Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Luni, 22 Octombrie
                   
 
 


» A apărut Cybersecurity Trends 3 2018

Revista Cybersecurity Trends, 3/2018, este disponibilă AICI. 

» A apărut Cybersecurity Trends 3 2018

Revista Cybersecurity Trends, 3/2018, este disponibilă AICI. 

» A apărut Cybersecurity Trends 3 2018

Revista Cybersecurity Trends, 3/2018, este disponibilă AICI. 

» A apărut Cybersecurity Trends 3 2018

Revista Cybersecurity Trends, 3/2018, este disponibilă AICI. 

» Conștientizarea, primul pas către o mai bună securitate cibernetică

Bogdan Pismicenco, Kaspersky Lab: Cred că este important să înțelegem că o breșă de date poate avea implicații asupra tuturor angajaților, nu este ceva abstract Care sunt cele mai frecvente amenințări cibernetice cu care se confruntă companiile în prezent?

» Vodafone România deschide precomenzile pentru iPhone Xr

Vodafone România oferă noul iPhone Xr, aducând astfel cele mai noi inovații iPhone pentru mai mulți oameni începând cu data de 19 octombrie. Clienții vor putea realiza precomenzi începând cu 19 octombrie pe www.vodafone.ro și în magazinele Vodafone România.

» F64 aniversează 17 ani. Ponderea vânzărilor online a ajuns la 66%

F64, partenerul de încredere al iubitorilor de fotografie, împlinește luna aceasta 17 ani pe piața locală. În tot acest timp, F64 a pus accent pe îmbunătățirea experienței clienților și pe o interacțiune prietenoasă și eficientă cu platforma online.

» Oportunităţile oferite de tehnologia viitorului

PowerNet, companie cu capital integral românesc, a sărbatorit 19 ani de la înfiinţare, timp în care prin determinare şi activitate susţinută a reuşit să obțină o mare vizibilitate în domeniile de externalizare a serviciilor şi integrarea soluţiilor IT, concurând cu succes marile firme internationale.

» Microsoft se alătură organizației Made by Dyslexia pentru a sprijini dezvoltarea abilităților de înțelegere a studenților dislexici

Microsoft este prima companie care a semnat angajamentul organizației Made by Dyslexia pentru a oferi celor 700 de milioane de oameni care suferă de dislexie din întreaga lume tehnologii de sprijin pentru a-i ajuta să exceleze pe plan academic și în viață. Angajamentul invită partenerii să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru cei care se luptă cu dislexia.

» OPTEX prezintă la Romanian Security Fair 2018 avantajele senzorilor Redscan prin prisma integrării

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluții de detecție, a anunțat participarea la Romanian Security Fair 2018, unde va susține printre altele prezentări și demonstrații de produse, punând un accent deosebit pe detectoarele din seria Redscan și capabilitățile acestora de integrare în diverse platforme și sisteme.

» Inovație și tehnologii deschise către performanță

UltraVision Consult prezintă suita software AppVision și soluțiile dezvoltate în parteneriat cu liderul mondial în echipamente video de reţea, Axis Communication, la cea de-a V-a ediție a târgului Romanian Security Fair.

» Atos încheie un parteneriat de cybersecurity cu NATO

Atos, lider global în transformare digitală, și Agenția de Comunicații și Informații a NATO au semnat un acord prin care ambele entități se angajează la un schimb riguros și continuu de informații privind securitatea informatică și potențialele atacuri cibernetice.

» AOC Gaming devine partenerul evenimentelor Red Bull Guardians și Red Bull Kumite

AOC anunță colaborarea cu Red Bull Guardians și Red Bull Kumite, două evenimente importante de esports create de Red Bull, care vor avea loc pe 19-20 octombrie și 10-11 noiembrie. Red Bull Guardians este un turneu inedit de Dota 2 care va avea loc la Londra și aduce față în față patru echipe de top. La eveniment, toți jucătorii vor fi echipați cu monitoare de gaming AGON AG241QG.

» A apărut Cybersecurity Trends 3 2018

Revista Cybersecurity Trends, 3/2018, este disponibilă AICI. 

» Tremend Software Consulting preia dezvoltarea aplicației de bike sharing Ape Rider by Pegas

Serviciul de bike sharing lansat de Pegas are potențialul de a ajunge la 100.000 de utilizatori până la sfârșitul acestui an, rezolvând o problemă majoră de mobilitate urbană. Ape Rider se adresează atât navetiștilor, cât și celor care vor să ajungă rapid dintr-o zonă în alta a Capitalei, evitând totodată traficul aglomerat.

