poporan, urbanizat. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Răzbătătoarele.

Pițipedia. Rubrică de linșaj mediatic. Motto: Nu stai capră, nu exiști. Acum că ne-am mai liniștit, după agitația din zilele trecute, să vă povestesc un fel de vis. Nu cu mult timp în urmă se făcea că jucam în deplasare și trebăluiam, în interesul unui prieten, la oarece decorațiuni interioare fabricate de imperialiștii de la […] Articolul Răzbătătoarele. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» O zi din viața lui Jose M. Jurnal.

Înviorare dimineața. Mic dejun + masaj moca (sponsorizare club). După înviorare golit piscină, stins lumini, oprit apă, gaze, evitat risipă. Sunat vicepreședinte club, adus aminte întârziere vouchere motorină. Verificat seif subsol acasă, admirat lingouri, pentru moral propriu. Ședință dimineața club. Predat autobază băieți. Masă prânz, cantină boschetari Manchester. Chemat contabil club verificat notă de plată. […] Articolul O zi din viața lui Jose M. Jurnal. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Curpizdon

l-ar chema pe zeul dragostei dacă mitologia antică ar fi apărut în zilele noastre și pe meleagurile astea, ale lor. Și, în loc să fie un băiețel bucălat și aripat, susnumitul ar avea mustăți á la Nae Girimea, dinți de hârcă și nu ar lucra individual, cu arcul și săgeata, ci ar decide pentru toată […] Articolul Curpizdon apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Domnul a dat, da’ mai mult ne-a luat.

Motto: „… am vrut să ne calificăm, da’ am ratat calificarea la scorul care ne trebuia ca să ne calificăm…”  NICOLAE DICĂ – antrenor secund FCSB, după dubla cu Rapid Viena (3-4) Probabil că locțiitorul Oieromonahului Gigi s-a fâstăcit din cauza semificației momentului, ori poate arșița cea păcătoasă să fi fost de vină… nu putem […] Articolul Domnul a dat, da’ mai mult ne-a luat. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 10+2 sfaturi pentru o viață fericită și mai lungă

1. Acceptaţi ceea ce aveţi „Pentru a fi fericit, trebuie să te bucuri de ceea ce ai”, zice un vechi proverb din Ciolpani. E și normal, cum naiba să te bucur de ce nu ai? De exemplu, dacă aveți sculament, bucurați-vă că astfel aveți ocazia să cunoașteți un medic, un farmacist sau că puteți reînnoda […] Articolul 10+2 sfaturi pentru o viață fericită și mai lungă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» ZDraNG 3 – Omagiu

Un Omagiu, de 23 August. Grupul ZDraNG și Mașina Timpului. Trecut, viitor, prezent – mai știe cineva?   Articolul ZDraNG 3 – Omagiu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» No Pesedation by ZDraNG!

  Articolul No Pesedation by ZDraNG! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Noul hit „Marea Ciordealiadă”

Grupul ZDraNG! lansează al patrulea single din albumul “Mouillé,” o frescă lirică a erei pesediste. Hitul „Marea Ciordealiadă” este un amplu (dar concis) bilanț pe injustiție, cu trimitere spre justiție. Să fie cu executare! https://www.youtube.com/channel/UCAitStL2d9Vp2QFiLtvgx8g Articolul Noul hit „Marea Ciordealiadă” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Interviu cu „omul în alb” al Jandarmeriei

La ora la care Sebastian Cucoș făcea conferința de presa în care tot ce a prezentat a fost carpeta cu sfinți din spatele său, într-o clădire alăturată locului unde se ținea conferința „omul în alb” dădea un interviu amplu despre incidentele din Piața Victoriei. Interviul a avut loc independent de conferința zero. S-a petrecut astfel: […] Articolul Exclusiv! Interviu cu „omul în alb” al Jandarmeriei apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Push-Push-Kăria by ZDraNG

Push-Push-Kăria by ZDraNG (Zi, Dragnea – NO GO?) face parte dintr-un amplu omagiu adresat Conducerii PSD în vederea zilei de 23 August: “Mouillé” (Album Long Play Long Stay). Totusi, cum 10 August cade înaintea tradiționalei sărbători roșii, autorii au decis să susțină mai întîi manifestația de vineri, din Piața Victoriei. Videoclipul este o producție independentă, […] Articolul Push-Push-Kăria by ZDraNG apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Fura din Teleorman (Balada lui Liviu din Teleorman)

