Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 20 Aprilie
                   
 
 


» Morning Glory, Morning Glory, da’ de ce-ați furat cocorii?

PIȚIPEDIA (rubrică de linșaj mediatic) Motto: Nu stai capră, nu exiști Când ajungi să nu mai crezi în coincidențe e semn că începi să îmbătrânești sau te uiți prea des la emisiunile la care este invitat Oreste. Sau, după cum susțin cercetătorii britanici, e semn că trăiești în România. Zilele trecute, în timpul unei deplasări […] Articolul Morning Glory, Morning Glory, da’ de ce-ați furat cocorii? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Da’ vouă ce v-a furat Cambridge Analytica, mă?

Da mă, vorbesc cu voi ăștia care de grabă vă dați numărul de telefon, CNP-ul, adresa, numărul și seria de buletin, eventual zodia și numărul de la pantof, fiecărei domnișoare drăguțe care vă zâmbește galeș atunci când beți o bere cu „tovarășii” la terasă, în schimbul unui pachet de țigări, breloc sau brichetă care se […] Articolul Da’ vouă ce v-a furat Cambridge Analytica, mă? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică” (II )

Vă spuneam în urmă cu o săptămână că procurorul Negulescu este mic copil needucat, guraliv, obraznic, faţă de alte personaje din magistratură. O adevărată reţea care slujeşte interese de grup a acaparat judeţul Constanţa. Din reţea fac parte un procuror constănţean, şeful procurorilor constănţeni, dar şi ditamai şeful Inspecţiei Judiciare, care ar fi trebuit să […] Articolul Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică” (II ) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Domnului Procuror General, o carte: Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică”

Ca să nu mai acuze binevoitorii care apără clanul Cosma că revista Kamikaze și jurnalistul Alexandru Căutiș iau apărarea procurorilor cu probleme (a se vedea cazul procurorului Negulescu, pe care-l tratăm cu obiectivitate), începem azi o scurtă descriere a faptelor unui procuror din Constanța care ar trebui investigat și, probabil, exclus din magistratură. Nu mergem […] Articolul Domnului Procuror General, o carte: Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Florin Hozoc:”….România a aruncat anual câte 30.000.000 euro“

„Dacă luăm în calcul toate produsele pe care le puteam obţine din plasma aruncată an de an, România a aruncat anual câte 30.000.000 euro“ Criza imunoglobulinelor este emblematică pentru mai toate tipurile de criză din România ultimelor două decenii. Din interviul de mai jos veţi afla de ce nu avem imunoglobuline, dar mai ales cum […] Articolul Florin Hozoc:”….România a aruncat anual câte 30.000.000 euro“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU – FLAUTUL FERMECAT ȘI, LA NEVOIE, BAZOOKA SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI

Cel mai ușor lucru din lume e să-i iei un interviu lui Ion Bogdan Ștefănescu. Succesul e garantat: dacă nu-ți ajunge aura celui mai talentat flautist, a elevului preferat al lui James Galway, a omului-spectacol, poți să adaugi că e un pedagog cu vocație, autorul unor rafinate poezii, o conștiință a vieții culturale și sociale […] Articolul ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU – FLAUTUL FERMECAT ȘI, LA NEVOIE, BAZOOKA SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI apare prima dată în Revista Kamikaze.

» EXCLUSIV: Primul interviu dat vreodată de procurorul Mircea Negulescu

„Am cântat la chitară, iar pentru că instrumentul era de culoare portocalie mi se spunea Portocală” Rep.: Ghiță și familia Cosma v-au făcut vedetă tv. Aveți cu ce să contribuiți și dumneavoastră la celebritatea lor? Aveți înregistrări interesante cu ei, care vor face deliciul telespectatorilor? Și când le putem vedea, auzi? M.N.: Din principiu, nu obișnuiesc să fac înregistrări […] Articolul EXCLUSIV: Primul interviu dat vreodată de procurorul Mircea Negulescu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 6

Coperta Revista Kamikaze nr 6 Articolul Revista Kamikaze nr 6 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Este Dragnea sărac? Iată o întrebare care merită şi altele, pe alte teme.

− Alo, bună dimineaţa, mă scuzaţi că sun la ora asta, dar acum în America este deja doişpe ziua. − Aaa, am înţeles. Ne sunaţi din America deci. − Nu. Nu vă sun din America. Unde am zis io că vă sun din America? Am spus decât că în America este 12 ziua. − Bun. […] Articolul Este Dragnea sărac? Iată o întrebare care merită şi altele, pe alte teme. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» România medievală

După ce am văzut, în numerele trecute, cum s‑a risipit moştenirea înaintaşilor (nu spunem că AM risipit‑o, ca să nu ne sară în cap patrihoţii de acum), ne îndepărtăm şi mai mult de timpurile moderne şi ajungem fix în… zilele noastre! Le lăsăm erudiţilor plăcerea de a se încăiera mai departe pe subiectul Negru Vodă, […] Articolul România medievală apare prima dată în Revista Kamikaze.

