Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 23 August
                   
 
 


» "Hello"

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YQHsXMglC9A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>(...)

» Suerte rumano

Mi-amintesc și-acuma, Doamne, Om la patrușcinci de toamne, Când eram copil, pe luncă, M-a trimis mama la muncă, Şi-am muncit tot ȋn prostie, Nu tu casă, nu moșie, N-am găsit măcar nevastă, Să mai am ȋnc-o năpastă, Iar de bani, de niciun fel! Când priveam ȋn portofel, Ȋnjuram, fără perdea, Apropo de mama mea! Iară,(...)

» De Florii

Nu mă doare-n șpiţ un gram de ce pot unii să spună, Dar, religia ce-o am, dintre toate-i cea mai bună, Bei, fumezi, te-ai cherchelit, pe la fufe noaptea-n sat, După ce te-ai spovedit, nu mai ai nici un păcat, Poţi să fii tu dracu’ gol, să-l ȋnjuri pe-orice ciufut, Mergi la popă, dai un pol, pleci curat ca nou născut, Ȋnsă c(...)

» ...Din cauza de NOSTALGIE...

...Picky... mi-e dor de tine man... (...si sint convins ca nu numai mie...)... GRAIESTE deci...(...)

» Saracia in os ma impunge

Dau sa fug da tot m-ajunge! Si asa am ajuns in fata usii grele, de la sala de sport sau ce fel de sala o fi fost aia. Auzisem mai multe despre acel loc. In vremuri nu de foarte mult apuse imi imaginam ca era freamat si buluceala mare. Bisericutele zumzaiau fiecare dupa cum se pricepeau. Mai racnea unu enervat ca nu-I iesise rima sau ca rima altuia(...)

» Mânăstirea de jeep-uri

Era o dimineață rece de mai. Noi ne deplasam spre serviciu, când, deodată, în fața ochilor ni se arată o imagine șocantă! O călugăriță mergea pe jos, pe un drum între două localități!! Surprinși și buimăciți, abia am avut răbdare până am ajuns la prima bancă și am depus niște bani să-și ia măicuțele de la mânăstirea (...)

» Un minut...

Poze reci invie iara, Si ma-mbie cu cafeaua De Craciun, in fapt de seara ... (Patetismul ma omoara!) ... Sa-i zic: "Mama Cafeneaua"? Sarbatori fericite, dragilor !(...)

» De-ar...

Voiam sa fie rece. Intre clipele de lumina si nebunie, daltuite-n batai contorsionate de inima, ma rugam… poate in zece limbi pe care nici nu stiam ca le stiu, sa inghet. Si ma rugam sa se intample repede. Imploram cerul gri-albastrui si pe oricine ma aude-n el… sa se termine. Linistea de bumbac inghitea respirul sacadat, care, pret de o (...)

» Sărăcie, Bogăție și Frumusețe

mai întâi cele mai sărace țări din Europa...numărul 1 mi-a lăsat un gust amar... <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8wC_aqckSX0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> apoi cele mai bogate...cred că o să fiți surprinși cine e pe primele trei locuri... <iframe width="560" height="315" src="https(...)

» Fotografii fara fotograf

Distribuiti mai departe aceste fotografii. http://www.libertatea.ro/stiri/povestea-unui-aparat-de-fotografiat-alex-galmeanu-gasit-fotografii-de-la-o-nunta-din-anii-70-si-incearca-sa-dea-de-protagonisti-1672877 (...)

» Din gară în gară, către primăvară

Dialog imaginar - Bună ziua, este liber aici? - Da. - Până unde mergeÈ›i? - Undeva într-o staÈ›ie o să fie un cireÈ™ înflorit, sub el o bancă È™i acolo cineva pe bancă va È›ine o pancartă pe care scrie “aici cobori tu, X.” Când se va întâmpla asta, voi coborî. - Și dacă nu apare? - Atunci nu voi coborî. Dar se poate întÃ(...)

