Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 21 Octombrie
                   
 
 


» Primul Agricultor al țării își propune să bată recordul la fericire

Primul Agricultor al țării își propune să bată recordul la fericire – Revista Kamikaze Articolul Primul Agricultor al țării își propune să bată recordul la fericire apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Legea recursului compensatoriu va fi modificată: „Vor fi eliberați toți deținuții cărora nu le place în închisoare!”

Drepturile omului au învins! În sfârșit, România dă semne de modernizare și de aliniere la standardele occidentale. Pe lângă cele câteva mii de condamnați eliberați din cauza condițiilor proaste din celule, se lucrează la o nouă lege. „Cui nu-i place în închisoare, face o cerere și este eliberat. Nu poți ține pe cineva cu forța […] Articolul Legea recursului compensatoriu va fi modificată: „Vor fi eliberați toți deținuții cărora nu le place în închisoare!” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mii de studenți și pacienți au ajuns în stradă

Legea recursului compensatoriu face victime și în rândul studenților din toată țara. Mai multe universități au decis să-i elibereze pe ocupanții locurilor de cazare din cămine, care „beneficiau” de mai puțin de 4mp/student spațiu de cazare și erau nevoiți să împartă camera cu ploșnițe, gândaci, muște și alte lighioane. La Ministerul Sănătății se discută chiar […] Articolul Mii de studenți și pacienți au ajuns în stradă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Ministrul Daea, această inepuizabilă sursă de resurse non-umane

Ministrul Daea, această inepuizabilă sursă de resurse non-umane – Revista Kamikaze Articolul Ministrul Daea, această inepuizabilă sursă de resurse non-umane apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 42

Copertă Revista Kamikaze nr 42, 18-24 Octombrie 2017 Articolul Revista Kamikaze nr 42 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» ANIMV suspendă temporar producția de diplome din lipsă de materie primă

ANIMV suspendă temporar producția de diplome din lipsă de materie primă producția umând a fi reluată la o dată ce va fi precizată ulterior. Articolul ANIMV suspendă temporar producția de diplome din lipsă de materie primă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Liviu Pop ia atitudine față de situația elevului obligat să se tundă

Pentru a evita incidentele de genul elevului din Cluj obligat să se tundă Liviu Pop anunță tipărirea unui manual de hair styling și frizerie. Articolul Liviu Pop ia atitudine față de situația elevului obligat să se tundă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Dupa ce Rovana Plumb a scăpat de umărirea penală toți parlamentarii PSD și-au pus #metoo la profilul de Facebook

Parlamentarii PSD se dovedesc ancorați în realitate mai mult ca niciodată. Articolul Dupa ce Rovana Plumb a scăpat de umărirea penală toți parlamentarii PSD și-au pus #metoo la profilul de Facebook apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Pentru a se evita cozile, de anul viitor, moaștele Sfintei Parascheva vor putea fi pupate și online!

Pentru a se evita cozile, de anul viitor, moaștele Sfintei Parascheva vor putea fi pupate și online! Este o decizie foarte inspirată a BOR, care dă peste nas contestatarilor și celor nemulțumiți că politica ei este prea tradiționalistă. „Vom lansa o aplicație pentru toate device-urile. Ea va fi disponibilă gratuit pe toată durata anului. Cei […] Articolul Pentru a se evita cozile, de anul viitor, moaștele Sfintei Parascheva vor putea fi pupate și online! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Problema pe care doar 0,01% dintre oameni o pot rezolva

Găsiți politicianul cinstit din poza de mai sus. Articolul Problema pe care doar 0,01% dintre oameni o pot rezolva apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Jurnalul lui Marean V 11 octombrie

Articolul Jurnalul lui Marean V 11 octombrie apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Premierul Tudose a fost surprins alergând la Maratonul International București după ce organizatorii au anunțat din greșeală premii în țuică.