» „Nu a adevărat că salariile bugetarilor au scăzut!“

Milică Ghebaur, armurier la Poliţia Locală, Sector 2, Bucureşti, este împotriva ideii că veniturile poliţiştilor au scăzut. „Care zice că le‑a tăiat din sporuri şi avantaje e nişte manipulaţi. Să deschidă ochii, că de aia îi au. Ei se încrede în bancomate. Ce le zice ecranele la bancomat, ei aia crede. De asta suntem proştii […] Articolul „Nu a adevărat că salariile bugetarilor au scăzut!“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» O nouă problemă şi‑a găsit rezolvarea cu ajutorul nostru. Vă mulţumim pentru tot.

− Alo, Căliman Bucurică‑Purice mă intitulez şi aş dori să transmit gândurile mele despre cei ce se petrece în lume către umanitatea omenirii noastre. Se poate? − Spuneţi! În legătură cu ce subiect? − În legătură directă cu faptul că Adrian Severin a oferit la oamenii din puşcărie cursuri de analfabetizare. Care şi eu aş […] Articolul O nouă problemă şi‑a găsit rezolvarea cu ajutorul nostru. Vă mulţumim pentru tot. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 5

Coperta Revista Kamikaze nr 5 Articolul Revista Kamikaze nr 5 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» S‑a votat noul guvern. Prin urmare, au apărut nişte întrebări care au generat nişte răspunsuri

− Bună ziua în legătură cu noul Guvern Băncilă. − Bună ziua. Ce probleme aveţi cu noul guvern? − Propun ca coafura aia mare tip pagodă a lu’ coana prim premier să dea forma la o catedrală mare de tot la noi în ţară. Articolul S‑a votat noul guvern. Prin urmare, au apărut nişte întrebări care au generat nişte răspunsuri apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Chimie sau democraţie

Bâjbâielile omenirii în căutarea formei ideale de guvernământ seamănă mult cu căutările alchimiştilor după piatra filozofală, cu care ar fi putut obţine aur din orice. Drumul pe care orbecăiau era înfundat deşi, paradoxal, democraţia s‑a dovedit un substitut perfect al alchimiei: dai drumul la impozite şi transformi hârtia în aur. Acum nu e nevoie să […] Articolul Chimie sau democraţie apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Scrisoarea unui pavian cu mantie către CNCD

Scrisoarea unui pavian cu mantie către CNCD Dragă Consiliu Național pentru Combaterea Discriminării, Mă numesc Titi, am nouă ani și sunt pavian cu mantie la Zoo Băneasa. În lumina ultimelor evenimente în care am fost implicați eu, Cristian Tudor Popescu și Viorica Vasilica Dăncilă, mă declar profund nemulțumit de faptul că am fost comparat cu […] Articolul Scrisoarea unui pavian cu mantie către CNCD apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 2

Revista Kamikaze nr 2 -2018 Articolul Revista Kamikaze nr 2 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mihail Neamţu:„Oricât ne‑am scufunda în derizoriul politichiei dâmboviţene…

„Oricât ne‑am scufunda în derizoriul politichiei dâmboviţene, trecutul conţine câteva lecţii de viaţă obligatorii“ Mihail Neamţu, scriitor, teolog, mai nou şi membru de partid, s‑a remarcat în ultimul timp cu trei cărţi publicate, una despre Trump, alta despre iubire şi alta despre România Mare. Politica, Iubirea şi Centenarul sunt şi melanjul subtil al acestui interviu. […] Articolul Mihail Neamţu:„Oricât ne‑am scufunda în derizoriul politichiei dâmboviţene… apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Un veac de uşurătate

Un veac de uşurătate Petrecerea continuă Intrăm în anul centenarului Marii Uniri cum nu se poate mai prost. Deloc surpinzător, ar spune gurile răutăciste. Din 1918 încoace nu am făcut decât să risipim agoniseala politică, socială şi economică a înaintaşilor, pierzănd cu mult succes teritorii, populaţie, investiţii, prestigiu şi mai ales moralul câştigat în urma […] Articolul Un veac de uşurătate apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze Nr 4

Revista Kamikaze Nr 4 Coperta Articolul Revista Kamikaze Nr 4 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Drum bun, nea Mihai!