» Intai raspunsul

Maricica trage cu ochiul la socru-su şi la farfuria lui cu supă. Socrul s-a oprit din mâncat, dar în farfurie mai este oarece supă... - Mai mâncaţi? - Da! şi dă din cap afirmativ, convins că Maricica bănuia că nu mai mănâncă, împingând în acelaşi timp farfuria un milimetru - doi. Maricica începe să vorbească, enervată, de u(...)

» RIP

Iată, că după mulți ani de pionierat, de satisfacții, de menținere a unor standarde înalte, a murit și Cafeneaua. Nimic nu este veșnic. Valurile de mediocritate, reorientarea spre alte forme mai noi a cârmacilor acestei nave navigând pe undele internetului au dus cu necesitate și la eșuarea ei pe Coasta Barbarilor. Să-i fie somnul lin (...)

» Mai suntem ?

M-a întristat ultima confă a lui RSI, pentru că mă tem că-i așa cum zice el. Și totuși mă încăpățânez să sper într-o renaștere. Mai suntem ? (...)

» Un roman a castigat un concurs de fotografie international

"Cea de-a 7-a ediție a concursului de astrofotografie Earth&Sky a avut ca temă în 2016 subiectul „Dark Skies Importance” (Importanța Cerului Întunecat), care își propune să atragă atenția asupra poluării luminoase pe timp de noapte. Conform fondatorului mișcării TWAN, „cerul de deasupra capetelor noastre este o parte esențială a(...)

» Am adunat două flori de primăvară

Era foarte încântată de globul primit… Dar cu riscul ca celelalte fete să o critice mai târziu că nu le-a spus, a tăcut chitic. Aștepta ca entuziasmul să treacă și ea să se detașeze de bucuria ce o simțea. Dacă ar fi spus acum ceva, ar fi părut că se laudă că are așa ceva. Și poate chiar așa era… *** Visa că e într-(...)

» Manifest pentru sănătatea României

Ochii românilor sunt ațintiți asupra Bucureștiului. Pentru că acolo a început să bată inima României. Deocamdată inima asta mai are aritmie, nu bat în concordanță atriile din Piața Victoriei și cu ventriculii din fața Palatului Cotroceni. Sau invers… Eu nu mai fac grevă. Sunt în București și manifestez pentru România! N(...)

» doctrina si strategia

Mai demult la Chestiunea zilei, era o o sceneta cu o disputa politica in care la un moment dat unu enervat ameninta “vrei sa scot doctrina?”. Altul zice: nu iti e rusine? Cum sa scoti doctrina ? Banuiesc ca nu numai eu am auzit de multi ani incoace de strategii, planuri bombastice, ca o sa fie, o sa facem, ce-o sa mai fie ! Ce so facut se ved(...)

» @;@

Mi-e dor de dor...(...)

» Aveti pisici?

S-a intors iarna? <a href="http://tinypic.com?ref=sawms7" target="_blank"><img src="http://i64.tinypic.com/sawms7.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>(...)

» Sssst! Acum citesc o carte

Căutând după ”comorile trecutului” am găsit cartea intitulată ”Lumina divină” de Sorin Cerin. are peste 400 de pagini în format A5 după aprecierea mea. m-am decis să o citesc de la cap la coadă și să revin asupra ei într-un alt subiect. cum însă cafeneaua e goală de ceva vreme mă cam îndoiesc că o să primesc comentarii:((...)

» Nu mai citiiii.......!

Mie mi-a placut! <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/7itmVkKAuO8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>(...)

» Vine, vine... admin!

Când am văzut mai multe subiecte pe val, deși acum câteva zile mai rămăsese numai unul, m-am gândit că a trecut admin pe aici... Dedicație!! (parodie) După-atâta frig şi ceaţă Iar s-arată un admin. Cafeneaua prinde viață Și e cerul mai senin! Cu-Alexandra, Cri, cu Picky, Pe aici s-ar dezgheța. Primăvara asta oare-a(...)

