Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Duminica, 18 Martie
                   
 
 


» Microsoft Security Intelligence Report v23

Microsoft înțelege faptul că atunci când utilizatorii folosesc platforma sa de cloud, aceștia îi încredințează cel mai valoros bun al lor: datele.

» Samsung și Disney creează magie cu AR Emoji disponibile pe Galaxy S9 și S9+

Samsung Electronics Co., Ltd. și Disney aduc personajele Disney la viață sub forma noilor AR Emoji, disponibile pe Galaxy S9 și Galaxy S9+. Începând de astăzi, utilizatorii Galaxy S9 și Galaxy S9+ se bucura de personajele clasice Disney - Mickey Mouse și Minnie Mouse - direct de pe telefon și vor putea crea mesaje personalizate.

» Twitter, Microsoft, iNostix by Deloitte și Air France KLM trimit lideri internaționali la Bucharest Technology Week 2018

Bucharest Technology Week anunță primii speakeri pentru cea de-a treia ediție, programată între 14-20 mai, în Capitală. Twitter, Microsoft, iNostix by Deloitte, Air France KLM sunt primele companii ai căror lideri au confirmat prezența la summiturile de business din cadrul Bucharest Technology Week 2018.

» Povestea unui chipset revoluționar – Balong 5G01 – Primul chipset comercial care susține standardul de telecomunicații 3GPP pentru tehnologia 5G

25 februarie 2018 este o dată pe care toți consumatorii o vor ține minte, este data în care în cadrul târgului de tehnologie ce a avut loc în Barcelona, Mobile World Congress, a avut loc lansarea oficială a primului chipset comercial oferit de Huawei, Balong 5G01, procesor ce are capacitatea de a susține standardul de telecomunicații 3GPP pentru tehnologia 5G.

» ES Elektro intră în parteneriat cu Universal Robots pentru distribuția roboților colaborativi

ES Elektro, companie cu experiență de 10 ani în domeniul aplicațiilor și soluțiilor industriale, devine importator și distribuitor Universal Robots - firma care a inventat roboții colaborativi, denumiți și coboți.

» Sony lansează un proiector mobil compact pentru experiențe audio-vizuale îmbunătățite

Sony anunță lansarea proiectorului mobil ultra-portabil MP-CD1 în Europa pentru această primăvară. Cu o dimensiune care îi permite să fie ținut în palmă, MP-CD1 poate proiecta pe o suprafață de până la 120 de inci, de la o distanță scurtă de aproximativ 3,5 metri.

» Cum să obții succes în campaniile omni-channel

În anul 2018, întreaga activitate de marketing gravitează în jurul consumatorului. Prin urmare, oamenii de marketing trebuie să dea întâlnire clienților pe canalele pe care aceștia le preferă. Brandurile trebuie să integreze un spectru larg de strategii offline și online pentru a atinge succesul pe care și-l doresc, potrivit specialiștilor RTB House.

» Investiții de până la 150 000 de euro pentru Start-up-uri din domeniul tehnologiilor ecologice, prin intermediul PowerUp!

A început o nouă ediție a competiției PowerUp! pentru start-up-urile din sectorul energie, mobilitate, tehnologii ecologice, smog, smart city și securitate cibernetică.

» Cum sa iti monitorizezi locuinta prin intermediul smartphone-ului ?

Smartphone-ul nostru este mult mai inteligent si mai puternic decat ne-am putea noi imagina. Desi el pare sa fie un simplu telefon cu ecran tactil de pe care ascultam muzica, stam pe Facebook si ocazional mai realizam apeluri, de fapt este mai mult de atat. Este el o parte din viata noastra si de el poate depinde siguranta noastra.

» Creștere cu 45% a numărului de lead-uri valide pentru anul 2017. Industria medicală, în topul domeniilor cu apetit crescut pentru achiziții IT

Softlead a înregistrat o creștere cu 45% a numărului de lead-uri generate pentru companiile listate în cadrul platformei www.softlead.ro.

» Un nou marketplace pe piața din România, lansat de antreprenorul român Octavian Jomir în urma unei investiții de 50.000 de euro

            Esteto.ro, magazinul online cu produse beauty fondat de către Octavian și Elena Jomir în 2013, devine marketplace începând cu luna martie a acestui an, în urma unei investiții totale de 50.000 de euro.