Pe site-ul oficial al Maratonului Internațional București au apărut, din greșeală, pe lista premiilor, și căteva băuturi spirtoase. Unul dintre organizatori ne-a declarat că a încărcat pe site, la secțiunea premii, lista de băuturi de la o cumetrie de săptămăna viitoare. Regretabila eroare a fost imediat remediată, dar domnul Tudose, foarte atent la manifestările sportive, a […] Articolul Premierul Tudose a fost surprins alergând la Maratonul International București după ce organizatorii au anunțat din greșeală premii în țuică. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Ambasadorul Marii Britanii a dormit o noapte pe stradă. Tudose i-a dat imediat replica

Ambasadorul Marii Britanii a dormit o noapte pe stradă. Tudose i-a dat imediat replica Ați auzit, probabil, de happening-urile făcute de ONG-uri pentru a atrage atenția asupra condițiilor proaste de trai ale oamenilor străzii. Vin unii la costum și se alintă dormind sub cerul liber. Printre ei, ambasadorul Marii Britanii la București. Vizibil deranjat de […] Articolul Ambasadorul Marii Britanii a dormit o noapte pe stradă. Tudose i-a dat imediat replica apare prima dată în Revista Kamikaze.

» JURNALUL LUI NEA GIGI 11 OCTOMBRIE

» Meme, lasă Facebookul la serviciu! Că nu te plătesc ca să stai degeaba şi să pierzi vremea cu Satana. » Aţi văzut aseară cum au jucat jucătorii mei, de la Fc Fcsb? De asta am câştigat! Şi că am scăpat de drogangiul de Daum. Să vă spun ceva ce n‑am spus. Voi ştiţi că […] Articolul JURNALUL LUI NEA GIGI 11 OCTOMBRIE apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Liviu Dragnea, acest apărător al revoluționarilor

Revista Kamikaze – Liviu Dragnea, acest apărător al revoluționarilor Articolul Liviu Dragnea, acest apărător al revoluționarilor apare prima dată în Kamikaze Online.

» Neglijență criminală la abatorul uman Socola, din Iași

Neglijență criminală la abatorul uman Socola, din Iași Sub conducerea numitului Oprișanu G., spitalul de psihiatrie din Iași a ajuns să fie mai mult un abator uman decât ceea ce ar trebui să însemne un spital dintr-un oraș universitar european din secolul XXI. Că Oprișanu a făcut din Socola o plantație de sclavi am mai […] Articolul Neglijență criminală la abatorul uman Socola, din Iași apare prima dată în Kamikaze Online.

» A apărut icoana Sfintei Parascheva făcătoare de selfie-uri!

A apărut icoana Sfintei Parascheva făcătoare de selfie-uri! Mergeți și pupați-o dacă vreți să aveți noroc în poze. Nu uitați, însă, că pentru selfie-uri sănătoase și ferite de boli trebuie să atașați zece lei la doamna cu batic și mustață care vinde lumânări. Articolul A apărut icoana Sfintei Parascheva făcătoare de selfie-uri! apare prima dată în Kamikaze Online.

» Omul cu cartea, Codrin Ștefănescu

Omul cu cartea, Codrin Ștefănescu Articolul Omul cu cartea, Codrin Ștefănescu apare prima dată în Kamikaze Online.

» Un consorțiu de bănci românești negociază cu Regele Cioabă trecerea de la ROBOR la STABOR.

Un consorțiu de bănci românești negociază cu Regele Cioabă trecerea de la ROBOR la STABOR. MS Regele Cioabă ne-a declarat în exclusivitate că: ” STABOR este mult mai stabil pentru că principalii indicatori ce îl alcătuiesc se calculează după piețele de șuți, cerșetori și cântăreți la metrou din marile capitale europene.” Articolul Un consorțiu de bănci românești negociază cu Regele Cioabă trecerea de la ROBOR la STABOR. apare prima dată în Kamikaze Online.

» Vosganian revine cu explicații

Vosganian revine cu explicații Articolul Vosganian revine cu explicații apare prima dată în Kamikaze Online.

» Apocalipsa, încotro?

Motto: TOPÓR, topoare, s. n. Unealtă pentru tăiat copaci, pentru despicat lemne etc., formată dintr‑un corp de oţel cu tăiş la un capăt şi cu un orificiu la partea opusă, în care se fixează o coadă de lemn tare. Loc. adj. şi adv. Din topor = Fără fineţe; grosolan, necioplit. A sta cu toporul la […] Articolul Apocalipsa, încotro? apare prima dată în Kamikaze Online.

