Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Joi, 19 Septembrie
                   
 
 


» Cum se omoară afacerea altuia? (partea a doua și răzbunarea)

Scriam acum doi ani despre șicanele pe care Gheorghe Ilie, un primar pesedist (ce pleonasm!) din Telega le făcea unei doamne de peste 75 de ani ce deține o concesiune pentru un ochi de apă sărată numit solemn Băile Minerale Telega, despre care oamenii spun că i-a scos din boală. Pe scurt, după ce doamna […] Articolul Cum se omoară afacerea altuia? (partea a doua și răzbunarea) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Hai să-l vedem pe Tarantino*

Once Upon a Time in Hollywood (2019, R: Quentin Tarantino, cu Leonardo di Caprio, Brad Pitt, Margot Robbie și… Luke Perry?! Wtf, n-a murit?! Ba da, Doamne, asta mai lipsea!) Quentin Tarantino e aproape de vârsta lu’ tata. Probabil se simte depășit de multe chestii, plus că simte presiunea aia a geniului tânăr care odată, […] Articolul Hai să-l vedem pe Tarantino* apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 112, tu mai ești cu noi?

Să tot fie vreo 9-10 ani de atunci. Eram cu mai mulți prieteni în Deltă, cazați la o pensiune în Crișan când ne-am decis să facem o excursie de câteva ore, cu barca pe apă, până la Chilia Veche. La dus, drumul a fost relativ ușor, afară era lumină și în plus am tot fost […] Articolul 112, tu mai ești cu noi? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Remus Rădoi: „Nu mi-e frică să merg noaptea pe strada lu’ Bercea Mondialu!“

Remus Rădoi este un tocilar din Caracal care se bate „parte-n parte“ cu clanurile de interlopi. Deși sfrijit, a caftit odată vreo cincisprezece zdrahoni trimiși de Bercea Mondial. Altădată a tras cu pistolul cînd l-au încercuit dușmanii. Pe Televizor și pe Ambasador, fiii temutului Bercea, i-a dat afară în șuturi dintr-o discotecă. Ţiganii plîng la televizor din cauza lui. […] Articolul Remus Rădoi: „Nu mi-e frică să merg noaptea pe strada lu’ Bercea Mondialu!“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Cum să (nu) faci presă în România

Am cerut mai mereu de la colegii de breaslă mai multă decenţă şi mai puţină senzaţionalitate doar de dragul unui click în plus sau a vreunui like atât de irelevant. Presă şi jurnalişti de calitate mai există, doar că aceştia riscă să dispară pentru că nu livrează traficul cerut de la financiar. O vină mare o au şi cititorii […] Articolul Cum să (nu) faci presă în România apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nu ratați!

După o lungă așteptare, unul dintre cele mai râvnite blockbustere ale anului a sosit în România, via Vama Giurgiu. Surse neverificate relatează că marfa a intrat în țară în cabina unui TIR, înmatriculat în Turcia. Vizionare placută! Articolul Nu ratați! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Seri magice la cinema

Notti Magiche (comedie, Italia 2018, R: Paolo Virzi) Dacă citești chestia asta, în 1990 probabil erai copil sau măcar suficient de tânăr cât să te gândești cu nostalgie și puțină ciudă la perioada aia. Și în ambele cazuri îți răsună în minte melodia aia-n italiană care părea cântată de doi bărbați, dar de fapt unul […] Articolul Seri magice la cinema apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Spuneți nu proștilor, securiștilor și dictaturii. Drogurile nu-s nici pe departe la fel de rele

Avem următoarele fapte: anual, mor circa 15.000 de români din cauza alcoolului și circa 42.000 de români din cauza tutunului. Ei, și? Să fie sănătoși, cum s-ar zice. Nici statul român și nici vreo instituție media nu se vor gândi să-i ajute și să tragă un semnal serios de alarmă. Știți de ce? Pentru că […] Articolul Spuneți nu proștilor, securiștilor și dictaturii. Drogurile nu-s nici pe departe la fel de rele apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Hildegard Brandl: ”Revoluția care contează are loc abia acum, în România: e o revoluție a mentalităților”

