Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 21 August
                   
 
 


» Cu Radu Diaconescu in Anzi

Va amintiti de Radu Diaconescu, cel carea a urcat pe varful Khan Tengri din Kyrgystan? In aceasta vara a luat drumul Americii de Sud, ca sa urce pantele Anzilor! E insotit de Mihaela, sotia lui, cu care merge adesea in calatorii. http://www.diaconescuradu.com/lungul-drum-spre-capatul-lumii(...)

» Unde mai putem sa ne incarcam pozele?

In ultimii ani mi-am incarcat pozele destinate spre a fi vazute aici sau pe alte forumuri pe site-ul tinypic.com. Azi vad ca ma anunta ca in 2019 se inchide si ma directioneaza catre photobucket, cu trei variante de plata. Cunoasteti site-uri gratuite sau mai ieftine? Cea mai ieftina varianta pe photobucket este 5 dolari pe luna. Multumesc! (...)

» Urci ? E omu in fata !

Am oprit-o pe Suzuca reglementar, bagat I-a, frana de mana. Pune bocanci in picere, apa in rucsac, pelerina de ploaie. Plec cu inima indoita. Cat o mere o mere, nu o sa pot azi , raman zilele urmatoare. Potecuta cu punea mari probleme numa ca avea nitica inclinatie si usor usor osteneala ma face sa respir cu gura deschisa. Trigliceridele mele unde (...)

» 50 de ani de la aselenizare

Azi Google ne-a întâmpinat cu celebrarea a 50 de ani de la aselenizare. Acum 10 ani regretatul Tot Areal a postat un subiect similar în care el prin ghilimelele de rigoare și-a exprimat îndoiala unei asemenea isprăvi a americanilor. Eu la rândul meu îmi exprim aceeași îndoială și le dau dreptate celor ce aderă la teoria conspirației. D(...)

» aer lichid vs carburanți

Cică într-un viitor nu prea îndepărtat automobilele vor putea merge pe aer lichid în loc de benzină, motorină sau chiar hidrogen. Inventatorul englez Peter Dearman a făcut un astfel de motor care-i poartă numele, un motor ce merge pe azot lichid. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XWTSXTZLYHg" frameborder(...)

» Vine primavara!!!

Ce imagine vă vine în gând când ascultați acest cântec? <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BmLwTBOOVKc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>(...)

» mai veche dar actuala

ceva mai vechi dar actual meteo sentimental ploaia vantul il intreaba : de ce bati cu atata graba? vantul ploii ii raspunde: bat o mare,nu stiu...unde. ploaia marea o asculta incolora si imunda. ploaia estompata,muta vantul,marea ii saruta(...)

» "Căutari recente"

Mă uit cu mereu sporită neplăcere la afiÈ™area căutărilor recente. Și asta din două motive: - realizez cât de departe sunt „cititorii” de azi ai Cafenelei de spiritul acesteia, cel probat în ani; - mă îngrozeÈ™te numărul mare de agramaÈ›i È™i de neÈ™tiutori al celor ce caută informaÈ›ii practice pe un site de texte È™i discuÈ(...)

» Istoria lui Cațavencu

O lectură tare interesantă, despre cum s-au făcut (și desfăcut) revistele Cațavencu, Academia Cațavencu, Cațavencii, Kamikaze și altele: "O istorie adevarata, cronologic exacta, documentata, sustinuta fotografic, faptic si arhivistic, scrisa fara patos, orgolii si emfaza O trecere in revista a presei post-revolutionare, in primii ani,(...)

» hotarul nevazut

intre doua ninsori una de albe petale alta de sori pletele tale alunga noptile lungi atunci cand zambesti sau atunci cand plangi doar un bulgar sabatic m-a lovit solitar in sarutul frenetic ce mi-l dărui tu. iar(...)

» La o discutie cu un vechi prieten

Vechi prieteni, precum moartea Va salut in vene Si oase. Mort de cand ma stiu Astazi am un vis literar Cu un vechi amic Moartea. Ma mangaie nelinstit, E un act crud, Daca as sti cine sunt, Dorm si mor In vise amortite. In panzele tesutului Inca sunt aici, cu respiratia adanca Rece A mortii ce intarzie. O asteptare dulce (...)

» Partea a treia din interviul acordat de Alex Collier

Intrăm oarecum în miezul discuției odată cu partea a treia din interviul acordat de Alex Collier în octombrie 1994. Lucruri foarte serioase, chiar dacă ignorăm ființele extraterestre de care vorbește și de a căror prezență încă nu putem fi siguri, mare parte dintre noi. Parantezele pătrate sunt un fel de subtitluri, așa cum apar î(...)

» Exorcizare

O haltă ponosită cu aromă de irosire, unde pnevma icnește reumatic, poate să fie lesne confundată cu finalul drumului către sine. De fapt, drumul este către nicăieri; tu rămâi mereu captiv în același spațiu dintre urechi. Deplasarea nu e deci geografică, ci mai mult o acumulare de antracte moarte întru răstimp viu. E lipsa spațiulu(...)

