Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Duminica, 31 Mai
                   
 
 


» „Călătoria”

Nu s-au scurs decât nouă ani de la debutul editorial al lui Decebal Alexandru Seul cu volumul ”Zâmbetul” şi iată că a ajuns la a paisprezecea carte. Nu ştiu precis ce l-a determinat ca în anul 2014 să scoată trei volume. S-ar părea că s-a speriat că scosese 13 cărţi şi... ştie ce cred unii despre acest număr.

» Dolarul a scăzut cu 3,1 bani

Începutul noii săptămâni a fost unul pozitiv pentru leu, acesta apreciindu-se în faţa principalelor valute.

» Valeriu Zgonea în turneu electoral în judeţ

În cadrul campaniei electo-rale pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale s-a aflat ieri în judeţ Valeriu Zgonea, deputat PSD, preşedintele Camerei Deputaţilor.

» Sucevenii au obţinut cinci premii I

> În palmaresul lor se mai înscriu opt premii II, 14 premii III şi 58 de menţiuni

» Asociaţia Educatorilor Suceveni a împlinit 10 ani de voluntariat în educaţie

Asociaţia Educatorilor Suceveni (AESv) a împlinit, anul acesta, 10 ani de activitate.

» Ateliere interactive pentru copii

> Ele sunt organizate în domeniile limbă engleză, arte plastice, astronomie şi instrumente ştiinţifice

» Şcolile sucevene au selectat şi comandat la edituri 35.000 de manuale

Peste 17.000 de manuale tipărite şi digitale pentru clasa I şi alte peste 18.000 la clasa a II-a au fost selectate şi comandate, la edituri, de şcolile din judeţul Suceava.

» Doar o zi de speranţă de libertate pentru judecătorul Bărbuţă, procurorul Dâmbu, primarul ...

Cei patru protagonişti suceveni din dosarul de corupţie de care se ocupă DNA Bucureşti, persoane care se află în arest preventiv la Penitenciarul Gherla, au sperat doar 24 de ore că-şi vor revedea familiile.

» Judeţul Suceava, locul întâi pe ţară la firme nou înfiinţate şi la scăderea numărului de falimente

> „Aceste trei date extrem de importante arată că mediul de faceri din Suceava este în creştere” punctează Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM, mediul de afaceri şi turism

» Sistarea furnizării agentului termic, ameninţare perpetuă pentru sucevenii rămaşi în sistemul ...

> „Ne-a salvat o dată Guvernul, dar nu este de dorit să ajungem din nou în această situaţie” relevă primarul Ion Lungu > Raportul analizei efectuate la asociaţiile de proprietari va fi făcut public săptămâna viitoare > Potrivit unor informaţii, sute de mii de lei sunt deturnaţi de la circuitul lor legal

» Un stil de viaţă sănătos poate preveni peste 70% din cazurile de diabet zaharat

Ziua Mondială a Diabetului din 14 noiembrie va fi marcată pe parcursul întregii săptămâni, fiind un prilej ca specialiştii Centrului de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice Suceava să aducă în discuţie rolul alimentaţiei sănătoase în prevenirea diabetului zaharat. Ei au pus accent pe importanţa unui mic dejun sănătos, fiind de părere c㠄Sănătatea se cunoaşte de dimineaţă!”, acesta fiind şi mottoul Zilei Mondiale a Diabetului.

» Victor Ponta în vizită la Cernăuţi

Astăzi (vineri, 7 noiembrie – n. red.), într-o vizită de lucru de o zi, în regiunea Cernăuţi s-a aflat dl Victor Ponta, prim-ministrul României, care a sosit la Cernăuţi de la Suceava.

» Controale şi amenzi pentru şoferi şi pietoni

> Din cele 164 de sancţiuni aplicate de poliţişti în timpul unei acţiuni specifice, 64 au revenit pietonilor depistaţi traversând aiurea

» Dolarul se apropie rapid de 3,6 lei

Înmulţirea constantă, pe pieţele internaţionale, a plasamentelor în dolari americani a provocat săptămâna trecută deprecierea celorlalte monede, inclusiv a euro.