Hildegard Brandl e o prezență plăcută și exotică în presă și politică, dar mai degrabă meteorică. Are o firmă de arhitectură, e foarte activă în mediul antreprenorial și e politician PNL. Dar eu unul o știu de la Antena 3, unde mă uit des ca să enervez și să-mi scurtez pe cât pot viața. Mi […] Articolul Hildegard Brandl: ”Revoluția care contează are loc abia acum, în România: e o revoluție a mentalităților” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Vlad Voiculescu: „Ne vor vota mult mai mulți oameni, trebuie doar să ajungem la cei la care nu am ajuns încă

”Chiar, bă, cine e Vlad Voiculescu ăsta?”, ne-am imaginat noi că ar întreba un PSD-ist. Așa că ne-am dus la Vlad Voiculescu și l-am rugat să ne spună el cine e Vlad Voiculescu, că sigur știe mai bine. Ne-a spus. Ne-a spus mai multe, de fapt, aici găsiți o parte a unei discuții de o […] Articolul Vlad Voiculescu: „Ne vor vota mult mai mulți oameni, trebuie doar să ajungem la cei la care nu am ajuns încă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Dragă Selly, țara asta vrea mai mult de la tine

Selly e (încă) un puști de 18 ani din Craiova. Istețel, cu oarece carismă și priză la publicul tânăr, este cel mai urmărit vlogger din România (sau cel puțin așa se discută prin târg). Canalul său de Youtube are în acest moment 2.048.401 abonați. Am urmărit timp de câteva zile unele din clipurile postate de […] Articolul Dragă Selly, țara asta vrea mai mult de la tine apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Unde e incorectitudinea politică de altă dată?

Civilizația a ajuns în sfârșit și în România, oricât ne-am opus. Una dintre formele ei este corectitudinea politică din limbajul cetățenilor. Cel puțin din limbajul ălora care trăiesc în zone mai binecuvântate cu apă în perete. Jignirile s-au mai cizelat, înjurăturile sunt și ele mai finuțe. În general, multe lucruri pe care le auzeai sau […] Articolul Unde e incorectitudinea politică de altă dată? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Horia Mihail, omul făcător și pianul său vorbitor

Horia Mihail – născut și trăit în Brașov, studiat în România, America și Italia, aplaudat cam peste tot, în Malaezia, Japonia, Argentina, ba chiar și prin București – îmbină talentul cu spiritul întreprinzător, organizează turnee și evenimente neconvenționale și face toate aceasta în surdină, cu o modestie ale cărei resorturi am încercat să le găsim […] Articolul Horia Mihail, omul făcător și pianul său vorbitor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Sprijin surpriză pentru protestul din 15 Martie

Tot mai multe persoane și companii se alătură protestului de 15 minute, din data de 15 martie, începând cu ora 15:00. Într-un comunicat emis aseară foarte târziu, Cartelul Curvelor de pe Centura Capitalei (CCCC) se declară alături de cei care susțin dezvoltarea infrastructurii rutiere românești: „Noi, poate mai mult decât alte categorii profesionale, avem nevoie […] Articolul Sprijin surpriză pentru protestul din 15 Martie apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Bulai, Doamne, c-a ajuns PSD-ul progresist și USR-ul plin de naziști!

Probabil cât timp domniile voastre erați ocupate cu săvârșirea priorităților mărunte și egoiste care vă permit să nu vă sinucideți nici astăzi, din calitate de locuitori ai României, în spațiul politic s-a petrecut o mișcare neprevăzută și spectaculoasă: PSD-ul tot încearcă votanții români cu propuneri îndrăznețe și progresiste, iar USR-ul se poziționează cu sârguință anti-PSD, […] Articolul Bulai, Doamne, c-a ajuns PSD-ul progresist și USR-ul plin de naziști! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» #muiepsd de acord, dar ce ne facem cu alternativa?