» Tenis

Mi-am amintit de diversele "locuri" publicate de mine in Cafenea de-a lungul anilor. Si mi-am zis de ce nu un loc si pentru / despre tenis. Asa ca...(...)

» Tendinte moda 2019- tu ce vei alege?

Stii care sunt marile miscari in materie de tendinte moda pentru a fi cea mai trendy si cea mai stilata in noul an? In caz ca nu stiai, citeste acest articol pentru a te inspira. Vezi intreg articolul aici: https://blackfridays.ro/tendinte-moda-2019-tu-ce-vei-alege/ Nuanta de bej: in anul 2019, se pare ca nuanta de bej este si va fi o muza (...)

» Matematica alternativa

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Zh3Yz3PiXZw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>(...)

» Fapte reprobabile 2

Draga K., Lucrurile nu au mers conform planului, niciunuia dintre planurile pe care am reusit sa le structurez cu mare dificultate in haosul general in care se misca mintea mea. Am adunat o colectie rezonabila de rataciri, intoarceri, devieri, blocaje si sprinturi, am cunoscut oameni, am inventat povesti despre cine sunt eu, cine sunt ei, am inv(...)

» Cafeneaua cu pisici

In Timisoara s-a deschis o cafenea unde sunt primite pisicile nimanui de pe strada, sunt vaccinate, deparazitate, apoi sunt lasate libere in cafenea si cine vrea poate sa adopte o pisica, doua etc. Am auzit adineauri la radio despre cafenea si ma gandeam ca as aduce si aici pisici... poate, poate... Dar administratorul are treburi mai importante dec(...)

» Moarte printre stabilopozi

În 2019, Sorin Catarig, soțul meu, a scos o carte ce cuprinde practic două cărți deja apărute. Cartea este la un nivel calitativ mai înalt ca predecesoarele, iar editura asigură difuzarea în țară. Se găsește și online. De pe site-ul editurii se pot descărca 18 pagini din carte. https://www.ratioetrevelatio.com/literatur%C4%83-bibli(...)

» Buna dimineata!

<a href="http://tinypic.com?ref=kw2mq" target="_blank"><img src="http://i66.tinypic.com/kw2mq.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>(...)

» la o cafea

acorduri lungi, medievale cafeaua s-a racit putin primavara ne duce cu zaharelul Valentine's Day? search pe google go west!(...)

» Initiativa unei tinere din Arad

Am găsit aceasta pagină postată la o prietenă de pe facebook. Având încredere în postările ei, am citit cu atenție ce scrie acolo, am apreciat inițiativa, ingeniozitatea, curajul și încrederea Irinei Ternauciuc și mi-am comandat o husă pentru tabletă, husă pe care n-am găsit-o în comerț. M-aș bucura să o susțină cât mai mu(...)

» De ce voi boicota referendumul

De ce m-am dus, ma duc si ma voi duce intotdeauna sa votez la alegeri, dar nu ma duc la referendumul de pe 6-7 octombrie. Alegerile decid pe ce cale va merge tara. In schimb, Referendumul acesta este : - ilegal si neconstitutional in opinia mea, deoarece contravine normelor europene si incalca drepturile omului. Conform art. 20 din Constitutie, no(...)

» Explicatie pentru religiosi

Explicatie pentru cei religiosi. Ce este Constitutia? Prin analogie cu Biblia, ea este Decalogul unui sistem legal. De exemplu, scrie in Decalog: Sa nu ucizi! Dar, in alte parti scrie in Biblie si ca trebuie sa-l ucizi pe cel care incearca sa te ucida pe tine sau pe altcineva. Adică, în legitimă aparare poți ucide. Poate ar trebui să facem u(...)

» Referendum si referendum

<i>"Referendumul ne-a oferit posibilitatea de a cunoaşte gradul de secularizare al societăţii româneşti”</i>, au transmis reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române. Dar, ca să cunoască gradul de secularizare al societății, nu era mai ieftin să plătească pe banii lor un sondaj de opinie? Un referendum care ar fi avut sens constitutio(...)

» Un km de drum în 10 minute!!!

După ce am văzut video-ul mi-am pus câteva întrebări. Cât de durabil și de calitate e drumul făcut prin acea metodă (super)rapidă? Ce fel de asfalt (smoală, catran, bitum, păcură, gudron etc.) s-a turnat cu cisterna aceea? Și ce fel de pietriș s-a turnat cu basculantele acelea peste ”covorul” acela negru de asfalt? <iframe widt(...)

» Octombrie târziu...

toamna asta mi-a pus rugină în priviri cu fiecare frunză mă desprind de trunchi aripile îmi atârnă crengi moi nu mai știu zbura și doar bruma dimineților ce-mi mai amintește de mine cea din toamnele veșnic trecute... (...)

» aceasta zi miroase a lacrimi

INSULA ALTUIA este in alta dimensiune:((...)

