Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 20 Septembrie
                   
 
 


» SES Video prezintă Realitatea Virtuală (VR) alături de cele mai noi caracteristici UltraHD la IBC

SES Video a prezentat cele mai noi evoluții tehnologice la standul său 1.B51 din cadrul IBC 2017, Amsterdam, între 15 și 19 septembrie.

» În era 2.0, găsim 6,3 dispozitive conectate, 2,4 utilizatori și 0,3 animale de companie într-o locuință

Aspectul caselor moderne se schimbă, aducând o nouă eră a locuințelor 2.0 care, în medie, adăpostesc 2,4 persoane, 0,3 animale de companie și 6,3 dispozitive conectate.

» 4 sfaturi pentru organizarea eficientă a timpului

Adeseori ne plângem că timpul nostru este limitat, că nu mai avem timp de familie, să ne bucurăm de viaţă, nu mai avem timp să facem sport, să mănâncăm şi chiar să dormim.

» Flanco acordă reduceri pentru electrocasnicele vechi date la schimb și premiază reciclarea bateriilor

Flanco Retail invită publicul să beneficieze de reducerile oferite la cumpărarea unui aparat electrocasnic nou atunci când aduc la schimb unul vechi și să aducă în magazine bateriile uzate pentru a fi reciclate.

» Ce este Stresul Parental şi cum se manifestă el?

Statutul de părinte e o împlinire nemărginită, care aduce schimbări neașteptate și pozitive în viață fiecărui adult, dar și reponsabilitate imensă pentru părinţi, care vor fi nevoiți să își reorganizeze programul în funcție de solicitările, nevoile și dorințele copilului.

» SAP va susține cursuri și evenimente gratuite de programare, pentru dezvoltarea abilităților digitale ale tinerilor

SAP lansează în toamna acestui an două cursuri online gratuite prin care copiii și tinerii pasionați de tehnologie pot învăța să dezvolte aplicații digitale și un curs dedicat părinților și profesorilor pentru a îi ajuta să-i încurajeze pe copii să învețe să codeze de la o vârstă fragedă.

» Parteneriat nou: Network One Distribution distribuie sistemele de securitate Honeywell în România

Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor de produse electro-IT din România, a semnat parteneriatul cu Honeywell, lider la nivel mondial în soluții integrate de securitate și siguranță, prin care va oferi la nivel local soluții specializate pentru sectoarele comercial, rezidențial și public.

» Impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri și creșterea performanței de business, două dintre temele de discuție pe scena Microsoft Summit 2017

Microsoft România completează agenda ediției din acest an a Microsoft Summit, cu două dintre cele mai actuale teme de discuție ale mediului de afaceri: impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri și creșterea performanței de business prin intermediul tehnologiei.  

» JETvarnish 3D Evolution - prima presă digitală de lăcuire UV cu dimensiune scalabilă, în portofoliul Konica Minolta

JETvarnish 3D Evolution, dezvoltat și fabricat de MGI - partenerul strategic al Konica Minolta, este primul echipament digital cu 3 opțiuni disponibile pentru dimensiunea substratului, de la 52x120cm (standard), până la 64x120cm și 75x120cm, pentru formatele B2 și B1.

» Orange aduce în exclusivitate în România Fitbit Ionic

Orange dă startul pe 19 septembrie la precomenzi pentru Fitbit Ionic https://oran.ge/FitbitIonic. Cel mai avansat ceas inteligent produs de Fitbit, potrivit atât sportivilor de performanță, cât și persoanelor care vor să își monitorizeze activitățile fizice zilnice este disponibil în exclusivitate pentru clienții Orange România.

» Infinite IT Solutions deschide o filială în România

Infinite IT Solutions, furnizorul platformei EDInet, își extinde prezența în România. După ani de prezența bazată pe parteneriat, compania a decis să deschidă o filială în București. Prin lansarea unei noi unități, Infinite trimite un mesaj clar - că România este o piață strategică în strategia sa globală.  

» IQOS deschide QREATOR, noul hot spot pe harta creativă a Bucureştiului

IQOS anunţă deschiderea oficială a spaţiului QREATOR, un hub al creativităţii unic în Bucureşti, dedicat comunităţilor de creatori din România. QREATOR by IQOS este o extensie a universului IQOS, un brand care s-a născut la intersecţia inovaţiei cu tehnologia şi care şi-a propus să devină un catalizator al creativităţii în societate.

» Allview lansează primul asistent vocal în limba română, creat de echipa de cercetare și dezvoltare a companiei brașovene

Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, anunță lansarea asistentului vocal în limba română. Zilele acestea Allview definitivează ultimele scenarii de răspuns și lucrează deja la stadiul doi de evoluție a asistentului vocal.

» iPhone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3 sosesc la Orange România vineri, 29 septembrie

Orange România va oferi noua generație iPhone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3, un remarcabil partener  pentru sănătate și fitness. Clienții vor putea precomanda iPhone 8 și iPhone 8 Plus începând cu data de 22 septembrie pe  www.orange.ro/magazin-online și în magazinele Orange.