În pregătirea zilei de 10 august, ne-am gândit să oferim adevăraților cunoscători ai cântului și sufletului românesc un crâmpei de înțelepciune populară, inspirat din creația (cât pe ce să scriem consumația) marelui dispărut Liviu Vasilică. Ptiu, drace! Am sughițat! Cred că tocmai ne-a pomenit Murăreasca. Fura din Teleorman Ref.: Ia și cu stânga, ia și […] Articolul Fura din Teleorman (Balada lui Liviu din Teleorman) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Furnici din toate țările, uniți-vă!

Cea mai clară dovadă că PSD nu e de partea oamenilor muncii și ai asistenței sociale se poate vedea în imaginea alăturată. Furnica, vietatea simbol pentru munca în echipă și efort colectiv spre propășirea mușuroiului s-a mobilizat să transmită o urare celor care au uzurpat titlul de partid de stânga, mulgându-i de voturi pe naivi. […] Articolul Furnici din toate țările, uniți-vă! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Medicină Futuristă

De vorbă cu Prof. Dr. Nicu P. Casapu Psiholog Naturist și fost Campion Internațional la lupte de bărbați, care am apărut în Cancan și la știrile de la ora 5 și la ZenitTv Băicoi. Ne scrie un pacient din Dolj. „Pentru Dom Profesor Nicu care il stimez foarte mult și care sunteț ultima mea speranță. Zilele […] Articolul Medicină Futuristă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 31

Coperta Revista Kamikaze Nr 31 Articolul Revista Kamikaze nr 31 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Te urăsc, Viorico!

Da, Viorico, ai citit bine, TE URĂSC! Te urăsc nu pentru că habar nu ai ce cauți la Palatul Victoria. Probabil aveai și tu nevoie, ca orice gospodină, de o curte fără vecini, să nu mai primești reclamații când faci zacuscă la ceaun în fața casei, cu cocul puțin deranjat de transpirație și mirosind a […] Articolul Te urăsc, Viorico! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» DIN POESIILE RALUCĂI ZENGA (V)

Motto: Bărbatul adevărat are chelie, burtă și-i put picioarele. La cererea cunoscătorilor, puțini dar încăpățânați, continuăm periplul prin universul sensibilității autoarei. Talentul incontestabil al semnatarei (deși ascuns cu dibăcie) ne determină să insistăm în demersul nostru fictiv. Fie ca acest modest și sincer omagiu să-și găsească ecou în rândul cititorilor însetați de frumos. Amin. ÎNFIORARE […] Articolul DIN POESIILE RALUCĂI ZENGA (V) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Întâlnirea dintre Trump şi Putin a lăsat urme adânci pe plan internaţional. Dar şi pe plan rural, cum se poate observa şi în discuţia de mai jos

– Bună ziua să vă fie inima. – Bună ziua să vă fie inima şi dumneavoastră.De la ce balamuc ne sunaţi? – Leontin Ghebaur. – N‑am mai auzit. – Ghebaur este numele meu mic. Cum ar veni Sorin, Leonard, Mihai, Vasile, Ionuţ, Laurenţiu, Dumitru, Gigi, Iorgu, Ştefan… – Am înţeles din prima, nu mai pierdeţi […] Articolul Întâlnirea dintre Trump şi Putin a lăsat urme adânci pe plan internaţional. Dar şi pe plan rural, cum se poate observa şi în discuţia de mai jos apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 2018. Fotbalul, săracii și Dumnezeu.

