Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 22 Iulie
                   
 
 


» Activision dezvăluie modul co-op Nazi Zombies din Call of Duty: WW2

Activision a dezvaluit azi, in cadrul San Diego Comic Con, noul mod Nazi Zombies care va fi disponibil in Call of Duty: WW2. 

» Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2017

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2017, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

» ANCOM prelungeşte consultarea publică privind noi drepturi de utilizare a spectrului radio în perspectiva tehnologiilor 5G

La solicitarea unor reprezentanţi ai industriei, consultarea privind necesitatea şi oportunitatea organizării unei proceduri de selecție competitive pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecvenţelor radio în noile benzi de frecvențe armonizate la nivel european pentru sisteme de comunicații mobile terestre de bandă largă, respectiv 694-790 MHz și 1452-1492 MHz, precum și în subb

» 16 echipe românești luptă în etapa locală ROG MASTERS, campionatul global ce oferă premii de jumătate de milion de dolari

ASUS Republic of Gamers România demarează turul offline ROG MASTERS 2017 Open Qualifier România, ce se va desfășura în perioada 21-23 iulie la Auditorium Pallady din București. Câștigătorii vor accede în etapa regională ROG MASTERS 2017, campionatul global oferind premii în valoare de jumătate de milion de dolari.

» Lenovo Tech World 2017: noi concepte de produse pentru un viitor inteligent

Lenovo a prezentat noi dispozitive în cadrul evenimentului Lenovo Tech World 2017. Bazate pe Inteligența Artificială (AI), noile produse concept urmează viziunea companiei de a construi un viitor inteligent bazat pe tehnologii de ultimă generație.

» Câștigă o vacanță de neuitat alături de Canon

Canon se află în căutarea celor mai buni povestitori. Unul dintre aceștia are șansa de a câștiga o vacanță în valoare de 10.000 de euro și de a călători în destinații de vis din întreaga lume.

» ELPEN eficientizează activitatea reprezentanților medicali și de vânzări cu Entersoft CRM - Mobile SFA MedRep

Elpen SA, una dintre cele mai mari companii farmaceutice grecești, a decis implementarea soluției Entersoft CRM, Entersoft Mobile SFA & Entersoft Mobile MedRep pentru a fi utiizată în procesele curente de business de către aproximativ 240 de reprezentanți medicali, 20 de agenți de vânzări și 50 de utilizatori back-office.

» De ce nu citesc românii? Cât costă o carte astăzi în România?

Macar o data pe an, de regula in preajma targurilor de carte sau a bilanturilor facute de Uniuniea Europeana, ne aducem aminte ca nu suntem tocmai fruntasi la citit. Titluri precum „50% din romani nu a citit o carte in ultimul an” sau „Ocupam ultimul loc in Europa la citit” ne fac sa cautam motivele pentru care unii dintre romani nu au pus mana nici macar pe un DEX.

» VERACOMP, distribuitor autorizat Red Hat în România

Veracomp, unul dintre cei mai importanți distribuitori locali de soluții IT, a devenit recent distribuitor autorizat pentru Red Hat, furnizor de top în materie de soluții open source.

» MiTAC lansează Navman 50, camera video auto cu cel mai bun raport calitate – preț

MiTAC, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, prin mărcile comercializate (Mio, Navman și Magellan) lansează pe piața din România noua cameră video auto Navman 50 capabilă să înregistreze Full HD cu 30 de cadre pe secundă, la un unghi larg, de 110°.

» Jocurile Mondiale 2017 transmise în Europa de SES Video

Cea de-a X ediție a Jocurilor Mondiale va fi transmisă în Europa de SES alături de ATM System, partenerul media oficial al marelui eveniment sportiv. Jocurile Mondiale, care se vor desfășura în Wroclaw, Polonia, între 20 și 30 iulie 2017, vor fi transmise cu ajutorul a doi sateliți SES: SES-4, la 22 grade vest și ASTRA 3B la 23,5 est.