» Ultimul tramvai

Unele zile nu ai cum să le uiți, chiar dacă nu le mai ții minte. Știu, tocmai am emis o maximă ilogică spre aberantă. Dar poate unii s-au prins unde se ascunde diavolul detaliiilor în paradoxul ăla. De fapt, a fost vorba și de o seară. Dar și de o noapte. Și, mai ales, de o dimineață. Deja sunt mai bine de 30 de ani de atunci. Bloc(...)

» Cui i-ai dat mai "puterea" ? Da ce ...si-au luat-o singuri !

Probabil nu numai mie imi pare ca politica este o chestie pe care doar unii o pot face in zilele noastre si asta pentru a-si indeplini scopuri personale . Poate ca sunt si alt tip de politicieni care au convingeri personale si ar dori sa faca ceva si pentru comunitate, dar marea majoritate au gasit o meserie banoasa si trag cat pot de mult din pozit(...)

» Poet intr-un vers

Se da un vers si se cere continuarea cu alt vers. Cine scrie continuarea va propune alt vers pentru urmatorul cafegiu jucator! :) Propunerea mea este "Și pe-ntinderea pustie, fără urme, fără drum..." <img src="http://www.free-emoticons.com/files/emoticons-smileys/5839.png" alt="" style="border:0px;vertical-align:middle">(...)

» Mi-am cumparat burca :)

Mi-am cumparat burca, de acum incolo, cand mai vin in tara o iau cu mine, just in case :P(...)

» Sarbatori fericite!

"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit! " (...)

» Straie negre

Am asteptat la arhiva unui tribunal niste documente de la Xerox. Am vazut perindandu-se multe domnite si domni in robe negre. Roiau si cum e normal la tribunal este multa lume cu diverse probleme. Isi cauta dreptatea pentru diverse spete. Normal ca trebuie sa apeleze la un avocat ca nu sunt multi curajosi care isi sustin singuri cauza in instanta. (...)

» Cercelusa

Cercelusa era unul dintre cei 3 catei de ma insoteau pana noaptea tarziu la serviciu. Dormeau la usa . E drept ca tot eu aveam grija sa aiba in permanenta graunte . Sambata le luam oase sau aripi de pui. In activitatile mele extra program sambata si duminica le ofeream ceva mai bun. Cracanel decanul, Covrigel urmasul si Cercelusa femela, sterilizata(...)

» romantism

Cu Ioana ma stiam de vreo 2 saptamani. Era simpatica, cu potential, nu stiam foarte multe despre ea. Ne-am gasit dar protocolar, ase ca tinerii inca nemaritati. . Ieri ne-am gasit si a insistat sa mergem la mine. Era nitel impacientata, cred, o supara ceva. Ajunsi la barlogul meu. M-a impins mai brutal sa ma asez pe canapea . S-a asezat si ea pe can(...)

» a fost odată...

a fost odată dar s-a dus așa cum se duc toate cele cine-și mai amintește câți nasturi avea la haina veșnic dezbumbată și ce nimicuri purta în buzunarele vraiște ori cum își târa picioarele desculțe prin praful cărărilor pierdute dar deasupra capului avea stele o mie apă vie în cana de lut și o mie și una de povești (...)

» despre o preumblare

In saptamana ce a trecut mi-am luat lumea in cap si m-am “dezdrabalat” si eu intr-un concediu de cateva zile. Am revazut unele locuri, am batut susalele tarii cam 1500Km. Am auzit destul de multe, am ascultat multe, m-am ravazut si cu un amic pe care nu il mai vazusem de vreo 6 ani. Sinaia e frumoasa, pasul Rucar – Bran spectaculos, drumul de (...)

» Vreau sa lupt!