» Diferențe la nivel decizional în companiile din România

În cadrul unei companii sunt lideri care iau decizii la nivel strategic și manageri care iau decizii la nivel operațional. Primii sunt top managementul în timp ce ceilalți reprezintă middle managementul. Punctele lor de vedere sunt de multe ori convergente dar uneori pot să difere cu privire la evoluția companiei.

» Logitech G lansează două produse noi de gaming, sistemul audio G560 și tastatura mecanică G513, ce utilizează tehnologia LIGHTSYNC

Logitech G își mărește familia de dispozitive performante de gaming, cu sistemul audio G560 și tastatura mecanică G513. Logitech G560 este primul sistem audio de gaming care utilizează tehnologia avansată LIGHTSYNC, ce ajută la sincronizarea luminii și sunetului cu activitatea din timpul sesiunii de gameplay.

» Allied Telesis a deschis în România un centru de excelență dedicat orașelor inteligente, care va acoperi piața europeană

Internet of Things (IoT) se numără printre subiectele intensdezbătute în ultima vreme. Şi asta deoarece, după ce au trecut câţiva ani de promisiuni, au început să apară primele proiecte reale, chiar dacă cu rezultate limitate, deocamdată. Apar semne din ce în ce mai clare că un proiect bine ţintit şi bine condus poate să producă beneficii imediate.

» Telekom Banking lansează serviciul de finanțare cu plata în rate a telefoanelor mobile pentru persoane fizice

Telekom Banking anunță lansarea serviciului de finanțare cu plata în rate a telefoanelor mobile achiziționate de clienți persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel național.

» Ofertele Orange PrePay recompensează clienţii cu internet bonus şi zile de comunicare nelimitată

Orange sărbătoreşte sosirea primăverii cu zeci de GB bonus şi beneficii pentru întreaga familie.  În perioada 15 martie – 30 aprilie, utilizatorii sunt recompensaţi cu 10 GB bonus pentru fiecare 1 euro credit consumat şi zile de

» Raport Google asupra publicității online: Curățenie cu viteza de peste 100 de reclame pe secundă

Publicitatea digitală joacă un rol critic în mediul online de astăzi. Reclamele de o anumită natură pot vicia acest mediu, fie că este vorba despre elemente invazive, care afectează experiența de utilizare, sau o acțiune coordonată pentru a înșela indivizii.

» Studiu Accenture – Cultura organizațională este esențială în reducerea inegalităților dintre sexe la locul de muncă și eliminarea diferențelor salariale

Conform unei analize Accenture, pentru a creea o cultură a egalității, organizațiile trebuie să țină cont de 40 de factori, dintre care 14 sunt decisivi.

» Conferinta Nationala Business (r)Evolution 2018 debuteaza joi, 22 martie 2018, la Oradea

Doingbusiness.ro impreuna cu Asociatia Firmelor Bihorene organizeaza joi, 22 martie 2018, la Oradea, primul eveniment din acest an al seriei de conferinte regionale Business (r)Evolution - Digitalizarea - Trend sau Tsunami?

» Seria de evenimente ale proiectului Interreg Europa –HoCare - continuă în 2018

Marţi 13/03/2018 intre orele 10-16:30, la sediul Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică ICI Bucuresti, s-au desfăşurat succesiv două evenimente în cadrul Proiectului HoCare- Livrarea soluţiilor inovative de îngrijire la domiciliu a persoanelor în vârsta, soluţii generate ca urmare a aplicării metodei elicoidei cvadruple în lanţul european d

» Ce fac și ce nu fac companiile pentru eficientizarea energetică

Eficiența energetică se referă la modalităţile prin care putem obţine acelaşi beneficiu (lumină, încălzire, mişcare, etc.) folosind mai puţină energie. Despre eficienţa energetică se vorbește de foarte mult timp. Motivul este unul simplu, economisirea energiei și utilităților înseamnă şi economisirea banilor.

» Focus on GDPR – conferinţă&workshop despre noul regulament privind protecţia datelor personale

Conferinţa Focus on GDPR – The Impact on the Romanian Business Market, organizată de Idea Events împreună cu Asociaţia Together for a Better Tomorrow, va avea loc în data de 29 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton București.