» PKF Finconta: G-20 susține schimbul de informații între autoritățile fiscale

La nivel internațional se conturează din ce în ce mai clar tendința globală spre impozitarea corectă a companiilor multinaționale în țările în care acestea realizează valoarea adăugată.

» A fost descoperită o nouă versiune, complet funcțională, a troianului bancar NukeBot

Cercetătorii Kaspersky Lab au detectat NukeBot, un nou program malware creat pentru a fura datele de identificare ale clienților de online banking. În industria de securitate erau cunoscute versiuni anterioare ale acestui troian, ca TinyNuke, dar acestora le lipseau caracteristicile cerute pentru a lansa atacuri.

» Cernelurile Epson Genesta obţin certificarea ECO PASSPORT

Epson, pionier în tehnologia de imprimare digitală a textilelor, şi subsidiarele FOR.TEX şi F.lli Robustelli, au anunţat că întreaga gama de cerneluri Genesta (acide, reactive, cu dispersare, de tip pigment şi cu dispersare prin sublimare) a obţinut certificarea ECO PASSPORT de la OEKO-TEX®.

» ANCOM propune revizuirea indicatorilor de calitate aferenți serviciului de acces la internet

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații supune consultării publice un proiect de decizie care revizuiește legislația secundară în vigoare privind indicatorii de calitate (tehnici și administrativi) pentru furnizarea serviciului de acces la internet, precum și condițiile și modalitățile de publicare de către furnizori a valorilor parametrilor aferenți ac

» SIVECO România dezvoltă platforma de eLearning utilizată de Consiliul Europei pentru a face cunoscute practicile de bună guvernare la nivel local

Ce ar trebui să fie prioritar pentru reprezentanții aleși ai unei țări: să facă lucrurile să meargă sau ​​modul în care își ating scopul? Principiile bunei guvernări, emise de Consiliul Europei, consideră ambele obiective la fel de importante, și acestea trebuie făcute cunoscute la toate nivelurile administrației.

» Orange primește o nouă certificare pentru calitatea rețelei

Orange a obținut o nouă certificare a performanței rețelei, confirmându-le clienților că beneficiază de cele mai înalte standarde ale serviciilor de voce și de date. În perioada mai-iunie, auditorul extern Systemics-PAB a desfășurat o campanie de măsurare a performanțelor rețelelor mobile în România.

» Cosmos Group prezintă IQFix – o afacere inovatoare în domeniul reparațiilor pentru dispozitive mobile

Cosmos Group, una dintre companiile telecom de top din România lansează IQFix, o unitate de service specializată în reparații rapide pentru telefoane, tablete, laptopuri și accesorii conexe.

» Google Street View pășește în spațiu, pe Stația Spațială Internațională

Pe 20 iulie, Google Street View se lansează în spațiu! Începând de acum, orice persoană conectată la internet poate explora virtual Stația Spațială Internațională (ISS) care orbitează Pământul la 400 km înălțime medie. Aceasta este prima colecție de imagini Street View în mediu fără gravitație.

» ELPEN eficientizează activitatea reprezentanților medicali și de vânzări cu Entersoft CRM - Mobile SFA MedRep

Elpen SA, una dintre cele mai mari companii farmaceutice grecești, a decis implementarea soluției Entersoft CRM, Entersoft Mobile SFA & Entersoft Mobile MedRep pentru a fi utiizată în procesele curente de business de către aproximativ 240 de reprezentanți medicali, 20 de agenți de vânzări și 50 de utilizatori back-office.

» Simfony Mobile lansează în Nord-Vestul capitalei prima rețea publică LoRaWAN destinată proiectelor IoT

Simfony Mobile lansează în București proiectul pilot al primei rețele publice bazate pe protocolul LoRaWAN, venind în întâmpinarea tuturor celor care doresc să demareze propriul proiect IoT și care sunt în căutarea unor instrumente accesibile.