» Zeci de persoane s-au adunat în centrul oraşului, cerând demisia guvernului şi alegeri corecte

Aproximativ o sută de suceveni au ieşit duminică seara în centrul oraşului pentru a solicita demisia guvernului şi alegeri corecte.

» A şaptea serie de elevi jandarmi a depus jurământul militar

Elevii din anul I, seria 2014-2016 ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, au depus jurământul militar vineri, 7 noiembrie.

» Nu aduce anul ce aduce cadrelor didactice Contractul colectiv de muncă

> Este vorba despre spor de stabilitate, indemnizaţie de instalare, 150 de euro pentru dezvoltare profesională Contractul colectiv de muncă pentru salariaţii din educaţie a fost definitivat şi se află pe masa Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale pentru a fi înregistrat şi a i se da o formă finală.

» Judecătorul Bărbuţă, procurorul Dâmbu, primarul Olărean şi omul de afaceri Babiuc s-au întors acasă

Curtea de Apel Cluj a fost de acord, la sfârşitul săptămânii trecute, ca protagonişti din dosarul de corupţie al DNA Bucureşti, judecătorul Bogdan Bărbuţă, procurorul Dumitru Dâmbu, primarul municipiului Rădăuţi Aurel Olărean şi omul de afaceri Constantin Babiuc să fie puşi în libertate.

» „În jurul lui Victor Ponta s-a coagulat o alianţă a răului“, susţine liderul municipal al PDL, ...

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a apreciat că în jurul candidatului PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Victor Ponta, s-a coagulat în momentul de faţ㠄o alianţă a răului”.

» Povestea scurtă a unui drum lung. Şi a unei victorii

Aprilie, 2013: Spitalul Judeţean Suceava primeşte un incubator în dotare. Un an mai târziu, în iulie, anul 2014, Maternitatea Vatra Dornei primeşte şi ea un incubator de transport performant. Amândouă prin intermediul campaniei Organizaţiei „Salvaţi Copiii” România, „Bun venit pe lume!”.

» Topul firmelor private sucevene, „cel mai important eveniment al întreprinzătorilor din judeţul ...

> „Dincolo de criza economică şi de austeritate, se confirmă, încă o dată, că sunteţi o forţă a economiei judeţului Suceava” le-a spus Liliana Agheorghicesei antreprenorilor premiaţi Federaţia Patronală a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava a organizat, vineri, Topul firmelor private sucevene, manifestare aflată la cea de a XIX-a ediţie. Evenimentul s-a desfăşurat sub egida aniversării a 20 de ani de existenţă şi activitate patronală a organizaţiilor IMM sucevene, cât şi a 210 ani de la înfiinţarea primelor uniuni patronale ale breslelor din Bucovina. La eveniment au fost invitate peste 300 firme din judeţul Suceava, alături de oficiali din Guvernul României, conducerea Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), responsabili ai autorităţilor publice locale, instituţiilor publice, instituţiilor bancare, ai altor organizaţii şi organisme, precum şi colaboratori şi parteneri ai Federaţiei Patronale IMM din judeţul Suceava.

» Gânduri la veacul de existenţă al unei instituţii de prestigiu

Da. Rememorăm, aplaudăm, solemnizăm şi apoi uităm. Şi aşa, o luăm de la capăt. Festivist, cu alte evenimente aniversare sau comemorative. Sărbătorirea centenarului muzeului din Fălticeni ne onorează, ne implică afectiv, dar ne şi responsabilizează.

» Profesorul Vasile Ciurea – Omul-Muzeu şi centenarul unei nobile instituţii

„Biruit-a gândul...” tânărului Vasile Ciurea care fusese elev la Gimnaziul „Alecu Donici” şi se reîntorsese în 1911 în urbea natală ca profesor. Aici a început munca tenace de a colecţiona piese rare pentru mult visatul muzeu regional. Prerogativele şi le-a rânduit gospodăreşte. Încurajat de fostul său profesor de la universitatea ieşeană, Ion Simionescu, a tras prima brazdă.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 100 | utilizatori online 30