» Abonații Vodafone România au acces la aplicațiile de social media, video și muzică fără a consuma traficul din abonament

Clienții Vodafone România persoane fizice pot folosi aplicațiile favorite de social media, chat, de streaming video și de muzică fără a consuma traficul de date inclus în abonament, prin opțiunea Vodafone Pass, valabilă pe toată perioada contractuală.

» Fashion Days lansează sezonul toamnă iarnă, printr-o campanie 360, construită în jurul oamenilor obișnuiți

Fashion Days lansează sezonul toamnă/iarnă, disponibil, de astăzi, pe Fashiondays.ro și în aplicația de mobil și introduce conceptul real people sub platforma de brand WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE, lansată la începutul acestui an. Noua campanie de comunicare 360 este construită în jurul oamenilor obișnuiți și a situațiilor reale, din viața de zi cu zi.

» Bigstep lansează primul data center dedicat proiectelor de big data, din România

Bigstep, furnizorul global de servicii de cloud și big data, a anunțat astăzi lansarea celui mai modern serviciu de infrastructură din România și, de altfel, din Europa de Est.

» GreenTech Film Festival, primul festival dedicat tehnologiei verzi, și-a anunțat programul

GreenTech Film Festival, primul festival de filme documentare dedicat tehnologiei verzi, se desfășoară în această toamnă în București, la Cinema Elvira Popescu, în perioada 9-12 octombrie.

» Telekom Romania anunţă noi oferte speciale #Netliberare, de la 5 euro: trafic de date gratuit în Facebook, Messenger şi WhatsApp la Cartela Telekom, Telekom Sport pe toate ecranele cu abonamentele de Internet TV şi mobil

Continuând promisiunea #Netliberare, Telekom Romania anunţă noi oferte speciale pentru abonaţi şi pentru utilizatorii Cartelei Telekom.

» Interesați de Machine Learning, de Advanced Machine Learning (Scientific Python) sau de IoT Communication Networks?

Interesați de Machine Learning, de Advanced Machine Learning (Scientific Python) sau de IoT Communication Networks? În mod excepțional, doar până în 22 septembrie, mai puteți beneficia de tarifele de înregistrare Very Early Bird, cu 29% discount, la cursurile de instruire organizate de Agora și Logtel pe aceste teme, în luna octombrie, la București.

» Au început înscrierile la „Hacking Health Romania”, cel mai important hackathon pe teme de sănătate din Europa Centrală și de Sud-Est

Organizatorii ”Hacking Health Romania” au început înscrierile la cel mai important hackathon pe teme de sănătate din Europa Centrală și de Sud-Est.

» Calitatea educației nu e subiect de licitație

Începerea anului școlar 2017/2018 anunță schimbări majore, care încă nu abordează direct problema calității din educație, subsumând aici și problemele accesului și echității. Am fost întrebați „ce credem noi despre manualul unic și despre auxiliare?”

» Primul ELECTRIC HUB amplasat în Brașov, realizat în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei

A cincea săptămână din Tabăra Meseriașilor s-a încheiat pentru 59 de elevi din Buzău care se pregătesc să devină electricieni. Proiectul lor final a constat în realizarea unui ELECTRIC HUB multifuncțional, care a fost amplasat în Piața Sfântul Ioan din Brașov.

» Investiţii inteligente ce pot creşte productivitatea angajaţilor tăi

Dacă ocupi o poziţie de management într-o companie, trebuie să te preocupe constant modul prin care poţi îmbunătăţi randamentul angajaţilor tăi. De la mobilierul din sala de conferinte şi până la softurile pe care le folosiţi în activitatea voastră, există o mulţime de direcţii în care te poţi îndrepta, atunci când vine vorba de îmbunătăţiri.

» Vodafone România a deschis un nou magazin în centrul Bucureștiului

Vodafone România a deschis un nou magazin în București, pe Splaiul Independenței, numărul 1, aliniat conceptului global de design al Grupului Vodafone. În premieră, Vodafone România oferă posibilitatea persoanelor interesate de produsele și serviciile disponibile să-și programeze în prealabil vizita în noul magazin.

» Antreprenorii din Prahova sunt puși față în față cu revoluția digitală

Anterprenorii din Prahova și din județele învecinate au ocazia să participe joi, 21 septembrie 2017, la Ploiești, la primul eveniment al toamnei din proiectul național Business rEvolution: Digitalizarea - Trend sau Tsunami. Evenimentul se desfășoară la Hotel Prahova Plaza din Ploiești, începând cu ora 9.00.

» VTEX își extinde operațiunile în Europa de Est

VTEX, platforma globală în cloud pentru eCommerce, cu clienți precum Sony, Coca-Cola, Danone, Whirlpool sau mari lanțuri de retail precum Walmart, își extinde operațiunile în Europa de Est iar București va fi principalul pilon al acestei dezvoltări regionale.