S-a stabilit clar și fără echivoc de către specialiștii #rezist că cu PSD nu se mai poate. Și da, e greu să-i contrazici când vezi că Dragnea fură, Vâlcov a furat deja, Teodorovici e mai preocupat de freză decât de finanțele țării, Daea bate câmpii pe la Bruxelles, Tudorel nu știe cum să mai facă […] Articolul #muiepsd de acord, dar ce ne facem cu alternativa? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» A fi sau a nu fiu

Dacă PLUS e mânărit de securiști, e trist. Dar, dintre toți cei îndreptățiți să tragă țignalul, Oprea are cea mai puțină credibilitate. Să nu-i uităm calitatea: membru ALDE (deci încă și mai mizerabil decât PNL sau PSD). Subordonatul direct al lui Tăriceanu strigă: „Săriți, securiștii ne-nconjor”! Dacă aș moșteni tot talentul lui Caragiale, Orwell și […] Articolul A fi sau a nu fiu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Protecția mediului devine la Pitești protecția mall-ului

Ecologismul și protecția mediului au luat amploare în ultimii ani și au devenit activitatea de căpătâi a multor persoane sau organizații. Protecția mediului și iubirea pentru natură sunt subiecte care stârnesc foarte multe emoții pozitive sau negative, în egală măsură. Nu e de mirare, deci, că de îndată ce publicul a devenit sensibil la astfel de subiecte să […] Articolul Protecția mediului devine la Pitești protecția mall-ului apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Alianța Vestului oriental

Patru băieți mai de vârsta a doua, șefii aleși la șmecherie la ei în oraș, s-au strâns într-o zi și au pus-o de-o asociație, denumită fălos „Alianța Vestului”, de zici că membrii ei fondatori îs toți băieți școliți prin universitățile anglo-saxone, cu buletin de Buckinghamshire. Ca orice asociație care se respectă, și aceasta are un […] Articolul Alianța Vestului oriental apare prima dată în Revista Kamikaze.

» O „MUIE, PSD!” din preistorie,

chiar din paleoliticul propriu-zis, nu din ăsta pe stil nou, în care ne ține Partidul de peste un sfert de secol. Iată despre ce e vorba: pe insula Andaman, North Sentinel, din Golful Bengal, trăiește un trib care a ales să-și petreacă vacanța de vară în Epoca Pietrei Cioplite, în paleolitic. Membrii săi au refuzat […] Articolul O „MUIE, PSD!” din preistorie, apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Hai, fiecare copil la scara lui!

Preambul 1 Acum fix o săptămână am luat loc pe scaunul confortabil al unui cinematograf din centru pentru proiecția de gală a debutului în lung metraj al unui regizor brăilean, Hadrian Marcu. Pe numele său de botez „Un om la locul lui”, debutul acesta e genul ăla de film de la care poți ieși superorgasmat […] Articolul Hai, fiecare copil la scara lui! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Povestea Boului. Basm poporan, urbanizat.

Cică ar fi fost odată, demult, pe vremea când se potcovea transferul, de la vale la deal, cu nouăjnouă de pahare beute la MAT, un picior de plai care purta numele de Booveni. Și poate că mai există și acum, deși după unele surse și-ar fi schimbat numele în Văcăuani, din motive de înfrățire cu […] Articolul Povestea Boului. Basm poporan, urbanizat. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Răzbătătoarele.

Pițipedia. Rubrică de linșaj mediatic. Motto: Nu stai capră, nu exiști. Acum că ne-am mai liniștit, după agitația din zilele trecute, să vă povestesc un fel de vis. Nu cu mult timp în urmă se făcea că jucam în deplasare și trebăluiam, în interesul unui prieten, la oarece decorațiuni interioare fabricate de imperialiștii de la […] Articolul Răzbătătoarele. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» O zi din viața lui Jose M. Jurnal.