» Septembrie...

Cand eram copil, ma intrebam ce miros are praful, acela de pe coperta cartilor vechi, puse cu grija intr-un manunchi de rafturi, in care nu s-a mai umblat de mai bine de 30 de ani. Care-i praful si care-i coperta...? […] Priveam, sezand cu pricioarele incrucisate pe podeaua alb-verzuie, luciul cartilor noi, le simteam mireasma, cerneala proasp(...)

» aceasta zi miroase a ploaie

lăcrămioare cad pe pămantul suparat albă iertare(...)

» După ploi...

Ne iau apele, ne fuge pământul de sub picioare... Ce mai urmează ?(...)

» Semnati pentru o Romanie mai buna

Va invit sa dati curs acestei initiative cetatenesti! Multumesc! https://farapenaliinfunctiipublice.ro/ (...)

» Filmul mut

De când cu noul Premier, V.V. Dănilă, filmul mut a revenit in actualitate. Pe lângă filmulețele cu gafele de pronunție, greșeli gramaticale, folosirea cuvintelor al caror sens nu-l cunoaste etc, guvernul a postat si cateva filmulețe fara sonor, întâlnirea cu Prințul Charles al Marii Britanii și întâlnirea cu președintele Estoniei, d(...)

» Pastila... unde e pastila.. ?

In seara asta am din nou televizor. Pe ultimele 3 le-am spart , pe unul cu un scaun, pe al doilea cu o tigaie si pe cel de-al treilea cu securica de iarba verde. Bine ca nu mi-a crapat inima ! Vecinii probabil ca ar fi chemat in cele 3 randuri salvarea si mai ales pe aia de la ospiciu auzind vacarmul, dar din ce am reusit sa aud prin pereti si ei f(...)

» Ceva Din Istoria Aviației

După ce am văzut acest filmuleț făcut prin anul 1923 am rămas câtuși de surprins. Un avion destul de ”șubred” prin construcție și niște pasageri aș zice destul de curajoși care s-au încumetat să urce în acel avion care făcea cursa Londra-Paris. Ce m-a mirat a fost faptul că prețul unui bilet de călătorie cu avionul acela a f(...)

» Canină

Câinele lăsă obosit osul din botul fără dinți și privi întrebător spre stăpân. De ce, Doamne ? Iar Domnul îl învălui într-un nor de ceață și-l ridică la ceruri. Jos nu mai rămase decât lumea indiferentă și o pală de vânt aromind a copilărie...(...)

» Dileme si Constitutie sau dilemele din Constitutie..

Am mai spus-o: Constitutia din 1991 a ramas in urma timpurilor. Iar statutul de struto-camila pe care ea l-a propus intru guvernarea societatii ne arunca, de ani, in tot felul de dileme si de crize de autoritate, de responsabilitate, de gestionare corecta a raporturilor de putere intre diferite institutii esentiale ale statului. Unii spun ca s-a sch(...)

» Doina Cornea

Doina Cornea, simbolul rezistentei romanesti anticomuniste, a urcat in ceruri. O fiinta atat de fragila si sensibila care a infruntat cu un curaj extraordinar dictarura Ceausista. Dumnezeu s-o odihnească! A plecat in ceruri dar de părăsit nu ne va prăsi niciodata.😓 Scrisoarea Doinei Cornea din 23 august 1988 (valabila si in conjunctura po(...)

» Orientul mijlociu

Cand cade o musca in ceasca cu cafea: Italianul - paraseste infuriat restaurantul Francezul - scoate musca si bea cafeaua Chinezul- mananca musca si arunca cafeaua Rusul- bea incetisor cafeaua cu musca cu tot Israelianul- vinde cafeaua francezului si musca chinezului, iar cu ce ramane construieste un dispozitiv care sa impiedice musca sa ca(...)

» Să ne bucurăm!

Da. Să ne bucurăm de performanța Simonei Halep! A câștigat în sfârșit un turneu de grand slam. Am avut niște emoții foarte puternice în setul doi la scorul de 4-4 și 30-30. Cu greu mai credeam atunci că va întoarce meciul în favoarea ei...Nu am cuvinte pentru a-mi descrie bucuria. Faaabuuuuloooos!!!!(...)

» când mă plec...

când mă plec salcie desfrunzită și-mi cântă cocorii trâmbițe mute plecate și ele din înaltul toamnei spre mările sudului doar somnul mă mai poate salva de mine de tine (...)

» bacsis

“Poftiti in pravalie ! Cu ce pot sa va fiu de folos, ce doriti ? Ase amabilitati nu se intalnesc prea des sau cel putin eu nu prea le-am intalnit in ultima vreme, in zona in care vietuiesc. La piata de cele mai multe ori vanzatorul ar fi in stare sa iti dea cu tasul de la cantar in cap daca ai cutezanta sa pui din proprie initiativa vreo portocala(...)
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 145 | utilizatori online 23