» OLX lansează campania #BebeBine

OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, lansează campania #BebeBine, prin care premiază mămicile active pe platforma de anunțuri cu o indemnizație în valoare de 10.000 de lei.

» Soluții inovatoare de tip Smart City în standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017 pentru al șaselea an consecutiv

Telekom Romania a confirmat pentru al saselea an consecutiv pozitia de partener principal al Internet & Mobile World  - cea mai ampla expo-conferinta de business cu solutii digitale si IT din Europa Centrala si de Sud-Est, din 4-5 octombrie 2017, de la Romexpo.

» De câți bani ai nevoie ca să călătorești în România? Dar în străinătate?

Planificarea bugetului este unul dintre principalele subiecte atunci când discutăm de pregătirea unui city break sau a unei vacanțe de mai multe zile. Aproximativ 60%[1] dintre români anticipează cheltuieli aproximative pentru întreaga călătorie, calculând inclusiv transportul și mâncarea.

» Fashion Days lansează sezonul toamnă iarnă, printr-o campanie 360, construită în jurul oamenilor obișnuiți

Fashion Days lansează sezonul toamnă/iarnă, disponibil, de astăzi, pe Fashiondays.ro și în aplicația de mobil și introduce conceptul real people sub platforma de brand WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE, lansată la începutul acestui an. Noua campanie de comunicare 360 este construită în jurul oamenilor obișnuiți și a situațiilor reale, din viața de zi cu zi.

» Fashion Days lansează sezonul toamnă iarnă, printr-o campanie 360, construită în jurul oamenilor obișnuiți

Fashion Days lansează sezonul toamnă/iarnă, disponibil, de astăzi, pe Fashiondays.ro și în aplicația de mobil și introduce conceptul real people sub platforma de brand WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE, lansată la începutul acestui an. Noua campanie de comunicare 360 este construită în jurul oamenilor obișnuiți și a situațiilor reale, din viața de zi cu zi.

» Fashion Days lansează sezonul toamnă iarnă, printr-o campanie 360, construită în jurul oamenilor obișnuiți

Fashion Days lansează sezonul toamnă/iarnă, disponibil, de astăzi, pe Fashiondays.ro și în aplicația de mobil și introduce conceptul real people sub platforma de brand WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE, lansată la începutul acestui an. Noua campanie de comunicare 360 este construită în jurul oamenilor obișnuiți și a situațiilor reale, din viața de zi cu zi.

» Call of Duty: WWII PC Open Beta

Call of Duty: WWII PC Open Beta va avea loc in perioada 29 septembrie - 2 octombrie prin intermediul Steam. Spre deosebire de sesiunea beta pentru console, sesiunea beta pentru PC va fi disponibila tuturor, fara a fi necesara o precomanda.   

» Huawei P9 Lite 2017: o combinație perfectă!

Procesul de creare al unui smartphone este o artă – cu atât mai mult cu cât designerul încearcă să jongleze cu toate funcțiile pentru a crea un dispozitiv echilibrat, puternic și atractiv. Huawei stăpânește această artă, lucru evidențiat încă o dată prin smartphone-ul P9 Lite 2017.

» EY anunță colaborarea cu YPO din poziția de Strategic Learning Advisor

EY anunță colaborarea cu YPO, platforma globală care conectează peste 25.000 de directori executivi din companii cu venituri cumulate de peste 6 trilioane de USD, din 130 țări.

» Fashion Days lansează sezonul toamnă iarnă, printr-o campanie 360, construită în jurul oamenilor obișnuiți

Fashion Days lansează sezonul toamnă/iarnă, disponibil, de astăzi, pe Fashiondays.ro și în aplicația de mobil și introduce conceptul real people sub platforma de brand WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE, lansată la începutul acestui an. Noua campanie de comunicare 360 este construită în jurul oamenilor obișnuiți și a situațiilor reale, din viața de zi cu zi.

» Vodafone România începe pre-înregistrarea pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Din 15 septembrie 2017, Vodafone România începe pre-înregistrarea pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus pentru toți cei interesați să fie printre primii care primesc informații despre disponibilitatea și prețul celor mai recente produse Apple. Noile modele vor fi disponibile în oferta Vodafone România începând de vineri, 29 septembrie.

» Robochallenge

Robochallenge, organizat de Liga Studenților Electroniști și ETTI Robochallenge, este cea mai mare competiție anuală de robotică din România.

» Samsung Galaxy Note8, disponibil de azi în România

Noul smartphone Samsung Galaxy Note8 este, începând de astăzi, disponibil în toate magazinele partenerilor. Noul dispozitiv are un ecran de 6,3 inci Infinity Display și dispune de S Pen îmbunătățit.

» Telekom Romania aduce noul iPhone 8 începând cu 29 septembrie

Telekom Romania va comercializa noile telefoane iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, începând cu data de 29 septembrie. Clienţii vor putea plasa precomenzile începând cu 22 septembrie, la www.telekom.ro.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 377 | utilizatori online 50