Și-a plecat la fel cum a venit. De fapt, când l-am cunoscut cu toții am zis că nu-i adevărat. S-a râs mult. Sincer, Tudose mi-a întrecut puțin așteptările. Poate și datorită conflictului cu Dragnea. Cred că am mai spus, dar Livache are extraordinarul talent de a transforma în ceva simpatic tot ce vânează. L-a hăituit […] Articolul Drum bun, nea Mihai! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Religia este opiu pentru popor

Religia este opiu pentru popor, zicea nen-tu Marx prin 1844, deci cu vreo 174 de ani înainte ca mitropoliții din România să-și înceapă giumbușlucurile pe cisterne și prin stațiile de epurare a apelor. Dacă i-ar fi văzut pe popii de azi muindu- și sfeștocul în lacuri de acumulare și autocisterne, ar fi putut zice, la […] Articolul Religia este opiu pentru popor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Lupta românului cu drumul

Știți că ne place natura. Dar ne mai plac și oamenii. Despre natură și protecția mediului am scris tone de texte. Acum, dăm cuvântul dușmanului, printr-o scrisoare primită de la un cititor. Nu știm cât de fioros vi se va părea el, dar noi am ales să o publicăm. Dragă redacție, De mai bine de […] Articolul Lupta românului cu drumul apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nimic din ce spune Dan Alexe în Pantere parfumate*

Nimic din ce spune Dan Alexe în Pantere parfumate* nu este de crezut. În loc să ne spună cum căra în buzunar prin avion pistoale pentru recuperatori ceceni şi se întâlnea cu satrapi protocronişti gruzini (ba pardon, mingrelieni), prin oraşe sluţite (sau înfrumuseţate) de războaie, putea la fel de bine să ne povestească cum a […] Articolul Nimic din ce spune Dan Alexe în Pantere parfumate* apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Criza medicamentului în date şi pe înţelesul tuturor

sau, ceva mai în ton cu sărbătoarea Ignatului Tăiem medicamentul de pe listă, cum îl procurăm În rândurile care urmează vă prezentăm informaţii certe despre criza medicamentelor din România, informaţii oficiale, dar şi informaţii obţinute prin metode jurnalistice de la surse care nu doresc momentan să-şi dezvăluie identitatea. De asemenea, în rândurile de mai jos […] Articolul Criza medicamentului în date şi pe înţelesul tuturor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Datele concrete ale crizei imunoglobulinelor şi Trileptalului

(Interviu cu Nicolae Fotin, președinte ale Agenției Naționale a Medicamentului) Reporter: Care sunt situațiile concrete de criză a medicamentelor, identificate de ANM, generate de exportul paralel? Nicolae Fotin: La întrebarea dumneavoastră aș putea menționa că situațiile de criză sunt apărute în urma mai multor factori declanșatori și mai jos puteți găsi câteva exemple concrete ale […] Articolul Datele concrete ale crizei imunoglobulinelor şi Trileptalului apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 50

Revista Kamikaze nr 50 Articolul Revista Kamikaze nr 50 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Opriți minciuna și veți salva vieți de români!

Opriți minciuna și veți salva vieți de români! (azi, despre minciuna cu exportul paralel de medicamente) De aproape un an, se tot răspândește ideea că lipsa unor medicamente din România este cauzată de exportul paralel. În fapt, medicamentele sunt retrase de pe piața românească chiar de către producătorii lor, nu dispar din cauza exportului paralel. […] Articolul Opriți minciuna și veți salva vieți de români! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Jurnalul Lui Marean V 22 Noiembrie

Jurnalul Lui Marean V 22 Noiembrie Articolul Jurnalul Lui Marean V 22 Noiembrie apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Bălţăteştiul întreabă, Kamikaze răspunde. Despre ce este vorba vedeţi mai jos, că nici noi n‑am citit.

− Alo, bona sera a tutti, vă saluti de aici din Bălţăteşti. − Am înţeles, dar de ce vorbiţi în italiană? − Parla l’italiana… alora… perche… io am fost în ţara aceasta, Italea, care io îi zic şi Ţara Soarelui Apune. − Dar de ce îi spuneţi ţara soarelui apune? − Că acolo mi‑a dat […] Articolul Bălţăteştiul întreabă, Kamikaze răspunde. Despre ce este vorba vedeţi mai jos, că nici noi n‑am citit. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gargarmuin

Gargarmuin – noul medicament pentru politicieni Articolul Gargarmuin apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mi‑a apărut asta pe televizor