» Analytics Experience 2018: află cum este redefinită inovația de instrumentele de Analiză a Datelor

Lucrurile realizate până acum și cele care urmează a fi realizate cu ajutorul instrumentelor de analiză a datelor schimbă lumea în care trăim.

» Dell extinde familia de monitoare UltraSharp, având drept repere inovațiile și transformarea forței de muncă

Odată cu intrarea unei noi generații pe piața muncii, se pune din ce în ce mai mult accent pe oferirea unor experiențe superioare atât angajaților, cât și clienților.

» Companii și tehnologii în slujba oamenilor

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) a participat în calitate de speaker la sesiunile conferinței Dezbatere Smart City Alba Iulia din 8-9 octombrie 2018, alături de partenerul său tradițional Microsoft România.

» Raport IFR: Piața roboților industriali va crește cu 14%

Principalele concluzii ale studiului arată că investițiile în roboți industriali continuă să crească rapid. Vânzările globale de roboți industriali s-au dublat în 2017 față de 2013 (creștere de 114%), iar prognoza pentru următorii trei ani (2018-2021) arată că vânzările vor avansa în medie cu 14% pe an.

» Astăzi s-a deschis Romanian Security Fair 2018,cea mai mare expoziție tehnică de securitate din regiune

Astăzi, 18 Octombrie 2018, s-a deschis Romanian Security Fair 2018, cea mai importantă expoziție de tehnică de securitate din din zona Est și Sud-Est Europeană. Expoziția are loc o dată la doi ani. Expoziția este găzduită la Pavilionul Central de la ROMEXPO din București.

» Performanță și design: MMD lansează monitorul Philips 276E8VJSB

MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează noul monitor LCD Philips 276E8VJSB. Acest monitor 4K UHD de 27 de inchi (68.6 cm) este echipat cu cea mai recentă tehnologie pentru o calitate extrem de clară a imaginii, luminozitate și claritate superioare și imagini veritabile indiferent de unghiul frontal de privire.

» Honor 8X - Smartphone-ul cu cel mai bun raport performanță-preț al anului 2018

Oferind un ecran de 6.5 inchi, raport ecran/corp de 91%, o cameră foto ce dispune de inteligență artificială și chipset-uri de înaltă performanță, Honor 8X este un telefon care propune o ofertă extrem de tentantă în ceea ce privește raportul preț-performanță, ofertă pe care nu o poate egala niciun alt flagship de pe piață. Ecran excepțional cu un design estetic

» Epson lansează noile imprimante EcoTank cu 5 culori și cel mai rapid scanner foto din lume

Epson lansează noile imprimante foto cu 5 culori din gama EcoTank, L7160 și L7180, care sunt capabile să printeze fotografii care durează până la 300 de ani. Acestora li se adaugă și cel mai rapid scanner foto din lume, modelul FF-680W, și noile  imprimante cu 4 culori din gama EcoTank, care se adresează segmentului de utilizatori casnici. 

» A apărut Cybersecurity Trends 3 2018

Revista Cybersecurity Trends, 3/2018, este disponibilă AICI. 

» Oraşele inteligente ale viitorului: Forţa transformaţională a tehnologiei şi datelor

Este greu de crezut că, acum 70 de ani, trăiau doar 751 milioane de oameni în zone urbane, iar acum numărul acestora se apropie de 4,3 miliarde. ONU prevede că urbanizarea va continua să crească exponenţial, astfel că, până în 2050 în jur de 68 la sută dintre noi vor ajunge să trăiască în mediu urban. Asta înseamnă încă 2,5 miliarde de oameni de găzduit.

» Condițiile tehnice și economice de acces la infrastructura Netcity în consultare publică

Netcity are obligația să asigure accesul la infrastructură în condiții echivalente tuturor furnizorilor de rețele publice de comunicații electronice care solicită sau beneficiază deja de acces la infrastructură, dacă aceștia se află în circumstanțe echivalente.

» ELKO Partner Event 2018: De la evoluția pieței înspre tehnologiile viitorului, având în centru oamenii

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO și unul dintre principalii distribuitori de produse și soluții IT din România, a reunit în jurul conceptului ”BETTER TOGETHER”, în perioada 4-6 octombrie, circa 200 de participanți, în cadrul evenimentului ELKO Partner Event 2018, organizat la Poiana Brașov.

» Supraveghere video mai eficientă cu Milestone XProtect 2018 R3 și Husky X

Milestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) și soluții de supraveghere, anunță lansarea versiunii XProtect 2018 R3. Platforma de video management include acum suport audio îmbunătățit, sporește nivelul de securitate, optimizează modul de utilizare a echipamentelor și infrastructurii disponibile și aduce un plus de flexibilitate.