» Imprimare, scanare şi copiere facile: Canon prezintă noua imprimantă 3-în-1, PIXMA TS3150

Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagine, a prezentat azi publicului noua imprimantă multifuncţională cu jet de cerneală 3-în-1, cu ajutorul căreia utilizatorii vor putea imprima, scana şi copia la domiciliu.

» Întâlnirile online – o binecuvântare sau un blestem?

Înainte de apariția Internetului, oamenii obișnuiau să se întâlnească prin intermediul familiei, prietenilor, școlii, muncii sau în cadrul întâlnirilor și evenimentelor publice. Asta se întâmplă acum din ce în ce mai rar, datorită fenomenului de online dating, care prinde tot mai mare avânt.

» mySmarty, cea mai puternică platformă de marketing B2C pentru comercianți, acum și în România

mySmarty este cea mai puternică platformă SaaS (Software as a Service) pentru marketing și interacțiunea cu clienții. Prezentă deja în Israel, Palestina, Olanda, Spania și Bulgaria, mySmarty devine disponibilă acum și în România, oferind comercianților un instrument complex și foarte eficient de marketing B2C.

» Noua gamă XPG GAMMIX de la ADATA debutează cu SSD-ul S10 PCIeGen 3x4 NVMe 1.2 și memoriile DDR4 D10

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță lansarea noilor produse din seria XPG GAMMIX prezentate în premieră la Computex 2017.

» EY România trimite un finalist în competiţia internațională de fiscalitate de la Amsterdam: Diana Giușcă concurează pentru România la Young Tax Professional Of The Year

EY România a ales finalistul care va reprezenta România la cea de-a cincea ediție a competiției internaționale de fiscalitate, Young Tax Professional of the Year. Diana Giușcă, absolventă a Facultății de Drept, va concura pentru România în faza internațională, organizată în luna noiembrie la Amsterdam.

» QNAP a lansat în mod oficial Browser Station, oferind o experiență optimizată pentru navigarea pe Internet

QNAP a lansat în mod oficial Browser Station, o aplicație ce ajută utilizatorii să evite restricțiile geografice și setările VPN complexe atunci când accesează datele pe același LAN cu serverul QNAP NAS.

» CA Technologies a fost numit Lider în raportul “Gartner Magic Quadrant for Access Management, Worldwide 2017”

Gartner a pozitionat CA Technologies, reprezentat in Romania de partenerul sau strategic SolvIT Networks, drept lider in cadrul raportului “Gartner Magic Quadrant for Access Management, Worldwide 2017” *.

» IBM Mainframe intră în noua eră a protecţiei datelor

IBM (NYSE:IBM) a lansat IBM Z, generaţia următoare a celui mai puternic sistem tranzacţional din lume, capabil să desfăşoare peste 12 miliarde de tranzacţii criptate pe zi. Noul sistem lansează, de asemenea, un motor revoluţionar de criptare care face pentru prima dată posibilă criptarea de date asociate permanent oricărei aplicaţii, serviciu cloud sau baze de date.

» Konica Minolta va achiziționa laboratorul de investigații genetice Ambry Genetics, într-o tranzacție de 1 miliard de dolari

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) și Ambry Genetics Corporation (Ambry) au anunțat semnarea unui acord definitiv conform căruia o subsidiară Konica Minolta va achiziționa Ambry. Tranzacția este finanțată parțial de către Innovation Network Corporation din Japonia (INCJ).

» Visa şi PayPal îşi extind parteneriatul şi în Europa

Visa (NYSE:V) şi PayPal (Nasdaq: PYPL) au anunţat astăzi extinderea parteneriatului lor strategic şi în Europa.

» BANDAI NAMCO Entertainment Europe anunță disponibilitatea jocului ACCEL WORLD VS. SWORD ART ONLINE

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a anunțat că jocul ACCEL WORLD VS. SWORD ART ONLINE este disponibil în format digital pentru PlayStation 4 și PlayStation Vita. 

