Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 01 Aprilie
                   
 
 


» Gigi Becali, patron în Premier League (33)

Dragi miei, cu tristețe mare cât Casa Poporului în suflet, vă anunț că e posibil să mă retrag din fotbal și caritate. Adică să nu mai fac nici fotbal, nici caritate. E posibil doar, nu e o chestie sigură, că gata, pleacă Becali, bam bam bam, și ce se alege de țara asta a voastră? […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (33) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Tusea lui Mao și junghiul corectitudinii materialist-dialectice

Pentru cei neinițiați, facem din capul locului precizarea că materialismul dialectic, concept scos din puțul sulfuros al gândirii marxiste, își propune în esență transformarea „revoluționară” a realității. Vă sună familiar? Dacă am fi heitări antiprogresiști am spune că asta face o bună parte a presei de linie în ultimele decenii, deformând realitatea și adaptând-o cerințelor […] Articolul Tusea lui Mao și junghiul corectitudinii materialist-dialectice apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (29)

Ha, ha, hai să râdem de George Becali, că iar a luat bătaie. Da mă, ce să zic? Păi voi v-ați uitat la meci, săracilor? Sau nu prindeți Premier Lig și Cupa Premier Lig la voi în România? Păi când a venit ultima oară Citi la voi, le-a dat cu terenul în cap la FCFCSB. […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (29) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (30)

Pe vremuri, când eram io mai tânăr și dansam bine tare la revelioane prin Poiana Brașov și la nunta lui Chivu (te salut, Cristi, cum mai e treaba prin Milano? Merge coronavirusul, merge?) era o piesă care mie îmi plăcea mult tare de tot, Of, viața mea pe numele ei. Nu știu de ce, dar […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (30) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (31)

V-am zis că mă doare-n pluă că trebuia să vină Abramovici cu Celsi cu tot la Bărminghem? Io zic că v-am zis. Ei bine, nu a mai venit. Că cică a amânat federația englejească de fotbal campionatul. Că covid, că c-o păți, că sanchi, bam, bam, bam, mă-nțelegi, l-au închis. Mie nu îmi pare rău […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (31) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gigi Becali, patron în Premier League (32)

Am văzut că e la modă să ții un jurnal de Covid19 așa că m-am gândit să țin și eu unul. Că ce altceva face un scriitor în vremuri de rsti, retsi resrtș terisș r e s t r ș e R E S T R I S T E ȘȘȘ, unde plm se pune […] Articolul Gigi Becali, patron în Premier League (32) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mugur Stroe: „Milano a fost Hiroshima, Valencia, Nagasaki! Și unda continuă să se propage”

Mugur Stroe, fostul șef al unei direcții mai puțin cunoscute din cadrul SIE Ilfov, între 2008 și 2014, astăzi retras într-o țară europeană, își continuă interviul-fluviu acordat în exclusivitate revistei Kamikaze. În acest episod ne vorbește despre cauzele răspândirii selective ale corona-virusului, propune soluții pentru o izolare eficientă și soluții pentru evitarea colapsului financiar în […] Articolul Mugur Stroe: „Milano a fost Hiroshima, Valencia, Nagasaki! Și unda continuă să se propage” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Pandemia asta n-a venit ca să ne facă mai buni

Nici ca să ne pedepsească pe noi, individual, sau omenirea în totalitate. Dar, ca orice lucru nemaivăzut de niciunul dintre noi, ea ne poate învăța câte ceva. Erau, poate, lucruri pe care le țineam undeva într-o cută a ADN-ului, niște spaime sau învățăminte lăsate acolo de niște strămoși pe care nu i-am cunoscut dar care […] Articolul Pandemia asta n-a venit ca să ne facă mai buni apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Adevărata teorie a conspirației nu o spune nimeni, așa că am făcut-o eu

Bă, s-a cam belit situația. Covid19 a pus ochii pe noi și ne lovește din ce în ce mai hotărât. E drept că și primește ajutor de la imbecili, vezi cazul fostului milițian cu 30 (treizeci, oameni buni!) de infectați sau a celor din Hunedoara contaminați de o tută mincinoasă, inconștientă și iresponsabilă. Dar chiar […] Articolul Adevărata teorie a conspirației nu o spune nimeni, așa că am făcut-o eu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nu există-n lumea asta patron ca al meu