Dacă nu mă nășteam în țara lui Dragnea și mă chema Lineker, aș fi dat o cu totul altă definiție fotbalului decât aia cu nemții care câștigă întotdeauna (adevărat că ei câștigă chiar și atunci când pierd – chestie tot nemțească): Fotbalul este un joc practicat de săraci, pe banii amărăștenilor din tribune și de […] Articolul 2018. Fotbalul, săracii și Dumnezeu. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Scandalul imunoglobulinei, faza pe anchetă

Pe zi ce trece se vede din ce în ce mai mult că pe acest site am dat informații corecte, că am demascat o mare manipulare. Azi vă prezentăm un document bombă: Asociația producătorilor de imunoglobuline a anunțat statul român că nu mai girează și nu mai contribuie la aprovizionarea cu plasmă și derivate din plasmă până […] Articolul Exclusiv! Scandalul imunoglobulinei, faza pe anchetă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 29

Coperta Revista Kamikaze Nr 29 Articolul Revista Kamikaze nr 29 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Nelson Mandela

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Nelson Mandela, Marean Vanghelie s-a hotărât să-și înregistreze fața la OSIM. MV a mai declarat sub protecția anonimatului că el și Nelson Mandela au foarte multe lucruri în comun: un stat corupt, închisoarea și All Blacks. Articolul Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Nelson Mandela apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Corupţia sud‑americană a ucis fotbalul, civilizaţia vest‑europeană l‑a reinventat. Adeus, Brasil!

Brazilia are 200 de milioane de oameni şi aproape toţi joacă fotbal. Belgia are 11 milioane, dar cai mai mulţi au alte preocupări. Brazilia înseamnă fotbal. Se zice că ar fi înzestraţi mai bine natural, pentru că fotbalul jucat pe nisip de generaţii a transformat Brazilia într‑o ţară de mutanţi cu gleznele de o mobilitate […] Articolul Corupţia sud‑americană a ucis fotbalul, civilizaţia vest‑europeană l‑a reinventat. Adeus, Brasil! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» La Brăila a fost descoperit un tren care a plecat acum 13 ani din Galați

O descoperire senzațională a unui grup de cercetători britanici ai Universității de Pescuit pe Apă și pe Uscat din Brăilița a fost capul de afiș al tuturor revistelor și site-urilor de specialitate la începutul săptămânii. În timp ce căutau vestigii feroase ale existenței pe acele meleaguri a unor civilizații de transportatori, arheologii brăilițieni au dat […] Articolul La Brăila a fost descoperit un tren care a plecat acum 13 ani din Galați apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Cum e jefuit statul român de așa-ziși salvatori ai sistemului medical

Scandalul imunoglobulinei, „soluționat” de către ministrul Bodog prin anularea taxei clawback, deci prin pierderea unor bani de către stat, a deschis cutia Pandorei pentru producătorii de medicamente. Zilele acestea asistăm la un nou atac mediatic furibund la adresa statului român, atac asemănător celui dat în cazul imunoglobulinelor și care are acum ca scop obținerea de […] Articolul Exclusiv! Cum e jefuit statul român de așa-ziși salvatori ai sistemului medical apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze Nr 27

Coperta Revista Kamikaze nr 27 Articolul Revista Kamikaze Nr 27 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Lovitură dată de Adrian Mutu, va fi al patrulea antrenor la Vocea României

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe scrisoarea prin care a fost dat afară de la FC Voluntari, iar Adi Mutu și-a găsit deja un alt angajament. El îl va înlocui pe banca tehnică a formației Vocea României pe Adrian Despot. Se pare că jocul echipei în clasicul „3 în plm”, total previzibil sub conducerea […] Articolul Lovitură dată de Adrian Mutu, va fi al patrulea antrenor la Vocea României apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 2018. Cupa Mondială – Jurnal de front (II)

2018. Cupa Mondială – Jurnal de front (II) Cum vă spuneam în numărul trecut, oricum s-ar face, oriunde s-ar întâmpla, în orice împrejurare / la munte ori la mare, tot nemții câștigă. Ăștia pur și simplu își bat joc de întreaga lume. După ce ne-au momit cu înfrângerea în fața untermensch-ului mexican (asta ca să […] Articolul 2018. Cupa Mondială – Jurnal de front (II) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Cum arată în Olt „statul paralel” și cine face parte din el