Înviorare dimineața. Mic dejun + masaj moca (sponsorizare club). După înviorare golit piscină, stins lumini, oprit apă, gaze, evitat risipă. Sunat vicepreședinte club, adus aminte întârziere vouchere motorină. Verificat seif subsol acasă, admirat lingouri, pentru moral propriu. Ședință dimineața club. Predat autobază băieți. Masă prânz, cantină boschetari Manchester. Chemat contabil club verificat notă de plată. […] Articolul O zi din viața lui Jose M. Jurnal. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Curpizdon

l-ar chema pe zeul dragostei dacă mitologia antică ar fi apărut în zilele noastre și pe meleagurile astea, ale lor. Și, în loc să fie un băiețel bucălat și aripat, susnumitul ar avea mustăți á la Nae Girimea, dinți de hârcă și nu ar lucra individual, cu arcul și săgeata, ci ar decide pentru toată […] Articolul Curpizdon apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Domnul a dat, da’ mai mult ne-a luat.

Motto: „… am vrut să ne calificăm, da’ am ratat calificarea la scorul care ne trebuia ca să ne calificăm…”  NICOLAE DICĂ – antrenor secund FCSB, după dubla cu Rapid Viena (3-4) Probabil că locțiitorul Oieromonahului Gigi s-a fâstăcit din cauza semificației momentului, ori poate arșița cea păcătoasă să fi fost de vină… nu putem […] Articolul Domnul a dat, da’ mai mult ne-a luat. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 10+2 sfaturi pentru o viață fericită și mai lungă

1. Acceptaţi ceea ce aveţi „Pentru a fi fericit, trebuie să te bucuri de ceea ce ai”, zice un vechi proverb din Ciolpani. E și normal, cum naiba să te bucur de ce nu ai? De exemplu, dacă aveți sculament, bucurați-vă că astfel aveți ocazia să cunoașteți un medic, un farmacist sau că puteți reînnoda […] Articolul 10+2 sfaturi pentru o viață fericită și mai lungă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» ZDraNG 3 – Omagiu

Un Omagiu, de 23 August. Grupul ZDraNG și Mașina Timpului. Trecut, viitor, prezent – mai știe cineva?   Articolul ZDraNG 3 – Omagiu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» No Pesedation by ZDraNG!

  Articolul No Pesedation by ZDraNG! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Noul hit „Marea Ciordealiadă”

Grupul ZDraNG! lansează al patrulea single din albumul “Mouillé,” o frescă lirică a erei pesediste. Hitul „Marea Ciordealiadă” este un amplu (dar concis) bilanț pe injustiție, cu trimitere spre justiție. Să fie cu executare! https://www.youtube.com/channel/UCAitStL2d9Vp2QFiLtvgx8g Articolul Noul hit „Marea Ciordealiadă” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Interviu cu „omul în alb” al Jandarmeriei

La ora la care Sebastian Cucoș făcea conferința de presa în care tot ce a prezentat a fost carpeta cu sfinți din spatele său, într-o clădire alăturată locului unde se ținea conferința „omul în alb” dădea un interviu amplu despre incidentele din Piața Victoriei. Interviul a avut loc independent de conferința zero. S-a petrecut astfel: […] Articolul Exclusiv! Interviu cu „omul în alb” al Jandarmeriei apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Push-Push-Kăria by ZDraNG

Push-Push-Kăria by ZDraNG (Zi, Dragnea – NO GO?) face parte dintr-un amplu omagiu adresat Conducerii PSD în vederea zilei de 23 August: “Mouillé” (Album Long Play Long Stay). Totusi, cum 10 August cade înaintea tradiționalei sărbători roșii, autorii au decis să susțină mai întîi manifestația de vineri, din Piața Victoriei. Videoclipul este o producție independentă, […] Articolul Push-Push-Kăria by ZDraNG apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Fura din Teleorman (Balada lui Liviu din Teleorman)

În pregătirea zilei de 10 august, ne-am gândit să oferim adevăraților cunoscători ai cântului și sufletului românesc un crâmpei de înțelepciune populară, inspirat din creația (cât pe ce să scriem consumația) marelui dispărut Liviu Vasilică. Ptiu, drace! Am sughițat! Cred că tocmai ne-a pomenit Murăreasca. Fura din Teleorman Ref.: Ia și cu stânga, ia și […] Articolul Fura din Teleorman (Balada lui Liviu din Teleorman) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Furnici din toate țările, uniți-vă!