Românul în general dacă e să râdă, râde și dacă e să ajute, să o facă alții. Sunt vremuri nasoale, știm, iar unii compatrioți au înțeles că în vremuri ca astea pot face și ei un ban în plus. Cum a făcut patronul magazinului de la blocul meu, care a încercat să îmi vândă o […] Articolul Nu există-n lumea asta patron ca al meu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» De coronavirus mai scăpăm doar cu bătaia

Uneori mă surprind stând așa cu privirea pierdută ca Viorica în fața unei ecuații de gradul doi cu două necunoscute și gândindu-mă cum ar fi fost să știu și eu să mă bat. Bă, dar nu așa ca fătălăii ăia de la MMA, K1 și ce dracu’ de bătăi amicale dau ăia de la Pro […] Articolul De coronavirus mai scăpăm doar cu bătaia apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nici viața la țară nu mai e ce-a fost

Pe Elena am cunoscut-o acum mai bine de zece ani într-un mediu care, cel puțin în teorie, nu ne-ar fi recomandat pe nici unul pentru o carieră literară. Ea, muncitoare într-o agenție de publicitate, eu muncitor la clientul agenției. Din fericire pentru literatura română timpul a confirmat impresia inițială, cu diferența că astăzi Elena este […] Articolul Nici viața la țară nu mai e ce-a fost apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Sfaturi utile pentru promovarea imaginii României în lume (inclusiv Uniunea Sovietică)

Am pus între paranteze Uniunea Sovietică din două motive. În primul rând pentru că i-ar fi plăcut lui Nea Nicu, mai ales că sindromul Stockholm încă bântuie prin societatea românească. Cel de-al doilea motiv ar fi că și lui Ion Iliescu îi place. E drept că ministrul Oteveculturii ne-a cam luat-o înainte, prin alegerea Irinei […] Articolul Sfaturi utile pentru promovarea imaginii României în lume (inclusiv Uniunea Sovietică) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Libertatea de a râde, de a plânge, de a simți totul așa cum trebuia simțit

Jojo Rabbit (R și S: Taika Waititi, cu: Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Taika Waititi) Taika Waititi (pe numele lui real Taika David Cohen) s-a născut în Noua Zeelandă și a fost crescut doar de mamă de la 5 ani, vârsta la care părinții lui s-au despărțit. Atât faptul că a […] Articolul Libertatea de a râde, de a plânge, de a simți totul așa cum trebuia simțit apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Dacă visul tău a fost dintotdeauna să lupți în primul război mondial, te poți înrola aici

1917 (Regia și Scenariul: Sam Mendes, Director de Imagine: Roger Deakins, Cu: George MacKay) 1917 este acel film datorită căruia descoperi că cinematografia înseamnă mult mai mult decât doar o poveste, doar un scenariu, doar un regizor. Performanțele tehnice ale echipei de filmare în întregul ei, în frunte cu DoP-ul (directorul de imagine) Roger Deakins, […] Articolul Dacă visul tău a fost dintotdeauna să lupți în primul război mondial, te poți înrola aici apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Corul Diletanților

Cu ocazia sfârșitului de an, la fel de prost precum precedentul, dar și în cinstea participării selecționatei noastre de seniori la epocalul baraj cu puternica reprezentativă a Islandei, cvadruplă campioană europeană și triplă câștigătoare a cupei mondiale la vânturat sardine, s-ar cuveni să oferim conducătorilor fotbalului autohton o surpriză în versuri. Inițial mă gândisem la […] Articolul Corul Diletanților apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Cum se inventează un huligan?