» Nicolae Fotin: „Nu cred că fac o lecţie de patriotism, însă noi, românii…”

Nicolae Fotin:( preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului ) :„Nu cred că fac o lecţie de patriotism, însă noi, românii, am uitat uneori câte calităţi are această ţară…“ Brexit‑ul înseamnă nişte oportunităţi pentru celelalte 27 de ţări ale UE, cum ar fi faptul că agenţiile europene vor fi mutate de la Londra în alte oraşe ale […] Articolul Nicolae Fotin: „Nu cred că fac o lecţie de patriotism, însă noi, românii…” apare prima dată în Kamikaze Online.

» Cei 6.000 de pelerini din Voluntari sunt revoltați

Cei 6.000 de pelerini din Voluntari sunt revoltați: „Până am ajuns noi la Iași, Sfânta Parascheva era deja moartă!” „Am crezut că e treabă serioasă, altfel nici nu mai plecam de acasă. Domnul primar  Pandele ne-a zis personal că o s-o vedem cântând pe scenă, dar cineva a omorât-o cât timp eram noi pe drum. […] Articolul Cei 6.000 de pelerini din Voluntari sunt revoltați apare prima dată în Kamikaze Online.

» Ca‑n viaţă

Am intrat în casă doar de câteva ceasuri, trecând peste Puzdra, din valea Bistriţei în cea a Moldovei. Fusesem în Dârmoxa, la slujba de pomenire a prietenului Florin Crăciun – pădurar cu chemare – stins în urmă cu un an. La dus, pe drumul dintre munţi, am întâlnit vreo şapte sau opt automobile din care […] Articolul Ca‑n viaţă apare prima dată în Kamikaze Online.

» Adevăratul motiv pentru care Dragnea e supărat pe Tudose: „A pătat cu vin programul de guvernare! ”

Adevăratul motiv pentru care Dragnea e supărat pe Tudose: „A pătat cu vin  programul de guvernare! ” „Era vin roșu, de țară. Gudron! De ăla care-ți face centură neagră la bot. Într-un moment de neatenție, premierul a vărsat bidonul lăsat fără dop pe birou. Din primele două pagini ale programului de guvernare nu se mai înțelege nimic. […] Articolul Adevăratul motiv pentru care Dragnea e supărat pe Tudose: „A pătat cu vin programul de guvernare! ” apare prima dată în Kamikaze Online.

» TUDOSE, DACĂ SE MÂNIE, DEMISIONEAZĂ!

Cum mulți se întrebă și, pe te miri unde, mă întreabă „Cum scăpăm de ăștia?”, mi-a venit în minte o întâmplare din satul prunciei mele, intrată în anedotica locului. Mai știi? Metoda ar putea da roade, că „stofă” este din belșug în guvern. Gheorghe era cel mai mare dintre cei vreo 5 copii ai unei […] Articolul TUDOSE, DACĂ SE MÂNIE, DEMISIONEAZĂ! apare prima dată în Kamikaze Online.

» Sondaj! Topul încrederii românilor, octombrie 2017!

Topul încrederii românilor Progresele științei, internetul rapid și nivelul de trai în continuă creștere nu aveau cum să nu influențeze gândirea românilor. Astfel, în urma unui sondaj realizat la începutul lui octombrie, pe un eșantion de 12 milioane de cetățeni, la întrebarea „În cine aveți cea mai multă încredere?” s-a răspuns după cum urmează: În […] Articolul Sondaj! Topul încrederii românilor, octombrie 2017! apare prima dată în Kamikaze Online.

» Minune la Iași! 98% dintre cei care au venit la moaștele Sfintei Parascheva votează cu PSD-ALDE!

Minune la Iași! „Am venit la Sfânta ca să-i ajute lu Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, care numai bine au făcut la țara asta de hoți și prefăcuți!” (Doinița M., Târgoviște) „Stau de două zile în frig, la coadă, dar nu mă las până nu ating racla. Toate nedreptățile care s-au făcut cu părintele Pomohaci […] Articolul Minune la Iași! 98% dintre cei care au venit la moaștele Sfintei Parascheva votează cu PSD-ALDE! apare prima dată în Kamikaze Online.

» BOR își arată mușchii!