» Analiză RTB House: vara accelerează dezvoltarea marketingului pe mobil

Sezonalitatea în campaniile de marketing nu este limitată numai la promoții sau vânzări, ci se extinde și la dispozitivele pe care utilizatorii le folosesc pentru a căuta și cumpăra produse online.

» Telekom Romania îl desemnează pe Karoly Borbely Director Public Affairs

Telekom Romania anunță numirea lui Karoly Borbely în poziția de Director Public Affairs, în funcție din 4 iulie 2017.

» Cum să eviți suprataxarea în „Roam Like at Home”

De la 15 iunie 2017, utilizatorii români care călătoresc temporar în țările UE, Norvegia, Islanda și Liechtenstein (SEE) pot utiliza în roaming la fel ca acasă minutele, SMS-urile și datele naționale incluse în planurile tarifare și (extra)opțiunile asociate acestora, pentru consumul suplimentar în roaming aplicându-li-se tarifele naționale.

» ELPEN eficientizează activitatea reprezentanților medicali și de vânzări cu Entersoft CRM - Mobile SFA MedRep

Elpen SA, una dintre cele mai mari companii farmaceutice grecești, a decis implementarea soluției Entersoft CRM, Entersoft Mobile SFA & Entersoft Mobile MedRep pentru a fi utiizată în procesele curente de business de către aproximativ 240 de reprezentanți medicali, 20 de agenți de vânzări și 50 de utilizatori back-office.

» Sodexo preia pachetul majoritar la Benefit Seven, companie care deține serviciul 7card, și devine cel mai mare furnizor de abonamente corporate pentru activități recreative, sport și wellness din România

Sodexo și-a majorat, până la 60%, pachetul de acțiuni la Benefit Seven, companie care deține serviciul 7card și este cel mai mare furnizor de abonamente de activități recreative, sport și wellness pentru angajații din România.

» Românii cumpără online zilnic de peste 5,2 milioane de lei

În perioada aprilie 2016-martie 2017, românii au cumpărat online de peste 1,9 miliarde de lei prin intermediul PayU România – liderul pieței de plăți online, cu 61% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

» Elaborarea Bugetului General al Uniunii Europene se face cu ajutorul Aplicației Comune de Buget Integrat (CIBA), un sistem IT fundamental de business

Recent, Comisia Europeană a selectat consorțiul care va oferi suport tehnic pentru sistemul critic de businessfolosit în construirea bugetului Uniunii Europene. SIVECO România face parte din acest consorțiu, alături de Infeurope SA, din Luxemburg. Valoarea contractului este de 664.620 Euro pe o durată de 4 ani.

» Companiile MSP ar putea avea dificultăți în a răspunde cererii de servicii de securitate cibernetică, avertizează un raport Kaspersky Lab

Pentru că amenințările cibernetice sunt în creștere și afectează companiile din toată lumea, furnizorii de servicii de securitate administrate (MSP) consideră serviciile de securitate cibernetică o tendință majoră care le va influența piața în următorii trei-cinci ani.

» Sygic lansează funcția de trafic în timp real pentru România

Aplicația de navigație GPS avansată Sygic anunță azi faptul că funcția de trafic în timp real este disponibilă pentru România. Funcția de trafic în timp real reprezintă o parte foarte importantă a navigației, deoarece aceasta permite îmbunătățirea traseului calculat pe baza situației actuale.

» Șase moduri mai puțin cunoscute prin care să alegi hotelul perfect pentru vacanță

Fiecare călător care se implică în planificarea propriei excursii este ghidat de preferințe personale atunci când alege hotelul la care se cazează. Fanii relaxării tradiționale aleg opțiunile clasice, în timp ce iubitorii de experiențe noi sunt gata să încerce opțiuni mai puțin familiare.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 368 | utilizatori online 64