Sper că ați văzut vreodată la un colț de stradă jocul de atenție și îndemânare numit Alba-neagra. Sub privirile fascinate ale unor gură-cască (nu toți naivi, unii fiindu-i chiar complici), guralivul din spatele cartonului pus pe un cazan de gunoi învârte trei căpăcele de bere iar tu trebuie să ghicești – contra cost – sub […] Articolul Cum se inventează un huligan? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» The Boringman

The Irishman (Netflix, Regia: Martin Scorsese, Scenariul: Steven Zaillian, cu: Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci) Lung de 3 ore și 29 de minute, pe ceas (cu tot cu genericul de final, el însuși extrem de lung, dacă vreți o încurajare), Irishman este o pledoarie pentru răbdare într-o lume tot mai rănită de pierderea […] Articolul The Boringman apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Povestea vieții

Marriage Story (Netflix, Regia și scenariul: Noam Baumbach, cu Adam Driver, Scarlett Johansson) ”Rareori se fac filme pe care, privindu-le, te simți ca la teatru”, mi-am zis, chircit pe canapea de o emoție intensă pe care aș putea-o descrie cel mai corect drept o frică palpabilă de ceva foarte greu de definit, după fix 38 […] Articolul Povestea vieții apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze Nr 45

Revista Kamikaze nr 45 – Numărul de dinaintea alegerilor Prezidențiale Turul 1. Din acest număr: Editorial Kamikaze : Oripecine am vota duminică, Kim Jong Un atacă SUA (ep. 119) Io (ştiu) cu cine votez Biloxi Blues, sau trecutul continuu Vrem un Nobel pentru literatură Și alte titluri le descoperiți dacă, cumpărați revista, care de joi […] Articolul Revista Kamikaze Nr 45 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Vrem un Nobel pentru literatură

Noi ne-am cam săturat de rateurile lui Mircea Cărtărescu când vine vorba de Nobelul pentru literatură. Nu vrem să fim răi, omul ia premii, dar e fix ca în tenis: degeaba câștigi turnee și bani dacă nu pui în vitrină și un Grand Slam. Nu te ține lumea minte. Așa că de azi înainte vom […] Articolul Vrem un Nobel pentru literatură apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Japonezi, da’ puțini.

Pentru cei neinițiați, respectiv angajații presei sportive din România, facem precizarea că în perioada 20 septembrie – 2 noiembrie a.c. s-au disputat meciurile din cadrul turneului final al Cupei Mondiale la Rugby. Dintr-o regretabilă eroare turneul a ajuns să fie găzduit de Japonia, în loc să se desfășoare pe frumoasa arenă (încă în construcție) de […] Articolul Japonezi, da’ puțini. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Trick or Trick

Trick or Trick este programul electoral al politicienilor noştri, de când s‑a inventat democraţia pe pământul României. În timp ce copiii au voie doar într‑o singură zi pe an să sune la uşa oamenilor şi să‑i sperie cu măşti de monştri pe faţă, aleşii neamului au liber să ne scârbească şapte zile pe săptămână. E […] Articolul Trick or Trick apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Vânătoarea de căcat

Dăncilă nici măcar nu mai este premier cu adevărat, iar la prezidențiale nu are nici o șansă. Cu limba română se știe de mult că nu operează prea bine. În acest context, oricine îi vânează încă o eroare gramaticală minoră, mai ales una care vine din neatenție (ceea ce i se întâmplă și lui Pleșu), […] Articolul Vânătoarea de căcat apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Trump sau trollingul ca formă de terapie pentru absurditatea existenței umane

În materie de nihilism și absurditate, Donald Trump perfecționează opera iluștrilor săi înaintași: Nietzsche, Kafka și Camus. Nietzsche nu înțelegea cum este posibil ca atâția oameni să pară fericiți sau măcar senini și mulțumimți, în ciuda faptului că blestemul morții, al uitării și al lipsei de însemnătate este o condamnare pe care toți o cunosc […] Articolul Trump sau trollingul ca formă de terapie pentru absurditatea existenței umane apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Japonezi, da’ puţini

Nu ştiu ai lui Buşcu şi Mihaiu cum sunt, dar eu am ţinut cu Fiji la turneul ăsta. Adică la Cupa Mondială de Rugby 2019. Prima ediţie la care nu suntem prezenţi. FRR ştie de ce. Cu gazdele samuraie nu pot să ţin, pentru că au omorât oameni la Pearl Harbor. Scrie şi la almanah. […] Articolul Japonezi, da’ puţini apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mugur Stroe: „Încep să o suspectez pe Dăncilă de genialitate“