"Numele meu este Girada Marius Viorel din oraşul Dorohoi judetul Botoşani, am 37 de ani, şi din cauza naşterii grele sunt în scaun cu rotile. Sunt o persoană activă la tot ce se petrece în jurul meu şi în societate, sunt comunicativ, chiar comunicarea e un balsam pentru mine. Ca şi realizări, am publicat în anul 2011 o carte de poezii, (...)

» O ...

Timpul se sparge de muzica... dincolo de armura si chei zace linistea, iar la raspantia ei clipeste zeul. Si din note naste suflete, din arpegii revarsa vesnicii. Coarda rupta isca diezul algebric ce contureaza miazaziua creatiei... imperativ pentru sfera instelata. Respirul diacronic se spinteca in mii de cioburi viscerale ce cos istorii vii(...)

» pe drumuri

Era dimineata, zi de vineri. Costel se trezise devreme pentru ca avea de plecat in cursa. Trebuia sa transporte cereale in zona Brasovului. Amarat cum era de vreun an incoace, incepu sa manance din fasolea de post fara carnuri sau sunci ca sa nu plece la drum cu burta goala. Totusi se gandea mestecand ca parca e cu afumatura. Afumatura nu era in f(...)

» pamant... de flori

Auzind povestea cu ursuletul de la Sibiu, mi-am adus aminte de niste prieteni si de povestile lor adevarate totusi. Banuiesc ca putini stiu ca in tarisoara asta este cel putin o echipa de tineri nitel mai in varsta ca mine, care s-a ocupat inca de prin anul 2000 si inca se ocupa de salvarea ursilor. Tre sa ai un pic de nebunie sa faci treba asta , c(...)

» Iaca vin alegerile

Plecand intr-o plimbare intr-o zi de duminica, am remarcat ca a demarat freamatul alegerilor. Benere peste drum cu imbolduri pompoase, se asfalta pe DN in zi de duminica, mesaje inflacarate: iti redam increderea, iti redam speranta, iti dam pensie, sa ai incredere in Romania, etc. Despre locuri de munca parca nu am avut ocazia sa observ vreun afis. (...)

» Jurnal de bord (5)

Ceainicul de porțelan alb cu flori albastre minuscule stă pe masa din grădină. Din ceașca plină abia de mai iese un fir de abur, ce se înalță spre umbrela de soare de deasupra capului. Șed, cu cartea deschisă pe genunchi și cu gândul aiurea... O viespe neastâmpărată îmi dă târcoale, tulburându-mi tihna. Nu mă mișc, nu clipes(...)

» In casa, pe la cate un localnic

Mi-am adus aminte de sceneta cand Misu (Toma Caragiu), il sunase de la un telefon public de la Satu Mare pe Maricel (Octavian Cotescu) sa ii spuna de o afacere – icoane pe sticla – pe care le putea lua ieftin, la prima mana. Misu : Si in casa, la cate un localnic, la cate un localnic in casa, ce e ? , Maricel: Palinca ! Misu: Daca mai zici o(...)

» Palitura ca osinda

De la nea Marin am auzit despre cearta dintre Suca si Sache a lu Zapacitu. Cei doi nu prea aveau cum se certa ca erau intr-o minte amandoi dar totusi. Sache ii zicea lu Suca: “Tu vorbesti ma ?Cand o vrut tactu sa iti scoata masaua de minte si ti-o prinse cu sfoara de usa de grajd si cand zbici tactu odata sparse usa de capu tau ca usa se deschidea(...)

» Bancul lunii

Patru păcătoși deodată, într-un accident de rată, au trecut din astă lume in cealaltă...fără glume. După ce, prin Purgatoriu, zăbovit-au timp notoriu au ajuns la judecata Sânpetruțiului, de-a gata. Sfântu’ Petru, chiar cu-o seară inainte de papară, inchinase pân‘la două Schimbarea la Față nouă cu un subalter(...)
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 372 | utilizatori online 55