» Ce ați ratat dacă n-ați fost la Internet & Mobile World 2018

Inteligență Artificială (AI) și Machine Learning, Roboți, Internetul Tuturor Lucrurilor (IoT), Blockchain, Customer Experience, Li-Fi Tech sunt doar câteva din marile teme care au ținut afișul ediției a 7-a Internet & Mobile World 2018, desfășurată în 3 și 4 octombrie, la Romexpo.

» Honor 8X a fost lansat la Praga odată cu anunțul unui parteneriat strategic încheiat între Honor și Red Bull

Honor, unul dintre principalele branduri de smartphone-uri dedicate publicului cu afinitate pentru online, prezintă astăzi la Praga Honor 8X, un smartphone care combină design-ul estetic cu tehnologiile flagship avansate. Smartphone-ul este inspirat din filosofia design-ului minimalist și dispune de tehnologia chip-on-film (COF), având o identitate îndrăzneață și atrăgătoare.

» Campionatul Național de Gimnastică Artistică este transmis live

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, transmite live Campionatului Național de Gimnastică Artistică Individual Open și Campionatul Reprezentativelor de Club, feminin și masculin.

» Veracomp - 11 ani de distribuție de soluții IT

VERACOMP a organizat joi, 11 octombrie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la cea de-a cincea ediție, „IT OUT OF THE BOX”.

» Mircea Hava, Primar Alba Iulia: „Orașul inteligent va deveni o cărămidă, un fundament în dezvoltarea României”

Alba Iulia a fost, săptămâna aceasta, gazdă a peste 200 de reprezentanți ai municipalităţilor, experți și manageri din companii, reprezentanți ai mediului academic și din organizații non-guvernamentale, persoane cu putere de decizie care pot inspira modernizarea orașele ţării.

» 15 proiecte deja înscrise la Premiile “Smart Cities of Romania Champions”

Interesul ridicat al administrației locale pentru conceptul smart city se vede şi în numărul mare de proiecte înscrise la ediția 2018 a Premiilor Smart Cities of România. 15 localități şi-au înscris deja proiectele pentru evaluare, cele mai relevante urmând a fi prezentate în cadrul Galei din 30 octombrie.

» evoMAG: piața de echipamente electronice recondiționate crește anul acesta cu peste 25%

evoMAG estimează pentru anul acesta o creştere de peste 25% a pieței locale de echipamente electronice recondiționate (refurbished).

» Studiu Deloitte: Angajații vor mai multă implicare socială din partea companiilor, iar tehnologia redesenează locurile de muncă

Companiile și liderii în afaceri se află în fața unor profunde schimbări ale capitalului uman, care se așteaptă ca întreprinderile să îmbine tot mai mult rolul economic cu cel social, constată sondajul Deloitte „Global Human Capital Trends 2018” (Tendințe Globale în domeniul Capitalului Uman).

» doraly.ro deschide platforma pentru comercianți externi. Pegas, Inter-Line și Temad deja printre ei

doraly.ro, primul magazin online cu prețuri elastice din România, a început să înregistreze în marketplace și comercianți, producători și distribuitori care nu sunt chiriași ai parcului comercial Doraly Expo Market.

» Razer a prezentat oficial Razer Phone 2, definiția vârfului de gamă în ceea ce privește performanța în gamingul mobil

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat oficial Razer Phone 2, noul flagship de performanță în gamingul pe mobil.

» Canopy preia agenția de performance marketing Edge de la 2Performant

Canopy, una dintre cele mai mari agenții românești de marketing online cu focus pe Pay Per Click, achiziționează agenția Edge de la 2Performant, liderul pieței autohtone de marketing afiliat. Prin această tranzacție, Canopy devine prima agenție Pay Per Click din România care integrează o companie similară, consolidându-și astfel poziția de lider.

» Banca modernă este cea ale cărei servicii sunt ușor de utilizat, consideră 8 din 10 români

iSense Solutions a desfășurat un studiu reprezentativ urban, pe 990 de respondenți, despre percepția românilor în ceea ce privește băncile moderne și serviciile oferite de acestea.

» 9 ani de eSky România – de la bilete de avion la servicii complete de turism

eSky România, parte din eSky Group, este agenția online de turism care a crescut de aproape 100 de ori în primii nouă ani pe piața locală.

» 3500 de elevi și tineri din România descoperă programarea în Europe Code Week, prin inițiativa Meet and Code

Inițiativa Meet and Code, coordonată de Asociația Techsoup, susținătoare a activităților Europe Code Week în România, a triplat anul acesta numărul de evenimente sprijinite în România cu ocazia Europe Code Week, în perioada 6 - 21 octombrie 2018.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 100 | utilizatori online 32