Mugur Stroe, fostul şef al unei direcţii mai puţin cunoscute din cadrul SIE Ilfov, între 2008 şi 2014, astăzi retras într‑o ţară europeană, îşi continuă interviul‑fluviu acordat în exclusivitate revistei tipărite Kamikaze. În acest episod ne vorbeşte despre planul secret al Vioricăi Dăncilă de a rămâne la putere, despre haosul creat de moţiune, despre şansele […] Articolul Mugur Stroe: „Încep să o suspectez pe Dăncilă de genialitate“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» PSD n‑a existat,

PSD n‑a existat, au existat nişte generali de armată şi miliţie care, până‑n decembrie 1989 n‑au tras niciun glonţ în vreun duşman al ţării şi nici atunci n‑au tras în duşmani, ci doar în nişte români care‑şi strigau exasperarea pe străzi (1). Au existat nişte inşi care şi‑au lepădat halatul de gestionar când au înţeles […] Articolul PSD n‑a existat, apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Vorbim despre politică alături de un cititor extrem de bine informat, aşa cum v‑am obişnuit

– Alo, bună seara, Mărgărit Viroagă‑Steinberg mă numesc. Deci ce facem cu alegerile preşedenţiale, care sunt demenţiale? – Adică? – Doamna Viorica dacă iese şi prim‑premier şi preşedinte din turul unu, atunci o să fim ca la americani. – Cum aşa? – Care la ei, prim premierul prim‑ministru este şi preşedintele ţării. Aşa îi la […] Articolul Vorbim despre politică alături de un cititor extrem de bine informat, aşa cum v‑am obişnuit apare prima dată în Revista Kamikaze.

» The Joke(r) is on us

Joker (2019, Regie şi scenariu: Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix, Robert de Niro, Zazie Beetz) A trecut deja multicel de la premiera Joker şi eu unul nu contenesc să mă uimesc de oamenii care nu contenesc să fie uimiţi de cât de bun sau cât de scandalos e Joker. Spun asta pentru că mie mi […] Articolul The Joke(r) is on us apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Cum se omoară afacerea altuia? (partea a doua și răzbunarea)

Scriam acum doi ani despre șicanele pe care Gheorghe Ilie, un primar pesedist (ce pleonasm!) din Telega le făcea unei doamne de peste 75 de ani ce deține o concesiune pentru un ochi de apă sărată numit solemn Băile Minerale Telega, despre care oamenii spun că i-a scos din boală. Pe scurt, după ce doamna […] Articolul Cum se omoară afacerea altuia? (partea a doua și răzbunarea) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Hai să-l vedem pe Tarantino*

Once Upon a Time in Hollywood (2019, R: Quentin Tarantino, cu Leonardo di Caprio, Brad Pitt, Margot Robbie și… Luke Perry?! Wtf, n-a murit?! Ba da, Doamne, asta mai lipsea!) Quentin Tarantino e aproape de vârsta lu’ tata. Probabil se simte depășit de multe chestii, plus că simte presiunea aia a geniului tânăr care odată, […] Articolul Hai să-l vedem pe Tarantino* apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 112, tu mai ești cu noi?

Să tot fie vreo 9-10 ani de atunci. Eram cu mai mulți prieteni în Deltă, cazați la o pensiune în Crișan când ne-am decis să facem o excursie de câteva ore, cu barca pe apă, până la Chilia Veche. La dus, drumul a fost relativ ușor, afară era lumină și în plus am tot fost […] Articolul 112, tu mai ești cu noi? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Remus Rădoi: „Nu mi-e frică să merg noaptea pe strada lu’ Bercea Mondialu!“

Remus Rădoi este un tocilar din Caracal care se bate „parte-n parte“ cu clanurile de interlopi. Deși sfrijit, a caftit odată vreo cincisprezece zdrahoni trimiși de Bercea Mondial. Altădată a tras cu pistolul cînd l-au încercuit dușmanii. Pe Televizor și pe Ambasador, fiii temutului Bercea, i-a dat afară în șuturi dintr-o discotecă. Ţiganii plîng la televizor din cauza lui. […] Articolul Remus Rădoi: „Nu mi-e frică să merg noaptea pe strada lu’ Bercea Mondialu!“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Cum să (nu) faci presă în România

Am cerut mai mereu de la colegii de breaslă mai multă decenţă şi mai puţină senzaţionalitate doar de dragul unui click în plus sau a vreunui like atât de irelevant. Presă şi jurnalişti de calitate mai există, doar că aceştia riscă să dispară pentru că nu livrează traficul cerut de la financiar. O vină mare o au şi cititorii […] Articolul Cum să (nu) faci presă în România apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nu ratați!