Articolul BOR își arată mușchii! apare prima dată în Kamikaze Online.

» Vezi cine au fost colegi de clasa cu Sf. Parascheva

Articolul Vezi cine au fost colegi de clasa cu Sf. Parascheva apare prima dată în Kamikaze Online.

» Vosganian revine: „În loc de câini, curțile să fie păzite de interlopi!”

Articolul Vosganian revine: „În loc de câini, curțile să fie păzite de interlopi!” apare prima dată în Kamikaze Online.

» Revista Kamikaze Nr 41

Revista Kamikaze Nr 41 Articolul Revista Kamikaze Nr 41 apare prima dată în Kamikaze Online.

» Prima decizie după ședința extraordinară PSD: „Clanul Duduienilor va fi înlocuit cu Clanul Sportivilor!”

„Sunt tot revoluționari și ei, plini de gloanțe dispuși să apere democrația, prostituția și cămătăria, valorile de bază ale acestui popor mândru și demn”, a declarat Codrin Ștefănescu. Articolul Prima decizie după ședința extraordinară PSD: „Clanul Duduienilor va fi înlocuit cu Clanul Sportivilor!” apare prima dată în Kamikaze Online.

» Despre descălecare, Petre Roman și alte dureri

După ce am vorbit doar din punctul de vedere istoric şi din punctul de vedere de drept (discursul lui Farfuridi imaginat de Nenea Iancu în nemuritoarea Scrisoare Pierdută seamănă al dracului de tare cu zicerile împiedicate ale lui Tudorel de la Justiţie), ne întoarcem la plebicist şi amintim cu duioşie stângistă de episodul no. IV […] Articolul Despre descălecare, Petre Roman și alte dureri apare prima dată în Kamikaze Online.

» Mulțumim ție, găină,

Mulțumim ție, găină, Că ne dai, din cur, lumină! Slavă poporului rus, Care-n cur sondă ți-a pus! Hai, că asta-i grea! Nu o să-i dați de cap singuri, nu ați învățat-o la școală iar Google păstrează un mucles absolut pe acest subiect. Vă spun eu ce-a vrut să spună autorul popular: prin 1947, după război, […] Articolul Mulțumim ție, găină, apare prima dată în Kamikaze Online.

» Revista Kamikaze Nr 39

Revista Kamikaze Nr 39 2017 Articolul Revista Kamikaze Nr 39 apare prima dată în Kamikaze Online.

» S-a scumpit benzina

Articolul S-a scumpit benzina apare prima dată în Kamikaze Online.

» Liviu Pop, sfaturi pentru noua generație

Articolul Liviu Pop, sfaturi pentru noua generație apare prima dată în Kamikaze Online.

» Premierul Tudose încercând terapii alternative

Articolul Premierul Tudose încercând terapii alternative apare prima dată în Kamikaze Online.

» Din poesiile Ralucăi Zenga

Motto: Bărbatul adevărat are chelie, burtă şi‑i put picioarele. La cererea cunoscătorilor, puţini dar încăpăţânaţi, continuăm periplul prin universul sensibilităţii autoarei. Talentul incontestabil al semnatarei (deşi ascuns cu dibăcie) ne determină să insistăm în demersul nostru fictiv. Fie ca acest modest şi sincer omagiu să‑şi găsească ecou în rândul cititorilor însetaţi de frumos. Amin. Politică […] Articolul Din poesiile Ralucăi Zenga apare prima dată în Kamikaze Online.

» Despre descalecare, Petre Roman si alte dureri

După ce am vorbit doar din punctul de vedere istoric şi din punctul de vedere de drept (discursul lui Farfuridi imaginat de Nenea Iancu în nemuritoarea Scrisoare Pierdută seamănă al dracului de tare cu zicerile împiedicate ale lui Tudorel de la Justiţie), ne întoarcem la plebicist şi amintim cu duioşie stângistă de episodul no. IV […] Articolul Despre descalecare, Petre Roman si alte dureri apare prima dată în Kamikaze Online.

» Testamentul lui Hugh Hafner pentru fetele lui

Articolul Testamentul lui Hugh Hafner pentru fetele lui apare prima dată în Kamikaze Online.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 355 | utilizatori online 49