Cea mai clară dovadă că PSD nu e de partea oamenilor muncii și ai asistenței sociale se poate vedea în imaginea alăturată. Furnica, vietatea simbol pentru munca în echipă și efort colectiv spre propășirea mușuroiului s-a mobilizat să transmită o urare celor care au uzurpat titlul de partid de stânga, mulgându-i de voturi pe naivi. […] Articolul Furnici din toate țările, uniți-vă! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Medicină Futuristă

De vorbă cu Prof. Dr. Nicu P. Casapu Psiholog Naturist și fost Campion Internațional la lupte de bărbați, care am apărut în Cancan și la știrile de la ora 5 și la ZenitTv Băicoi. Ne scrie un pacient din Dolj. „Pentru Dom Profesor Nicu care il stimez foarte mult și care sunteț ultima mea speranță. Zilele […] Articolul Medicină Futuristă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 31

Coperta Revista Kamikaze Nr 31 Articolul Revista Kamikaze nr 31 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Te urăsc, Viorico!

Da, Viorico, ai citit bine, TE URĂSC! Te urăsc nu pentru că habar nu ai ce cauți la Palatul Victoria. Probabil aveai și tu nevoie, ca orice gospodină, de o curte fără vecini, să nu mai primești reclamații când faci zacuscă la ceaun în fața casei, cu cocul puțin deranjat de transpirație și mirosind a […] Articolul Te urăsc, Viorico! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» DIN POESIILE RALUCĂI ZENGA (V)

Motto: Bărbatul adevărat are chelie, burtă și-i put picioarele. La cererea cunoscătorilor, puțini dar încăpățânați, continuăm periplul prin universul sensibilității autoarei. Talentul incontestabil al semnatarei (deși ascuns cu dibăcie) ne determină să insistăm în demersul nostru fictiv. Fie ca acest modest și sincer omagiu să-și găsească ecou în rândul cititorilor însetați de frumos. Amin. ÎNFIORARE […] Articolul DIN POESIILE RALUCĂI ZENGA (V) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Întâlnirea dintre Trump şi Putin a lăsat urme adânci pe plan internaţional. Dar şi pe plan rural, cum se poate observa şi în discuţia de mai jos

– Bună ziua să vă fie inima. – Bună ziua să vă fie inima şi dumneavoastră.De la ce balamuc ne sunaţi? – Leontin Ghebaur. – N‑am mai auzit. – Ghebaur este numele meu mic. Cum ar veni Sorin, Leonard, Mihai, Vasile, Ionuţ, Laurenţiu, Dumitru, Gigi, Iorgu, Ştefan… – Am înţeles din prima, nu mai pierdeţi […] Articolul Întâlnirea dintre Trump şi Putin a lăsat urme adânci pe plan internaţional. Dar şi pe plan rural, cum se poate observa şi în discuţia de mai jos apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 2018. Fotbalul, săracii și Dumnezeu.

Dacă nu mă nășteam în țara lui Dragnea și mă chema Lineker, aș fi dat o cu totul altă definiție fotbalului decât aia cu nemții care câștigă întotdeauna (adevărat că ei câștigă chiar și atunci când pierd – chestie tot nemțească): Fotbalul este un joc practicat de săraci, pe banii amărăștenilor din tribune și de […] Articolul 2018. Fotbalul, săracii și Dumnezeu. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Scandalul imunoglobulinei, faza pe anchetă

Pe zi ce trece se vede din ce în ce mai mult că pe acest site am dat informații corecte, că am demascat o mare manipulare. Azi vă prezentăm un document bombă: Asociația producătorilor de imunoglobuline a anunțat statul român că nu mai girează și nu mai contribuie la aprovizionarea cu plasmă și derivate din plasmă până […] Articolul Exclusiv! Scandalul imunoglobulinei, faza pe anchetă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 29

Coperta Revista Kamikaze Nr 29 Articolul Revista Kamikaze nr 29 apare prima dată în Revista Kamikaze.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 128 | utilizatori online 33