S‑a întâmplat în miezul zilei, nu după doişpe noaptea. Şi la o televiziune quality, Kanal D, nu la Antena 3. Vă reamintim că la CNA există câteva turme doar de şoferi care plimbă pe banii noştri alte câteva turme de cretini numiţi politic să vegheze la calitatea programelor TV. Nu zic că e urât, dar […] Articolul Mi‑a apărut asta pe televizor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» În Australia, oamenii şi femeile se pot căsători între ei

Majoritatea australienilor tocmai a votat pentru ceva ce majorităţii românilor i se pare inadmisibil: pentru ca doi oameni adulţi să aibă voie să se căsătorească, dacă asta e vor, indiferent de sexul cu care s‑au născut. Au participat la vot 79% dintre oamenii cu drept de vot din Australia. Au votat „pentru“ 62% dintre aceştia. […] Articolul În Australia, oamenii şi femeile se pot căsători între ei apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Povestea lui Ionică cel sărac

(Unde Ionică ţine loc de personaj colectiv şi poate fi lesne confundat cu totalitatea angajaţilor unui organ de presă, cu excepţia şefilor. Presa e undeva la marginea oraşului, într‑un P + încă ceva) Început. Amu, cică era odată în capitala ţărişoarei noastre, deşi dacă te uitai în jur ai fi jurat că‑i vremea însămânţărilor de […] Articolul Povestea lui Ionică cel sărac apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 48 Coperta

Revista Kamikaze nr 48 Coperta Articolul Revista Kamikaze nr 48 Coperta apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Guvernul din stradă

A prins iarăşi damf. De 80 de ani încoace, paradigma e aceeaşi, anume o piramidă a valorilor inversată, cu non‑valori, corupţi şi ticăloşi ajungând în poziţii guvernamentale cheie, preferabil de premieri. Dintre cei 13 prim‑miniştri postdecembrişti, abia vreo 4 scapă de etichetele de tâmpiţi şi ticăloşi (scuze, doamnelor de la Apaca, Petre nu e printre […] Articolul Guvernul din stradă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Victoria Stoiciu:„Realitatea în România e de stânga, dar naraţiunea dominantă e de dreapta“

FES – Friedrich‑Ebert‑Stiftung este organizaţia tip think tank (să‑i zicem „far călăuzitor“) pentru SPD, partidul de stânga din Germania. La fel cum există KAS Konrad‑Adenauer‑Stiftung, organizaţia tip think tank pentru CDU, partidul de dreapta din Germania. Ambele, FES‑ul şi KAS‑ul, „farurile călăuzitoare“ ale stângii şi dreptei din Germania, au filiale în România şi analizează ce […] Articolul Victoria Stoiciu:„Realitatea în România e de stânga, dar naraţiunea dominantă e de dreapta“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Tudose și Mișa, acești Gavroche și Cosette ai revoluției fiscale

Tudose și Mișa, acești Gavroche și Cosette ai revoluției fiscale. Articolul Tudose și Mișa, acești Gavroche și Cosette ai revoluției fiscale apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Simt că încep să-l ador pe Dragnea

Știu, știu, o să spuneți că așa-i iubesc eu pe toți liderii pesede. Dar judecați și voi dacă nu am de ce. Pe Ponta îl adoram fiindcă știam cu certitudine că oricine îi va urma la butoanele partidului va fi și mai toxic. Sunt sigur că și Dragnea e mult mai decent decât cel care […] Articolul Simt că încep să-l ador pe Dragnea apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Decât o chestiune de limbaj

Tot încerc să înţeleg de ce PSD (nu e nevoie să mai adaug şi ALDE, aşa cum, atunci când vorbeşti de o fosă septică, nu mai trebuie să menţionezi şi căcatul depus la fundul ei, acela se subînţelege) are atâta succes la oameni. Am luat‑o pe bâjbâite, pe calea bătătorită: pesedeul o fi aşa iubit […] Articolul Decât o chestiune de limbaj apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Un cititor a sunat să întrebe care‑i treaba cu #metoo. Ca de obicei, noi i‑am răspuns.

Un cititor a sunat să întrebe care‑i treaba cu #metoo. Ca de obicei, noi i‑am răspuns. – Alo, Rivelino Pârjol mă denumesc, ca substantiv propriu pe partea de nume, şi mă simt incitat de problema care s‑a ridicat în sus în ultima vreme, la noi, în societatea mondială a lumii. – Care problemă? – Care […] Articolul Un cititor a sunat să întrebe care‑i treaba cu #metoo. Ca de obicei, noi i‑am răspuns. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 47

Coperta Revista Kamikaze nr 47- 21 Noiembrie Articolul Revista Kamikaze nr 47 apare prima dată în Revista Kamikaze.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 174 | utilizatori online 22