Liviu Dragnea și apropiații săi au acuzat în repetate rânduri faptul că există în România un așa-zis „stat paralel”, care cică bagă la pușcărie oameni nevinovați. Acest „stat paralel”, zice de asemenea Dragnea, este îndreptat împotriva PSD-ului. Și mai susține liderul PSD că „statul paralel” pune în funcții cheie în diverse instituții de stat oameni […] Articolul Exclusiv! Cum arată în Olt „statul paralel” și cine face parte din el apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Al treilea sex

Tot încerc să înţeleg ce rost are referendumul ăsta pentru familia tradiţională. Cum se face că într‑o ţară unde reprezentanţii puterii au lacune de moralitate, unde toţi cei patru preşedinţi postdecembrişti, (başca cei doi interimari) şi‑au dat ghionturi cu justiţia, unde un sfert dintre parlamentari au probleme penale descoperite (şi, probabil, trei sferturi au probleme […] Articolul Al treilea sex apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 19

Coperta Revista Kamikaze nr 19 Articolul Revista Kamikaze nr 19 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 20

Coperta Revista Kamikaze nr 20 Articolul Revista Kamikaze nr 20 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Al trei-lea sex

Tot încerc să înţeleg ce rost are referendumul ăsta pentru familia tradiţională. Cum se face că într‑o ţară unde reprezentanţii puterii au lacune de moralitate, unde toţi cei patru preşedinţi postdecembrişti, (başca cei doi interimari) şi‑au dat ghionturi cu justiţia, unde un sfert dintre parlamentari au probleme penale descoperite (şi, probabil, trei sferturi au probleme […] Articolul Al trei-lea sex apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Copertă Revista Kamikaze nr 21

Revista Kamikaze Nr 21 Articolul Copertă Revista Kamikaze nr 21 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» În sfârșit, Nobelul pentru literatură câștigat de un român din România

Vineri dimineaţă, membrii Academiei Suedeze au informat că, pentru prima dată în 75 de ani, premiul Nobel pentru literatură nu va fi acordat. Nu va fi acordat de ei. Mereu pe fază și atenți la orice știre din domeniu, membrii Academiei Rapid au decis ca anul acesta să acorde ei premiul Nobel pentru literatură. Premiul românesc […] Articolul În sfârșit, Nobelul pentru literatură câștigat de un român din România apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Atacul clonelor

La prima vedere ar putea să pară că mă propun pentru acatistul nefericiților care stau cu mâna întinsă în fața icoanei făcătoare de minuni a Sfântului Mare Mucenic Ne-a Gigi, ocrotitorul presei de doi lei și făcătorul de audiențe mânărite la ceas de seară. Mă rog, lista preacuvioșilor care au miluit presarii, crescuți la școala […] Articolul Atacul clonelor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Morning Glory, Morning Glory, da’ de ce-ați furat cocorii?

PIȚIPEDIA (rubrică de linșaj mediatic) Motto: Nu stai capră, nu exiști Când ajungi să nu mai crezi în coincidențe e semn că începi să îmbătrânești sau te uiți prea des la emisiunile la care este invitat Oreste. Sau, după cum susțin cercetătorii britanici, e semn că trăiești în România. Zilele trecute, în timpul unei deplasări […] Articolul Morning Glory, Morning Glory, da’ de ce-ați furat cocorii? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Da’ vouă ce v-a furat Cambridge Analytica, mă?

Da mă, vorbesc cu voi ăștia care de grabă vă dați numărul de telefon, CNP-ul, adresa, numărul și seria de buletin, eventual zodia și numărul de la pantof, fiecărei domnișoare drăguțe care vă zâmbește galeș atunci când beți o bere cu „tovarășii” la terasă, în schimbul unui pachet de țigări, breloc sau brichetă care se […] Articolul Da’ vouă ce v-a furat Cambridge Analytica, mă? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică” (II )

Vă spuneam în urmă cu o săptămână că procurorul Negulescu este mic copil needucat, guraliv, obraznic, faţă de alte personaje din magistratură. O adevărată reţea care slujeşte interese de grup a acaparat judeţul Constanţa. Din reţea fac parte un procuror constănţean, şeful procurorilor constănţeni, dar şi ditamai şeful Inspecţiei Judiciare, care ar fi trebuit să […] Articolul Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică” (II ) apare prima dată în Revista Kamikaze.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 138 | utilizatori online 25