» Peste 3000 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP Timișoara. Vineri și sâmbătă are loc cel mai mare târg de joburi din Banat

Săptămâna aceasta, vineri și sâmbătă, pe 16-17 martie la Centrul Regional de Afaceri, are loc Angajatori de TOP Timişoara, cel mai mare eveniment de carieră din Banat. Ediția cu numarul 12  va reuni 70 de companii şi peste 3000 de oportunităţi de carieră.

» Florin Vasilică EY: Interesul pe piața locală de fuziuni și achiziții rămâne la un nivel apropiat de cel record

Anul 2017 a reprezentat unul dintre cei mai activi pentru piața locală de fuziuni și achiziții. Numărul tranzacțiilor a crescut cu aproximativ 28%, în timp ce valoarea medie a tranzacțiilor a scăzut ușor.

» Cisco lansează soluții pentru adaptarea rețelei la mediul digital

Cisco anunță noi inovații în materie de securitate pentru portofoliul de soluții dedicat rețelei bazate pe intenție, care va ajuta departamentele IT să devină proactive. Noile soluții Cisco rezolvă astfel problemele legate de timpul petrecut de departamentele IT pentru activități de remediere (43%), operațiunile IT devenind mai proactive, flexibile și automatizate.

» Consumatorul în era e-commerce: Ce drepturi au consumatorii în mediul online și cum se pot apăra de pericole

Dezbaterea a avut ca temă principală drepturile consumatorului în mediul online și cum pot fi acestea apărate în condițiile în care „unele magazine online sunt foarte greu de verificat, pentru că, în general, au sediile sociale, punctele de lucru și personalitatea juridică la căsuţe poştale diferite, cu oficii poştale diferite”, după cum a afirmat Paul Anghel, d

» Televiziune gratuită şi un videoproiector pentru experienţe inedite alături de familie cu noua ofertă Orange Love

În perioada 15 martie – 30 aprilie, abonaţii Orange se pot bucura de noua ofertă Love care aduce divertisment pentru întreaga familie şi posibilitatea de a cumpăra în rate un videoproiector portabil Aiptek.

» Kiwi – fruct sau pasare?

La origine, kiwi este numele unei pasari care traieste in Noua Zeelanda si care are aripile atrofiate, destul de masiva, insa buna alergatoare. „Localnicii apreciaza carnea acestor pasari, pe care le vaneaza cu caini. Ei le numesc kivi-kivi.” – explica René Lesson in anul 1828 in al sau Manual de ornitologie. Dupa ce exploratorii europeni au descoperit aceasta pasare rarisima, la inceputul secolului al XIX-lea, i-au transformat imaginea in simbolul Noii Zeelande.

» Reconsiderati exercitiile fizice

Acum, cand primavara se apropie, nu poate fi considerata hazardata sugestia de a va relua miscarea in aer liber. Deosebit de eficienta, alergarea, usoara sau mai alerta, este unul dintre cele mai la indemana exercitii fizice. In timpul alergarii creierul se oxigeneaza mai bine, endorfinele se elibereaza si va „curatati” de povara stresului. Ideal ar fi sa practicati alergarea de cel putin trei ori pe saptamana.

» Inregistrari radar ale unor OZN-uri

Aminteam in articolele trecute ca, in decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut ca finantase, pe ascuns, cu 22 milioane de dolari, intre 2008 si 2012, un proiect, numit pe scurt AATIP, pentru studierea fenomenului OZN, in conditiile in care, din 1969 incoace, n-a incetat sa afirme ca nu se ocupa si nu este interesat de acest subiect. Dramatismul dezvaluirii a fost intarit si de difuzarea, cu aceasta ocazie, a doua scurte videoclipuri, cu OZN-uri inregistrate pe radarele unor avioane de vanatoare, laolalta cu comentariile pilotilor.

» Cand „Pactul de Otel” s-a topit

La 22 mai 1939, Galeazzo Ciano si Joachim Ribbentrop (ministri de externe) semnau „Pactul de Otel”, Tratatul care consfintea alianta dintre Hitler si Mussolini. Benito Mussolini („Il Duce”) a intuit in primavara anului 1943 care va fi cursul razboiului si soarta Italiei. Prin aprilie, el l-a implorat pe amicul Hitler sa faca pace separata cu Stalin, pentru ca forte germane redirectionate sa sustina Italia. De ce aceasta temere?