După o lungă așteptare, unul dintre cele mai râvnite blockbustere ale anului a sosit în România, via Vama Giurgiu. Surse neverificate relatează că marfa a intrat în țară în cabina unui TIR, înmatriculat în Turcia. Vizionare placută! Articolul Nu ratați! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Seri magice la cinema

Notti Magiche (comedie, Italia 2018, R: Paolo Virzi) Dacă citești chestia asta, în 1990 probabil erai copil sau măcar suficient de tânăr cât să te gândești cu nostalgie și puțină ciudă la perioada aia. Și în ambele cazuri îți răsună în minte melodia aia-n italiană care părea cântată de doi bărbați, dar de fapt unul […] Articolul Seri magice la cinema apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Spuneți nu proștilor, securiștilor și dictaturii. Drogurile nu-s nici pe departe la fel de rele

Avem următoarele fapte: anual, mor circa 15.000 de români din cauza alcoolului și circa 42.000 de români din cauza tutunului. Ei, și? Să fie sănătoși, cum s-ar zice. Nici statul român și nici vreo instituție media nu se vor gândi să-i ajute și să tragă un semnal serios de alarmă. Știți de ce? Pentru că […] Articolul Spuneți nu proștilor, securiștilor și dictaturii. Drogurile nu-s nici pe departe la fel de rele apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Hildegard Brandl: ”Revoluția care contează are loc abia acum, în România: e o revoluție a mentalităților”

Hildegard Brandl e o prezență plăcută și exotică în presă și politică, dar mai degrabă meteorică. Are o firmă de arhitectură, e foarte activă în mediul antreprenorial și e politician PNL. Dar eu unul o știu de la Antena 3, unde mă uit des ca să enervez și să-mi scurtez pe cât pot viața. Mi […] Articolul Hildegard Brandl: ”Revoluția care contează are loc abia acum, în România: e o revoluție a mentalităților” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Vlad Voiculescu: „Ne vor vota mult mai mulți oameni, trebuie doar să ajungem la cei la care nu am ajuns încă

”Chiar, bă, cine e Vlad Voiculescu ăsta?”, ne-am imaginat noi că ar întreba un PSD-ist. Așa că ne-am dus la Vlad Voiculescu și l-am rugat să ne spună el cine e Vlad Voiculescu, că sigur știe mai bine. Ne-a spus. Ne-a spus mai multe, de fapt, aici găsiți o parte a unei discuții de o […] Articolul Vlad Voiculescu: „Ne vor vota mult mai mulți oameni, trebuie doar să ajungem la cei la care nu am ajuns încă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Dragă Selly, țara asta vrea mai mult de la tine

Selly e (încă) un puști de 18 ani din Craiova. Istețel, cu oarece carismă și priză la publicul tânăr, este cel mai urmărit vlogger din România (sau cel puțin așa se discută prin târg). Canalul său de Youtube are în acest moment 2.048.401 abonați. Am urmărit timp de câteva zile unele din clipurile postate de […] Articolul Dragă Selly, țara asta vrea mai mult de la tine apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Unde e incorectitudinea politică de altă dată?

Civilizația a ajuns în sfârșit și în România, oricât ne-am opus. Una dintre formele ei este corectitudinea politică din limbajul cetățenilor. Cel puțin din limbajul ălora care trăiesc în zone mai binecuvântate cu apă în perete. Jignirile s-au mai cizelat, înjurăturile sunt și ele mai finuțe. În general, multe lucruri pe care le auzeai sau […] Articolul Unde e incorectitudinea politică de altă dată? apare prima dată în Revista Kamikaze.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 147 | utilizatori online 16