» Cel mai vechi computer din lume

Putine sunt descoperirile din adancul marilor care sa fi produs atata uimire, stupefactie si interes din partea cercetatorilor. Dar scoaterea la iveala acum o suta de ani a unei stravechi piese de bronz la bordul epavei unui vas a surprins intreaga comunitate stiintifica.

» Vernisajul expozitiei Bijuterie Contemporana, la Galeria SENSO Bucuresti

Galeria SENSO Bucuresti organizeaza miercuri, 14 martie 2018, la orele 18.00, vernisajul expozitiei BIJUTERIE CONTEMPORANA. Luna martisorului si a femeii este celebrata la Galeria SENSO (Bd. Unirii nr. 15, sector 5, Bucuresti) cu ocazia vernisajului expozitiei...

» Studiu BenefitOnline.ro: ce beneficii extrasalariale îşi doresc angajații din România și care sunt bugetele alocate de companii pentru a crește gradul de satisfacție a angajaților

Tichetele de masă, cadourile, decontarea transportului, vacanțele în România şi pensiile private sunt principalele beneficii extrasalariale pe care angajații și le-au ales anul trecut, potrivit unui studiu BenefitOnline.ro, cea mai mare platformă online de beneficii extrasalariale din România. În medie, opțiunile angajaților s-au schimbat o dată la două luni.

» Parteneriatele și colaborarea deschid calea către experiențe mai bune ale clienților

Parteneriatele pot deveni unul dintre factorii cei mai perturbatori în sectorul financiar în anii următori și devin baza pentru un pas semnificativ în față, în modul în care sectorul folosește tehnologia.

» Jucătorii iși vor dezlănțui forțele odată cu The Witchwood , cea mai nouă expansiune Heartstone

Ceva straniu se întâmplă în inima Witchwood, cea mai nouă expansiune Hearthstone a jocului de cărți de la Blizzard Entertainment. Luna viitoare, cei mai curajoși vor vâna monștri și vrăjitoare pentru a obține cele 135 de cărți ce aduc modificări ale mecanicilor de gameplay.

» Miele aduce „excelență revoluționară” la Eurocucina 2018

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, anunță un stand mai mare și inovații tehnologice pentru vizitatorii show-ului Eurocucina, ce va avea loc în perioada 17 – 22 aprilie, la Milano.

» ADATA XPG lansează SSD-ul de gaming 3D NAND SX950U

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță astăzi lansarea SSD-ului de gaming XPG SX950U, 2.5” SATA 6Gb/s care utilizează cel mai recent tip de memorie 3D NAND Flash și este echipat cu un controller SMI rapid, pentru a atinge capacități mari, de până la 960 GB, și viteze de citire/scriere de până la 5

» Compania ActivTrades transfera platforma de Online Trading in IBM Cloud

Aceasta decizie va spriji compania sa creasca capacitatea de tranzactionare online si viteza serviciilor oferite clientilor.

» Spotify este acum disponibil pe PlayStation 4

Spotify, cel mai important serviciu de streaming muzical din lume, lansat recent în România, este disponibil acum și pe PlayStation 4, prin aplicația PlayStation Music.

» Barometru EY: 85% dintre companiile românești își văd puse sub semnul întrebării planurile de investiții, din cauza incertitudinii fiscale

92% din oamenii de afaceri care au răspuns sondajului Barometrul mediului de afaceri românesc nu susțin modelul de creștere economică bazat pe creșterea consumului. Iar cei mai mulți dintre oamenii de afaceri respondenți, 45%, sunt neîncrezători sau foarte neîncrezători în privința evoluției economiei românești în următoarele 12 luni.

» Samsung prezintă, la cea mai mare expoziție HVAC din lume, tehnologia Wind-Free™ și sistemele de climatizare ecologice

Samsung Electronics a prezentat noile soluții de climatizare în cadrul expoziției Mostra Convego Expocomfort 2018 (MCE), în Milano, Italia, ce are loc în perioada 13-16 martie.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 126 | utilizatori online 29